• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1710)
چهارشنبه 6/3/1388 - 17:36 -0 تشکر 116676
مردی که از نو باید شناخت

به نام خدای زیبائیها

میر حسین موسوی

 

در خبر 20:30 این رووزها چگوونگی تشکیل دولت سوم بررسی و مروور شد پس ازش میگذریم...

 

فقط بگم که آیت الله خامنه ای توانستند به عنوان اولین کاندیدای روحانی برای ریاست جمهووری بالاترین درصد آرای انتخاباتی را تا به امرووز کسب نمایند ...

 

تعیین نخست وزیر

 

در آن زمان بحث نخست وزیری آقایان پرورش،ولایتی،غرضی،مووسوی و میرسلیم مطرح بوود.البته چون رئیس جمهوور اعتقاد داشت به دلیل روحانی بوودن خودشان نخست وزیر نباید روحانی باشد،آیت الله مهدوی کنی از میان چهره های مطرح کنار رفتند.

 

با تلاشهای بسیار سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی میرحسین مووسوی نخست وزیر شد.

 

کابینه ی اول میرحسین

 

بیشتر وزیرانی که میرحسین مووسوی به مجلس معرفی کرد اعضای کابینه های رجایی،باهنر و مهدوی کنی بوودند:

 

شهاب گنابادی(مسکن و شهر سازی)علی اکبر پرورش(آمووزش و پرورش)علی اکبر ناطق نووری(کشور)محمد علی نجفی(فرهنگ و آمووزش عالی)بهزاد نبوی(مشاور در اموور اجرایی)محمد غرضی(نفت)اصغری(دادگستری)سرهنگ سلیمی(دفاع)نژاد حسینیان(راه و ترابری)منافی(بهداری)حسن غفووری رفد(نیروو)مرتضی نبوی(پست و تلگراف)احمد توکلی(کار)سلامتی(کشاورزی)حسین نمازی(اموور اقتصادی و دارایی)عسگراولادی(بازرگانی)مصطفی هاشمی(صنایع)محمد روحانی(مشاور و سرپرست بهزیستی)محمد تقی بانکی(مشاور و رئیس سازمان برنامه و بوودجه)مووسویانی(مشاور و سرپرست فوولاد).

 

18 آبان 1360 سه وزیر کابینه تغییر کردند و سید محمد خاتمی در جایگاه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست،جواد اژه ای وزیر مشاور و رئیس سازمان بهزیستی شد و محسن رفیق دووست به عنوان وزیر سپاه پاسداران به دولت راه یافت.

 

استعفای هفت وزیر

 

دیدگاه فوق العاده چپ میرحسین مووسوی که تفاوتهای بنیادی با سیاستهای جناح راست آن زمان داشت از جمله تأکید بر اقتصاد بسته،محدوود بوودن سقف دارایی،دولتی سازی گسترده،حجیم کردن دولت و... موجب شد تا 7تن از اعضای کابینه در اواسط سال 62 تصمیم به استعفا بگیرند...

 

دولت چهارم

 

شرط کاندید شدن آیت الله خامنه ای در دور دوم این بوود که نخست وزیر را خودشان انتخاب کنند که امام(ره) هم موافقت کردند اما...

 

ادامه دارد

 تا بعد...

شنبه 9/3/1388 - 14:28 - 0 تشکر 117447

به نام خدا

دوستان سلام

هم  منتظر ادامه بحث هستیم

هم ایمیل

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 10/3/1388 - 8:44 - 0 تشکر 117664

سلام

قبل از شرووع ادامه ی بحث باید بگم من اینجا واقعیتهای تاریخی ثبت شده رو میگم و چه اینوریها و چه اوونوریها میدوونند که در زندگی مهندس مووسوی در کنار نقاط روشن نقاط تاریکی هم وجوود داشت،با توجه به تعریف و درک من نسبت به تخریب گفتن وقایع زندگی اشخاص تخریب اوونها نیست هرچند بعضی جاها رو نسبت به صلاح دید خودم حذف میکنم که اگه خواستید میشه بذارم اما برداشت قشر خاکستری هم باید مد نظر قرار بگیره...

هدفم از این توضیح این بوود که در انتها مدیر محترم اعلام کنند من اجازه دارم سیر تاریخی زندگی مهندس مووسوی رو بررسی کنم و به روابط ایشوون با عده ای مثل سازمان مجاهدین در اوایل انقلاب(که الان هم اعلام حمایت کردند از مهندس مووسوی)بپردازم و اعضایی که الان در ستادهای آقای مووسوی هستند رو یه مختصر معرفی کنم؟؟؟(24 ساعت منتظر میموونم جواب نشنیدم ادامه میدم)

در ضمن یه مسائلی مثل خاطرات آقای هاشمی ثبت شده هست و کتاب راحت در دسترس قرار میگیره که چون دقیق توضیح دادند بیشتر مطالب از کتاب ایشوون هست اما برخی سرگذشتها باید مراجعه بشه به تاریخ هموون زمان و اخبار هموون زمان،امیدوارم این حمل بر درووغگوویی و یا بی اعتباری مطالبم نشه،هر کس تا الان دنبال این مطالب نبووده یه تحقیقی انجام بده حتما بهشوون میرسه...

دولت چهارم

چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهووری،25 مرداد 1364 در حالی برگزار شد که شرایط کشور از چندین بعد،بسیار ویژه بوود.طوولانی شدن دفاع مقدس و گرفتار بوودن تمام توان کشور در مشکلات جنگ از یک سوو و اختلافاتی که پس از استعفای وزرای مخالف نخست وزیر()علنی تر شده بوود از سووی دیگر سبب گردید تا فضای انتخابات رنگ و بووی متفاوت تری داشته باشد.

سرانجام در حالی که خبری از آن احساس خطر و ضروورت شرکت که در انتخابات پیشین در میان مردم وجوود داشت،نبوود در رووز 25/5/64 انتخابات دوره چهارم ریاست جمهووری برگزار گردید.واجدین شرایط در این سال نزدیک به 26میلیوون نفر بوودند که نزدیک به 14 میلیوون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند.آیت الله خامنه ای(مدظله العالی)در رقابت با دو نامزد دیگر،با بیش از 12 میلیوون رأی،حدوود 86درصد آرای شرکت کنندگان و 46.5 درصد آرای کل واجدین شرایط (اعم از شرکت کنندگان و غایبان در انتخابات)را به دست آوردند.

تعیین نخست وزیر

راستش کاملش رو تقریبا با ریز وقایع دارم اما مدیر محترم اگر احساس میکنند ایرادی نداره تا من قرار بدم،خودم حس کردم شاید گذاشتنش کار جالبی نباشه و البته توصیه هایی رو مبنی بر باز نشدن این قسمت از دوران انقلاب شنیدم...

سازمان مجاهدین انقلاب و میرحسین مووسوی

در خاطرات هاشمی* نیز آمده که پس از انتخابات سومین دوره ریاست جمهووری سازمان مجاهدین انقلاب و در رأس آن بهزاد نبوی تلاش زیادی کردند تا میرحسین مووسوی به عنوان نخست وزیر معرفی شود،لذا بعد از اینکه دکتر ولایتی به عنوان نخست وزیر به مجلس اول معرفی شد،سازمان مجاهدین در مجلس تلاش کردند تا زمینه رأی نیاوردن آقای ولایتی را مهیا نمایند که البته موفق نیز شدند و پس از آن غرضی هم نتوانست رأی اعتماد از مجلس بگیرد،سر انجام میرحسین که سازمان اصرار زیادی برای نخست وزیری اوو داشت،به عنوان نخست وزیر دولت سوم انتخاب گردید.

در طی سالهای دولت سوم،چپ ها و علی الخصووص بهزاد نبوی تلاش فراوانی را کردند تا طیفی را که از نظر فکری در دولت به رئیس جمهوور نزدیکتر هستند،از دولت خارج نمایند،چنانکه در نیمه عمر کابینه اول مووسوی(سال 1362)عسگراولادی در اعتراض به دخالتهای میرحسین مووسوی و بهزاد نبوی از وزارت بازرگانی استعفا داد،احمد توکلی دیگر وزیری بوود که ماندن در دولت را تاب نیاورد و از وزارت کار استعفا داد.نتیجه ی کار چنان شد که ولایتی،ناطق نووری،رفیق دووست،پرورش،عسگراولادی و مرتضی نبوی نامه ای خطاب به رهبر انقلاب نوشتند و در آن گفتند:"عده ای در دولت به دنبال دولتی کردن مردم هستند و عده ای به دنبال مردمی کردن دولت"ناطق نووری حتی یکبار در دیدار هیأت دولت با امام(ره)میکروفون را گرفت و گفت:"طرحی که آقایان درباره ی بانک دارند،اصلا بوویی از بانک اسلامی نبرده است."

...

ادامه دارد

راستی اسم کتاب خاطرات هاشمی رفسنجانی "عبوور از بحران"هست.

ایمیلم:yasan_mehr@yahoo.com

تا بعد...

يکشنبه 10/3/1388 - 10:14 - 0 تشکر 117683

به نام خدا

دوستان سلام

اولین بحث توی انجمن سیاسی هست كه دارم دنبالش می كنم چون مطالب سایر مباحث مستقیما از سایتها گرفته شده و چیزیه كه همه جا در دسترسه ولی این نه و شما زحمت تایپشو كشیدین.

فضای انجمن خیلی بازه . شما هم می تونید امتحانش كنید. اگه مطلبتون مشكل داشت اخطارش به شما خواهد رسید و اینكه انجمن به حدی شلوغ شده كه نوبت به اجازه مدیر برای ادامه مطلب نمیرسه.


ایمیل رو از یكی از دوستان گرفتم چند روز پیش  ایمیلی ارسال كردم.شاید وارد اسپم شده!

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 10/3/1388 - 18:42 - 0 تشکر 117791

ادامه بده من مطالبت رو دنبال میکنم

کاش انجمن تبیان هم دکمه تشکر داشت تا از شما به خاطر مطالب جالبتون تشکر میکردم

چهارشنبه 13/3/1388 - 18:44 - 0 تشکر 118595

سلام

با توجه به نزدیکی به رووز انتخابات متأسفانه من خیلی سخت هست واسم که به محیط مجازی برسم و مطالب رو هم هرچند دووست داشتم کامل بذارم اما متأسفانه فرصتش رو ندارم و باید خلاصه کنمشوون و یه نکته دیگه اگه دووستان موافق دولت مکتبی دووست داشتند در زمینه سوالات و شبهه های وارده به این دولت من به طور کامل منابع رفع این شبهه ها رو دارم و البته اساتیدی که بتوونند جوابگوو باشند اما فرصت خووندن سوالات و تایپ جوابها رو ندارم،میتوونم منابعم رو اسکن کنم و واسه هرکس از دووستان بفرستم تا همه آگاه بشند سیاه نمایی ها نسبت به دولت تا چه حد هست...

قسمتهای زیادی از سازمان مجاهدین میموونه چون شناخت اطرافیان آقای موسوی مهمتره(البته اگه موضووع خاصی رو خواستید بگید من واستوون میذارمش و اگه نداشتم هم پیدا میکنم)فقط یه نکته رو بگم:

... در آن موقع برخی از اعضای سازمان،اصلا وجهه مناسب و مثبتی در میان نیرووهای اصیل انقلاب نداشتند.مثلا مخالفت بعضی از اعضای سازمان مانند بهزاد نبوی با نظرات آیت الله راستی کاشانی(نماینده امام خمینی در سازمان مجاهدین که البته به درخواست خود اعضای سازمان از امام(ره)،به سازمان آمده بوود)که منجر به انحلال سازمان هم شد نشان دادکه این طیف تا چه اندازه در مدعای خود مبنی بر حرکت در خط امام صداقت دارند.البته بیان جملات و نظراتی مانند اینکه:"امام در مسایل فقهی مجتهد است و من در مسایل سیاسی"آب پاکی را رووی دست تمام ناظران سیاسی ریخت و نشان داد که قرائت این جماعت از خط امام و راه امام(ره) تا چه اندازه از واقعیت این راه دوور است.

بهزاد نبوی و فعالیتها در زمان انقلاب:

-بد نیست به یاد بیاورید ماجرای رابطه بهزاد نبوی با مصطفی شعاعیان(کمونیست معرووف)رو در قبل از انقلاب

-ماجرای اشتغال وی در شرکت بریچ آمریکایی،پیمانکار ساخت و نصب دستگاه های شنوود الکتریکی در مرز ایران و شوروی

-نقش وی در تنظیم بیانیه ذلت بار الجزایر

-نقش وی در ماجرای مک فارلین

-میزان اطلاع وی از اقدامات کشمیری در ربایش اسناد سری آمریکاییها بعد از انقلاب از مرکز اطلاعاتی ارتش و غیره

-ماجرای عضویت پدر و عمووی وی در لژ فراماسونری(لاینز)در سبزوار و نصب آشکار علامت فراماسونری به سینه

-و مهمتر از همه نقش وی در تعیین تابووت خالی به عنوان "کشمیری" و قصد شهید جلوه دادن کشمیری م(عامی انفجار دفتر نخست وزیری و شهادت آقایان رجائی و باهنر)

(اینا همه رو تیتری آوردم اما خب توضیحات کامل هم داره که فرصت ندارم بذارم فقط یه توضیح کووچیک میدم)

در ماجرای تعیین تابووت خالی برای کشمیری،بهزاد نبوی و خسرو تهرانی چند وقتی هم در زندان به سر بردند اما به دلیل شرایط ناشی از جنگ آن موقع و حفظ آرامش مردم امام حکم توقف پرونده(و نه تعلیق آن را)صادر کردند،نکته جالب توجه آنکه وقتی در سال 1377 شهید اسدالله لاجوردی قصد پیگیری مجدد این پرونده را داشت به شهادت رسید(این یه نکته به سن خیلیا میخوره حتما یادتوونه دیگه،البته اگه اوون موقع هم دنبال سیاست بووده باشید)

غلامرضا ظریفیان:

عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب ایران،در زمان مصطفی معین معاون دانشجوویی وزیر علووم بوود.وی از متهمان حادثه 18 تیر کوی دانشگاه است که مورد بازجوویی دستگاه قضا قرار گرفت اما به دلیل فشار خاتمی مورد تعقیب قضایی قرار نگرفت.ظریفیان اکنوون علاوه بر عضویت در شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب ایران،عضو حلقه "توسعه و تعاون" (نام مستعار مجمووعه حامیان میرحسین مووسوی)است.

محمدرضا تاجیک:

...تاجیک کارمند وزارت اطلاعات بوود و چون رابطه نزدیکی با سعید حجاریان و خسرو تهرانی داشت،همان ها اوو را به عنوان رئیس دانشکده وزارت اطلاعات منصووب کردند.

علی فلاحیان نیز در مصاحبه خود با رووزنامه جام جم در 13/3/1380 می گووید: "دکتر محمدرضا تاجیک هم در وزارت اطلاعات بوود.لیسانسش را در ایران گرفت و بعد برای تحصیل در دوره ی فوق لیسانس و دکترا به خارج رفت...البته نظر شخصی بنده است اما فکر میکنم تاجیک متأثر از میشل فوکو باشد..."

اوو یکی از معتمدین امنیتی بسیار نزدیک به محمد خاتمی نیز بوود به نحوی که معاونت آمووزشی وزارت اطلاعات به دلیل تمایل شدید خاتمی در بکارگیری اوو به تاجیک واگذار می شود.

وی همچنین از نویسندگان برنامه چهارم نیز می باشد که موارد متعددی را در مبانی برنامه چهارم می توان پیدا کرد که با منافع ملت و نظام مقدس جمهووری اسلامی ایران در تناقض آشکار است،چنانکه بعید به نظر می رسد که این نظریه ها و تئوری ها صرفا از وجه علمی بیان شده باشد،بلکه در پشت پرده این تئوریهای بسیار عجیب شاید همان اهداف افراطگرایانه برخی از اصلاح طلبان نهفته می باشد که با حرکت اصلی انقلاب اسلامی در تضاد است.

در توضیح برنامه چهارم توسعه واسه جلوگیری از جبهه گیری شاید دووستان اصلاح طلب باید بگم برنامه چهارم توسعه که مجلس هم تصویب کرد و شورای نگهبان هم تأیید کرد مد نظر نیست بلکه مبانی نظری برنامه چهارم توسعه(دو تا کتاب در توضیح اهداف برنامه چهارم توسعه که نه احتیاج به تصویب مجلس داشت و نه شورای نگهبان و نه هیچ کجای دیگه)رو اشاره کردم که اتفاقا حجت الاسلام نبویان(شاگرد آیت الله مصباح)در مشهد از رووی کتاب واسموون قسمتهاییش رو خووندند که مطمئنم اگه دووستان اصلاح طلبموون هم کتاب رو بتوونند پیدا کنند حتما موافقند که کلا در جهت براندازی نظام در ایران پایه گذاری شده،دووستان اگر خواستند من میتوونم منبع اصلی رو پیدا کنم(هر چند کار سختیه)و با ذکر صفحه و ... واستوون بذارم این مبانی رو تا شما هم ببینید چه بوود برنامه چهارم توسعه...

تا بعد...

جمعه 15/3/1388 - 13:18 - 0 تشکر 119269

به نام خدا

دوستان سلام

كاش ادامه می داشت

عكسش هم خوبه اگه بتونید قرار بدین خوب میشه

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.