در ذهن برخی از نوجوانان، چیزی شکل گرفته که روانشناسان از آن با عنوان احساس گناه بازمانده (Survivor’s Guilt) یاد میکنند؛ تجربهای روانی که طی آن، فرد نجاتیافته، خود را در برابر فقدان یا رنج دیگران، ناآرام یا شرمزده میبیند.
در این گزارش، رفتارهایی را مرور میکنیم که در چنین روزهایی، میتوانند مانع فروپاشی روابط انسانی شوند و رشتههای همدلی و همبستگی را دوباره به هم گره بزنند
در روزهایی که خطر حملات هوایی یا بحرانهای ناگهانی وجود دارد، دانستن و آمادگی، مهمترین سلاح ماست. در این مجموعه، تمام نکات کلیدی، آموزشهای کاربردی و راهنماهای ضروری را که یک خانواده، فرد یا مجموعه برای مواجهه امن با حملات هوایی و دیگر موارد مرتبط نیاز دارد، بهصورت کامل، دقیق و در دسترس گردآوری کنیم؛ از محل امن خانه گرفته تا کمکهای اولیه، از آموزش به کودکان تا شیوه حفظ آرامش روان.
امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند آن هستیم که در جبهه خودی، تابآوری و انسجام ملیمان را حفظ کنیم. قرآن برای چنین روزهایی، راهکارهایی روشن و کارآمد دارد که در ادامه میخوانید
وقتی تجربههای مکررِ بیتوجهی و بینتیجه بودن تلاشها، فرد را به این باور میرساند که هیچ چیز تغییر نمیکند، «درماندگی آموختهشده» شکل میگیرد؛ پدیدهای خاموش اما فراگیر که از کلاس درس تا مناسبات اجتماعی، اثرات عمیقی بر جای میگذارد.
فاصله شما با تبیان تنها یک کلیک است! در همه شبکههای اجتماعی حاضریم و محتواهای داغ و دسته اول را با بهترین کیفیت در اختیارتان میگذاریم؛ ما را در شبکههای اجتماعی دنیال کنید.