• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
عضویت در خبرنامه
بیشتر بنشینید، کمتر زنده می مانید.
اگر شما شغلی دارید که مجبور هستید چند ساعت به طور مداوم بنشینید، باید از هر فرصتی برای تحرک بدنی استفاده کنید، یعنی هر چند مدت یک بار بلند شوید و کمی راه بروید یا ورزش کنید. محققان می گویند افرادی که بیش از 6 ساعت در روز را در حال نشسته به سر می ‌برند، 37 درصد بیشتر از افرادی که کمتر از 3 ساعت در روز می‌ نشینند، در معرض خطر مرگ قرار دارند. بر اساس نتایج تحقیقات دانشمندان، بدن هر فرد فقط 20 دقیقه می‌تواند یک وضعیت ثابت را تحمل کند. بنابراین بهتر است هر 15 تا 20 دقیقه یک بار، از جای‌تان بلند شوید و مدت 30 ثانیه قدم بزنید، یا بدن‌تان را کش و قوس دهید.
خبرآنلاین
شب ها حتما 6 تا 8 ساعت بخوابید.
تحقیقات نشان می دهد آن دسته از افرادی كه بین 6 تا 8 ساعت در طول شب می ‌خوابند، عمر طولانی‌تری دارند، اما در مقابل آنهایی كه بیش از 8 ساعت یا كمتر از 6 ساعت می‌خوابند، به اندازه گروه اول عمر نمی‌كنند. در واقع به همان اندازه كه كم‌خوابی زیان آور است، پُر خوابی نیز به بدن آسیب می رساند و عملكرد آن را مختل می كند. کمبود خواب باعث افزایش فشار خون، دیابت، چاقی و افسردگی می شود.
همشهری آنلاین
هر شب قبل از خواب حتما مسواک بزنید.
عدم رعایت بهداشت دهان و دندان به تشکیل لایه میکروبی در دندان منجر می‌شود. دو تا پنج دقیقه بعد از استفاده از مواد قندی و غذا، اسیدهای مخربی در اثر فعالیت میکروب‌های موجود در لایه میکروبی تولید می شوند و به مدت 20 دقیقه تا یک ساعت در دهان باقی می‌مانند. اسید تولید شده مینای دندان را تخریب می کند و باعث شروع پوسیدگی می‌شود. پس برای حفظ دندان های سالم، اگر بعد از هر وعده غذایی مسواک نمی زنید، حداقل هر شب حتما مسواک بزنید. همچنین بعد از خوردن غذا نخ دندان بکشید.
هفته نامه سلامت
دست‌هایتان را با آب و صابون کاملا بشویید.
هر چند میکروب‏های سرماخوردگی از طریق عطسه و سرفه به هوا وارد می‏شوند، اما بررسی‏ها نشان داده است که بیشتر سرماخوردگی‏ها از طریق دست‏های آلوده ایجاد شده و انتشار پیدا می‏کند. میکروب‏ها از طریق گرفتن دستگیره، فشار دادن دکمه آسانسور، گرفتن میله یا دستگیره اتوبوس یا مترو، دست دادن و ...، از فردی به فرد دیگر منتقل می‏شوند. برای شستن صحیح دست ها، ابتدا دستتان را با آب خیس کنید. مقداری صابون به دستتان بزنید. دستان‏تان را خوب به هم بمالید تا کف صابون به همه قسمت‏های پوست دستان برسد. بین انگشتان، زیر ناخن‏ها، مچ و روی دست‏ها را فراموش نکنید. این کار باید حداقل 20 ثانیه طول بکشد. دست‏ها را به دقت با آب شستشو دهید. سپس دستان‏تان را با دستمال کاغذی یا حوله تمیز خشک کنید.
هفته نامه سلامت
موقع عطسه یا سرفه جلوی دهانتان را بگیرید.
دانشمندان تخمین زده‌اند كه در هر‌ بار عطسه یا سرفه، بیش از 20 هزار ویروس از دهان و بینی شما خارج می‌شوند كه این تعداد برای آلوده كردن تعداد زیادی از مردم اطراف ما كافی است. لذا دفعه بعد كه عطسه یا سرفه كردید، دلیل موجهی برای گرفتن دستمال در مقابل دهان و بینی خود خواهید داشت.
ایسنا
برای مبتلا نشدن به بیماری‌های عفونی مثل وبا چه باید کرد؟
برای مبتلا نشدن به وبا باید برای نوشیدن آب، شستشوی ظروف و میوه و سبزی، از آب لوله کشی کلردار استفاده کنند، در غیر اینصورت آب جوشانده شود. سبزی‌ها و میوه‌های خام قبل از خوردن، حتما ضد عفونی شده و به قدر کافی با آب شسته شوند. مسئله مهم دیگری که باید همه مردم را به آن عادت داد، شستن دست‌ها با صابون بعد از پایان کار، قبل از غذا خوردن و بعد از توالت و اجابت مزاج است.
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=179037
زیر نور خورشید، حتما عینک آفتابی بزنید
هنگامی که زیر آفتاب داغ تابستانی راه می‌روید، علاوه بر محافظت از پوست باید به فکر چشم‌هایتان هم باشید. تابش شدید آفتاب و وجود اشعه ماورای بنفش، استفاده از عینک‌های آفتابی را ضروری می‌کند. اشعه ماورای بنفش باعث می‌شود سطح قرنیه و ملتحمه‌ی چشم زخم شده و در آن سوختگی ایجاد شود. در نتیجه چشم فرد دچار درد، سوزش و ناراحتی خواهد شد .در تابستان که روزها طولانی‌تر و تابش آفتاب مستقیم‌تر است، نیاز به استفاده از این عینک‌ها بیشتر احساس می‌شود. در فصل زمستان هم به دلیل وجود برف، نباید استفاده از عینک‌های آفتابی را فراموش کرد. علاوه بر این زمانی که کنار دریا هستید نیز به دلیل بازتاب اشعه از سطح آب نیاز است از عینک آفتابی استفاده شود.
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=174398
یبوست هنگام روزه ‌داری شایع است. چه باید کرد؟
یبوست یکی از اختلالات مهم در روزه ‌داری است که معمولا در ماه رمضان به دلایل مختلفی می ‌تواند بروز پیدا کند. مصرف کم آب در وعده سحری و افطار می ‌تواند باعث یبوست شود. کاهش استفاده از مواد غذایی فیبردار مانند انواع سبزی‌ ها، میوه‌ ها‌، حبوبات و غلات سبوس‌ دار می ‌تواند باعث یبوست شود و نداشتن تحرک بدنی در زمان روزه داری نیز یکی از دلایل بروز یبوست در ماه رمضان است. لذا برای رفع یا کاهش این مشکل، بین سحری تا افطار به میزان کافی آب بنوشید و میوه مصرف کنید. در وعده سحری و افطار هم سبزی و سالاد بخورید. در ضمن 2 ساعت بعد از افطار نیم ساعت پیاده روی کنید.
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=135774
برای کاهش بوی بد دهان در ایام روزه‌داری چه باید کرد؟
علت اصلی ایجاد بوی بد دهان در ایام روزه داری خالی بودن معده است. همچنین به دلیل نخوردن و نیاشامیدن، محیط شست و شوی طبیعی در دهان ایجاد نمی شود و ترشح بزاق کم می گردد که این خود عامل مهمی در ایجاد بوی دهان است ، زیرا بزاق دهان نوعی خمیردندان طبیعی محسوب می ‌شود. در هر صورت برای کاهش این بو باید بعد از هر وعده غذایی (خصوصا بعد از خوردن سحری) برای باقی نماندن غذا در دهان و لابه‌لای دندان‌هایتان، مسواک بزنید و دهان‌تان را خوب بشویید. همچنین روی زبان‌تان هم به آرامی مسواک بکشید. اگر دندان خراب و پوسیده ای دارید، بعد از افطار به دندانپزشک مراجعه کنید تا آن را ترمیم کنید، زیرا پوسیدگی دندان هم باعث ایجاد بوی بد می شود. البته باید گفت که مشکلات گوارشی مثل ترش کردن غذا هم در ایجاد بوی بد دهان موثرند که باید تحت نظر پزشک متخصص آنها را درمان کرد.
خبرگزاری ایرنا
از خشکی پوست در ایام روزه داری جلوگیری کنید.
برای شاداب ماندن پوست و جلوگیری از خشکی آن، در وعده‌های سحری و افطار به اندازه کافی مایعات، مخصوصا‌ آب بنوشید و از نوشیدن مایعات ادرارآور (مانند چای پُر رنگ) که باعث از دست رفتن آب بدن‌تان می‌شود، به شدت پرهیز کنید. همچنین در وعده سحری و افطار از سالاد و سبزیجات استفاده کنید. بین وعده سحری و افطار هم میوه تازه بخورید.
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=134955