• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4
تعداد نظرات : 6
زمان آخرین مطلب : 5315روز قبل
دنیای گیاهان و حیوانات
طالبی
طالبی دارای خاصیت ضد انعقاد خون است و لذا برای رقیق کردن خون مفید است. طالبی های با گوشت زرد مقدار قابل ملاحظه ای ترکیب شیمیایی آنتی اکسیدان بتا کاروتن دارند. به علاوه طالبی دارای فیبر قابل حل است بنابراین برای جلوگیری از بیماری های قلبی و کاهش کلسترول مفید می افتد. طالبی دارای مقدار قابل ملاحضه ای پتاسیم است و چون پتاسیم جدار رگ ها را نرم می کند برای کاهش فشار خون مفید است و اشخاصی که فشار خون بالا دارند می توانند برای کاهش آن از طالبی استفاده کنند. نصف یکی طالبی به وزن 500 تا 600 گرم در حدود 1350 میلی گرم پتاسیم دارد و با توجه به این که برای کاهش فشار خون روزانه مصرف حدود 3500 میلی گرم پتاسیم توصیه می شود، خوردن یک طالبی یا نصف آن، همراه با غذاها و میوه های دیگری که پتاسیم دارند، کمک زیادی به کاهش فشار خون خواهد کرد. بدیهی است که در مورد فشار خون های خیلی بالا که احتمالاً خطری شخص را تهدید می کند، اگر به موازات مصرف داروهای تجویز شده پزشک، از طالبی و سایر سبزی های پتاسیم دار استفاده شود، اثر سریع تر و بهتری خواهد داشت.
چهارشنبه 8/7/1388 - 13:4
دنیای گیاهان و حیوانات

با سلام 

اخبار مربوط به عسل واقعاً شیرین اند! عسل زخم ها و جراحت ها را ضدعفونی می کند، گلو درد را بر طرف ساخته و آسم را التیام می بخشد.
پزشکان کشورهای توسعه نیافته، سال های سال، عسل را برای ضد عفونی و پانسمان زخم مورد استفاده قرار می دادند. در سال 1970 یک جراح انگیسی و سایر همکارانش را با گفتن این مطلب که او معمولاً زخم های بیمارانش را پس از عمل مستقیماً با عسل می پوشاند شگفت زده کرد. او دریافته بود که زخم های پوشیده شده با عسل نسبت به زخم هایی که با آنتی بیوتیک درمان می شوند، بسیار سریع تر بهبود می یابند و کمتر دچار عفونت های باکتریایی می شوند.

 


تحقیقات بعدی نشان داد که عسل حقیقتاً به اندازه ی آنتی بیوتیک معروف استرپتومایسین مؤثر است و بالاتر از آن این که باکتری ها هیچ گاه نسبت به عسل آنتی بیوتیک ها می آید. عسل در درون بدن نیز کارایی دارد خوردن عسل موجب کشته شدن باکتری های درون دستگاه گوارش که باعث ایجاد اسهال می شوند، می گردد. سازمان بهداشت جهانی برای درمان اسهال های شدید توصیه جالبی دارد؛ 225 گرم پرتقال را با نصف قاشق چایخوری عسل و مقداری نمک در یک لیوان حل کنید و در لیوان دیگر 225 گرم آب مقطر را با یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به هم بزنید. پس از آن به تناوب از محتویات این لیوان ها به بیمار بخورانید.
در طول تاریخ همیشه مادران گلو درد را با عسل درمان کرده اند. آنچه که آنها احیاناً نمی دانستند این بود که براساس یافته های دکتر رابرت هنکین Robert Henkin از مرکز پزشکی دانشگاه جرج تاون، خاصیت ضد درد عسل به علت تأثیر مقادیر بالای قندهای موجود در عسل بر روی مغز است که خود باعث تحریک مغزی و در نتیجه آزاد شدن مواد شیمیایی خاص از بین برنده ی درد می شود.
بسیاری از پژوهشگران معتقدند که عسل حاوی گرده می تواند آسم را تسکین دهد. آنها تصور می کنند این عمل شاید مشابه کاری باشد که در مکانیسم حساسیت زدایی بر روی بیماران اعمال می شود و طی آن گرده های مختلف به فرد بیمار تزریق می گردد. یک پزشک آلمانی مدعی است تعداد حملات بیماری در کودکانی که از بیماری تب یونجه و آسم رنج می برند، در صورت نوشیدن یک محلول حاوی گرده، به نصف کاهش می یابد.
عسل به طور ملایم خواب آور و کمی آرام بخش است. برای رفع یبوست، تسریع التیام زخم ها و جلوگیری از عفونت مفید است.
در عسل سه جزء بسیار مفید وجود دارد که برای تسریع در التیام زخم مؤثرند. اولاً دارای مقدار زیادی قند است که آب را از داخل زخم جذب می کند و محیط زخم را برای نفوذ باکتری نامساعد می سازد. به علاوه در اکثر عسل ها مقداری آب اکسیژنه وجود دارد که برای ضدغفونی کردن زخم مفید است. و سرانجام بعضی عسل ها دارای ماده ی ضدباکتری به نام پروپولیس (Propolis) هستند. پروپولیس ماده ای در نکتار گلها (مایع شیرینی که در گل انواع گیاهان ترشح می شود و زنبور عسل آن را برای ساختن عسل جمع آوری می کند) است که برای کشتن باکتری ها عمل می کند و خداوند متعال برای تأمین سلامت محیط گل و تبدیل موفقیت آمیز آن به میوه، این ماده ی ضد باکتری را در نکتار به ودیعت نهاده است.
خواص شفا بخش عسل معمولاً بسته به این که زنبور از چه نوع گلهایی استفاده کرده باشد، متفاوت است. مثلاً در نیوزیلند، عسل مخصوص درمانی در بازار عرضه می شود که توسط زنبورهای عسلی که از گلهای خاصی در آن دیار تغذیه می کنند، به دست می آید. و این عسل دارای خاصیت التیام زخم معده است و در آنجا معمول است که به بیمار 4 بار در روز و هر بار یک قاشق مرباخوری از این عسل می دهند و اثر درمانی آن به طوری که آزمایش های پزشکان نشان می دهد، صد در صد است.
عسل برای رفع اسهال نیز مفید است و به خصوص برای اسهال کودکان اثر درمانی مفید دارد و تأثیر آن از شربت قند که معمولاً در هنگام اسهال به کودکان داده می شود، بیشتر است.
عسل برای رفع یبوست نیز مفید است؛ زیرا دارای مقدار زیادی قند میوه است که برخی اوقات هضم نشده وارد روده ی بزرگ می شود و وقتی که باکتری ها تخمیر را در روده ی بزرگ وارد آن شده، مدفوع را نرم و مرطوب می کند تا به سهولت دفع شود. تحقیقات نشان می دهد که در عسل متناسباً بیش از هر ماده ی غذایی دیگری قند میوه وجود دارد.
احتیاط: به کودکان زیر یک سال نباید عسل داده شود زیرا احتمال خطر مرگ آور بوتولیسم می رود. بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی است که در اثر خوردن مواد غذایی آلوده به بوتولین عارض می شود.

 

شنبه 12/2/1388 - 18:51
بیماری ها

با سلام مطلبی در مورد سیر توی یک کتابی خوندم دیدم جالب بود گفتم اینجا هم بگذارم  تا  شما هم استفاده ببرید.
سیر دارای ویتامین های «آ» ، «ب» ، «ث» ، «د» و «پ» است و یک سبزی معجزه گر و گیاه مقدس است که خداوند در قرآن کریم از آن تحت عنوان "فوم" یاد کرده است و در روایات اسلامی از آن با عنوان "ثوم" نام برده شده است و همان گیاهی است که قوم بنی اسرائیل آن را بر مائده ی آسمانی ترجیح دادند و آن را از حضرت موسی (ع) مطالبه نمودند.
محققّین می گویند اولین بار یک پزشک رومی به نام دیسکوریدوس در قرن یکم میلادی پی به خواص درمانی سیر برد و جالینوس حکیم آن را به عنوان درمان تمامی دردها برای بیماران خود تجویز کرد.
پُلین طبیعی دان مشهور قرن ها پیش سیر را برای درمان شصت و یک بیماری تجویز می کرد.
دکتر کریستین نوفلی می نویسد: از زمانی که قدیمی ترین و بزرگترین هرم از اهرام مصر یعنی هرم ممفیس ساخته شده است تا امروز هفت هزار سال می گذرد. در آن وقت صدها هزار برده مدّت بیست سال روی این اهرام کار می کردند و هر روز به آن ها سیر داده می شد تا قوت کار کردن پیدا کنند و از بیماری مصون بمانند.
مصریان باستان سیر را پرستش می نمودند و به آن جنبه ی الوهیت می دادند چنانچه خئوپس فرعون مقتدر مصر دستور داد یک پر سیر بر روی بلندترین هرم جیزه حکاکی کنند. و بد نیست بدانید که سربازان اروپایی پس از جنگ های صلیبی سیر را به عنوان یکی از بهترین تحفه های جنگ به اروپا و کشورهای غربی آوردند.

 

 


سیر از جمله سبزی هایی است که در کشور های جهان از جمله آمریکا، روسیه، انگیس، اسپانیا، چین، ایتالیا، فرانسه، و... از میزان مصرف بسیار بالایی برخودار است. چنان که تنها در انگستان سالانه بیش از 300 میلیون کپسول سیر برای درمان بیماری ها مصرف می شود.
در بلغارستان بسیاری از مردم در طی روز سیر را با غذای خود می خورند و به همین علت است که تعداد افرادی بالای صد سال در این کشور فراوان است و همه ی آنها هم از تندرستی برخوردارند و تا سال های آخر عمر خود نیز از کار افتاده نمی شود.
ژاپنی ها از سیر خام ماده ای به نام Kyolic تهیه می کنند که خواصی بهتر از آنتی بیوتیک ها دارد.
مردم روسیه سیر را برای معالجه ی سرما خوردگی، سیاه سرفه، سرفه های مزمن و اختلالات روده¬ای مصرف می کنند. برخی از پزشکان در آمریکا پنجاه و چهار نوع روش مختلف را برای معالجه ی بیماری سل به کار گرفتند و در نهایت اعلام نمودند که بهترین روش درمان این بیماری معالجه با سیر است.
پزشکان لهستان سیر را برای درمان بیماری هایی نظیر ناراحتی های کلیه، ذات الریه و نفروز (نوعی ناراحتی کلیه) در کودکان تجویز می کنند.
مردم چین و ایتالیا که در کنار غذای روزانه ی خود از سیر استفاده می کنند کمتر به سرطان معده دچار می شوند.
دکتر غیاث الدین جزایری می نویسد اثر سیر در معالجه ی درد مفاصل، فرو بردن ورم ها، روماتیسم، سیاتیک، نقرس و درد آنها، قطعی و مفید است.
زکریای رازی پزشک بزرگ ایرانی می گوید: «سیر بادها را در بدن پراکنده می سازد و از غذایی بیشتر این خاصیت را دارد و جلو قولنج (کولیت) را می گیرد».
دکتر صفدر صانعی می نویسد: «سیر برای رفع گازهای حاصله در روده ها و ورم آنها و درد مفاصل اثر تسکینی دارد».
دکتر صادق رجحان می گوید: «اگر مخلوط سیر با سرکه را روی پوست بمالند ورم اعضا را بر طرف می کند».
مهندس میرحیدر متخصّص تغذیه و محقق ایرانی سیر را گیاهی بادشکن معرفی کرده و خوردن آن را برای از بین بردن درد مفاصل توصیه می کند.
ایوروشه غذاشناس اروپایی می گوید: «در صورت ابتلا به درد مفاصل یا درد ماهیچه ها ضماد سیر را روی موضع درد بمالید و مفصل یا ماهیچه را ماساژ دهید، بهبود خواهد یافت».
لئونس کارلیه می نویسد: «برای درمان روماتیسم باید سی گرم سیر رنده شده را در یک ربع لیتر الکل 90 درصد به مدت یک ماه و نیم خیس کنید و بعد مدت شش ماه قبل از ناهار و شام 6 قطره از آن با مقدار کمی آب میل کنید».
هم چنین در جای دیگر می نویسد: «برای تسکین گوش درد وسط یک گاز که باید به اندازه ی کافی دراز باشد یک حبه سیر رنده شده بگذارید و در گوش خود فرو کنید همین که درد تخفیف یافت آن را در آورید. در مورد گونیهای برنج یا گندم یا سایر حبوبات نیز اگر در آنها کیسه های محتوی حبه های سیر بگذارید، هیچ وقت دچار حمله شپش نخواهند شد».
کسی که به سرما خوردگی مبتلا شده است اگر در آغاز زکام یا پس از شروع آن در قسمتی از داخل دهان که بین دندان های آسیا و گونه است دو تکّه سیر بگذارید و نگه دارد، زکام طی چند ساعت و یا کمتر از یک روز بر طرف می شود. اگر سیر را رنده کرده و روی هر نوع میکروبی قرار دهند، قوی ترین آنها هم طی چند دقیقه نابود می شوند.
اگر کشاورزان یک بسته سیر را در انبار غلات خود آویزان کنند و یا مقداری سیر روی آنها پخش کنند، سبب فرار موشها خواهد شد.
دو دانشمند به نام های Covallito و Bailey ماده ای به نام «آلیسین» در سیر یافتند که روغن بی رنگی است و خاصیت بازدارنده ی رشد باکتری روی باکتری های گرام مثبت و گرام منفی دارد.
هم چنین یک دانشمند بلغاری به نام Dr. V. Petkov که کارشناس فیزیولوژی در آکادمی علوم بلغارستان است، پس از انجام مطالعات و آزمایش های متعدد اظهار می کند که سیر در انسان فشار خون سیستولیک را 20 تا 30 و فشار خون دیاستولیک را 10 تا 20 واحد کاهش می دهد.
دکتر Irwin Zimen سال هاست که سیر را به عنوان داروی نرم کننده سینه و فرونشاننده ی التهاب و کاهنده ی احتقان (decongestant) در مورد سرما خوردگی های معمولی و به عنوان تنظیم کننده ی بلغم و خلط آور در موارد برونشیت های مزمن تجویز می کند.
سیر برای درمان ناراحتی های روده ای به عنوان ماده ای ضد عفونی کننده به کار می رود. برای درمان و با سیر بهترین خوراکی است.
خوردن سیر از پیدایش لخته های خونی که عامل اصلی سکته های قلبی و مغزی هستند، جلوگیری می کند.
سیر به واسطه ی دارا بودن گوگرد، سیلیس و ید در روییدن مو و تغییر رنگ موهای سفید به سیاه نقش موثری دارد.
اگر مقداری سیر پخته را روی زگیل بگذارید و این عمل را چندین بار تکرار کنید برای از بین بردن تدریجی زگیل ها مفید است.
ایو. ج شارل و ژان کوک داریگل خوردن سیر به صورت خام و پخته و ضماد سیر را برای معالجه ی بیماری های زیر توصیه می کنند:
بی اشتهایی، نفخ شکم، آرتروز، گریپ، برونشیت، ضعف و بی حالی عمومی، فشار خون بالا، انگل های روده ای (آسکاریس، تینا و کرمک)، روماتیسم، نقرس، آرتریو اسکروز، سنگهای ادراری، واریس ها، بواسیر، خستگی جنسی، پیشگیری از سرطان، تب و ورم مثانه.
سیر بوی ناخوشایندی دارد و اگر کسی می خواهد از بوی سیر در امان باشد کافی است پس از مصرف مقداری جعفری بجود.
شیخ الرئیس ابوعلی سینا توصیه می کند که اشخاص گرم مزاج می توانند از سیر حرارت داده شده یا در سرکه پرورده شده (سیر ترشی) استفاده نمایند.
در کل، افراد گرم مزاج و کسانی که دارای فشار خون پایین هستند باید از خوردن شیر پرهیز کنندو خوردن آن برای اشخاصی که جهازهاضمه آن ها تحریک می شود مضر است و زنان حامله و کسانی که دچار مرض بواسیر هستند نیز باید از مصرف سیر زیاد پرهیز کنند.
در یک بررسی کلینکی مشاهده شده است که مصرف مقدار زیاد آن بیماری التهاب مغز (Encephalitis) را درمان کرده است. سیر فشار خون و کلسترول را کاهش می دهد، از لخته شدن خون جلوگیری می کند و اگر روزی 2 تا 3 حبّه سیر خورده شود احتمال خطر حمله های قلبی را در بیماران قلبی به نصف کاهش می دهد. سیر دارای تعداد زیادی مواد ضد سرطان و آنتی اکسیدان است و در لیست مواد غذایی ضد سرطان مورد نظر مؤسسه ی ملی سرطان در آمریکا در شمار موثرترین است و به خصوص احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش می دهد.
سیر از داروهای مؤثر در سرما خوردگی است و به عنوان ضد اسپاسم، نرم کننده ی سینه و ضد التهاب در موارد سرماخوردگی مفید است و توانایی سیستم دفاعی بدن را افزایش می دهد. مصرف مقدار محدود آن ضد نفخ و گاز و ضد اسهال و مدر است. سیر خاصیت استروژنی دارد، انسان را سرحال می آورد و کمی آرام بخش است. ولی؛ مصرف مقدار زیاد آن یعنی بیشتر از 3 حبّه در روز ممکن است در بعضی اشخاص ایجاد نفخ و گاز و اسهال و تب کند.
برای مبارزه با باکتری مصرف سیر خام موثر تر است ولی؛ بخش آن نیز از خواص سیر برای رقیق کردن خون و کمک به ناراحتی های قلبی نمی کاهد و شاید چون سیر موجب آزاد شدن ماده ی آجوئن آن می شود برای کمک به بیماری های قلبی موثر باشد زیرا ماده آجوئن ضد لخته شدن خون است.
از نظر ضد سرطان بودن، سیر خام و ترشی سیر چند ساله ممکن است اثر بیشتری داشته باشد. بنابراین برای که از تمام خواص سیر استفاده شود بهتر از پخته و خام آن هر دو نوع استفاده شود.
دکتر آلبرت شوایتز پزشک آلمانی، از سیر علیه تیفوس و وبا در میان قبایل آفریقایی استفاده می کرد.
سیر یک ماده ی غذایی غنی، شفا بخش و ضد عفونی کننده !
سیر دارای ماده شیمیایی به نام "آلیسین" (allicin) است که یک آنتی بیوتیک بسیار قوی است. تأثیر این ماده در نابود کردن باکتری ها حتی بیش از پنی سیلین و تتراسایکلین است. صدها مطالعه و تحقیق قدرت سیر را در نابود سازی میکروب ها و باکتری هایی که باعث سرماخوردگی، سیاه سرفه، سل، بوتولیسم، عفونت های واژینال و مثانه، قانقاریا، اسهال، تیفوئید و اسهال خونی تأیید کرده اند.
طبق مطالعات فراوان دانشمندان روسی و ژاپنی، "آلیسین" حیوانات را در برابر رشد تومورهای سرطانی ایمن کرده و حتی باعث کوچک شدن آنها می شود. عصاره ی سیر مانند یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند. تخریب سلولی ایجاد شده در سلول های پیش سرطانی را که از تأثیر رادیکال های آزاد به وجود آمده، برطرف می کند. تحقیقات و مطالعات دیگر نشان می دهد که سیر خام به طور شگفت انگیزی قدرت مبارزه ی سیستم ایمنی سلول ها را تا حدود 140 تا 160 درصد در مقابل سرطان افزایش می دهد.
ثابت شده است که مصرف بسیار بالای سیر – در صورت عدم حساسیت – مثلاً 10 تا 12 حبّه سیر در روز میزان تری گلسیریدهای مضّر خون و کلسترول بد LDL را کاهش می دهد و هم زمان با آن میزان کلسترول خوب HDL را افزایش می دهد. بعد از پایین آمدن میزان چربی های خطر ساز تنها مصرف 2 حبّه سیر خام در روز برای ثابت نگه داشتن میزان کلسترول کافی است.
احتقانی که در اثر سرما خوردگی عارض می شود، برونشیت مزمن، آسم و دیگر مشکلات تنفسی با سیر قابل درمان و تسکین هستند. سیر به عنوان یک ضد احتقان و تسکین دهنده ی سرفه عمل کرده، مجاری تنفسی را از وجود ترشحات زاید پاک می کند. مصرف منظم سیر نه تنها علام برونشیت مزمن را برطرف می کند بلکه، می تواند از برگشت آن هم جلوگیری کند.
در هر 100 گرم سیر مواد زیر یافت می شود:
پروتئین 3 گرم
گلوسید 12 گرم
لیپید 2/0 گرم
به همراه مقداری ویتامین های «آ» و «ث».

جالب بود نه!!! 

سه شنبه 8/2/1388 - 21:17
کامپیوتر و اینترنت

                   

                                تبدیل هارد به رم

                                این آموزش شاید به درد خیلی ها بخوره پس با دقت

                                بخونید

                                اگر رم دستگاه شما پايين است مي توانيد مقداري از

                                هارد ديسک را به عنوان رم معرفي کنيد که اينکار

                                باعث افزايش سرعت کامپيوتر شما و جلوگيري از هنگ

                                شدن آن مي شود. بر روی My Computer کلیک راست کنید

                                . و در این قسمت Properties را کلیک کنید. وارد

                                پنجره Properties System می شوید . که از زبانه

                                های گوناگون تشکیل شده در این قسمت زبانه Advanced

                                را بزنید.در قسمت Performance گزینه Settings را

                                کلیک کنید .وارد قسمت Options Performance می شوید

                                . در این قسمت نیز زبانه Advanced را انتخاب کنید.

                                در قسمت Virtual memory گزینه Change را انتخاب

                                کنید .در این قسمت مقدار رمی را که بطور پیش فرض

                                انتخاب شده را مشاهده می کنید . معمولا در رم های

                                256 این مفدار بین 768-384 متغیر است . که 384

                                حداقل و 768 حداکثر می باشد . درایوی را که می

                                خواهید در آن مقدار فضایی را اختصاص به رم دهید

                                انتخاب کنید . گزینه Custom size را فعال کنید .

                                اندازه های خود را در این قسمت وارد کنید . بعد

                                کلید Set را فشار دهید و تمامی پنجره های باز شده

                                را Ok کنید . در صورت امکان کا مپیوتر خود را

                                Restart کنید .

چهارشنبه 24/5/1386 - 18:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته