• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1236روز قبل
ایرانگردی

 


به گزارش روابط عمومی معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران؛ «سید مناف هاشمی» صبح امروز در برنامه تلویزیونی چاپ اول از نیازهای حمل ونقل عمومی و میزان مشارکت دولت ، شهرداری و مردم گفت.
معاون حمل ونقل ترافیک با بیان اینکه تهران بالغ بر 5700 دستگاه اتوبوس و بالغ بر 1507 قطار مترو و قریب به 80 هزار دستگاه تاکسی دارد که باید نگاهی هم به وضعیت فرسودگی ناوگان داشت گفت: در حوزه مترو 400 دستگاه قطار ما نیازمند اورهال بوده ، در حوزه اتوبوسرانی نزدیک به 60 درصد ناوگان فرسوده است و تنها 40 درصد ناوگان را میتوان تا 5 سال آینده استفاده کرد.
هاشمی در ادامه با بیان اینکه قریب به 40 هزار دستگاه تاکسی شهر تهران نیز نیارمند نوسازی است تاکید کرد: وضعیت ناوگان حمل ونقل عمومی پایتخت به لحاظ فرسودگی اصلا مطلوب نیست با این تفاصیل روزهای کرونا را به وضغیت موجود اضافه کنید .
وی اظهار داشت: طی ماه های کرونا درآمد شهرداری تهران از محل حمل ونقل عمومی کاهش چشمگیری داشته اما در عین حال تلاش کردیم فاصله گذاری اجتماعی را در ناوگان عمومی شهر اعمال کنیم .
معاون شهردار تهران با تاکید بر اینکه توسعه و نوسازی ناوگان عمومی پایتخت نیازمند منابع مالی است گفت: در حال حاضر 250 کیلومتر مترو داریم که باید به 500 کیلومتر برسد که با توجه به عدم حمایت دولت در تامین منابع و البته قیمت تمام شده مترو و اتوبوس که مردم باید پرداخت میکردند، این امر محقق نشده است .
به گفته هاشمی هر کیلومتر مترو هزار میلیارد تومان هزینه دارد و به عبارتی مترو تهران به 250 هزار میلیارد تومان منابع مالی جهت تکمیل نیاز دارد این در حالیست که کجا دولت طی 10 سال گذشته در بودجه ی خود ریالی را برای حمل ونقل عمومی در نظر گرفته و پرداخت کرده است ؟
وی ادامه داد:در حوزه اتوبوسرانی حداقل به 10 هزار اتوبوس در برنامه 10 ساله تهران نیازمندیم به عبارتی دیگر ناوگان عمومی پایتخت برای نوسازی( طی 10 سال آینده ) به 300 هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد که اگر بخواهیم این برنامه را محقق کنیم باید سالانه 30 هزار میلیارد تومان منابع مالی تامین شود .
هاشمی در پاسخ به اینکه چرا تاکنون نوسازی ناوگان عمومی محقق نشده است به تجربه جهانی توسعه حمل ونقل اشاره کرد و گفت : دولت ، شهرداری و مردم سه اهرم همراه با هم هستند که در توسعه و نوسازی ناوگان عمومی حرکت میکنند.
هاشمی معتقد است شهردار تهران یک نهاد عمومی غیر دولتی است و اگر یک مدیر نتواند درآمد زایی کند؟ ماندن و نماندنش بی مفهوم بوده و بی خاصیت است بر اساس تجربه 30 ساله عرض میکنم ، نمیگویم همه بار بر دوش دولت بلکه معتقدم یک سوم دولت ، یک سوم شهرداری و یک سوم شهروندان در این زمینه سهم دارند.
معاون شهردار تهران تصریح کرد: قیمت تمام شده بلیت مترو ۱۵ هزار تومان است یا باید قیمت واقعی بلیت را از مردم بگیریم که دولت مخالف آن است یا باید جبران شود و در بودجه سنواتی دولت سهمی برای توسعه مترو در نظر گرفته‌شود ، ما نمی‌گوییم مردم ۱۵ هزار تومان بدهند اما می‌توان ۵ هزار تومان از آنها گرفت.
به گفته هاشمی، امروز شهروندی اگر بخواهد از منطقه یک به ۲۲ تهران با اسنپ یا تاکسی دربست برود باید ۵۰ هزار تومان بپردازد اما با مترو و اتوبوس با هزار یا ۱۲۵۰ تومان این مسیر را طی می کند.

وی با تاکید بر اینکه حمل ونقل عمومی دغدغه شهرداری تهران است گفت : 60 درصد بودجه شهرداری تهران به حمل ونقل عمومی اختصاص دارد که بخش اعظمی از آن محقق میشود .لذا بر فرض که 12 هزار میلیارد تومان از بودجه اختصاص یافته شهرداری تهران محقق شود به همین میزان نیز باید دولت بپردازد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اظهار کرد: بیشتر مسافران ما از قشر متوسط و ضعیف جامعه هستند بنده میگویم 60 درصد بودجه شهرداری به حمل و نقل اختصاص یافته است، دولت هم 12 هزار میلیارد تومان به حمل و نقل اختصاص دهد و مردم هم 2 هزار تومان پول بلیط بدهند، می توانیم حمل و نقل را رونق دهیم .
هاشمی در پایان یادآور شد : در طول ۸ ماه گذشته وظیفه دولت، شهرداری و مردم را گوشزد کردیم؛ اگر این ۳ بخش پای کار بیایند و سالی ۱۵ هزار میلیارد تومان به توسعه مترو و اتوبوس تهران اختصاص یابد طی ۲۰ سال حمل و نقل عمومی تهران سامان می یابد.

سه شنبه 4/9/1399 - 14:50
ایرانگردی

 

 

30 نقطه حادثه خیز شمال تهران با هدف ایمن سازی تردد عابرین پیاده و وسایل نقلیه با بازدید های میدانی معاونت ترافیک شهرداری منطقه یک و پلیس راهورشمال تهران،  شناسایی و ساماندهی شد.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک محمد خردمند معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت: منطقه یک بدلیل بافت کوچه باغی معابر و عدم اتصال معابر اصلی به شبکه بزرگراهی یکی از مناطق پر ترافیک شهر تهران است بر همین اساس طی جلسه های مستمر و بازدیدهایی که با تعامل و همراهی دو منطقه راهور و سه یگان بزرگراهی از معابر انجام شد نسبت به شناسایی نقاط حادثه خیز و رفع آنها اقدام شد.

 

وی گفت: در همین راستا با اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح و با هماهنگی پلیس راهور نسبت به ایجاد ۲۰ سرعت‌گیر، بیش از ۱۰۰ هزار متر خط کشی محوری، اصلاح هندسی در ۱۰ نقطه، نصب و نگهداری بیش از ۶ هزار علائم ترافیکی و ۵ هزار متر طول گاردریل و نرده در معابر منطقه اقدام شد.

 

خردمند با اشاره به تاثیر آموزش و نوشتارهای ترافیکی در اطلاع رسانی به شهروندان خاطر نشان کرد: بنر و پوستر‌های آموزشی در سطح منطقه نصب و در حدود ۳۰۰ مورد اجرای نوشتار ترافیکی از جمله خطوط اتوبوس، احتیاط، عبور عابر پیاده و...  در منطقه اجرا و با توجه به وجود بیماری کرونا، کلاس‌های آموزشی ترافیکی به صورت مجازی با همکاری پلیس راهور با موضوعات قوانین عبور و مرور و آشنایی با عواقب تخلفات رانندگی برگزار شد.

 

معاون شهردار منطقه یک مشارکت شهروندان در مدیریت ترافیکی منطقه را لازمه شهری آرام و بی حادثه دانست و از شهروندان خواست  موارد نا ایمن ترافیکی که نیاز به ساماندهی و رفع نقص دارند را حتما از طریق سامانه ۱۸۸۸ و ۱۳۷ اطلاع دهند تا  در اسرع وقت نسبت  به اصلاح آن‌ها اقدام شود.

سه شنبه 4/9/1399 - 14:48
ایرانگردی


جشنواره سمفونی پاییز  تا پایان  آذر ماه در بلوار خوردین  میزبان شهروندان برای ثبت خاطره  پاییزی است.
به گزارش روابدط عمومی شهرداری منطقه2،  یوسف مزارعی،معاون اجتماعی وفرهنگی شهرداری منطقه2  با اشاره به اینکه پاییز یکی از زیباترین هنرنمایی‌های طبیعت در فضای شهری است  گفت: بدین منظور با مشارکت معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه گذر پاییزی در میدان صنعت ،بلوار خوردین ایجاد شد تا شهروندان از زیبایی های این فصل بهره مند شوند.
وی افزود:جشنواره سمفونی پاییز در روزهای پایانی این فصل با شکوه ، با هدف ایجاد نشاط و همدلی در شهروندان با رویکرد خانواده محور برگزار می شود.
وی افزود: دراین جشنواره فعالیت هایی متناسب با شرایط شیوع بیماری کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی طراحی شده است و شهروندان می توانند  با تجربه پیاده روی بر روی انبوه برگ های پاییزی ، همراه با ثبت خاطره  از زیبایی های برگ ریزان پاییز لذت ببرند.

سه شنبه 4/9/1399 - 13:57
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 19 از سهولت تردد خودروها در محور بزرگراهی شهید هاشمی با بهسازی مسیر و اجرای عملیات لکه گیری آسفالت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علی توکلی با اشاره به حجم تردد خودروها از این محور بویژه در روزهای پایانی هفته برای دسترسی به بهشت زهرا (س) بیان کرد: موقعیت قرارگیری بزرگراه شهید هاشمی در ورودی شهر تهران اهمیت نگهداشت این محور را دوچندان کرده و درهمین راستا نیز طی اقدامات عمرانی اخیر 45 تن آسفالت در 75 متر مربع  از این مسیر مواصلاتی پخش شده است.

او همچنین به مرمت نوار حفاری در مسیر دسترسی به نمایشگاه شهر آفتاب با صرف بیش از 14 تن آسفالت اشاره کرد و افزود: اجرای 8 متر نهر روسی در خیابان پلایین، ترمیم نوار حفاری جنب جدول شهرک فرهنگیان درمساحتی نزدیک به ۶۸ مترمربع و مرمت آسفالت پاتوق محله دولتخواه از دیگر اقدامات عمرانی صورت گرفته برای نگهداشت شهر محسوب می شود.

توکلی در بخش دیگری با اشاره به ادامه عملیات احداث مسیرامن دوچرخه اظهار کرد: طی این فعالیت  500 متر نوار حفاری کنار مسیر دوچرخه در حد فاصل خیابان یاس تقاطع دانشگاه تا میدان وصال انجام شد.

سه شنبه 4/9/1399 - 13:54
ایرانگردی

 

حیدریان از کسب رتبه دوم نقد و رتبه سوم غیر نقد و در مجموع نقد و غیر نقد رتبه اول پهنه الف تا هفته سی و چهارم سال جاری برای منطقه 12 خبر داد و گفت: منطقه 12 با الزام 80 درصد درآمد نقد، بیشترین الزام را بین مناطق 22گانه در تحقق درآمدهای نقد دارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12، حیدریان، معاون امور مالی و اقتصاد شهری منطقه با یادآوری این نکته که از مناطقی که در پهنه الف قرار دارند، انتظار ویژه‌ای برای کسب درآمد بیشتر می‌رود، در مورد پهنه‌بندی‌های درآمدی شهرداری توضیح داد: منطقه 12 جزو مناطقی است که از جنبه درآمد در پهنه الف قرار دارد.
وی با بیان این نکته که منطقه 12 برای اولین‌بار در سال 99 در پهنه الف قرار گرفت، از افزایش یک‌باره دوبرابری‌شدن الزام درآمدی این منطقه در پهنه الف خبر داد و افزود: شاید بتوان گفت در سال جدید برای این منطقه درآمدی دو برابری پیش‌بینی شد؛ ازاین‌رو مسلم است که پیش‌نیاز تحقق این درآمد این است که در این منطقه بتوانیم دو برابر سال گذشته کسب درآمد کنیم.
حیدریان در مورد زمینه‌های کسب درآمد منطقه 12 برای تحقق این درآمد بیان کرد: از آنجا که به‌ندرت در این منطقه ساخت‌وسازی در حال شکل‌گیری است، انتظار نمی‌رود که درآمد پیش‌بینی‌شده از محل ساخت‌وساز محقق شود؛ در عوض با توجه به اینکه این منطقه با وجود بازار و املاک تجاری، منطقه‌ای تجاری به شمار می‌رود، طبیعی است که کسب درآمد بیشتر از این محل باشد که در نهایت منطقه ما توانست در تا پایان هفته سی و چهارم سال 99 در پهنه الف، رتبه دوم نقد و رتبه سوم غیر نقد و در مجموع نقد و غیر نقد، رتبه اول پهنه الف را در تحقق درآمد به دست آورد.
وی طی مقایسه‌ای بین مناطق پهنه الف با پهنه‌های دیگر توضیح داد: باید توجه داشت که کسب این رتبه در پهنه الف، قابل مقایسه با مناطق پهنه‌های دیگر نیست؛ چراکه ممکن است الزام درآمدی برای منطقه‌ای از پهنه‌های دیگر بسیار کمتر از میزانی که برای پهنه الف درنظر گرفته می‌شود باشد و این موضوع، دشواری کار برای مناطق پهنه الف را به نمایش می‌گذارد.
معاون امور مالی و اقتصاد شهری منطقه با اشاره به نسبت الزام درآمد نقد و غیرنقد در منطقه 12 نیز توضیح داد: نکته ویژه این است که الزام منطقه ما در نسبت کسب درآمد نقد و غیرنقد هم با مناطق دیگر متفاوت دیده شده که این مسأله نیز نشان از انتظارات سخت‌گیرانه‌تری از جنبه کسب درآمد در این منطقه دارد؛ یعنی فقط نزدیک به 20 درصد از الزام درآمدی ما غیرنقد است و 80 درصد الزام کسب درآمد نقدی برای ما پیش‌بینی شده که از این نظر، منطقه ما بین مناطق 22گانه، بیشترین الزام را در کسب درآمدهای نقدی دارد.


 

دوشنبه 3/9/1399 - 18:23
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل، ترافیك از ثبت تخلف ٦٠ هزار خودرو در ساعت ممنوعیت تردد در شب گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومى معاونت حمل و نقل، ترافیك شهردارى تهران "سیدمناف هاشمی" در گفت وگوى رادیویى با اشاره به اجراى طرح جامع مقابله با كرونا از ابتداى آذر ماه گفت: رصد تردد در اتوبوس ها و ایستگاه های مترو نشان از کاهش سفرها دارد.

وی تصریح كرد : كاهش ٢٠٠ هزار مسافر را طى روز گذشته ( یكشنبه ٢ آذر ماه ) در خطوط مترو شاهد بودیم این در حالیست كه در ناوگان اتوبوسرانى نیز تعداد مسافران به ٤٠٠ هزار مسافر كاهش یافته است .

معاون شهردار تهران از ثبت تخلف ٦٠ هزار خودرو در ساعت ممنوعیت تردد از طریق دوربین های تردد شمار خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت هایی که از روز شنبه اجر شده تراكم جمعیت در خطوط مترو كاهش چشمگیرى داشته و تنها در خط ٥ مترو ( كرج - گلشهر ) در ساعت عصر شاهد تراكم جمعیت بوده ایم.

دوشنبه 3/9/1399 - 18:17
ایرانگردی

 

براساس تازه‌ترین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت برخی محصولات فرنگی همچون بادمجان، فلفل دلمه سبز، کاهو، کرفس و گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار کاهش داشته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت انواع گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار از 500 تومان تا 1500 تومان کاهش یافته و در حال حاضر، هر کیلوگرم گوجه فرنگی خوشه‌ای و گلخانه‌ای 9800 تومان، گوجه فرنگی گیلاسی و زیتونی 9800 تومان، گوجه فرنگی بوته‌ای 8400 تومان و گوجه فرنگی انباری 6400 تومان عرضه می‌شود.
براساس این گزارش، قیمت برخی سبزیجات و صیفی‌جات پرتقاضای میادین میوه و تره بار به شرح زیر اعلام شده است.
1- بادمجان ممتاز و دلمه هر کیلوگرم 3300 تومان
2- بادمجان تُرشی هر کیلوگرم 2500 تومان
3- پیاز زرد هر کیلوگرم 4800 تومان
4- سیر خشک هر کیلوگرم 24500 تومان
5- سیر تازه هر کیلوگرم 8500 تومان
6- فلفل دلمه سبز هر کیلوگرم 7500 تومان
7- کاهوی پیچ سالادی هر کیلوگرم 5900 تومان
8- کاهوی رسمی پاک‌کرده هر کیلوگرم 4500 تومان
9- کرفس هر کیلوگرم 2700 تومان
10- هویج هر کیلوگرم 6700 تومان

دوشنبه 3/9/1399 - 17:7
ایرانگردی

 

متروی تهران با صدور اطلاعیه‌ای در مورد واریز بخشی از پول اوراق مشارکت توضیحاتی ارائه کرد.
متعاقب موافقت با واریز بخشی از وجوه حاصل از فروش اوراق مشاركت سال 1398 به حساب شهرداری تهران‌ برای نوسازی ناوگان اتوبوسرنی وتوسعه خطوط 3 ، 6 و 7 متروی پایتخت ، روابط عمومی شركت راه آهن شهری تهران وحومه (مترو) ، باارسال اطلاعیه ای اعلام کرد: خوشبختانه پس از 125 روز انتظار ، به مدد پیگیری های صورت گرفته و همراهی دست اندركاران مربوطه ، بانك رفاه كه عاملیت عرضه و فروش این اوراق را برعهده داشته است ،‌ موافقت خود برای آزادسازی و واریز بخشی ازمبلغ 1500میلیارد تومان اوراق مشاركت سال 1398 براساس وثیقه های ارائه شده از سوی شهرداری تهران را اعلام كرد تا جهت هزینه كرد در موضوع مشاركت ، در اختیار شركت های مترو و اتوبوسرانی قرار گیرد.

این امر دروهله نخست نشان از حسن نیت وزارت تعاون ، كار ورفاه اجتماعی و به تبع آن سازمان تامین اجتماعی و بانك رفاه كارگران داردكه البته در این بین همراهی بانك مركزی را نیز نباید از نظر دور داشت.

به هرحال باگشایش قفل 4 ماهه بلوكه شدن پول اوراق مشاركت درحساب بانك رفاه ، می توان امیدوار بود باكمی تساهل وتعامل بیشتر ،‌ان شاء ا... در كوتاهترین زمان ممكن ، كل وجوه حاصل از فروش اوراق مذكور آزاد شده و در راه خدمت رسانی به مردم ابرشهر تهران مصرف شود.

اما در این بزنگاه حساس اجتماعی – اقتصادی و خصوصا شرایط ویژه كرونایی كه كل كشور با آن دست به گریبان است، بی تردید بانك عامل می تواند با استناد به سهم 50 درصدی دولت در پرداخت اصل و سود مبلغ اوراق مشاركت طرحهای ملی و عنایت به موضوع ضمانت های قوه محترم مجریه در موارد اینچنینی ،‌ مبلغ 750 میلیارد تومان دیگر از محل وجوه اوراق را به سرعت آزاد كند تا روند ارائه خدمات زیرساختی در حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت ، سرعت بیشتری بگیرد. البته معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران و سازمان املاك و مستغلات همچون 4 ماه گذشته ، همچنان در تلاش برای ارائه وثیقه های مورد قبول بانك عامل هستند تا بستر این همكاری متقابل در فضایی بی حرف وحدیث شكل گیرد و با تأدیه وثایق ملكی ، كل مبلغ حاصل از فروش اوراق مشاركت سال 1398 آزاد شود.

از طرفی آنچه در ورای این كش و قوسها برهمگان واضح و مبرهن شده است ، ‌نیت تمام نهادها و ارگان های ذیربط برای گشودن گرهی از مشكلات مردم در دوران سخت اپیدمی بیماری كرونا است و همین نیت مشترك و دلسوزانه كه ناظر بر ازدحام جمعیت مسافران در وسایل نقلیه عمومی پایتخت است، می تواند تفسیری سهل و آسانتر از برخی ضوابط و معیارهای سختگیرانه سیستم بانكی كشور را پدیدار سازد. البته ذكر این نكته هم بدیهی است كه شهرداری تهران یك نهاد و سازمان پابرجا بوده و نگرانی از بابت بی پاسخ ماندن تعهدات مالی مرتبط با آن ، چندان منطقی نیست.

به هرحال در شرایط ویژه اقتصادی امروز كه بهای كالا و خدمات به واقع روز به روز دستخوش تغییر شده و باپول امروز نمی توان به انجام كار فردا با همان قیمت قبلی امیدوار بود، بایدپذیرفت كه نوسازی بخشی از ناوگان اتوبوسرانی و تكمیل ایستگاههای خطوط 3، 6 و7 مترو ، به همین منابع محدودی وابسته است كه روز به روز از ارزش معاملاتی آنها كاسته می شود. ضمن اینكه همه دست اندركاران امر به این موضوع واقف هستند كه با توجه به مشكلات اقتصادی عامه مردم در اوضاع خاص امروزكشور، قطعا پاسخگویی به نیازهای حمل و نقلی ایشان در دوران همه گیری بیماری كرونا ، امری واجب و ضروری است و برآورد ساختن آنها با همكاری جمعی میسر و محقق می شود .

با این اوصاف هنوز فرصت به طور كامل از دست نرفته و می توان با تكیه برهمین پولهای به اصطلاح آب رفته نیز، خدمات ارزنده ای ارائه داد. كافی است مشابه فضایی كه اواخر تیرماه ایجاد شد تا با كمك و همكاری توأمان معاون اول رئیس جمهور ، وزرای كشور ،‌تعاون ، كار و رفاه اجتماعی و نیز اقتصاد و دارائی ، رئیس دیوان محاسبات ،‌ رئیس بانك مركزی و ... مهلت انتشار اوراق مشاركت در واپسین ساعات فرصت زمانی قانونی تمدید شود ،‌ این بار در مقیاسی كوچكتر ، همان نوع همکاری مجددا" شكل بگیرد تا نتیجه زحمات جمعی دست اندركاران امر به بار بنشیند و بركات آن در وهله نخست شامل حال مردم شده و سپس به نوبه خود، نصیب نیات خیرخواهانه تمام مسئولان و مدیران ذی مدخل شود.

دوشنبه 3/9/1399 - 16:5
ایرانگردی

 

پس از انتشار فراخوان دهمین سمپوزیم بین المللی مجسمه سازی تهران و براساس اعلام دبیرخانه این سمپوزیوم، هنرمندان و صاحب نظران تا دهم آذرماه فرصت دارند آثار پژوهشی خود را ارائه کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، این زیباسازی، دهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران اسفندماه 1399 برگزار خواهد کرد.

 تداوم این جریان در دهه هشتاد و نود شمسی به‌عنوان یک رویداد هنری، علاوه بر ایجاد امکان‌های ویژه و منحصربه‌فرد در حوزه عمل اجتماعی و تاثیر متقابل هنر و شهر و هنرمند، بستر مطالعاتی و بررسی سیر یک جریان پویا را نیز فراهم کرده است. در دهمین دوره برگزاری؛ نهاد مجری درصدد است با نظر به چشم‌انداز تعریف شده سمپوزیوم، جایگاه ایران را در هنر مجسمه‌سازی منطقه تثبیت و ارتقاء بخشد.

همچنین با تلاش برای احیای میراث تاریخی ایران در زمینه حجاری و سنگ‌تراشی؛ فضای تعامل و گفتگو در زمینه مجسمه‌سازی شهری را فراهم کرده و فرصت تبادل تجربیات، اطلاعات و مهارت‌ها را با حضور هنرمندان و صاحب‌نظران بین‌المللی و ملی ایجاد نماید.

در این دوره از سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران برای اولین بار بخشی به پژوهش اختصاص‌یافته است تا پژوهشگران فعال در حوزه مجسمه‌سازی و هنر شهری را دعوت به همکاری کند. در این بخش علاقه مندان می‌توانند با ارائه رزومه و سوابق پژوهشی، در قالب تیم‌های پژوهشی سمپوزیوم در کارگروه‌های تولید محتوی مشارکت نمایند.

مهلت ثبت‌نام در بخش پژوهش تا 10 آذرماه است و متقاضیان می‌توانند تمامی سوابق خود را به همراه فرم تکمیل شده ثبت‌نام به نشانی 10th.tehransymp@gmail.com ارسال کنند. در عنوان ایمیل حتما عبارت (متقاضی بخش پژوهشی + نام کامل پژوهشگر) ذکر شود.



 

 

دوشنبه 3/9/1399 - 15:52
ایرانگردی


شهردار منطقه۱۳ از نصب ۱۸ دوربین نظارت تصویری با هدف خدمت رسانی بهتر به مردم و افزایش ضریب امنیت در بوستان جنگلی سرخه حصار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه۱۳ گفت: در راستای هوشمند سازی بوستان جنگلی سرخه حصار به عنوان قطب گردشگری شرق تهران و خدمت رسانی بهتر به مردم ، شهرداری منطقه۱۳ با همکاری سازمان فناوری اطلاعات، ۱۸ عدد دوربین نظارت تصویری در نقاط حساس ، معابر و تقاطع های پارک نصب کرد.
وی با بیان اینکه " ۲۲ دوربین در محدوده بوستان جنگلی سرخه حصار موجود است" افزود : با نصب ۱۸ دوربین جدید ، تعداد دوربین های موجود در بوستان به ۴۰ عدد افزایش می یابد.
رحمان زاده خاطر نشان کرد : در حال حاضر ، تعدادی از این دوربین ها فعال و به بهره برداری رسیده است.

دوشنبه 3/9/1399 - 15:46
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته