• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4
تعداد نظرات : 0
زمان آخرین مطلب : 6012روز قبل
دانستنی های علمی
 

دانستن چگونگي رفتار با مردم به اندازه ی شايستگي هاي فـنـي و مـديريتي اهميت دارد. به بدترين كارفرمايي كه تـا به حـال داشـتـه ايـد فـكر كـنـيد. بـه يـاد آوريـد كـه چطـور فقدان مهارتهاي رفتار با ديگران در او باعث دلسردي و عدم بهره وري ديگران گرديد.

يك انسان موفق نيمي كارمند است، نيمي سياستمدار.او مي داند كار كردن با ديگران به خصوص در دنياي كنـونـي كـه مملوء از انسانهاي دمدمي مزاج و زود رنج اسـت، روال ارتباطي خاصي را مي طـلبد. او سـخـن يـكـي از بــزرگان جامعه شناس كـه "هنـگـام برخورد با مردم به خاطر داشـته باشيد با مخلوقات منطق طرف نيستيد،بلكه بامخلوقـات احـساسـات،مـوجوداتـي كه سرشارازتبعيض،روحــيات پيشداوري و تعصب مي باشند، و با غرور و خودبيني دست به گريبانند طرف هستــيد،" را مد نظر دارد.

در ايـن مقاله به 5 مورد از قـوانـيـن اصـلـي ارتـبـاطات انـساني در فضاي اشاره می کنیم. براي مهارت يافتن در آنها، بايد اين قوانين را جزئي از خود درآوريد :

1- ديگران را با نام صدا بزنيد

اين خوشايند ترين صدا براي گوش هر كسي است. وقتي نام فردي را به كار مي بريد، در حقيقت پيغام خود را به صـورتي اختصاصي و تـنها براي شـخـص او مبـدل مـي سـازيــد. همچنين علاقمندي و ميزان اهميت شما را نسبـت به فرد مي رسـاند. اين يك ابزار ساده فريبنده براي كاستن از جبهه گري هاي شخص مي بـاشـد چـرا كه يك نوع وجه ضمان و تـعهــد به وجود مي آورد. جملات خود را با اسامي افراد آميـخته، و بـا سـؤالاتــي نــظـيـر، "علي، امروز خوب هستي؟" آغاز كنيد.

2- اشتباه خود را بپذيريد.

ممكن است تصوركـنيد كه اگر اشتباهي كه مرتكب شده ايد را به گردن نگيريد، وجهه خود را از دست خواهيد داد. اين كار درست نيست.

اعتراف به اشتباهات در مـحيط كـار يكي از ستوده ترين اعمال است چون اندك افرادي مبادرت به آن مي نـمايـنـد. بـيـامـوزيــد كه چـگونه تـكبـر و خـودخـواهـي را كنار گذاشته و بپذيريد كه كامل نيستيد. فقط در اين كـار زياده روي نكنيد

لازم نـيست با عذرخواهي هاي فـراوان در جـلسـات ، اقـدام به بيان اشتباهات خود نماييد. يك جمله "من اشتباه كردم و متوجه آن مي شوم،" كفايت ميكند.

3- ديگران را با معيارهاي بالا درنظر بگيريد .

اندك افرادي در بين ما، كه معمولا عقل كل خطاب ميگردنـد، بـه نـظر مي رسد اينگونه فكر ميكنند كه هيچ كسي جز خودشان قادر به انجام صحيح امور نمي باشد. جزء اين گروه از افراد نباشيد. به قابليتهاي ديگران اعتماد كنـيد. در واقـع به آنـهـا در انـجام دادن كارها به بهتريـن وجـه ممـكن اطـمـيــنان داشتـه بـاشيد. ايـن به مـعناي داشتن انتظارات بيش از حد نيست. باور داشتن يك فرد ، او را تشـويـق بـه انـجـام كـارها با حداكثر توان نموده و از نا اميدي جلوگيري به عمل مي آورد.

4- علاقه اي صادقانه و صميمي از خود نشان دهيد.

"كارها خوب پيش ميره علي جان؟خوبه، ميشه اين پرونده ها رو برام چك كني؟" اين به معناي ابراز علاقه نبوده و بيشتر به دوستي خاله خرسه شباهت دارد. هر فردي در دفتر كار شما داراي سابقه اي غني از علايق، تجارب و سلايق مي بـاشد. حـتـي اگر نقطه اشتراكي با هم نداريد، در مورد اطرافيانتان اطلاعات كسب كنيد.

اگر يكي از همكاران شما گفت كه شركت در گيم هاي آنلاين را دوست دارد، در مورد آن از او سؤال نماييد ؛ حتي اگـر بـراي شـما جالب نيست. نه تنها مي توانيد چيز جديدي ياد بگيريد، اگر در آينده به آن گرايش پيدا كنـيـد، از امتيازاتـي برخوردار خواهيد گشت. مردم دوست دارند كه ديگران آنها را به خاطر داشته باشند.

5- از ديگران تعريف و تمجيد نماييد .

فقط نگوييد "خوب بود." در مورد تعريف خود صريح تر بوده و نشان دهيد كه در مورد آنچه كه فرد در حقيقت انجام داده آگاهي داريد. "علي، تـو خيـلي خوب جلسه را اداره كردي به خصوص وقتي هـمـه از مسيـر مـوضوع اصـلـي منـحرف شده بودند،" اين يك مثال خوب است. در عين حال سعي كنيد به ندرت و فقط زماني كه واقـعا نـيـاز است انتقاد نماييد. انتقاد را طوري بيان كنيد كه مانند يك نصيحت سازنده از طرف دوسـتـي قـابـل اعـتـمــاد در نظر گرفته شود.

 

 

شنبه 12/8/1386 - 15:57
بیماری ها

روشهاي پيشگيري از آنفولانز

 

بـاز هـم فـصل زمستان آمد و همراه خودش آنفولانزا را هم

بـه جـــان همه انداخت. دما که تغییر می کند، اطراف را که
نگاه کنی، همه در حال عطسه و سرفه کردن هستند. اگر نـمی خـواهـید بـه خـاطـر این بیماری مسخره خانه نشین
بشوید و کار و زندگیتان را از دست بدهید، به نکاتی که در زیـر آورده ایـم دقــت کـنـیـد تـا بـتـوانـیـد از ابـتلا به آنفولانزا
پیشگیری کنید. 

   به اندازه کافی بخوابید
بـرای سـالـم ماندن، خوابتان حتماً باید کافی باشد. خواب کـافی نـه تـنـهـا بـاعــث می شود که در طول روز شاداب و
هـوشیـار بـاشـید، بلکه به نیرومند ماندن سیستم دفاعی نـیـز کـمـک مـی کـنـد. ســعی کنید 7 تا 8 ساعت در شب
استراحت کنید تا خطر ابتلاي شما به آنفولانزا کمتر شود.

ویتامین C
استفاده از ویتامین C به شما در مقابله با آنفولانزا کمک می کند. پس تا می توانید از میوه ها و سبزیجاتی که حاوی ویتامین C هستند استفاده کنید.

مولتی ویتامین ها
در کنار ویتامین C، خوب است که روزانه یک مولتی ویتامین هم بخورید تا از ابتلا به بیماری ها در امان بمانید.

آب
چند بار تا به  حال شنیده اید که باید روزانه حداقل 8 لیوان آب بخورید؟ شاید هرروز این جمله به گوشتان بخورد. این کار به بدنتان بسیار کمک می کند. سیستم بدنتان را شستشو می دهد و برای حفظ یک رژیم غذایی سالم و سلامتیتان لازم است.   

میکروب ها دشمن بدنتان هستند
تا می توانید از استفاده ی چند نفره از لیوان یا سایر ظروف غذا خودداری کنید، به خصوص زمانی که علائم بیماری ها را در طرف مقابل مشاهده می کنید.

محیط های بسته
محیط های بسته ای مثل اداره و اتوبوس، محل مناسبی برای رشد میکروب می باشد. منظورم این نیست که در این مکان ها مثل افراد وسواسی ماسک بزنید و راه بروید، اما اگر کسی را دیدید که در حال عطسه و سرفه است، از آنها دوری کنید. و هنگام مراجعت به خانه دستهای خود را تمییز بشویید، به ویژه هنگام غذا خوردن.

ورزش
ورزش برای سلامتیتان بسیار خوب ست. با ورزش کردن نه تنها قدرت بدنیتان را افزایش می دهید، بلکه باعث تقویت سیستم دفاعی بدنتان هم می شوید.

از استرس و فشارهای روحی دوری کنید
داشتن استرس اصلاً برای سلامتیتان خوب نیست. اگر کارهایی که در بالا ذکر شد، مثل خوابیدن کافی و ورزش را انجام دهید، استرستان را هم کاهش داده اید.

داروهای گیاهی
برخی افراد در تاثیر داروهای گیاهی مثل اکیناسی برای مقابله با آنفولانزا اصرار دارند، اما باید بگوییم که هیچ اثبات علمی برای آن وجود ندارد. اما اگر می خواهید از این داروها استفاده کنید سعی کنید به محض مشاهده ی آثار و علائم آنفولانزا آن را استفاده کنید.

دکتر، دکتر...!
همه می دانیم اين موارد راه های ساده ای برای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا بود اما هیچکدام جای درمان های پزشکی را نمی گیرد.

به خاطر داشته باشید که آنفولانزا بیماری است که هر چند وقت یکبار همه به آن مبتلا می شوند . هیچ ضمانت %100 برای پیشگیری از آن نیست. اما راه های عنوان شده همه به نوعی به شما کمک می کنند .

يکشنبه 15/7/1386 - 22:20
بیماری ها

آبله مرغان

فقـط تعداد کمی از بچه ها هستند که به این بیماری مـبتـلا نمی شوند، مگر اینکه ایمن سازی و مصونیت بیشتری برقرار شود.

آبـله مـرغان یکـی از آخــرین بیماری های مربوط به کودکان اسـت کـه زیاد در مقابل ویروسش ایمن سازی نمی شود.
فقط تعداد کمی از بچه ها هستند که به این بیماری مبتلا نمیـشوند، مگر اینکــه ایمن سازی و مصونیت بیشتر برقرار
شـود. اگـر فـرزنــدانتان به این بیماری مبتلا شدند، کارهای بسیاری هست که میتوانید برای آسایش آنها انجام دهید.
در ایـن مقالـه مـی خـواهـیم به چگونگی منتشر شدن این ویروس، علائم بیماری، انواع قرنتینه مربوط به این بیماری و کارهایی که والدین باید برای آسان تر کردن بیماری و تبدیل نشدن آن به مرضی خطرناک تر اشاره کنیم.

آبله مرغان بیماری ویروسی است. بسیار واگیردار است و خیلی زود فقط چند روز پس از ابتلا پخش می شود. بچه ها با سرفه و عطسه کردن و رد و بدل اسباب بازی ها با همسالانشان باعث انتشار این بیماری می شوند. کودکی که به این بیماری دچار شده است حتی چند روز قبل از نشان دادن هرگونه علائمی ناقل این بیماری است. و هر کودکی که با او بازی کرده باشد، به احتمال خیلی زیاد این بیماری را خواهد گرفت.

آبله مرغان با سردرد، بی اشتهایی، خستگی و بی حوصلگی و تب آغاز می شود. چند روز بعد، لکه های قرمز کوچکی روی پوست به خصوص در قسمت های بالاتنه، شکم و پشت ظاهر می شود. هرچه بیماری پیشرفت می کند، این لکه ها به سمت گردن، صورت و سر پیش می روند. این لکه ها سر مشخصی دارند که آنها را شبیه به جوش می کند. این آبله های کوچک می ترکد و مایعی از آنها بیرون می آید و تا 5 روز باز تاول های جدیدی جای آن ایجاد می شود. همه ی این آبله ها 5 روز پس از ظاهر شدنشان از بین می روند ولی زخم ها تا دو هفته باقی می مانند و بعد می افتند.

دوره ی قرنتینه برای آبله مرغان از همان زمانی که متوجه بیماری شدید آغاز می شود و تا زمان از بین رفتن همه ی تاول ها ادامه می یابد. اگر متوجه شدید که کودکتان با بچه ای که مبتلا به آبله مرغان بوده است بازی کرده، مطمئن باشید که او نیز مبتلا خواهد شد، پس مراقبت های ویژه را انجام دهید. اجازه ندهید که بچه ی مبتلا به آبله مرغان در اطراف افراد بزرگسال و سالخورده رفت و آمد کند.

راه های مختلفی برای تسهیل این بیماری وجود دارد که می توانید انجام دهید. یکی از این راه ها کاهش خارش آبله ها است. دقت داشته باشید که با خاراندن این آبله ها به زخم تبدیل خواهند شد.

می توانید به فرزندتان آنتی هیستامین بدهید تا از خارش آن کم شود. ویسکوس زیلوکائین هم بی حس کننده ی موضعی است که برای دهان استفاده می شود، و اگر آبله های در نوحی دهان بود می توان از این دارو استفاده کرد. می توانید از لوسیون سنگ توتی هم برای خشک کردن آبله ها و کاهش خارش استفاده کنید.

از دادن هرگونه تب بر آسپیرین دار به کودک اجتناب کنید. اگر کودکی هرگونه علائم بیماری ویروسی را داشته باشد و به او آسپیرین داده شود، می تواند منجر به سندرم ری و حتی مرگ شود. فقط از استامینوفن برای کاهش درد و پایین آوردن تب استفاده کنید.

ويتامين A و C برای او بسیار مفید است. به کودک مقدار زیادی آبمیوه بدهید.  اگر آبله ای روی بدن بچه هست که نمی افتد، به هیچ وجه خودتان اقدام به کندن آن نکنید. چون ممکن است باعث زخم شدن آن شود. خواباندن بچه در وان آب گرم، باعث خواهد شد که تاول خود به خود کنده شود .

يکشنبه 15/7/1386 - 22:18
بیماری ها

تعادل اسيد و باز در بدن

 

غذايي كه ما مصرف مي كـنيم با اكسيژن تركيب گرديده و

انـرژي تـوليد ميـكند امـا پـس ازسوختن، غذا تبديل به يك
پسـماند اسيدي شده و وارد جريان خون ميگردد. اين مواد
 زائد از طريق تعريق و ادرار دفع مي گردند اما هميشه بدن
قادر نيست تا با اين افزايش اسيديته مقابله كند. اين مواد
زائد اسيـدي غالبا از اسيـدهـاي چـرب، كـلستــرول، اسيد
اوريـك، سـنگهاي كليه، فسفاتها و سولفاتها تشكيل يافته
اند. تجمع اين مواد زائد در بافتهاي بدن روند پيري را سرعت ميبخشند.

علت كلسترول بالا كم تحركي و مصرف نان و پاستاي بيش از حد-علت اسيد اوريك مصرف گوشت-علت اسيد فسفريك مصرف برنج، برخي غلات و نوشابه هاي گازدارو منشاء اسيد سولفوريك مصرف زرده تخم مرغ ميباشد. اسيد فسفريك و اسيد سولفوريك براي بدن سمي ميباشند و ميبايست توسط مواد معدني خنثي گردند تا به بدن آسيب نرسانند. كلا بدن براي متعادل نگه داشتن سطح PH خون يا مواد اسيدي را در بافتهاي بدن رسوب ميدهد كه با تداوم اين روند اسيديته اينگونه بافتها افزايش يافته و نهايتا به مرگ سلولها و سرطاني شدن آنها  مي انجامد و يا به كمك مواد معدني و قليايي ارگانها و استخوانها آنها را خنثي ميسازد. كلسيم، منيزيوم، سديم و پتاسيم از مهمترين مواد معدني قليايي ميباشند كه بدن براي خنثي كردن مواد اسيدي از آنها استفاده ميكند. در واقع با تركيب اسيد و باز يك نمك خنثي تشكيل شده و از كليه ها دفع ميگردد. بدن براي خنثي سازي مواد اسيدي از كلسيم استخوانها برداشت ميكند كه نهايتا به پوكي استخوان منجر خواهد شد.

درجه PH  از 0 تا 14 متغير ميباشد. اعداد بالاي 7 قليايي (باز) و اعداد پايين 7 اسيدي محسوب ميگردند.PH 7 نيز خنثي ناميده ميشود. خون، لنف و مايع مغزي-نخاعي در بدن به گونه اي طراحي گرديده اند كه در محيطي اندكي قليايي (بازي) ميبايست بسر ببرند. نسبت ايده آل اسيد به باز در خون ميبايست 20:80 باشد.PH طبيعي خون نيز 7.4 ميباشد.

اسيدي شدن PH خون علل گوناگوني دارد:

1- استرس هيجاني. استرس و تنش اسيديته خون را افزايش ميدهد.

2- رژيم غذايي اسيدي كننده خون.

3-تجمع مواد سمي.

4-واكنش سيستم ايمني بدن.

بدن براي جبران PH اسيدي از املاح معدني قليايي استفده ميكند. چنانچه رژيم غذايي حاوي مواد معدني كافي براي جبران نباشد، همانطور كه توضيح داده شد  تجمع اسيد در  سلولهاي بدن و يا آزادسازي  مواد معدني استخوانها را در پي خواهد داشت. جالب است بدانيد كه PH 6.9 خون ميتواند منجر به مرگ انسان گردد. هنگامي كه اسيديته خون و مايعات بدن از حد معمول افزايش مي يابند مشكلات بسياري را در بلند مدت براي فرد پديد مي آورد كه به برخي از آنها اشاره مي كنيم:

1- پيري زود رس.

2-آسيب به سيستم قلبي-عروقي-افزايش تصلب شرايين.

3- افزايش وزن، چاقي و ديابت.

4-سنگ كليه و نارساييهاي كليوي و مثانه اي.

5-كاهش عملكرد سيستم ايمني بدن.

6-افزايش آسيبهاي راديكالهاي آزاد خون.

7-پوكي استخوان.

8- درد مفاصل، آرتروز، درد عضلات و تجمع اسيد لاكتيك.

9-خستگي مزمن-سردرد-سر گيجه-ترش كردن(رفلكس معده)-گاستريت معده-كاهش انرژي.

10-افزايش ترشحات مخاطي.

11-افزايش تنش واسترس-بي خوابي.

12-خشكي پوست ومو-ناخنهاي شكننده.

13-افزايش بروز سرطان.

14-كاهش توانايي بدن در جذب مواد معدني و ديگر مواد مغذي.

البته بيش از حد قليايي شدن خون نيز براي بدن مضر ميباشد و بايد سعي شود تا تعادل اسيد و باز بدن با مصرف رژيم غذايي مطلوب حفظ گردد. از آنجايي كه بدن در محيط اندكي قليايي تر بهترين كارايي را داراست بنابراين بايد بيشتر از غذاهايي كه پس از گوارش يافتن توليد باز  ميكنند  استفاده شود. ميزان اسيدي و قليايي بودن مواد غذايي پس از گوارش  آنها تغيير مي يابد. مثلا پرتغال كه يك ميوه بسيار اسيدي ست پس از متابوليزه شدن ادرار را قليايي ميكند.

مواد غذايي كه پس از مصرف بدن را اسيدي ميكنند (20 تا 40 درصد رژيم غذايي را بايد شامل گردد):

شيرين كننده هاي مصنوعي-گوشت-نوشابه هاي گازدار-غلات و حبوبات فاقد سبوس-شكلات-سيگار-قهوه-داروها-ماهي-مربا-ژله ها-پاستا-شيريني و كيك-نمك-شكر سفيد-چاي  سياه-سركه سفيد-شير-تخم مرغ-لبنيات (به غير از ماست)-ذرت-عدس-زيتون-زغال اخته-آلو-بستني-سوسيس و كالباس-آسپرين-غذاهاي سرخ كرده-آجيل-آب ميوه هاي غير طبيعي (موجود در سوپر ماركتها)-روغنها(بويژه زيتون)-خردل-ترشي ها.

مواد غذايي كه پس از مصرف بدن را قليايي ميكنند (60 تا 80 درصد رژيم غذايي را بايد شامل گردد):

تمام ميوه ها به غير از آلو-تمام سبزيجات-جوانه ها-ادويه جات-نخود فرنگي-لوبيا-آجيل(بادام)-ماست-سينه مرغ-تخم مرغ پخته-عسل.

*با خيساندن آجيلها (مغزها) درون ظرف آب به مدت چند ساعت ميتوانيد از خاصيت توليد اسيد اين مواد غذايي بكاهيد.

*با طولاني كردن مدت جويدن غلات ميتوانيد از خاصيت اسيد سازي آنها بكاهيد. (هر لقمه را 40 بار بجويد).

يکشنبه 15/7/1386 - 22:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته