• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3
تعداد نظرات : 2
زمان آخرین مطلب : 5941روز قبل
آموزش و تحقيقات
همه رانندگان در خاطرات رانندگیشان به طور قطع یك روز برفی را به یاد میآورند كه خودروی آنها در میان تودهای از یخ و برف گیر كرده است.
برخی از آنها از این خاطره به عنوان یكی از پردردسرترین تجربههای رانندگی یاد میكنند و بعضی دیگر، آن را مشكلی پیش پا افتاده در فصل زمستان میدانند. این دو تفاوت، ناشی از نحوه برخورد و آگاهی آنها در آن موقعیت است.
یك راننده حرفهای و با تجربه باید بداند كه:
۱) مرحله اول:
برای بیرون آوردن خودرو از برف اولین اقدام، قرار دادن ماشین در دنده یك و سپس فشار ملایم روی پدال گاز است، ولی اگر هنگام گاز دادن پیاپی چرخهای ماشین روی برف چرخشی درجا دارند، از ادامه آن صرف نظر كنید. پا را از روی پدال گاز برداشته، دنده عقب را بزنید و دوباره روی پدال گاز كمی فشار دهید و سپس آن را رها كنید.
این كار را با دنده یك و عقب
۱۰ الی ۱۲ بار و با فواصل زمانی چند ثانیهای تكرار كنید. از گاز دادن اضافی و فشار به موتور بپرهیزید.
۲) مرحله دوم:
اگر چرخهای خودروی شما علیرغم تلاشهای فوق همچنان در برف مانده است، در مسیر حركت چرخها به جلو یا عقب، پوششی روی سطح برف یا یخ ایجاد كنید.
این پوشش میتواند تكهای گونی، مقوای كارتن، تختهای در گوشه خیابان و یا مشتی نمك یا شن و ماسه باشد. درواقع هدف ایجاد اصطكاك هرچه بیشتر بین چرخها و سطح زمین، از طریق واسطهای زبر و بافتدار است.
نكته اول:
در صورتی كه هیچ یك از موارد فوق در دسترس نباشد، میتوانید از كفپوشهای ماشین استفاده كنید. كفپوشها را در خودروهای دیفرانسیل جلو در مسیر حركت چرخهای جلو و در دیگر خودروها در مسیر حركت چرخهای عقب قرار دهید. سپس آرام شروع كنید به گاز دادن.
نكته دوم:
از راهكارهای بسیار مفید به خصوص در جادههای برف زده، كم كردن مقداری از باد لاستیكهاست. به این ترتیب سطح اصطكاك لاستیك با زمین بیشتر شده، از سرخوردگی جلوگیری میشود.
یك پیشنهاد متفاوت:
هرگز پادریهای پشت لاستیكی و بافتدار قدیمی و كهنه مورد استفاده در سرویسهای بهداشتی و آشپزخانه منزلتان را دور نیندازید. این پادریها برای چنین شرایطی بسیار مفید هستند. تعدادی از آنها را برای روز مبادا در صندوق عقب ماشین نگهداری كنید.

شنبه 29/10/1386 - 9:47
دعا و زیارت
 

از حضرت امام صادق (ع) روایت شده است كه آن بزرگوار توسط پدران گرامی خود، از امیر مؤمنان علی (ع) نقل كرده است كه پیامبر (ص) به او فرمود:
ای علی! به تو وصیتی می كنم كه آن را نگهدار و رعایت كن و تا وصیت مرا نگه می داری و رعایت می كنی همواره در خیر خواهی بود.
ای علی !هركس خشمی را كه می تواند ابراز و اعمال نماید فرو برد، خداوند روز قیامت به او امن و امانی عطا می فرماید كه لذت آن را درمی یابد.
ای علی !برترین جهاد آن است كه انسان صبح كه برمی خیزد درصدد ظلم و ستم به كسی نباشد.
ای علی !بدترین مردم كسی است كه مردم از بیم بدگویی و بدزبانی او احترامش كنند و بدی او نقل شود.
ای علی !بدترین مردم كسی است كه آخرتش را به دنیایش بفروشد، و بدتر از آن كسی است كه آخرتش را برای دنیای دیگری بفروشد.
ای علی !هركس عذرخواهی را چه راستگو باشد چه دروغگو، نپذیرد به شفاعت من نائل نمی شود.
ای علی !خدای متعال دروغ را در كار خیر و اصلاح (میان افراد) دوست می دارد و راستگویی را در فساد و فتنه گری دشمن می دارد.
ای علی !كسی كه نه از دینش سودی می برد و از دنیایش در همنشینی با او خیری برای تو نیست، و آنكه حقی برای تو نمی شناسد تو نیز مراعات او مكن و احترامی هم ندارد.
ای علی !خداوند بهشت را بر هر دشنام گوی بد زبان كه باكی ندارد چه بگوید و چه بشنود، حرام فرموده است.
ای علی !كسی كه ملالت و دلتنگی بر او چیره شود، راحتی از نزد او كوچ می كند.
ای علی !آفت و آسیب شرافت و شخصیت، فخر فروشی است.
ای علی !كسی كه از خدای متعال بترسد، همه چیز از او می ترسد، و كسی كه از خداوند نترسد خداوند او را از همه چیز می ترساند.
ای علی!مؤمن كسی است كه مسلمانان او را بر جان و مال خود امین شمارند و مسلمان كسی است كه مسلمین از دست و زبان او به سلامت باشند، و مهاجر كسی است كه از گناهان هجرت و دوری نماید.
ای علی !محكمترین دستاویز ایمان دوستاری به خاطر خدا و دشمنی به خاطر خداست.
ای علی !خدای متعال توسط اسلام نخوت و تكبر جاهلیت و نازیدن آنان را به پدران، از میان برداشت، آگاه باشید كه مردم از حضرت آدم بوجود آمده اند، و حضرت آدم از خاك، و گرامی ترین مردم نزد خدا پرهیزكارترین آنان است.
ای علی !هركس علمی فرا گیرد تا بوسیله آن با جاهلان بستیزد، یا با عالمان جدل نماید، یا مردمان را به سوی خویش فراخواند، او از دوزخیان است.
ای علی !دنیا زندان مومن و بهشت كافر است.
ای علی !دنیا اگر نزد خداوند متعال به قدر بال پشه ای ارزش داشت، به كافر یك جرعه آب نمی نوشانید.
ای علی !هیچكس از پیشینیان و آیندگان نیست، جز آنكه روز قیامت آرزو می كند كاش از مال دنیا جز به قدر گذران به او داده نمی شد.
ای علی !اسلام برهنه است و لباس آن شرم و حیا است، و زینت آن وفا، و جوانمردی آن عمل صالح، و ستون آن پارسایی است؛ و هر چیزی اساس و پایه ای دارد و اساس و پایه اسلام دوستداری ما اهل بیت است.
ای علی !سبكباران نجات یافتند.
ای علی !شگفت انگیزترین مردم از نظر ایمان و عظیم ترین آنان از نظر یقین گروهی هستند كه در آخر الزمان می باشند كه پیامبر را ندیده اند و حجت و امامشان از آنان پنهان و غایب است و تنها به سیاهی روی سپیدی (نوشته كتابها) ایمان آورده اند.
ای علی !خداوند دعا را در حالی كه دل غافل و بی توجه باشد نمی پذیرد.
ای علی !خواب عالم برتر از عبادت عابد است.
ای علی !دو ركعت نماز عالم، برتر از هزار ركعت نماز عابد است.
ای علی: كسی كه زكات نمی پردازد از خداوند درخواست می كند كه او را به دنیا برگرداند، و همین است كلام خدای متعال كه «تا آنگاه كه مرگ یكی از آنان فرا می رسد می گویند پروردگارا مرا باز گردان).
ای علی !صله رحم (یعنی رسیدگی و احسان به خویشاوند) عمر را می افزاید.
ای علی !عقل آن است كه توسط آن بهشت به دست آید و رضای خداوند رحمان خواسته شود.
ای علی !خوش اخلاق ترین شما، و بردبارترین شما، و نیكوكارترین شما نسبت به بستگان خود، و انصاف دهنده ترین شما نسبت به خود.
ای علی !خدا رحمت كند پدر و مادری را كه باعث احسان و نیكی فرزند به خودشان شوند.
ای علی!كسی كه مخارج یتیمی را از مال خود بپردازد تا آن یتیم به سن رشد و استغنا برسد، حتماً بهشت بر او واجب می شود.
ای علی !هیچ فقری سخت تر از نادانی نیست، و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست، و هیچ تنهایی هراس انگیزتر از خودپسندی نیست، و هیچ عقلی مثل تدبیر و چاره اندیشی نیست، و هیچ پارسایی مثل خودداری از آنچه خدای متعال حرام فرموده نیست، و هیچ شرافتی مثل اخلاق خوب نیست، و هیچ عبادتی مثل اندیشیدن نیست.

جمعه 28/10/1386 - 10:19
ازدواج و همسرداری
 

 انسان بالغ تفاوت بین خود و دیگران را درك می كند.این فرد ، بی آنكه به خانواده ی خود متصل باشد ، با آنها روابط معنی دار ایجاد می كند. او از لحاظ احساسی و عاطفی آزاد است و می تواند بدون ایجاد خشم و بدون احساس گناه كردن از خانواده فاصله بگیرد.اگر پسر یا دختری دارای این ویژگی بود ، می تواند به خود بگوید كه برای ازدواج آمادگی دارد.

 اما از آنجا كه انسان با وجود فردیت ، نیاز به محبت و شناخت دارد ، در جستجوی رفع این نیاز تا آخرین لحظه ی زندگی است. خداوند انسانها را با این توانایی به وجود آورده است ، توانایی دوست داشتن و عشق ورزیدن كه به هر یك از ما امكان می دهد تا خود و دیگران را دوست بداریم.

دو سالگی زمانی است كه كودك ”نه“ گفتن را می آموزد و آن را به كار می گیرد و این حكمت پروردگار است و به راستی كه زیباست.اجازه دهیم بچه ها ”نه“ بگویند تا بدین وسیله منحصر به فرد بودنشان به رسمیت شناخته شود.

فهرستی از ویژگیها وجود دارند كه نشان می دهند فرد هنوز به بلوغ كامل نرسیده لذا بهتر است این فهرست را كاملاً مورد توجه قرار دهید و در صورت این كه یك یا چند ویژگی آن در شما وجود دارد ، با مراجعه به مشاوران متخصص روان شناس سعی در برطرف كردن آنها داشته باشید . تنها در این صورت است كه می توانید به خود به عنوان یك فرد بالغ كه برای ازدواج آمادگی دارد، نگاه كنید.

 1-  ترس از رهاشدن

هنگام جداشدن با دشواری جدی روبرو هستید. مدتهای طولانی رابطه ی خود را حفظ می كنید. همه چیز را ذخیره و انبار می كنید و به نظر نمی رسد بتوانید كسی یا چیزی را به سادگی رها كنید.

 2- انكار و هذیان

با خانواده ی خود در پیوند خیالی هستید. در برابر هر حرف و ادعا كه پدر و مادر شما وظایف خود را در حد كمتر از عالی انجام داده اند ، جبهه می گیرید. پیوسته سعی بر راضی كردن پدر و مادر خود و جلب مهرومحبت آنها دارید. در این زمینه هر اندازه تلاش می كنید ، به نظر كافی نمی رسد.

 3-   احساسات تفكیك نشده

از احساس واقعی خود بی اطلاعید. راه ابراز آنها را نمی دانید.در حالت خشم ، فریاد می كشید، در حالت ترس عصبی می شوید. بیش از اندازه بیمار می شوید.

 4- تنهایی و انزوا

ارتباط خود را از دست می دهید و گاهی اوضاع غیرواقعی به نظرتان می رسد. احساس تنهایی می كنید و هرگز به احساس تعلق كامل نمی رسید.

 5- اختلالات فكری

به قدری به جزییات می پردازید كه دیگران را ناراحت می كنید. بیش از اندازه تعمیم می دهید و اغلب ناراحت هستید. به موارد كوچك و بی اهمیت بی اندازه توجه می كنید. بیش از اندازه نگران هستید، بیش از اندازه در ذهن سیر می كنید(دلیل می آورید ، توضیح می دهید ، تحلیل می كنید) و بیشتر به جای آنكه كاری صورت دهید درباره ی  مسایل خود حرف می زنید .همیشه درباره ی مسایل خود مطالعه می كنید تا به علت گرفتاریها پی ببرید.

6- رفتارهای وسواسی ـ اعتیادی

فعالیتهایی صورت می دهید تا متوجه احساساتتان نباشید.

 7- اضطراب شدید

از نگرانی مزمن رنج می برید .دقیقاً نمی دانید كه از چه می ترسید ، اما بدترین حالت ممكن را پیش بینی می كنید. امور را فاجعه آمیز می دانید.

 8- مشكل در برقراری ارتباط صمیمانه

هنگام احساس صمیمیت با دیگران رابطه را خراب می كنید.جذب احساس كسی می شوید كه موجود نیست. وقتی  می توانید به كسی نزدیك شوید علاقه ای نشان نمی دهید.

 9- بی مهری

به نظر سرد و بی عاطفه می رسید. می گویید كه شاد ، خوشحال ، هیجان زده ، خشمگین و غیره هستید اما این طور به نظر نمی رسد، به نظر بی حال می رسید.

 10- نیازها و امیال شرم زده

وقتی احساس گرسنگی می كنید ، وقتی به چیزی احتیاج دارید ، وقتی احساس می كنید به محبت كسی احتیاج دارید ، احساس شرم و خجالت می كنید.

 11-  سیكل رنجش ـ احساس گناه

در قبال وظایف خود نسبت به خانواده ی پدری و خانواده ای كه قرار است تشكیل دهید احساس رنجش می كنید و چون این وظایف را انجام نمی دهید گرفتار احساس گناه می شوید.احساس رنجش می كنید زیرا نمی توانید كه علایق شخصی خود را پیگیری كنید.هر آینه به سود خود كاری صورت دهید احساس گناه می كنید.

12- احساسات در قید و شرم

با هر احساسی كه می كنید شرم زده می شوید.

 13- قاعده ی صحبت ممنوع

شما در خانواده ای بزرگ شده اید كه افراد احساس خود را بیان نكرده اند.قرار بر این بوده كه بدانید پدر و مادر شما را دوست دارند هر چند هرگز در این زمینه حرفی به شما نزده اند. به همین شكل از شما انتظار داشته اند كه بدانید آنها خشمگین، هراسان، رنجیده یا ناراحت هستند .تنها انتظاری كه از شما داشته اند این بوده كه احساساتتان را مطرح نسازید.

14-  كنترل بیش از اندازه

می خواهید اطرافیان را كنترل كنید، می خواهید رفتار آنها را شكل دهید،  سعی بر كنترل كردن چیزی دارید كه كنترل ناكردنی است.احساسات خود را مهار می كنید و چون از عهده ی این كار برنمی آیید شرمنده می شوید.

 15- خویش كاذب

اهل تظاهر هستید .نقابی بر چهره دارید . نقش بی انعطافی بازی می كنید و احساسات خود را پنهان می سازید. با احساس بد ، تظاهر به خوشحالی و شادی می كنید ، در حالی كه خشمگین هستید، از خشمگین نبودن خود حرف می زنید.

 16 - نارضایتی از خویشتن

احساس تهی بودن می كنید.از تجربه ای به سراغ تجربه دیگر می روید.می خواهید خود را راضی كرده باشید.اما با همه ی تلاشهایی كه می كنید راضی نمی شوید.

دوشنبه 24/10/1386 - 21:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته