• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
وبلاگ نویسان (بازدید: 3313)
يکشنبه 13/4/1389 - 8:53 -0 تشکر 209038
توصیه های استاد کورانی به وبلاگ نویسان منتظر ظهور + فیلم


بر اثر مجاهدت ها و تلاش های مجاهدان راه حق و منتظران حقیقی مهدی موعود (عج)، جامعه ی بشری می رود تا خود را آماده ی استقبال از ظهور حجت خداوند متعال نماید. این تلاش ها و مجاهدت ها موجب شده است تا نشانه های ظهور مهدی (عج) به صورت پی در پی ظاهر شوند و خبر از ظهور مهدی موعود (عج) در آینده ای نزدیک دهند. نزدیکی ظهور تا آن جا احساس می شود که بسیاری از علمای اسلام، علیرغم همه ی احتیاطاتی که به خرج می دهند، خبر از نزدیکی ظهور داده اند و تعدادی از آن ها نیز دوره ی حاضر را « عصر ظهور » نامیده اند.

خبر نزدیکی ظهور، موج عظیمی را در دل عاشقان منجی منتظر (عج) ایجاد کرده است. تا جایی که اینان دست به کار شده و پیرامون نزدیکی ظهور به تبلیغات وسیعی دست زده اند که این امر منجر به آمادگی دل ها و بروز شادی و امید در دل مظلومان عالم شده است. به نحوی که با وجود بروز عظیم ترین فتنه های تاریخ بشر در این عصر، میل به رهایی و آزادگی و آزادی از بند ظلم و ستم در دل ملل مسلمان و حتی غیر مسلمانان ریشه دوانده است.

اما در این بین گهگاه افراط ها و تفریط هایی ملاحظه می گردد که هر دوی این امور از سوی علمای اسلام و محققین برجسته ی عرصه ی مهدویت نهی شده اند، اما تعداد زیادی از محققین جوان و مبلغین با نشاط که نقش مهمی در آمادگی مومنین دارند، دچار این آفات شده اند و با نیت خیر، اما بدون در نظر گرفتن جوانب احتیاط، بی محابا به تطبیق های قطعی و حتمی پرداخته اند. این امر گرچه در کوتاه مدت ممکن است موج بزرگی در بین منتظران مهدی موعود (عج) ایجاد کند، اما در صورتی که این تطبیق ها صحیح نباشند و افراد یا نشانه های مورد بحث، همان نشانه های ظهور نباشند، در دراز مدت می تواند اثرات نامناسبی داشته باشند و موجب نا امیدی در بین تعداد زیادی از منتظران گردند.
با ملاحظه ی تیتر های خبری تعدادی از وبلاگ ها و وبسایت های مهدوی که انصافاً در بسیاری از زمینه ها نیز موفق و موثر کار می کنند، می توانیم تعدادی از این تطبیق های حتمی و قطعی را ببینیم: « بشاراتی از شعیب بن صالح درباره ی نزدیکی ظهور »، « سال 2012 سال ظهور »، « سال 2015 سال ظهور »، « آغاز قیام سید یمانی در یمن » و .....

گرچه تعدادی از تطبیق های ارایه شده در این زمینه با روایات اسلامی سازگار می باشند و شخصیت های مورد بحث در مقالات مذکور، بضعاً شباهت های اعجاب آوری با شخصیت های زمینه ساز ظهور دارند، اما تطبیق قطعی و بی قید و شرط شخصیت های مذکور با شخصیت های روایات مربوط به آخرالزمان، امری است که از سوی هیچ یک از علمای اسلام و محققین برجسته ی عرصه ی مهدویت مورد قبول نیست. چرا که این بزرگواران معتقدند، حرکاتی از این دست، ممکن است به توقیت بینجامد و توقیت (وقت تعیین کردن برای ظهور)، امری است که معصومین (ع) به شدت از آن نهی کرده اند.

البته مسئله ی تحقیق مستند و همراه با احتیاط در زمینه ی نشانه های ظهور، امری پسندیده و مناسب است و تبعات مثبتی همچون افزایش امید در دل های منتظران و شناخت صحیح دشمنان و دوستان در دوره ی آخرالزمان دارد، اما تطبیق بی قید و شرط و قطعی این نشانه ها، امری مذموم بوده و می تواند تبعات نامناسبی داشته باشد.


فیلمی که هم اکنون تقدیم خوانندگان عزیز وبسایت می گردد، مصاحبه ای کوتاه با شیخ علی کورانی، محقق برجسته ی مهدوی و نویسنده ی کتاب بی نظیر و پرطرفدار « عصر الظهور » را به نمایش می گذارد که در طی آن از این عالم بزرگوار پیرامون یکی از شخصیت های زمینه ساز ظهور یعنی « سید خراسانی » و انطباق آن با رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران یعنی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) پرسشی مطرح می گردد که پاسخ آن بسیار شنیدنی و راهگشا می باشد.

گفتگوی انجام شده بین گزارشگر و شیخ علی کورانی به شرح زیر می باشد:

« گزارشگر: در کتاب مبارک شما یعنی « عصر الظهور » ذکر شده است که « خراسانی » بزرگترین فرمانده (فرمانده کل قوای) نیروهای ایرانی است. حال اگر ما بپذیریم که در عصر ظهور هستیم، آیا صفات و ویژگی های وی (خراسانی) با آقای خامنه ای مطابقت دارد؟


شیخ علی کورانی (حفظه الله): من می گویم، همانگونه که امیدوارم؛ به این مسئله (شباهت رهبر معظم انقلاب با سید خراسانی روایات) امیدواریم، هر چند که نمی توانیم این مسئله را به ایشان محدود نماییم، چرا که این امر به توقیت می انجامد. می گوییم امیدواریم که کسی که پرچم را به حضرت مهدی (عج) تحویل می دهد که همانا خراسانی است، همان سید قائد (آیت الله العظمی خامنه ای) باشند؛ اما اگر اشخاصی همچون شعیب بن صالح یا سفیانی یا یمانی و یا خراسانی را به افراد خاصی محدود نماییم (مثلاً خراسانی را به سید قائد محدود نماییم)، ممکن است این افراد به طور موقت در بین ما باشند و نیز (از سوی معصومین (ع)) از توقیت نهی شده ایم؛ به همین دلیل در این زمینه بسیار امیدواریم، اما توقیت نمی کنیم. »

برای مشاهده ی این فیلم، بر روی لینک زیر کلیک کنید:

فرمت 3gp    لینک مستقیم

فرمت 3gp    لینک غیر مستقیم

کیفیت بالا    لینک مستقیم
کیفیت بالا    لینک غیر مستقیم

پاسخ مناسب و شایسته ی شیخ علی کورانی را به پرسش گزارشگر مشاهده فرمودید. همانگونه که ملاحظه فرمودید، گزارشگر درباره ی انطباق مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) با سید خراسانی روایات آخرالزمانی پرسشی مطرح کرد و شیخ کورانی نیز در پاسخ فرمودند که ما به این مسئله امیدواریم، و به آن توجه داریم، اما به هیچ عنوان این مسئله را صد در صد و قطعی ندانسته و این امر را صرفاً به ایشان محدود نمی نماییم. چرا که تطبیق قطعی مفاسدی به همراه دارد که از مهمترین آن ها می توان به توقیت اشاره کرد.

از لا به لای سخنان شیخ کورانی چند نکته ی مهم به دست می آید:

1 - مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای شباهت زیادی با خراسانی روایات دارند که این امر مورد اتفاق تعداد زیادی از محققین مهدوی می باشد و بسیاری از این بزرگواران، به خراسانی بودن ایشان امیدوارند. (در آینده و در زمانی مناسب، به ابعاد مختلف این شباهت خواهیم پرداخت، اما در حال حاضر صلاح نیست.) البته ما قصد بیان این مطلب را در حال حاضر نداشتیم، اما تعجیل برخی دوستان در این زمینه، مجبورمان کرد که از یکسو این شباهت را بیان نموده و از سوی دیگر مانع برخی تحرکات افراطی یا تفریطی شویم.

2 - به هیچ عنوان نباید مسئله ی شباهت مقام معظم رهبری با خراسانی روایات به صورت یک مسئله ی قطعی تلقی گردد. چرا که از یک سو ممکن است ایشان خراسانی نباشند و از سوی دیگر این تطبیق های قطعی ممکن است به توقیت بینجامد. بنابراین عزیزان وبلاگ نویس باید مراقب اینگونه تطبیق ها باشند و تطبیق های مذکور را با ذکر اما و اگر، ان شاء الله، شاید، ممکن است، و ... بیان نمایند، نه اینکه تیتر مطالب آن ها حاکی از قطعیت تطبیق ها داشته باشد!

3 - نه تنها شخصیت خراسانی (با وجود شباهت های فراوان با مقام معظم رهبری)، بلکه شخصیت هایی همچون یمانی، شعیب بن صالح، سفیانی، نفس زکیه را نیز نباید به صورت قطعی و صد در صد با شخصیت های دوره ی حاضر تطبیق داد، بلکه این امر باید با احتیاط های فراوان و با در نظر گرفتن جوانب مسئله انجام شود. این تطبیق های نا به جا و بی محابا می تواند آثار نامناسبی همچون توقیت به دنبال داشته باشد.

با توجه به مسایل فوق، در می یابیم که محققین جوان فعال در عرصه ی مهدویت، در حین تحقیق پیرامون نشانه های ظهور باید جوانب امر را در نظر بگیرند و از تطبیق های نا به جا، ضعیف و یا قطعی و بی محابا خودداری نمایند و مانع از بروز مفاسدی همچون توقیت گردند. متأسفانه تعداد زیادی از وبلاگ های مذهبی ما این روال را فراموش کرده و سیاست نامناسبی در پیش گرفته اند که ممکن است منجر به تطبیق های قطعی و توقیت گردد. از همه ی این عزیزان درخواست می نماییم که در این زمینه روال اعتدال را در پیش بگیرند و مانع بروز مشکلات جدی گردند. از عزیزانی که می خواهند از این مقاله در وبلاگ خود استفاده کنند، خواهشمندیم تا در صورت استفاده از آن در وبلاگ های خود، مفاد مندرج در این مقاله را نیز به کار بندند و اگر روال کاری وبلاگ خود را با توصیه های شیخ کورانی مغایر دیدند، ابتدا وبلاگ خود را اصلاح کنند! و سپس دیگران را به امر خیر دعوت نمایند.

به امید ظهور منجی موعود، حضرت مهدی صاحب الزمان (عج).

خادم الامام (عج) - اسفند 1388

وعده صادق

لینک منبع خبر: http://www.alvadossadegh.com/fa/best-article/1993-1388-12-26-22-43-46.html

هنگامي که مقدمات نعمتها به شما مي رسد دنباله آن را به واسطه کمي شکر گزاري از خود دور نسازيد .
يکشنبه 13/4/1389 - 14:5 - 0 تشکر 209086

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیكم

وبلاگ نویسی در زمینه مهدویت كار حساسی هست و باید از مطالبی كه منبع آن ها خیلی معتبر نیست در وبلاگ استفاده نكنیم.

ای كاش مراجع تقلید نیز نظرات خوبشان را درباره وبلاگ نویسی در زمینه مهدویت بیان میكردند  و وبلاگ نویسان آن ها را به عنوان ارزش رعایت میكردند.

یا حق.

يکشنبه 13/4/1389 - 14:51 - 0 تشکر 209105

با سلام

دقیقا این ها مشکلاتی هستند که بعضی از وبلاگ نویسان آرا رعایت نمی کنند و باعث ایجاد شبهه در بین عوام می شوند.

 
يکشنبه 13/4/1389 - 16:53 - 0 تشکر 209232

به قول استاد بیابانکی، وبلاگ در این دوره بسیار قویه و مثل یه رسانه عمل می کنه پس باید خیلی مراقب باشیم که چه می نویسیم

استاد می گفتند که وبلاگ های فارسی زبان رتبه چهارم رو در بین سایر زبانها داره
باید حواسمون باشه در وبلاگ هامون فقط کمیت بالا نره کیفیت خیلی مهم تره من یادمه یه خانمی که تازه مسلمان شده بود می گفت شروع این تحول از یک وبلاگ فارسی زبان بود پس حقیقتا وبلاگ رسانه قوی و تاثیرگذاریه

مواظب باشیم چه می نویسیم، چرا می نویسیم، برای که می نویسیم

ممکنه با یه سهل انگاری یه عقیده شخصی به عنوان عقیده یک قشر یا مذهب معرفی بشه پس وقتی برای جهان و رسانه جهانی بنویسیم که در هوشیاری کامل هستیم

هنگامي که مقدمات نعمتها به شما مي رسد دنباله آن را به واسطه کمي شکر گزاري از خود دور نسازيد .
سه شنبه 15/4/1389 - 1:16 - 0 تشکر 209686

این بشارت ها و تطبیق هایی که وبلاگ نویسان در باره احادیث مهدویت کار می کنند همه نشانگر سطح وسیع و دامنه منجی خواهی است
و اینکه عصر ما،
عصر صفر و یک دیجیتالی
عصر ظهور هم هست

انشاء الله

سه شنبه 15/4/1389 - 1:19 - 0 تشکر 209687

یادم رفت خواستم از تمامی دوستانی که این بحث رو در انجمن شروع کرده و ادمه دادند تشکر کنم
tab1363، moffline و padafand75

سه شنبه 29/4/1389 - 2:29 - 0 تشکر 212711

ostooreh گفته است :
[quote=ostooreh;398181;209686]

این بشارت ها و تطبیق هایی که وبلاگ نویسان در باره احادیث مهدویت کار می کنند همه نشانگر سطح وسیع و دامنه منجی خواهی است
و اینکه عصر ما،
عصر صفر و یک دیجیتالی
عصر ظهور هم هست

انشاء الله

جهان به منجی خواهی رو آورده است

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.