• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 17
تعداد نظرات : 52
زمان آخرین مطلب : 5069روز قبل
سياست

 بأسمه تعالی

پس از اتفاقات روز 14خرداد در حرم امام خمینی(ره) و اعتراضات مردمی به سران فتنه و جلوگیری از سخنرانی سیدحسن مصطفوی و بعد از آن درگیری محمد علی انصاری و سیدحسن با وزیر کشور و دیگر متولیان برگزاری مراسم سالگرد امام(ره) شب گذشته جلسه اضطراری  عناصر موثر جریان اصلاحات به میزبانی مرد خاکستری اصلاحات د ر "دارآباد" برگزار گردید.

 به گزارش جوان آنلاین در این جلسه جریان فتنه که پیش ازاین  پروژه «خرداد داغ» را در دستور کار خود قرار داده بود به شدت بر اجرایی شدن آن در روزهای آتی تاکید کرد.مرد خاکستری اصلاحات در این جلسه گفت:"با اتفاقی که درحرم امام افتاد ما باید بهترین استفاده را از آن ببریم.عدم سخنرانی سید حسن درسالگرد فوت امام(ره) اتفاق مبارکی بود که سود آن در آینده برای ما مشخص خواهد شد. قضیه سخنرانی سیدحسن در حرم امام نقطه ایست برای بازگشت ما. باید بهترین استفاده را از این اتفاق ببریم. ما باید طوری در روزهای آینده مردم را تهییج کنیم تا به راحتی بتوانیم آنها را د ر22 و 25 خرداد به خیابان بیاوریم."

 وی افزود:«نظام تا امروز به این دلیل با ما برخورد نکرده که تصور می‌کند ما هنوز توانایی ایجاد به هم ریختگی اجتماعی و امنیتی را داریم. اگر ما نتوانیم در  روزهای آتی بویژه پس ازاتفاقات حرم امام(ره) شمه‌ای از این موضوع را به نظام نشان بدهیم و اگر نظام احساس کند که ما این توانایی را از دست داده‌ایم بدترین شکل برخورد یعنی برخوردی که از ابتدای انقلاب تا حالا نظیر نداشته را با ما خواهد کرد حتی بدتر از برخورد با حزب توده و منافقین، ضمن اینکه اگر در خرداد اتفاقی نیفتد، حمایت بین‌المللی را هم از دست می‌دهیم."
در همین راستا یک منبع آگاه امنیتی در گفت و گو با جوان آنلاین ضمن تحلیل  جلسه شب گذشته  جریان فتنه با اشاره به تصمیمات گرفته شده در این جلسه گفت: بر مبنای مجموعه اطلاعات موجود می‌توان گفت برنامه‌ریزی جریان فتنه (داخلی و خارجی) برای بحرانی کردن خرداد ماه روی چند محور استوار است.
اولین محور تبدیل شدن سران فتنه به سرخط خبری است. وی افزود:در محفل درونی جریان فتنه اکنون این بحث مطرح است که انزوای خبری و رسانه‌ای جریان سبز خصوصاً سران جریان باید به هر نحو ممکن شکسته شود .این جریان عقیده دارد در غیر این صورت مردم برای همیشه سران فتنه را فراموش خواهند کرد و به سرنوشت سران آن بی‌اعتنا خواهند شد. از جمله اقدامات انجام شده در این راستا عقد قرارداد با برخی شبکه‌های ماهواره‌ای خارجی است که روزانه چند ساعت برای آنها برنامه پخش کنند. براین مبنا انتظار این است که سران این جریان به تدریج تحرکات خود را در قالب صدور بیانیه، دیدار و مصاحبه افزایش دهند. مصاحبه ویدیویی کروبی با خودش و بیانیه امروز موسوی دراین راستا ارزیابی می شود.
و ی افزود: محور دیگر فعالیت سران فتنه  ناآرامی با محوریت جریان دانشجویی است.سران فتنه تأکید دارند حتما ناآرامی‌های خیابانی را در خرداد ماه ایجاد کرد .نکته جالب این است که در این مورد سران فتنه تأکید دارند اصلاً مهم نیست این تحرکات خیابانی توسط چه کسانی و با چه بهانه‌ای شکل بگیرد. برخی از افراد سطح بالای این جریان گفته‌اند حتی مهم نیست که این کار توسط منافقان انجام شود، مهم این است که بالاخره یک کاری کف خیابان شکل بگیرد. در این مورد، این جریان به طور مشخص روی ناآرامی‌های مربوط به یکی از دانشگاهها و اجرای طرح امنیت اجتماعی به عنوان دو عامل بحران‌زا حساب کرده‌اند. یک نکته مهم در این باره هم این است که جریان فتنه روی 25 خرداد تمرکز بیشتری دارد تا 22 خرداد.
وی درپایان گفت:آخرین نکته این است که جریان فتنه روی اعمال تحریم‌ها و صدور قطعنامه جدید در آستانه 22 خرداد حساب فراوانی کرده است. این جریان اکنون در حال مشاوره دادن به غرب برای هوشمند شدن تحریم‌هاست. امریکایی‌ها هم فقط به این دلیل که می‌خواهند آخرین تست را روی جریان سبز انجام دهند در اعمال تحریم‌ها جدی هستند و به همین دلیل هم فرصتی مانند بیانیه تهران را از دست دادند.

منابع:

1- پایگاه خبری جوان(www.javanonline.ir)
2-  بصیرت(www.basirat.ir)

سه شنبه 18/3/1389 - 12:43
اخبار
بأسمه تعالی

مصطفی محمد نجار وزیر کشور که روز14 خرداد ازجانب سید حسن مصطفوی و محمد علی انصاری مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود د ربیمارستان چمران بستری شد. به گزارش جوان آنلاین وزیر کشور پیش ا ز14 خرداد تحت عمل جراحی سینوس قرار گرفته بود و به توصیه پزشکان معالج بایستی تحت نظر پزشکان قرار می گرفت ولیکن در روز 14 خرداد در حالی که از وضعیت جسمانی مناسبی برخوردار نبود درحرم مطهر حضرت امام(ره) حاضر شد که پس از سخنرانی سید حسن مصطفوی مورد ضرب و شتم وی محمدعلی انصاری قرار گرفت به طوری که بخیه های صورت وی پاره گردید و دچار خونریزی شد. وی پس از حمله این دوتن هم اکنون مجددا دربیمارستان چمران  بستری گردیده است.

منابع:
1- پایگاه خبری جوان(www.javanonline.ir)
2-  بصیرت(www.basirat.ir)

سه شنبه 18/3/1389 - 12:37
سياست
بأسمه تعالی

 
در پی واکنش های مردمی به سخنان سید حسن مصطفوی ،اخبار بدست آمده از درگیری های لفظی و فیزیکی میان تنی چند از مسئولین برگزار کننده حکایت دارد.
یک منبع آگاه با بیان این خبر به افشانیوز گفت:پس از اتمام سخنان رئیس جمهور و هنگامی درگیری لفظی شدیدی میان محمد علی انصاری و نجار در می گیرد که سید حسن مصطفوی نیز در این درگیری به نفع انصاری وارد ماجرا شده و به برخورد با نجار می پردازد.
در همین حال اخبار بدست آمده حکایت از آن دارد که سید حسن مصطفوی حتی با نجار درگیری فیزیکی پیدا کرده .
گفتنی است ، قاطبه مردم حاضر در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) به صورت ممتد در هنگام سخنرانی سیدحسن خمینی شعارهایی را در حمایت از رهبر معظم انقلاب و علیه سران فتنه (مرگ بر موسوی و...) سر دادند.سید حسن مصطفوی د رادعایی مضحک این شعارها را برنامه ریزی شده  از سوی برخی مسئولین دانسته بود!
پیش از آغاز خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران که هم‌اکنون توسط حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مرقد مطهر امام خمینی ایراد می‌شود، سید‌حسن مصطفوی در جایگاه سخنرانی حاضر شد تا برای مردم سخنرانی کند.
در ابتدای سخنرانی سیدحسن مصطفوی مردم شعارهایی ازجمله «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «مرگ بر موسوی»، «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده»، «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست»، «ما اهل کوفه نیستیم، علی(ع) تنها بماند... و شعارهایی نیز علیه سران فتنه و در حمایت از رهبر فرزانه انقلاب سر دادند.

 

منابع:

1- پایگاه خبری جوان(www.javanonline.ir) 

2-  بصیرت(www.basirat.ir)

3-جهانیوز(www.jahannews.com)

و ... 

 

دوشنبه 17/3/1389 - 15:25
دعا و زیارت
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به تمام دوستان عزیزم
بنده می خواهم حدیثی قدسی را بنویسم که از تمام خوانندگان آن خواهشمندم که در آن کمی فکر کنند.
نص عربی حدیث:
قال الله تعالی فی حدیث قدسی: من ذکرنی فقد وجدنی و من وجدنی فقد عشقنی و من عشقنی فقد عشقته و من عشقته فقد قتلته و من قتلته فعلیَّ دیته.
ترجمه حدیث:
خداوند تبارک و تعالی در حدیثی قدسی فرمودند: همانا هرکس که مرا یاد کند پیدایم می کند و هرکس پیدایم کند عاشق من می شود و هرکس عاشق من می شود و هرکس که عاشق من شود من نیز عاشق او می شوم و هرکس را که من عاشق او می شوم او را می کشم(از شدت عشق) و هر کس را که من بکشم خون بهایش بر عهده من است.
کمی تفکر...

.

.

سوال1) چگونه می توان خدا را یاد کنیم؟
سوال2) خون بهای انسان را خداوند چگونه می پردازد؟
 
 
با تشکر فراوان
دوست کوچک شما محمد امین
 
 
دوشنبه 10/3/1389 - 16:36
سياست

با نزدیك شدن به انتخابات دومین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ، « شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی » تصمیم گرفت تشكلی را با نام جدید درانتخابات شوراها شركت دهد . پس از رایزنی های بسیار، سرانجام نام «آبادگران ایران اسلامی » به تصویب رسید و قرارشد آقایان محمود احمدی نژاد  وحسین فدایی مسولیت  انتخاب كاندیدا ها و هدایت تبلیغات انتخاباتی را درتهران ، مراكز استان ها و شهرستان های مهم برعهده بگیرند.
 
در20 بهمن 1381 ودر بحبوحه تبلیغات گروههای شناخته شده سیاسی ، تعدادی ازاصولگرایان گمنام با نام « ائتلاف آباد گران ایران اسلامی » جهت حضور درشورای شهر تهران اعلام موجودیت كردند.
 
مهندس مهدی چمران برادر كوچكتر شهید مصطفی چمران ، استاد رشته معماری دانشكده فنی تهران ومسوول سابق بنیاد حفظ آثار وارزش های دفاع مقدس ، شاخص ترین فرد این گروه بود كه سخنگویی آنان را نیز برعهده داشت . او « انتخابی آگاهانه ، عملكردی مسوولانه و شهری آباد » را به عنوان شعار محوری گروه مطرح كرد . در اولین جلسه مطبوعاتی این گروه ، علاوه بر چمران ،‌دكتر عباس شیبانی نماینده ادوار گذشته مجلس واستاد دانشكده علوم پزشكی تهران ، نادر شریعتمداری عضو هیات علمی دانشگاه علم وصنعت ، نسرین سلطان خواه عضو هیات علمی دانشگاه الزهراء ، خسرو دانشجو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و حسن بیادی كارشناس ارشد صنایع نیز حضور داشتند.
 
سخنگوی ائتلاف آبادگران درمیثاق پنجگانه ، التزام به قانون اساسی و ولایت فقیه را « محكم ترین سند وفاق ملی » خواند وازتلاش برای ازبین بردن تبعیض وگسترش فرهنگ عدالتخواه ، ترجیح منافع ملی برمنافع شخصی وسیاسی ، صداقت درگفتار وسلامت در عمل وپایبندی به روال منطقی تصمیم گیری جمعیت واحترام به نظر اكثریت سخن گفت.
 
دردومین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر وروستا 64 درصد كرسی های شوراها درسراسر كشور دراختیار نیروهای ائتلاف نوظهور آبادگران قرار گرفت . درتهران نیز تمامی 15 كرسی شورای شهر به تسخیر آباد گران درآمد  و قبراق ترین چهره سیاسی دوم خرداد یعنی مصطفی تاج زاده تنها موفق به كسب رای اعتماد 4/1 درصد افراد واجد شرایط گردید.

جمعه 26/4/1388 - 1:31
سياست
 پس از ماجرای 18 تیرماه 1378، رهبر معظم انقلاب طی 50 ملاقات  ودیدار حضوری با سران احزاب ، گروهها ، انجمن ها و نمایندگانی از حوزه ودانشگاه، نسبت به ضرورت  وفاق وهمدلی میان نیروهای نظام تذكر داده اند . پس از این دیدارها ، كمیته ای با عنوان « كمیته وفاق » در وزارت كشور تشكیل گردید  تا میزبان گروههای فعال سیاسی همچون حزب مشاركت ، سازمان مجاهدین انقلاب ، حزب موتلفه اسلامی ، كارگزاران سازندگی و مجمع روحانیون مبارزباشد.
 دراین كمیته افرادی همچون مجید انصاری ، حسن غفوری فرد ، حسین مرعشی، مصطفی تاج زاده ، محسن آرمین ، محمد رضا باهنر ، محمد عطریانفر، حبیب الله عسگر اولادی ، بهزاد نبوی ، موسوی لاری ومحتشمی وظیفه داشتند تا گام های اساسی را برای برون رفت  از بن بست ارتباطی میان جناح های سیاسی وراهكارهای تقدم منافع ملی بر عایدات حزبی وتامین مطالبات مردم وكسب اعتماد عمومی مهیا نمایند.
 به موازات آن جمعی ازنیروهای چهار تشكل موتلفه ، جامعه اسلامی مهندسین ، جامعه اسلامی پزشكان وجمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی درشهریور 78 گرد هم آمدند تا برای برون رفت از انفعال حاكم بر نیروهای انقلاب كه درانتخابات ریاست جمهوری و مجلس ششم نتواستند به اهداف خود دست یابند وهمچنین حضور فعال تر درصحنه های سیاسی وعبرت اندوزی از پدید آمدن حوادث تلخی همچون ماجرای 18 تیر، در حوزه های نظری ، ساختاری و رفتاری اقدام به بازسازی خود نمایند.
 درپایان این نشست ، 12 نفر از فعالان این جمع شامل محمد رضا باهنر ، محمود احمدی نژاد ، حسین فدایی ،‌ دارابی ، علی اكبر پرورش ، منوچهر متكی،‌ علیرضا شمیرانی ،‌ حبیب الله عسگر اولادی و حمید رضا ترقی گرد هم آمدند . آنان در خاتمه نشست خود، پای بندی به سیره وروش امام خمینی (ره) و رهبری حضرت آیت الله خامنه ای را به عنوان دست مایه حضوری پررنگ تر درعرصه های سیاسی معرفی كردند. این گروه 12 نفره برای شروع كارعنوان « شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی » را برای خود بر گزیدند.
سه شنبه 23/4/1388 - 16:11
سياست

 پس از پیروزی سید محمد خاتمی در هفتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ، 110 نفر ازمدیران دولت خاتمی ، با برگزاری نسشت هایی اقدام به تدوین مرامنامه و اساسنامه حزب با عنوان « جبهه مشاركت ایران اسلامی » نمودند كه بعدها به « حزب مشاركت انقلاب اسلامی » تغییر نام یافت .
 
بیش از 80 تن از اعضای هیات مؤسس جبهه مشاركت را معاونین و مشاورین رئیس جمهور ، وزیران كابینه ، معاونین و مشاورین وزرا ومدیران كل وزراتخانه ها تشكیل می دادند . یكسال پس از شكل گیری جبهه مشاركت ، 15 نفر از اعضای موسس آن به مجلس ششم راه یافته و 3 نفر به شورای اسلامی شهر تهران پا گذاشتند . اعضای كابینه خاتمی كه در حزب مشاركت عضویت داشتند عبارت بودند از : 1- محمود حجتی ( وزیر جهاد كشاورزی ) 2- حبیب الله بیطرف ( وزیر نیرو ) 3- شریف زادگان ( وزیر رفاه و تامین اجتماعی )4- صفدر حسینی ( وزیر اقتصاد و دارایی ) 5- ناصر خالقی ( وزیر كار ) 6- رحمان دادمان ( وزیر راه وترابری ) 7- علی صوفی ( وزیر تعاونی ) 8- محمد رضا عارف معاون اول رئیس جمهور ) 9- معصومه ابتكار ( رئیس سازمان محیط زیست ) 10- مرتضی حاجی ( وزیر آموزش وپرورش ) 11- عبدالله رمضان زاده ( سخنگوی دولت )
 
اركان جبهه مشاركت عبارتند از : كنگره عالی ترین ركن كه حداقل سالی یك بار باید برگزار شود ، شورای مركزی ( هدایتگران حزب شامل 30 عضواصلی و 5 عضو علی البدل كه هر دو سال یك بار انتخاب می شوند ). دبیر كل ( بالاترین مقام اجرایی حزب ورئیس شورای مركزی كه به مدت 2 سال ازسوی اعضای این شورا انتخاب می شود ) ؛ هیات داوری (شامل 5 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل كه شكایات و گزارش های مربوط به تخلفات اعضا و اركان را رسیدگی می كنند )،‌ دفتر سیاسی (شامل دبیر كل ، ده نفر از اعضای اصلی و 4 عضو علی البدل كه به مدت 2 سال از سوی اعضای شورای مركزی انتخاب شده و درمقاطع مختلف مواضع حزب را تعیین و تبیین می كنند ) ، هیات اجرایی ( شامل روسای شاخه ها وكمیته ها  ورئیس شورای تهران كه با پیشنهاد دبیر كل تصویب شورای مركزی برای دو سال انتخاب می شوند ومصوبات شورای مركزی و هیات داوری و ... را اجرا می كنند) ، كمیته ها وفعالیت های تخصصی حزب در 5 كمیته تشكیلات ، آموزش ، اطلاع رسانی ، پشتیبانی و مالی وامور مناطق ، ( در حال حاضر جبهه مشاركت در30 منطقه از كشور، دفتر منطقه ای دارد)، حوزه ( مشتمل بر 260 حوزه درسراسركشور )، و شاخه ركنی با تصویب شورای مركزی تشكیل شده و دریكی از اقشار جامعه فعالیت می كند . همچون شاخه های جوانان ، فرهنگیان ، كارگران ، ایثار گران وگروههای اجتماعی.
 
در هشت سال گذشته ‌، دبیر كلی حزب بر عهده محمد رضا خاتمی بود كه در آخرین كنگره سراسری این حزب كه در مرداد ماه 85 برگزارشد ، محسن میردامادی به عنوان دبیر كل جدید انتخاب شد.

سه شنبه 23/4/1388 - 2:41
سياست

  در 16 فروردین سال 1358، طی مراسمی كه در دانشگاه تهران وبا حضور هانی الحسن سفیر وقت فلسطین درتهران برگزار شد ، با به هم پیوستن هفت گروه سیاسی كه در سال های پیش از پیروزی انقلاب ، مشی مبارزه مسلحانه را دربرابر رژیم پهلوی  درپیش گرفته بودند ، سازمانی با عنوان سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با تاكید برصیانت از آرمان های انقلاب اسلامی ، عدم جدایی‌ دین از سیاست و حفظ اصل نه شرق ونه غربی اعلام موجودیت كرد.
 
این گروههای هفت گانه عبارت بودند از :
1- گروه منصورون ( ارتش انقلابی خلق ایران ) : كه شاخص ترین چهره های آن را می توان محسن رضایی ، محمد باقر ذوالقدر و شهید علم الهدی نام برد.
2-  گروه توحیدی بدر : كه شاخص ترین چهره های آن حسین فدایی ، علی عسگری و احمد توكلی بودند .
3-  امت واحده كه ازنیروهای داخل زندان همچون محمد سلامتی ، بهزاد نبوی ، محسن آرمین و پرویز قدیانی تشكیل شده بود.
4-  گروه خلق :‌مشهورترین آنها چهره هایی چون حسین منتظر قائم ، حسن واعظی ، مصطفی تاج زاده ، بهروز باكویی و طیرانی بودند.
5- گروه فلاح كه شاخص ترین آنها مرتضی الویری بود.
6- گروه صف كه شاخص آنها محمد بروجردی ، محمد عطریانفر ، حسین صادقی و اكبر براتی بودند .
7- گروه موحدین كه شاخص ترین آنها محمد رضوی و حسین شیخ عطار بودند.
البته درتاسیس سازمان افراد دیگری همچون سعید حجاریان ، هاشم آغاجری ، محسن رفیق دوست ، محسن سازگارا، فیض الله عرب سرخی ، خسرو تهرانی ، فریدون وردی نژاد وعباس دوزدوزانی نیز حضور داشتند .

محسن رضایی درباره علت نامگذاری این سازمان گفته است : ما آمده بودیم تا به عنوان بازوی مخفی انقلاب ، سازمانی را متشكل از هفت گروه مبارز اسلامی تشكیل دهیم كه درحقیقت یك حزب بود  و برای اینكه نقطه مقابل منافقین بایستیم اسممان را گذاشتیم  سازمان مجاهدین انقلاب.
 
درهنگام تشكیل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بحث حضور یك چهره شاخص روحانی دراین سازمان به دلیل اطمینان از به انحراف كشیده نشدن آن مطرح شد . اعضای این سازمان از بنیانگذار جمهوری اسلامی درخواست تعیین یك نماینده ویژه را كردند كه امام ( ره ) نیز آیت الله راستی كاشانی را معرفی كردند.
 
عامل پیونده دهنده هفت گروه تشكیل دهنده سازمان تنها مبارزه علیه رژیم پهلوی بود. كنار هم قرار گرفتن گروه هایی كه دیدگاههای بعضا متضادی نسبت به مسایل سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی داشتند ، آرام آرام سبب بروز اختلافاتی دراین سازمان شد . آشكار شدن اختلافات فكری در اعضای كادر رهبری سازمان كه چهره هایی چون محسن رضایی ، بهزاد نبوی ، حسن واعظی، محمد باقر ذوالقدر ، مرتضی الویری ، محمد سلامتی و شهید بروجردی از مشهورترین چهره های آن بودند ، موجب تقسیم سازمان به سه جناح راست ،‌‌چپ ومیانه شد.
 
سرانجام 37 نفر ازاعضای سازمان كه بیشتر عضو جناح چپ آن بودند از عضویت در آن استعفا دادند. خروج این افراد كه بعضا درنهادهای نظامی انقلاب نیز حضور داشتند پس از فتوای امام (ره) مبنی براینكه شاغلان درنیروهای مسلح نمی توانند عضو سازمان یا حزب باشند ، شدت گرفت . بدین ترتیب فعالیت های سازمان به شدت كاهش یافت ، تا آنكه با انصراف آیت الله راستی كاشانی از سمت نمایندگی امام در سال 1365 ، سازمان منحل شد .
 
جناح چپ سازمان مرحله دوم فعالیت خود را درسال 1370 با سه عضو مؤسس یعنی محمد سلامتی ، حسین صادقی  ومحسن آرمین با نام ( سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران ) آغاز كرد و از وزارت كشور نیز مجوز گرفت. اعضای سازمان درسال 1370 و پس از رد صلاحیت در انتخابات مجلس چهارم و پنجم به حاشیه رانده شدند ولی در جریان دوم خرداد مجددا وارد عرصه سیاسی كشور شدند . تقسیم بندی جناح های سیاسی درون نظام به راست سنتی ، راست مدرن ، چپ مدرن و چپ سنتی از ابتكارات این سازمان است . این سازمان به دبیر كل محمد سلامتی تاكنون 10 كنگره سراسری برگزار كرده است. محمد سلامتی ، محسن آرمین ، بهزاد نبوی ، فیض الله عرب سرخی ، پرویز قدیانی و مصطفی تاج زاده مهمترین اعضای شورای مركزی 15 نفره آن هستند.

*نظر یادتون نره*

دوشنبه 22/4/1388 - 16:11
سياست

درآستانه انتخابات مجلس پنجم ، جمعی ازكارگزاران و مدیران دولت آقای هاشمی رفسنجانی اراده كار حزبی و سیاسی كردند . درابتدا این گروه متشكل از ده وزیر شامل 1- محمد علی نجفی (وزیر آموزش وپرورش) 2- غلامرضا فروزش (جهاد سازندگی )3- غلامرضا شافعی ( تعاون ) 4-شوشتری ( دادگستری ) 5- مرتضی محمد خان ( اقتصاد و دارایی )‌ 6- محمد غرضی ( مخابرات ) 7- عیسی كلانتری ( كشاورزی ) 8- اكبر تركان ( راه ترابری )9- حسین محلوجی ( معادن وفلزات ) 10- محمد رضا نعمت زاده ( صنایع ) به همراه چهار معاون رئیس جمهور شامل :
 
1-عطاء الله مهاجرانی ( معاون حقوقی وپارلمانی رئیس جمهور )
2- محمد هاشمی ( معاون اجرایی )
3- مصطفی هاشمی طبا (رئیس سازمان تربیت بدنی )
 
4- رضا امراللهی ( رئیس سازمان انرژی اتمی )
ورئیس كل بانك مركزی ( محسن نوربخش ) وشهردار تهران ( غلامحسین كرباسچی ) بودند كه پس از مدتی از زمان تشكیل این حزب ، با تذكر مقام معظم رهبری مبنی برعدم دخالت وزیران دركارهای حزبی ، وزیران به ظاهر كنار كشیدند تا اداره تشكیلات این حزب به دست مهاجرانی،‌كرباسچی ،‌نوربخش و محمد هاشمی بیفتد .
 
به اعتقاد بسیاری ازكارشناسان سیاسی ،‌كارگزاران سازندگی هیچ یك ازمعیارها واصول وضوابط پذیرفته شده یك حزب را دارا نمی باشد و بیشتر به یك كلوپ قدرت شبیه است زیرا  كنگره ای، دفتر، شعبه، اساسنامه و مانیفستی ندارد.
 
افراد تشكیل دهنده كارگزاران دارای مواضع ثابت نبوده وبرای بقا ء درقدرت همواره با قدرت حاكم كنار آمده اند . به عنوان مثال اكثر قریب به اتفاق موسسان كارگزاران از همفكران فعال دولت میرحسین موسوی ، جریان معروف به چپ بوده اند اما در آستانه مجلس چهارم با جریان موسوم به راست علیه جریان چپ ائتلاف كردند و بدین سان چرخش 180 درجه ای را درعرصه سیاسی ازخود نشان دادند . همین ائتلاف كنندگان با راست ، درجریان انتخابات مجلس پنجم با رفقای سابق خود ( جریان چپ ) علیه جریان راست اتئلاف كردند . همچنین كارگزاران كه در دولت هاشمی رفسنجانی ، « توسعه اقتصادی » را به مثابه ایدئولوژی نجات بخش كشور برمی شمردند ویكی از اصلی ترین دلایل تشكیل گروه خود را تحقق توسعه اقتصادی اعلام كرده بودند درچرخشی دیگر ، برای بقا ء در قدرت ، «توسعه سیاسی » را كه دولت خاتمی مبنای كار خود اعلام كرده بود، پذیرا شدند . ثابت قدم نبودن  ، ‌فقدان ایدئولوژی مشخص و تابع قدرت بودن در نزد كارگزاران ، همواره آنها را رفیق نیمه راه و جریانی فرصت طلب وقدرت محور ، درمیان جریان های سیاسی كشور معرفی كرده است.

*لطفاً نظر خود را درباره این مطلب بدهید*
يکشنبه 21/4/1388 - 1:46
سياست
 اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان سراسر كشور موسوم به دفتر تحكیم وحدت ، در ماههای اولیه انقلاب اسلامی زمانی شكل گرفت كه عده ای از دانشجویان مسلمان به دیدار امام راه حل رفته بودند . در آن دیدار ، حضرت امام (ره)، به آنها توصیه فرمودند : « بروید تحكیم وحدت كنید » این فرمان اگر چه بیشتر جنبه عملی و معنوی داشت اما مبنای ایجاد تشكلی شد كه دو ماه بعد یعنی 13 آبان 58، منشاء اقدامی مهم و سرنوشت ساز گردید ، اقدامی كه ازسوی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ،« انقلاب  دوم» نام گرفت .
 پس از تشكیل این اتحادیه ، طی حكمی از سوی حضرت امام (ره) ، رهبر معظم انقلاب به عنوان نماینده آن حضرت در این تشكل دانشجویی منصوب گردیدند. دفتر تحكیم در نخستین ظهور خود درعرصه سیاسی كشور موفق شد چند كاندیدای خود را روانه مجلس شورای اسلامی سازد. پس از پایان جنگ و آغاز دوران سازندگی ، این تشكل دانشجویی نسبت به دولت سازندگی موضع انتقادی اتخاذ كرد و تا حدودی ازصحنه سیاسی كشور خود را كنار كشید و به انزوا رفت . با نزدیك شدن به هفتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ، این تشكل وارد عرصه سیاسی شد و از كاندیداتوری سید محمد خاتمی حمایت كرد.
 پیروزی جبهه دوم خرداد و ورود برخی چهره های افراطی در این تشكل دانشجویی ، باعث گردید تا این تشكل وارد وادی پر مخاطره ای گردد كه از نگاه محافل سیاسی ، به نیروی پیاده نظام افراطیون سیاسی تبدیل گردید . در ماموریتی كه این گروه در هجدهم تیرماه 78 به عهده گرفت چنان به جانب افراط كشیده شد كه در آتش خشونت خود بر افروخته ، بخش هایی از حیثیت آن طعمه حریق شد و به شدت آسیب دید.
 اگر چه در سال 79 این گروه در حالی كه به شدت از اختلافات درونی رنج می برد ، مجددا موفق گردید 5 تن از نیروهای افراطی خود را روانه مجلس ششم سازد اما آنچه بیش از پیش سبب گردید تا دفتر تحكیم دچار انفعال و رخوت عملی گردد فرمانی بود كه سعید حجاریان به عنوان تئوریسین دوم خرداد در خصوص لزوم رویكرد جنبش دانشجویی به حوزه تئوریك صادركرد . صدور این فرمان در شرایطی كه برخی از عناصر موثر و برجسته این تشكل در حبس اعمال افراطی خویش گرفتار آمده بودند به شدت موجب دلخوری دست اندركاران جنبش دانشجویی گردید و ازسوی تعدادی نیز به عنوان پایان تاریخ مصرف آن از طرف كسانی قلمداد شد كه با استفاده از همین نیروهای پیاده نظام برمسند قدرت تكیه زده بودند.
 برطبق اساسنامه دفتر تحكیم ، اعضای شورای مركزی باید سالانه ازسوی انجمن های اسلامی دانشگاههای سراسركشور انتخاب شوند اما بروز اختلاف میان فراكسیون سنتی به رهبری دانشگاه تهران ،شهید بهشتی و تربیت مدرس با طیف مدرن به مركزیت دانشگاه های امیر كبیر ، علامه طباطبایی وتربیت معلم شهید رجایی سبب گردید تا اعضای قدیم پس از پایان دوره سه ساله خود بر سرتركیب نفرات بعدی به توافق نرسند وهر بار جلسات سالانه بدون نتیجه وحتی با برخورد و درگیری به پایان برسد. این مسئله تا جایی حاد شده بود كه هیچ دانشگاهی حاضر به پذیرش برگزاری نشست سالانه نبود . ازهمین رو یكی از آخرین نشست های این دفتر در دی ماه 82 پس از سه بار لغو جلسه ، بالاخره دریك مجتمع تحقیقاتی درخارج از تهران ( شهریار) برگزار گردید كه علی رغم  توافق نظری برسرخروج از قدرت ونقد آن، موفقیتی دربهبود اوضاع داخلی خود كسب نكرد.
 شكست جبهه دوم خرداد درانتخابات دوره دوم شوراها ، مجلس هفتم و ریاست جمهوری نهم باعث گردید این دفتر به مرز فروپاشی نزدیك شود به گونه ای كه برخی اعضای طیف مدرن آن همچون علی افشاری ، اكبر عطری ، فاطمه حقیقت جو، سعید رضوی فقیه و ... یا به كشورهای غربی پناهنده شده ویا به بهانه ادامه تحصیل ازكشورخارج شده اند
*لطفاً نظر خود را درباره این مطلب بدهید*
شنبه 20/4/1388 - 20:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته