تبیان، دستیار زندگی

آیا توانسته‌اید همسری تمام‌عیار برای شوهرتان باشید؟

رد پای یک بیگانه در زندگی مشترک

وقتی در یک زندگی زناشویی، رد پای خیانت مشاهده می‌شود که بخشی از زندگی مشترک نفوذپذیر شده باشد خصوصاً گاه در زندگی‌هایی که زن هم شاغل است شاید آن قدر زن پرمشغله باشد که نتواند به برخی از جنبه‌های عاطفی و ارتباطی با همسرش به‌اندازه کافی رسیدگی کند.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

 

زن خیانت دیده

خانم کارمندی هستم که دو فرزند دارم. همسرم یک سال است که با همکار خانمش رابطه دارد و من هر چه ابراز ناراحتی می کنم بی فایده است و مدام در شبکه های اجتماعی با یکدیگر هستند و من کم کم دارم روانی میشیم لطفا کمکم کنید.


نه‌تنها به‌عنوان یک مشاور بلکه به‌عنوان یک زن حالات روحی شمارا کاملاً درک می‌کنم اما عمدتاً وقتی در یک زندگی زناشویی، رد پای خیانت مشاهده می‌شود که بخشی از زندگی مشترک نفوذپذیر شده باشد خصوصاً گاه در زندگی‌هایی که زن هم شاغل است شاید آن قدر زن پرمشغله باشد که نتواند به برخی از جنبه‌های عاطفی و ارتباطی با همسرش به‌اندازه کافی رسیدگی کند.

حال شما اول با خودتان مرور کنید و ببینید آیا توانسته‌اید همسری تمام‌عیار برای شوهرتان باشید؟ از رابطه عاطفی گرفته تا ارتباط جنسی و ...

آیا به‌اندازه کافی توانایی‌ها و توانمندی‌های همسرتان را مورد تحسین قرار داده‌اید؟ به‌اندازه کافی برای وی وقت گذاشته‌اید؟ خلوت داشته‌اید؟ در کنار بررسی این مسئله سعی کنید حتماً در اولین فرصت با همسرتان یک نشست آرام و صمیمانه داشته باشید و دلیل این رفتار همسرتان را جویا شوید.

ببینید چه کاستی در زندگی مشترک خود با شما احساس می‌کند که آن را با یک نفر دیگر پر می‌کند؟ صحبتتان کاملاً روشن و آرام باشد تا همسرتان پاسخی منطقی و روشن ارائه دهد. توصیه جدی هم دارم که باهم توافق کنید و مراجعه حضوری نزد مشاوره زناشویی داشته باشید. ضمناً کلاً سعی کنید در هنگام صحبت با همسرتان اصلاً وارد انتقاد و تحقیر نشوید.

وقتی مرد اطمینان داشته باشد که مورد مباهات همسرش بوده و تکیه‌گاه خوبی برای خانواده است، هم میزان مسئولیت‌پذیری وی بیشتر می‌شود و هم رابطه مناسب‌تری با همسر برقرار می‌کند.


عموماً انتقاد و سرزنش در مردان تأثیر منفی گذاشته و باعث جبهه‌گیری سریع می‌شود. دلیل اصلی سرباززدن از جلسات مشاوره نیز این است که عموماً مردان بیم دارند که در این جلسات، مورد مواخذه و انتقاد قرار گیرند. لذا این خود دلیل محکمی است که نشان‌دهنده نیاز دائمی مرد به تحسین و تقویت همسرش است.

وقتی مرد اطمینان داشته باشد که مورد مباهات همسرش بوده و تکیه‌گاه خوبی برای خانواده است، هم میزان مسئولیت‌پذیری وی بیشتر می‌شود و هم رابطه مناسب‌تری با همسر برقرار می‌کند. البته ذکر این نکته بسیار مهم به نظر می‌رسد که منظور ما از تحسین‌های ساختگی، تصنعی و دور و دراز نیست. این تحسین باید روایتگر احساسات واقعی یک خانم نسبت به همسرش بوده و مصداق ویژگی‌های مرد را به همراه داشته باشد.

در بسیاری از موارد زنان به بسیاری از ویژگی‌های همسرشان افتخار می‌کنند ولی توانایی ابراز آن را ندارند. منظور ما بیان همین احساسات واقعی است نه الفاظ و اصطلاحاتی که فراخور احوال مرد نباشد.

فراموش نکنید که تعریف و تمجید ساختگی نتیجه‌ای وارونه خواهد داشت. اگر فکر می‌کنید همسرتان دارای ویژگی‌های تحسین‌کننده‌ای نیست بنابراین چاره‌ای ندارید جز آفرینش یک برنامه منطقی برای خلق تحسین.

اگر زن و مرد سعی کنند نیازهای یکدیگر را به‌درستی شناخته و برای رفع آن تلاش کنند مسلماً رابطه زن و مرد اصلاح شده و امکان تحسین نیز فراهم می‌گردد. 

منبع: پرسش و پاسخ های عمومی مشاوره پس از ازدواج مرکز مشاوره تبیان