درباره قتل ناجوانمردانه و مشکوک یک هموطن

 دیگر مطالب پیرامون اغتشاشات اخیر ایران 

انتشار و پخش گسترده فیلم و عکس‌های صحنه رقت‌انگیز جان دادن یک خانم جوان ایرانی در اینترنت و شبکه‌های خبری جهان، موج خبری بسیار پرحجمی علیه کشورمان در جهان ایجاد کرده است.

فیلم و عکس‌های دردناک جان دادن این خانم جوان بلافاصله پس از رخ دادن این قتل مشکوک در اینترنت پخش شد و پخش کنندگان این فیلم، کشته‌شدن این مرحوم را در جریان اغتشاشات عصر شنبه (30 خردادماه) تهران و به دست نیروهای بسیجی عنوان کرده اند. این درحالی است که شنبه عصر در خیابان امیرآباد شمالی (محل این قتل هولناک) هیچ درگیری خاصی رخ نداده و درگیری‌های آن ساعت در خیابان آزادی در جریان بوده است. علاوه بر این هم نیروهای بسیجی و هم عوامل نیروی انتظامی در شهر، اساسا به سلاح گرم مجهز نیستند و در روزهای آشوب، صرفا با کمک باتوم یا اسپری سعی در متفرق کردن اغتشاشگران می‌کردند.

با گذشت 3 روز از این حادثه تلخ و تکان دهند و تشکیل یک موج خبری گسترده علیه حیثیت ملی کشورمان، متاسفانه منابع خبری رسمی داخلی هیچ اطلاعات روشن و موثقی درباره ابعاد این جنایت ارایه نکرده‌اند.

سکوت پلیس و مراجع رسمی خبری کشورمان باعث شده قصه پردازی‌های بی‌بی‌سی و تلویزیونهای لس‌آنجلسی درباره هویت و نحوه کشته‌شدن فجیع این مرحومه، منبع خبری رسانه‌های معتبر دنیا قرار گیرد به طوری که تلویزیونهای و خبرگزاری‌های معتبر بین‌المللی در 72 ساعت گذشته در حاشیه کشته‌شدن این خانم، اخباری کاملا سیاه و یکطرفه علیه کشورمان پخش کرده‌اند.

سکوت خبری در داخل از ابعاد این قتل مشکوک به حدی است که در اینترنت اخبار متناقضی از هویت مقتول منتشر شده است و برخی شبکه های ماهواره ای با افرادی که مدعی دوستی یا نسبت خانواددگی با این مرحومه هستند، مصاحبه تلفنی انجام می دهند و جالب اینکه اخبار مدعیان دوستی و نسبت خانوادگی با این مرحومه هرکدام اطلاعات متناقضی از هویت وی به شبکه های ماهواره ای داده اند.

فیلم پخش شده در اینترنت از نحوه کشته‌شدن این خانم نیز به دلایل زیر کاملا مشکوک است:

1 – محل تیرخوردن، از محل آشوب‌های عصر شنبه 30خرداد بسیار دور بوده است.

2- نیروهای انتظامی و بسیجی مستقر در تهران برای مقابله با آشوبگران، اصولا" سلاح گرم همراه ندارند.

3 – بعد از بلند شدن صدای تیر و اصابت گلوله به یک نفر در خیابان، معمولا اطرافیان بلافاصله به روی زمین دراز می‌کشند و سعی در نجات جان خود از اصابت تیرهای بعدی دارند اما در این فیلم، بعد از تیرخوردن این خانم جوان، چندین عکاس و فیلمبردار با خونسردی به فیلمبرداری مشغول هستند.

4 – سوژه قتل طوری انتخاب شده که تا حداکثر ممکن، افکار عمومی بسیاری را تحت تاثیر قرار دهد. خانم، جوان، خوش‌رو، دانشجو

4 – فیلم و خبر کشته‌شدن این مرحومه با آب و تاب از نحوه کشته‌شدن و حتی اطلاعاتی از قاتلان بلافاصله در اینترنت پخش شده و هواداران مجاهدین خلق در اروپا و آمریکا بلافاصله با چاپ عکس‌های بزرگی از این مرحومه، تظاهرات راه‌ انداخته اند و نیروهای امنیتی کشورمان را خشن و خونخوار معرفی می کنند.

5 – فیلم تکان‌دهنده این جنایت، شنبه شب در اینترنت قرار گرفته و روز یکشنبه بسیاری از کاربران اینترنتی و بینندگان ماهواره آنرا دیدند. زمان انتخاب شده برای پخش این فیلم هم بسیار مشکوک است چرا که از روز یکشنبه 31 خرداد با حضور موثر پلیس و نیروهای بسیجی در میادین و چهارراه‌های تهران، آشوب‌ها فروکش کرد و سازمان دهندگان آشوب برای گرم‌نگه داشتن فضا، به شدت به یک «شوک روانی» برای تهییج مجدد معترضان نیاز داشته‌اند.

مجموعا با توجه به سوء استفاده پر سر و صدای شبکه‌های ماهواره‌ای و رسانه های غربی از فیلم قتل ناجوانمردانه این هموطن، انتظار می‌رود مسوولان انتظامی اولا واقعیت‌های این حادثه نفرت‌انگیز را کاملا شفاف و روشن برای افکار عمومی داخل (و تا حد امکان خارج) تشریح کنند و ثانیا در اسرع وقت عاملان این جنایت فجیع را دستگیر و به دست قانون و عدالت بسپارند.

پس از قتل مشکوک افشا شد
شلیک تک‌تیراندازهای منافقین به مردم و مخابره فوری تصاویر

دیگر مطالب پیرامون اغتشاشات اخیر ایران 

با انتشار تصاویر و فیلم هایی از صحنه های تیر خوردن مردم بی گناه در آشوب های خیابانی اخیر، هویت تشکیلاتی عاملان اصلی این تیراندازی ها در ترور مردم بیگناه مشخص تر شده است.

به گزارش رجانیوز، طبق اطلاعات به دست آمده از یک منبع آگاه امنیتی عوامل گروهک تروریستی منافقین با سوء استفاده از ناامنی پدید آمده در برخی مناطق تهران ضمن طراحی سناریوی خطرناک، اقدام به هدف قرار دادن مسلحانه مردم با هدف سلب آرامش عمومی کرده اند.

بر اساس این اطلاعات، منافقین که با بکار گیری ابزارهای ماهواره ای و سایت های اینترنتی به پخش هر چه بیشتر آشوب و بحرانی شدن فضا دامن می زدند، در تازه ترین اقدام خود با استقرار تک تیرانداز در برخی مناطق تهران، مردم بی گناه و به خصوص زنان را هدف قرار داده و با استفاده از عوامل خود از صحنه کشته شدن زنان تصویربرداری کرده و به سرعت آن ها در رسانه های عمومی و سایت های اینترنتی منتشر می کنند.

این سناریو به گونه ای پی ریزی شده است که پس از شلیک و کشته شدن مردم، عده ای از عوامل این فرقه تروریستی در منطقه مزبور با ایجاد سر و صدا و فریاد زدن، جو را ملتهب کرده و فضای شهر را ناآرام می کردند.

با بررسی گلوله های خارج شده از بدن کشته شدگان حوادث اخیر مشخص شده است که فشنگ های به کار رفته متعلق به هیچ یک از ارگان های نظامی و امنیتی کشور نبوده و از طریق واردات و از خارج از مرزهای کشور به تهران فرستاده شده است.

این آشوب سازی ها و تصاویر منتشر شده از آنها نیز در مناطقی روی داده که جزء مناطق درگیری و اغتشاش نبوده است.

در همین ارتباط، منابع انتظامی و امنیتی از مردم تهران درخواست کرده اند که در صورت مشاهده چنین صحنه ها و فضاهایی، نیروهای انتظامی را در جریان قرار دهند تا از تکرار حواث تلخ این چنین جلوگیری شود.

آقای رییس‌جمهور، می‌شود باران باشید

 

فرزاد جمشیدی

جمعه ای که گذشت نه میرزاده عشقی زنده بود و نه شهریار!

اما آنها که زیر سقف بارانی آسمان جمعه نفس کشیدند ، عاشق تر از ایده آل عشقی (1)، در این اوایل گل سرخ و انتهای بهار ، حسرت حیدر بابای شهریار را روایت کردند تا دور از هیاهوی سیاست ، سینه آسمان از یالان دنیای غزل سرای آذربایجان سرریز شود و کتاب پر برگ ابرها، آیه های بارانی 22 خرداد را بر زمین نازل کند:

- حیدربابا ! دنیا دروغ است مگر اینکه مردمش به هم راست بگویند!
دست باران، صورت تهران را شست خیابان هایی که چندین شب از همهمه رنگ ها، بی خواب شده بودند مقدم باران - این مهمان بی رنگ - را گرامی داشنتد دیوارهایی که از تپش تبلیغات ، به لکنت آمده بودند، از شعر خیس باران زبان گرفتند. حرفهای درشتی که از دهان هواداران نامزدهای انتخاباتی درآمده و زمین گیر شده بودند، مثل یک حباب، کلاه از سر برداشتند و تا چهار نامزد پست ریاست جمهوری از خط پایان بگذرند، لشکر باران پایتخت ایران را فتح کرد. روز نبود، شب بود اما خبر آنها که دلشان را در دست گرفتند تا وطنشان زنده بماند آفتابی تر از آن بود که برای انتشار ، منتظر روزنامه ها بماند! آخر خبر مهمی است اینکه 40 میلیون نفر در جمعه 22 خرداد پیش شماره چهار سال مسئولیت رییس جمهور ایران را روی دکه دلها گذاشتند!

جمعه 22 خرداد سرزمین من با هزاران ریه روشن امیدواری نفس کشید، چیزی از جنس نشاط ، انگار برف بی تفاوتی را آب کرد و قصه زندگی ، دور از صدای سیاست ، در سینه این فلات گسترده تازه شد.

جمعه "سهراب" زنده نبود تا ببیند «قطار سیاست » چندان هم خالی نمی رود، وقتی مردم خوب می دانند آنچه از صندوق ها بیرون می آید فقط یک انتقال قدرت نیست، بلکه واگذاری «خلعت خدمت» است.

جمعه "اخوان" زنده نبود تا بداند برادرانه تر از این نمی شد ، «این کهن بوم و بر» را دوست داشت و پای این سند دوستی را با سبابه حق انتخاب مهر کرد.

جمعه " سیاوش کسرایی" زنده نبود اما آرش هایی که با هر رای «تیر توفیق» یک نامزد را به پرواز درآوردند، «زندگی زیباست» را از لب صندوق های رای پر آوازه کردند.

جمعه بارانی جای خود را به شنبه آفتاب داد ! «مجریان خبر » پر مشتری تر از همیشه با اعلام هر برگ رای ، شادی را به اردوگاه کاندیداها آوردند. نمی دانم چه کسی «پر پیامک ها» را چیده بود ولی هر رادیو و تلویزیون ، یک گنجه پر از کبوتر خبر شد تا بالاخره همای اقبال بر دوش یک نفر نشست:
محمود احمدی نژاد

***
آقای رییس جمهور! سلام
من امروز تصمیم گرفتم با جوهر جمعه ها برای تو نامه بنویسم. یادت هست چه جمعه هایی را از سر گذرانیده ایم؟
جمعه ها و شعر بلند نماز در خیابان های پر سجاده ، جمعه ها و تشییع « شمشاد قامتان» تا باغ شهادت؛ جمعه و گیسوی پریشان زنجیرهای عاشورا؛ جمعه و نغمه داودی زبان های روزه دار که در «روز قدس» ستاره صهیون را نگون می خواهند... جمعه ها و شهنامه یکدلی ایرانیان در بحر متقارب خیابان آزادی.

آقای رییس جمهور!
من برای شما نامه می نویسم . شما که درون قاب عکس تبلیغات به من لبخند زدی تا دل به وعده ها و برنامه هایت بسپارم و با قدرت برگ رای خود ، تو را زودتر به پایان ماراتن مبارزه انتخاباتی برسانم.
نمی دانم در این کیل کشیدن های اهل سیاست، صدای مرا می شنوی؟ منی که شتک خون بر پیرهن سیاه ژاله ام... منی که ادامه همان ستاره دنباله داری هستم که خنده کارون را به خرمشهر برگرداندند.
کلی خون دل خوردم تا در میان این غبار کدورت های جناحی، خودم را به تو برسانم تا مطلب مهمی را بگویم: غم تلخی است این که « مردم انقلاب ما» گوش خود را به صدای آمریکا بسپارند و از آدم های نیم وجبی تحلیل های یک وجبی تحویل بگیرند!

آقای احمدی نژاد!
«انتخابات» تمام شده اما « انتظارات» تازه شروع شده! شما مثل دیگران کابینه تعاونی ندارید! وام دار قارون ها نیستید. سپاه ابن نحصی را راه نیانداختید تا ملک ری ، وعده بدهید! خیمه ستادهایتان ، قلب مردم بوده اما بعضی با «توهم سبز» یا «توطئه سیاه» می خواهند میان این قلبها دیوار بکشند.

آقای رییس جمهور!
80 درصد از واجدین شرایط رای دادند ، روز جمعه در خانه نماندند . آمدند و رشته تئوریسین های غربی را پنبه کردند. این 80 درصد همانقدر در استفاده از آب و خاک ایران آزادند که آن بیست درصد...
ولی آیا یادمان می ماند دشمن سنگ خورده ای که از دست این این جمعیت نزدیک به چهل میلیون به کنا نشسته ، ناامید نشده و اگر از راه «تحریم انتخابات» سودی نبرد از تنور « اغتشاشات » نانی برای سیر کردن شکم گرسنه خود پیدا خواهد کرد؟!

آقای رییس جمهور!
ما ایرانی هستیم. تمدن هایی که در رگ های گیتی شناور شده اند از دل این خاک روییده اند! ما طعم اشک ها و لبخند های این سرزمین را چشیده ایم. تاریخ برای ما خواندن نبود، خواستن و زندگی کردن بود.
ما قطعه قطعه خشت های دموکراسی را وارسی کرده ایم تا در این سی سال انتقلاب برای خود پرچینی فراهم آورده ایم. بدون اشتباه هم نبودیم ولی به یکدیگر « فرصت شکست» و «مهلت آشتی» داده ایم... و این ها همه ، قشنگی های سایه روشن آزادی در کشور ماست.
درست است که همگی به خوش خطی رهبری نیستیم اما زنده باد ایران را قبل از نوشتن هزاران بار گریسته ایم.

آقای رییس جمهور !
رهبر ما دولت شما را « دولت عدالت و امید»2 نامید ، بیایید دشمن را ناامید کنید!
شما که کعبه دلها را فتح کرده اید بیایید با « نژاد احمدی» خود عطر انقلاب گل محمدی را هم به مشام برسانید. به شیوه پیغمبر محبوب خدا (ص) ببخشید ، عفو کنید همه آنها را که به شما توهین کردند.
به ما سلام کردن بیاموزید ؛ سلام کردن به همه آنها که در ورزشگاه آزادی ؛ با تندر حرفهای تند خود علیه محمود احمدی نژاد ، اتفاقاً اولین چیزی را که حبس کردند، همین آزادی بود!
به آن کارگردان سینما بیاموزید، کارگردان صحنه سبز سیاست چه کسی غیر از دشمن بود وقتی به تو یاد داد که رییس جمهور سربلند ایران را کوچک بخوانی!
به آن بازیگر پرده نقره ای بیاموزید یک سکانس از سخاوت بارانی رییس جمهوری که مثل علی(ع) در کوچه های بی سلام می گردد و میوه شیرین عفو و رحمت ، تعارف می کند؛

آقای رییس جمهور!
من دوباره به تو رای دادم چون دانستم اتومبیلت، شیشه دودی ندارد که بین من و تو فاصله بیندازد... چون شناختمت که وعده هایت سنجاقکی نیست روی «در باغ سبز» جا خوش کند. چون عکس تورا جای تصویر عاشق ترین زندگان وطن - یعنی شهیدان- گردن آویز خیابان ها دیده ام.
از تو می خواهم قدر قدرت عاطفه این ملت را بدانی که مثل یک رود خروشان پشت سد سکوت ایستاده اند تا تو قدرت پیدا کنی و بدانی که اگر مشکلات همه چیز را بترکاند. دانه های انار دل ما را از هم جدا نخواهد کرد.
شرم باد شرم باد از ما اگر در کنار تو کوه غم را از سینه هموطنان برنداریم!
دور باد دور باد از ما اگر بشقاب های ماهواره ای دشمن ، سر سفره آسمانی وحدت ملی ما جایی پیدا کنند.

آقای رییس جمهور !
اول این یادداشت را با قطره های باران آغاز کردم.
می شود شما هم مثل باران ، بی دریغ باشی نسبت به دوستان و دشمنانت؟
می شود به اطمینان این چند میلیون دل آبرومند، به همه نشان دهی در اردوگاه محمود احمدی نژاد برای همه، جا هست؛ همه آنها که ایران را دوست دارند و می دانند کابینه احمدی نژاد سینه همه ایرانیان است.
ما به روی هم هفت تیر نمی کشیم ! ما با دلهای خودمان «دوئل» نمی کنیم! نه قبله نمای رهبری را فراموش کرده ایم و نه پیشانی دشمن را از یاد گلوله هایمان برده ایم.

آقای رییس جمهور!
بارانی شوید... سلیمانی پیشه کنید. همه را به اردوگاه خود دعوت کنید . ولو از شما نپذیرند. برای ماندن در حافظه تاریخ از همه گروهها مدد بگیرید جبهه متحد اصولگر یعنی جغرافیای ایران و « پازل قدرت شما» وقتی تکمیل خواهد شد که بازهم این رگه های اصولگرایی را هرچند اندک در میان جناحها و سلیقه ها کشف کنید.
بگذارید همگان باور کنند این جمله شما را:
کسی که انتخاب شده رییس جمهور همه ملت است؛ چه آنهایی که به او رای دادند و چه آنها که انتخابش نکردند!
میرحسین موسوی را بادغدغه های فرهنگی و هنری اش، محسن رضایی را با دکترین عالمانه اقتصادیش، مهدی کروبی را با صداقت سیاسی اش به کار بگیرید.
باران جمعه 22 خرداد ، خط خاتمه همه عبرتها بود؛ شما هم مثل باران بشویید، ببخشایید و برویانید.

آقای رییس جمهور!
به همه نشان دهید اراده بارانی شما قحطی مناقشه های سیاسی و کویر کمبودها را پایان می دهد. بعد از این پیروزی شیرین ، مردم از شما عیدی می خواهند، چه عیدی بهتر از بخشش؟!
از حامیان خود بخواهید در خانه هواداران رقیب را بکوبند ؛ یک جلد کلام الله مجید و یک پرچم ایران ، هدیه بدهند. خودتان هم «پیش قدم» شوید.
حرف من سکه ای است که یک رویش ، سیاه شدن روی دشمن و روی دیگرش طلای تبسم رهبری است که درباره دولت شما فرمودند:
ممکن است شماها نتوانسته باشید - یا تا آخر هم نتوانید - همه آنچه را که در مورد «عدالت» می باید انجام داد، انجام دهید لکن نفس رویکرد شما به عدالت ، چیز باارزشی است. هر مقداری که می توانید بایستی حرکت کنید.
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نجویم به «قدر وسع» کوشم.3

زیاده ملالت است
پانوشت ها:
1- میرزاده عشقی(1312 ه.ق تا 1342 ه.ش) شاعر آزاد اندیش ایران و اشاره به سرود ایده آل و تابلوی مرگ مریم که از مشهورترین آثار اوست.
2- دیدار اعضای هیئت دولت با مقام معظم رهبری 04/06/86
3- همان

دستگیری شماری از آشوب‌گران با همکاری مردم

دیگر مطالب پیرامون اغتشاشات اخیر ایران 

پلیس اطلاعات و امنیت عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای آورده است: با همکاری موثر شهروندان تهرانی و تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی تعدادی از آشوبگرانی که در بروز اغتشاشات و تخریب اماکن عمومی اخیر دست داشته اند دستگیر شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، متن کامل اطلاعیه پلیس اطلاعات و امنیت عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به این شرح است:

با همکاری موثر شهروندان تهرانی و تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی تعدادی از آشوبگرانی که در بروز اغتشاشات و تخریب اماکن عمومی و بکارگیری سلاح گرم و ایجاد رعب و وحشت و ترور نقش اصلی داشته اند شناسائی و دستگیر شده اند.

لذا از عموم مردم شریف و فهیم درخواست می گردد برای ادامه همکاری در جهت دستگیری بقیه عناصر اصلی آشوب طلب ، هر گونه اطلاعات و مستندات تصویری خود را از طریق مرکز فوریت های پلیس 110 و یا تلفن های 5 و 88889704 و 81821581 و یا از طریق ایمیل و نشانی info@polico.ir در اختیار پلیس اطلاعات و امنیت عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قرار دهند.

دستگیری 12نفر از عاملان آتش‌سوزی مسجد لولاگر

دیگر مطالب پیرامون اغتشاشات اخیر ایران 

با هماهنگی مردم و پلیس 12نفر از عاملان آتش‌سوزی مسجد لولاگر دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، روز شنبه 30 خرداد امسال در حالی که انتظار می‌رفت با توجه به جدا شدن صف معترضان نسبت به نتایج آرای انتخابات از اغتشاشگران، دیگر شاهد بروز موارد اغتشاش در سطح شهر تهران نباشیم اما گروهی از اخلالگران فرصت‌طلب دست به آشوب‌های خیابانی زدند که سرآغاز آن ساعت 16 همین روز و در حوالی میدان انقلاب بود.

این افراد با برهم زدن نظم و امنیت عمومی فضای جامعه نسبت به تخریب اموال عمومی، ایجاد مزاحمت برای مردم، آتش زدن خودروها و موتوسیکلت‌های مردم، شکستن شیشه‌های بانک‌ها و مغازه‌ها اقدام کردند که پیدایش این امر باعث شد تا مردم نیز در حمایت از پلیس و مقابله با آشوبگران وارد عمل شوند.

در این میان آشوب‌طلبان که متوجه مقابله مردم و پلیس با خود شده بودند، با ایجاد تغییر و جابه‌جایی موضع خود سعی کردند تا نقاط دیگر شهر را متاثر از این درگیری و آشوب‌طلبی کنند. بطوری که گزارش‌های ارسالی حکایت از کشیده شدن دامنه این اغتشاشگری‌ها و فروکش کردن آنها در نقاط مختلف داشت.

نقاطی چون حوالی کوی دانشگاه تهران، تقاطع خیابان فاطمی و خیابان منتهی به کوی، برخی از خیابان‌های فرعی در ضلع غربی بزرگراه شهید چمران و ضلع شرقی منطقه کوی دانشگاه، میدان ونک، حوالی میدان امام خمینی(ره)، نواب، کمیل، میدان آزادی، میدان صادقیه، خیابان ستارخان، خیابان باقرخان، خیابان جیحون، خیابان آذربایجان، کوی نصر و پونک محل‌هایی بودند که اغتشاشگران پس از روبه‌رو شدن با مردم و پلیس در آنها تجمع کرده و دست به اقدامات جامعه‌ستیزشان می‌زدند.

درنتیجه این جامعه‌ستیزی، یک بانک به آتش کشیده شد،‌ به 3 دستگاه اتوبوس شرکت واحد خسارات کلی وارد شد، مسجد لولاگر در خیابان آذربایجان آتش زده شد که بر اثر آن چند تن از شهروندان مصدوم شدند، ‌یک دستگاه خودروی نیسان به آتش کشیده شد، به خودروهای پارک شده مردم در کنار خیابان‌ها خسارت وارد آمد، به مترو ایستگاه دانشگاه صنعتی شریف، تعدادی کیوسک تلفن، سطل‌های زباله و تابلوهای راهنمایی و رانندگی خسارت وارد شد.
در چنین شرایطی مردم که از اغتشاش و آشوب اخلالگران به ستوه آمده و مال و جان خود را در معرض خطر می‌دیدند و متحمل خسارات زیادی شده بودند به کمک پلیس در نقاط مختلف شتافته و در دستگیری آشوب‌طلبان نقش مهمی ایفا کردند. بطوری که در یک اقدام قابل ذکر در هماهنگی مردم و پلیس 12نفر از عاملان آتش‌سوزی مسجد لولاگر دستگیر شدند.

به آتش کشیدن یک مسجد اقدامی است که حتی کافران هم از آن ابا دارند ولی به این اغتشاشگران چه عنوانی را می‌توان اطلاق کرد؟

به هر روی چند ساعت همراهی مردم و پلیس برای فرونشاندن آشوب‌ها، آخر شبی آرام را نصیب تهران کرد اما این آرامی هزینه‌هایی دربرداشت؛ 40 مامور پلیس مجروح شدند، به 34مکان دولتی آسیب رسید، 3 اتوبوس شرکت واحد و 4 خودروی شخصی به آتش کشیده شد و غیره

به گزارش سایت اطلاع رسانی پلیس در پایان این حضور پلیس 457 نفر از کسانی که اقدام به ایجاد ناامنی، درگیری مستقیم با پلیس و برهم زدن نظم عمومی کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

نکته جالب توجه در رابطه با حوادث پیش آمده در روز گذشته همراهی و همدلی مردم با پلیس در جلوگیری از اقدامات تخریب‌گرایانه بود. ضمن اینکه به تاکید سردار رادان جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور، در این روز برای فرونشاندن آشوب ایجاد شده، پلیس از سلاح گرم در مقابل آشوبگران استفاده نکرد که این خود نمره مثبت دیگری در کارنامه مردمی پلیس به شمار می‌آ‌ید.

بازتاب گسترده پیام مقام معظم رهبری

درباره حماسه 22 خرداد در رسانه‌های خارجی

مقام معظم رهبری

به گزارش فارس، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری پرشور و حضور گسترده مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری دیروز پیام مهمی منتشر نمودند که با بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی همراه بود.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای در پیام مهمی حضور تعیین کننده، مقتدرانه، متین و آرامش آفرین ملت بزرگ و هنرمند ایران را در جمعه حماسی 22 خرداد لطف و رحمت پروردگار حکیم و حادثه‌ای خیره کننده و بی همتا خواندند و با اشاره به تجلی رشد سیاسی، عزم انقلابی و ظرفیت مدنی ملت ایران در انتخابات شورانگیز، زیبا و پرشکوه ریاست جمهوری دهم افزودند: مشارکت بیش از هشتاد درصدی مردم و رای 24 میلیونی به رئیس جمهور منتخب یک جشن واقعی است که دشمنان در تلاشند با تحریکات بدخواهانه شیرینی آن را از کام ملت ایران بزدایند بنابراین آحاد مردم به ویژه جوانان عزیز باید کاملاً هوشیار باشند و هواداران نامزد منتخب و دیگر نامزدهای محترم از هرگونه رفتار و گفتار تحریک آمیز و بدگمانانه پرهیز کنند.

بر همین اساس خبرگزاری فرانسه در انعکاس پیام معظم له نوشت که رهبر معظم انقلاب ایران پیروزی احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری را ستود.

خبرگزاری فرانسه به نقل از آیت‌الله خامنه‌ای مشارکت 80 درصدی مردم و رای 24 میلیونی به رئیس جمهوری منتخب را جشنی واقعی دانسته است.

ایشان در بخشی از پیام خود تاکید کردند: دیروز شما توانستید ثابت کنید که ایران به برکت شعارها و ارزش‌های انقلاب اسلامی در برابر تهاجم سیاسی و روانی از چنان مصونیت و صلابتی برخوردار است که با گذشت سی‌سال از آغاز مردم‌سالاری دینی در این کشور‌ از همیشه تازه نفس‌تر و سرزنده‌تر در صحنه حاضر گشته و دوستان و دشمنان را به ادامه‌ راه روشن خود مطمئن می‌سازد.

خبرگزاری شینهوا نیز در بازتاب پیام حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب تاکید کرد که رهبر ایران علیه رفتارهای تحریک‌آمیز هشدار داد. این خبرگزاری چینی در ادامه یاد آور شد که حضرت آیت الله خامنه‌ای از هواداران هر دو نامزد مطرح خواست تا از رفتارهای تحریک آمیز خودداری کنند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در پیام مهمی حضور تعیین کننده، مقتدرانه، متین و آرامش آفرین ملت بزرگ و هنرمند ایران را در جمعه حماسی 22 خرداد لطف و رحمت پروردگار حکیم و حادثه‌ای خیره کننده و بی همتا خواندند

پایگاه خبری مصری "البشایر " نیز با اشاره به بیانات رهبر انقلاب نوشت: آیت الله خامنه‌ای مشارکت بیش از 80 درصد واجدین شرایط را جشن واقعی مردم ایران توصیف کرد که سبب تامین امنیت ملی ایران می‌شود.

همچنین خبرگزاری کویت نیز نوشت: رهبر جمهوری اسلامی ایران با تبریک روز انتخابات به ملت ایران آن را پیروزی کشورش خواند و سه کاندیدای رقیب دکتر احمدی نژاد خواست تا در کنار وی بایستند و به وی کمک کنند.

رهبر معظم انقلاب در پیام خود تاکید کردند ملت اسلامی با حضور پرشور خود در انتخابات ثابت کرد که نظام اسلامی در برابر دشمنان مصونیت و صلابت دارد.

پایگاه خبری روزنامه لبنانی المستقبل نیز تاکید کرد: رهبر انقلاب ایران با اشاره به رقبای احمدی نژاد به آنان اطمینان داد که انتخابات در سلامت کامل برگزار شده است.

مقام معظم رهبری

پایگاه خبری بی‌بی‌سی عربی نیز اعلام کرد: آیت الله خامنه‌ای انتخابات ایران را پیروزی حقیقی خواند و با اشاره به مشارکت وسیع مردم گفت ایران پس از 30 سال از پیرزوی انقلاب اسلامی ثابت کرد که در مقابل حملات سیاسی و جنگ روانی کاملا مقاوم است.

پایگاه خبری رادیو تلویزیون مصر با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری نوشت: آیت الله خامنه‌ای پیروزی احمدی نژاد را تبریک گفت و رقبای وی را از اقدام به تحرکات تحریک آمیز بر حذر داشت.

همچنین شبکه‌های خبری العربیه، سی‌ان‌ان عربی و انگلیسی، بی‌بی‌سی، الجزیره، فاکس‌نیوز و فرانس 24 و چندین رسانه دیگر نیز به انعکاس پیام مقام معظم رهبری پرداخته و آن را مهم ارزیابی کردند.

پیام تبریک نصرالله به رهبر انقلاب

دبیر کل حزب الله لبنان در پیامی خطاب به رهبر معظم انقلاب، خلق حماسه 22 خرداد توسط ملت ایران را تبریک گفت.

به گزارش ایرنا ، متن پیام دبیر کل حزب الله به این شرح است:

سید حسن نصرالله

حضرت آیت ا...امام خامنه ای "دام ظله "

 

اینجانب به نام خود و به نیابت از برادران و خواهرانم درحزب ا... این حماسه شکوهمند را که ملت بزرگ ایران با حضور تاریخی خود در انتخابات ریاست جمهوری جمعه گذشته خلق کردند به محضر حضرتعالی تبریک می گویم.

دراین انتخابات ملت بزرگوار ایران ضمن تجدید بیعت، باردیگر ایمان و باور خود به این نظام پربرکت و ارزشها و اصول انقلاب اسلامی که حضرت امام خمینی راحل (ره) بنیانگذار و رهبر آن بود را ابراز کردند.

این حماسه عظیم، حاصل برکات رهبری حکیمانه وارشادات پدرانه و صبر و شکیبایی بزرگوارانه حضرتعالی بوده که قلوب تمامی مستضعفان و مجاهدان را شاد کرد و امید و آرزوی آنان به توانمندی و ثبات و صلابت پایه های این جمهوری عزیز را زنده نمود. نظامی که بسان پشتیبان بزرگ، استوار و نیرومند برای ملت های مقاوم ما که در برابر متجاوزان و غاصبان از حقوق خود دفاع میکنند،‌ می باشد.

ازخداوند متعال مسئلت دارم سایه مبارک حضرت مستطاب علی را مستدام بدارد و درپرتو رهبری الهی آن حضرت،‌ عزت و اقتدار روز افزون را به ایران و امت اسلامی عطا فرماید.

سید حسن نصرالله

با پایان یافتن انتخابات ریاست‌جمهوری ایران، رسانه‌های خارجی با پوشش گسترده آن منتظر نتایج انتخابات هستند. نوع پوشش این خبرگزاری‌ها، حکایت از یک غافلگیری پیش‌بینی نشده داشت.

خبرگزاری «آسوشیتد پرس» با اشاره به تبلیغات انتخاباتی بسیار پرشور و پرفراز و نشیب، آن را دلیل «سر شوق آوردن ایرانیان» و موجب «تحول نگرش جهانیان نسبت به ایران و فرآیند سیاسی آن» می‌داند.

خبرگزاری آناتولی ترکیه، با اشاره به حضور گسترده مردم ایران در انتخابات امروز نوشت: ایرانیان در 130 کشور جهان از جمله ترکیه برای انتخاب رئیس‌جمهور جدید خود به پای صندوق‌های رأی رفتند.

«بی.بی.‌سی» نیز خبر انتخابات ریاست جمهوری ایران را در صدر اخبار خود قرار داد و گزارش داد که اقشار گوناگون مردم ایران و واجدان شرایط رأی از نوجوان تا سالخورده از آغازین ساعات باز شدن حوزه‌‌های رأی‌‌گیری در صفهای طولانی اخذ رأی ایستاد‌ه‌‌اند تا نامزد مورد نظر خود را از میان چهار نامزد برگزینند.

در همین حال، روزنامه «مردم» چاپ چین نیز روز جمعه در پایگاه اینترنتی خود نوشت: دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، مهمترین رویداد سیاسی است که این کشور پس از انقلاب اسلامی سال 1979 میلادی تجربه کرده است.

مردم می‌نویسد: اصلاح‌طلبان و اصولگرایان رویارویی شدیدی دارند و می‌کوشند تا در این شرایط آرا را از آن خود کنند و البته تنش‌هایی نیز به دلیل افزایش شمار مشارکت کنندگان وجود داشته است.

العربیه نیز در گزارشی حضور مردم از ساعات اولیه رأی‌گیری را حیرت آور خواند و در گزارش خود آورد که این دوره انتخابات از تمامی انتخابات‌های گذشته پرشورتر خواهد بود

رسانه‌های تاجیکستان نیز اقدام به پوشش گسترده این رویداد سیاسی کردند، به گونه‌ای که شبکه‌های تلویزیونی، رادیوها و مطبوعات این کشور آسیای مرکزی انتخابات ریاست جمهوری در ایران را رویداد مهم سیاسی در منطقه خواندند و پیش‌بینی کردند که حضور مردم در این دوره پرشورتر از انتخابات‌های گذشته باشد.

در همین رابطه، «وچرنی دوشنبه» نشریه روسی زبان چاپ دوشنبه به نقل از «علی اصغر شعر دوست» سفیر ایران در تاجیکستان نوشت: انتخابات ریاست جمهوری و برگزیدن یک نفر از میان چهار نامزد به عنوان رئیس جمهوری ایران مطابق با معیارهای رایج آزادی و دمکراسی صورت می‌گیرد.

«الشروق»، چاپ الجزایر نیز با ارایه گزارشی از انتخابات ایران نوشت: ویژگی انتخابات ایران سلامت آن است.

روزنامه «فیگارو»، چاپ فرانسه هم در گزارش خود از انتخابات ریاست جمهوری ایران حضور گسترده و صف‌های طویل مردم برای شرکت در انتخابات ریاست‌ جمهوری را چشمگیر و بی ‌سابقه دانست.

فیگارو امروز در گزارشی درباره دهمین دوره انتخابات ریاست ‌جمهوری ایران نوشت: میزان مشارکت مردم ایران در انتخابات امروز بسیار گسترده است، به گونه‌‌ای که می‌توان گفت این میزان مشارکت مردمی در تاریخ این کشور بی ‌سابقه و بسیار مهم است.

شبکه خبری «سی.ان.ان» با برقراری ارتباط مستقیم با خبرنگار خود در یکی از مدارس شمال شهر تهران، از «مشارکت تقریبا بسیار بالا» ایرانیان خبر داد.

کریستین امانپور، خبرنگار ارشد این شبکه خبری که پیش تر نیز در حسینه ارشاد حاضر بود، با بررسی سابقه و افکار نامزدهای ریاست جمهوری، حضور ایرانیان را تقریبا بی سابقه دانست.

وی در ادامه، شور و حال انتخاباتی روزهای اخیر ایران را برای مخاطبان این شبکه خبری بین‌المللی روایت کرد.

 

در همین حال، خبرگزاری آلمان نیز با اشاره به 46 میلیون و 200 هزار نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات ریاست جمهوری می‌نویسد: «در فاصله یک ساعت پس از آغاز انتخابات ریاست‌جمهوری ایران، شاهدان از حضور بی سابقه مردم ایران در انتخابات روز جمعه خبر می‌دهند.»

این خبرگزاری تأکید می‌کند که حتی پیش از آغاز رأی‌گیری، صفوف طویل رای دهندگان در خارج از شعب اخذ رأی تشکیل شده بود.

خبرگزاری «رویترز» نیز به مانند دیگر خبرگزاری‌ها با اشاره به حضور اول وقت رهبر انقلاب در پای صندوق‌های رأی، حضور دیگر مردم از قبل از آغاز رأی‌گیری را گزارش کرده و احتمال داد که یکی از بالاترین مشارکت‌ها در ایران رخ دهد.

در یک صف، پیرزنی خمیده با چادر مشکی‌اش ایستاده و در بخشی دیگر نیز زنان و مردان با بچه‌های خود در بغل آماده رأی دادن هستند

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از ناطق نوری، بازرس ویژه مقام معظم رهبری که در حسینه ارشاد حضور پیدا کرده بود می‌نویسد: «میزان مشارکت مردم در نخستین ساعات اغاز انتخابات، این بار بیشتر از دوره‌های قبلی انتخابات است.»

این خبرگزاری به مانند دیگر رسانه‌های خارجی، ضمن تأکید بر مشارکت بی سابقه ایرانیان به نقل از یک مقام ستاد انتخابات وزارت کشور می‌آورد: «وی در ساعات آغازین اخذ رای شعبه در تهران بازدید کرده است و شاهد حضور بی سابقه مردم در نخستین ساعت انتخابات بوده است.»

وی افزود: «فکر کنم حدود هشتاد تا نود درصد واجدان شرایط در انتخابات امروز شرکت کنند.»

«فرانس پرس»، صفوف طویل در ساعات اولیه را نشانه‌ای آشکار از استقبال گسترده مردم می‌داند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز با یادآوری تبلیغات انتخاباتی بسیار پرشور و پرفراز و نشیب، آن را دلیل «سر شوق آوردن ایرانیان» و موجب «تحول نگرش جهانیان نسبت به ایران و فرآیند سیاسی آن» می‌داند.

این خبرگزاری با اشاره به مشاهدات خبرنگار خود از صفوف طویل گفت: «در یک صف، پیرزنی خمیده با چادر مشکی‌اش ایستاده و در بخشی دیگر نیز زنان و مردان با بچه‌های خود در بغل آماده رأی دادن هستند.»

خبرگزاری «نووستی» نیز با بیان اینکه انتظار می‌رود حدود 90 درصد واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات شرکت کنند، از صفوف طویل در شعب اخذ رای برای مخاطبان خود خبر داد.

العربیه نیز در گزارشی حضور مردم از ساعات اولیه رأی‌گیری را حیرت آور خواند و در گزارش خود آورد که این دوره انتخابات از تمامی انتخابات‌های گذشته پرشورتر خواهد بود.

 

خبرگزاری شین هوا نیز در گزارشی از تهران پیش بینی کرد شرکت پر شور و با نشاط مردم ایران در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گسترده تر از انتخابات دوره قبل باشد.

این گزارش افزود، آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران روز جمعه پس از انداختن رای خود به صندوق ابراز امیدواری کرد بهترین و شایسته ترین فرد به ریاست قوه مجریه برگزیده شود.

منبع: تابناک، الف

کاندیداها در زادگاه‌های خود چقدر رای آوردند؟

  <مردم زادگاه‌های کاندیداهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هم با قاطعیت آرا، دکتر محمود احمدی نژاد را به عنوان رئیس جمهور آینده خود برگزیدند.
  <به گزارش ایرنا در روستای لالی از توابع خوزستان، زادگاه محسن رضایی از مجموع 900 رای دکتر احمدی نژاد 830 رای و سایر کاندیداها 70 رای را کسب کردند. در شبستر(آذربایجان شرقی) زادگاه میرحسین موسوی از مجموع 7 هزار رای ماخوذه، دکتر احمدی نژاد حدود 5 هزار رای و موسوی حدود 2 هزار رای کسب کردند. در الیگودرز(لرستان) زادگاه مهدی کروبی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری احمدی نژاد 39690 رای، کروبی 14512 رای و موسوی 9330 رای را کسب کردند. در ارادان سمنان زادگاه رئیس جمهوری منتخب از مجموع 10 هزار رای ماخوذه دکتر محمود احمدی نژاد حدود 9 هزار رای و سایر نامزدها حدود هزار رای کسب کردند.
 و اما بخوانید آماری جالب از بهرمان و نور به عنوان زادگاه دو حامی مطرح موسوی؛ مردم بهرمان و کشکوئیه(استان کرمان) زادگاه اکبر هاشمی رفسنجانی 2886 رای به احمدی نژاد و 1950 رای به سایر کاندیداها دادند. مردم نور(استان مازندران) زادگاه ناطق نوری از مجموع 77452 رای 51798 رای به احمدی نژاد و حدود 24 هزار رای به موسوی دادند.
دیدگاه من در مورد این آمار:
jبا توجه به این میزان رأی به سلامت انتخابات پی می بریم. زیرا کاندیدهای محترم حتی در شهر خود نیز نتوانسته اند میزان قابل توجهی رأی به دست آورند و طبیعی است که ادعای آن ها مبنی بر این که ما باید تعداد بیشتری رأی به دست می آوردیم تنها برطبق پیش بینی خود آن ها می باشد.
شمارش 29 میلیون رای / احمدی نژاد 64 درصد و موسوی32 درصد
رئیس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد محمود احمدی نژاد از مجموع حدود28 میلیون و909 هزار و 689 رای شمارش شده حدود 18 میلیون رای را کسب کرده است.

 

به گزارش خبرنگار مهر مستقر در ستاد انتخابات وزارت کشور، کامران دانشجو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این آمار متعلق به ساعت6:52 دقیقه بامداد 23 خرداد است.

به گفته وی با شمارش آرای 35هزار و268 صندوق که شامل 77.13درصد از کل صندوقهای رای گیری است 28 میلیون و 909 هزار و689 رای شمرده شده است.

دانشجو گفت: بر این اساس محمود احمدی نژاد 18 میلیون و 787 هزار و 766 رای یعنی64.98 درصد آرا را کسب کرده است. محسن رضایی با کسب 594 هزار و864 رای 2.05 درصد آرا را به خود اختصاص داده و مهدی کروبی موفق به کسب257هزار و 61 رای و به عبارتی 0.88 درصد آرا شده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین خبر داد که میرحسین موسوی با کسب9 میلیون و699 هزار و98 رای،32.6 درصد آرا را به خود اختصاص داده است.

منبع: مهرنیوز

ایران ما 1388/03/21
بسم الله الرحمن الرحیم

ایران متعلق به همه ایرانیان است و من اساسا قایل به مرزبندی میان اقوام و مذاهب گوناگون ایرانی نبوده و  نیستم. اعتقاد دارم که همه مردم ایران با هر دین و مذهب و قومیت و زبانی که دارند نسبت به وجب وجب خاک ایران و امکانات و منابع کشور حق برابر دارند و تلاش کرده ام به نوبه خود بساط برخی نگاه های انحرافی و غلط در این باره را برچینم.

رییس جمهور باید در برابر همه مردم ایران پاسخگو باشد و شیعه و سنی ، مسیحی و یهودی و زردشتی باید در نظر او یکسان باشد که اگر چنین نکند در پیشگاه عدل الهی سرافکنده و پشیمان خواهد بود.

بارها به مسئولین تاکید کرده ام که مبادا اختلاف آیین و زبان و نژاد،  در عزمشان برای خدمت به کسانی که وظیفه خدمت گذاری به آنان را دارند سرسوزنی خلل وارد کند و گفته ام که هر کس توانایی خدمت عاشقانه به این مردم برای رفع عقب افتاده گی ها و  دردها و رنجهایشان  را ندارد در این دولت جایی نداشته و نخواهد داشت. دلیل روشن اینکه وقت بیشتری برای پیگیری آبادانی استانهای خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، ایلام و کردستان و نقاط محروم کشور اختصاص می دهم همین مطلب است که احساس می کنم باید با توجه ویژه به مردم این مناطق که در گذشته از برخی حقوق طبیعی خود محروم بوده اند به آنها کمک کرد تا همگام با سایر نقاط کشور از توسعه عادلانه بهره مند گردند و این لازمه مهرورزی و عدالت گستری است. اگر به مناطق محروم کشور نگاه حمایتی ویژه نشود، شعار عدالت هرگز تحقق نخواهد یافت.
آیت‌الله نوری همدانی:‏
شرکت در انتخابات تکلیف شرعی و عقلی است / معیارهای انتخاب
قم - خبرگزاری مهر: آیت‌الله نوری همدانی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تأکید بر حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای، ‏شرکت در ‏انتخابات را وظیفه و تکلیف شرعی و عقلی دانست.‏

به گزارش خبرنگار مهر در قم، متن این اطلاعیه بدین شرح است:‏

بسم‌الله الرحمن الرحیم‏

ملت متعهد و مسلمان ایران
نظام قدرتمند اسلامی که با پرچمداری و ابتکار امام راحل عظیم‌الشان اعلی‌الله مقامه و تقدیم هزاران شهید و تحمل هزاران ‏جانباز و آزاده و ‏تلاش و کوشش‌های فراوان دلسوزان هوشمند بوجود آمده و مدت سی سال است با سر افرازی و سربلندی به ‏حیات عزتمند خود ادامه داده ‏است، همه و همه در نتیجه تدبیر و اندیشه بلند مقام معظم رهبری دامت‌برکاته و حضور دائمی ‏وفداکاری هوشمندانه شما بوده است و اکنون ‏می‌دانید در رابطه با انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری که در روز 22 خرداد ‏با توفیق و کمک خداوند متعال انجام خواهد یافت، دشمنان ‏اسلام توطئه‌ها و نقشه‌هایی دارند لذا لازم است: اولا همه مردم ‏متعهد ایران اسلامی به عنوان یک وظیفه و تکلیف شرعی و عقلی و به عنوان ‏جهاد در راه خدا و به عنوان یک عبادت در پای ‏صندقهای رای حضور پر خروش داشته باشند و رای بدهند و دشمنان اسلام را بیش از پیش ‏مایوس کند و قدرت و اتحاد و اراده ‏خود را به نمایش بگذارند که ما مطمئنیم خداوند متعال ثواب این نیت پاک و این عمل مهم را به شما ‏عنایت خواهد فرمود.‏

و ثانیا موضوع انتخاب اصلح را باید در نظر بگیریم  نماینده‌ای را که دارای این شرائط است انتخاب کنیم :‏

‏1ـ سابقه روشن اسلامی و انقلابی‏

‏2ـ حافظ ارزشهای اسلامی و آرمان انقلابی امام ‏

‏3ـ شجاعت دفاع از اسلام و فرهنگ انقلاب در حدی که حضور او در هر جمعی باعث عزت و سربلندی اسلام و ایران ‏باشد.‏

‏4ـ مردمی و متواضع و دلسوز و مهربان و پر تلاش و در فکر تأمین آسایش و معیشت مردم باشد و بداند که هر یک از آراء ‏مردم مسئولیتی ‏سنگین ایجاد می‌کند.‏

در پی توزیع نسخه تخریبی نود سیاسی منتشر شد
فیلم: نود سیاسی در وقت اضافه

 

نسخه تخریبی 90 سیاسی که از سوی ستاد میرحسین موسوی منتشر شد، با واکنش حامیان دکتر احمدی‌نژاد مواجه شد و مجموعه‌ای با عنوان "90 سیاسی در وقت اضافه" تهیه شده است.

نرخ تورم

نرخ بیکاری

احساس خطر

انرژی هسته‌ای

گشت ارشاد سبز

ضریب جینی

قانون‌مداری

گاف‌ها و تحریفات 90 سیاسی

 

اشاره: از آنجا که تولید مستند «90 سیاسی» توسط ستاد یکی از نامزدهای رقیب دکتر احمدی نژاد چند ماه زمان برده و در نتیجه این کار از نظر فنی خوش ساخت و احتمالا تاثیرگذار است و از سوی دیگر با تیراژ بیش از 10 میلیون برای تخریب دکتر احمدی نژادتکثیر شده، جهت اطلاع مردم عزیز وهوشمندکشورمان، اینمستند را مورد نقد وبررسی قرار می‏دهیم.

این شبه مستند که با تقطیع جملات رئیس جمهور و استفاده از مغالطه های تصویری و همچنین بازگویی بخشی از حقیقت برای نفی تمام آن، ساخته شده است از جمله ترکش های نهایی مخالفان دکتر احمدی نژاد برای تحریک مردم به رأی ندادن به وی می باشد که در روزهای پایانی تبلیغات برای تأثیر گذاری موثر در نتیجه انتخابات، توزیع می شود.

جالب اینجاست که ستاد آقای موسوی با نهادینه سازی تخریب علیه دولت و نامزد مقابل، در ستادهای خود اقدام به تکثیر و توزیع این سی دی می نماید و حتی برنامه ریزی برای توزیع خانه به خانه آن نیز انجام گرفته است. بر اساس ادعای اعضای ستاد مهندس موسوی از تعداد سی دی های توزیع شده در شهر ما(سمنان) اگر این تعداد به نسبت جمعیت کشور محاسبه گردد به رقمی حداقل پنج میلیونی از تکثیر و توزیع این سی دی تخریبی می رسیم. همچنین برخی شنیده های دیگر حاکی از تیراژ 12 میلیونی این مستند است.

اما برخی شیطنت ها و مغالطه هایی که در این شبه مستند وجود دارد عبارتند از:

1- اولین مچ گیری در این شبه مستند مربوط به عبارت پول نفت بر سر سفره های مردم می باشد. احمدی نژاد مدعی است که این جمله را ایشان بیان نکرده اند اما تصویر صفحه نخست روزنامه کیهان در سال 84 بعنوان شاهد ادعای کذب رئیس جمهور نشان داده می شود. کیهان به نقل از احمدی نژاد این جمله را نقل نموده است.90 سیاسی در صدد است که احمدی نژاد را متهم به دروغ گویی کند اما هیچ دروغی در سخن احمدی نژاد نیست چرا که این تیتر می تواند تیتر نقل قولی نباشد بلکه تیتر استنباطی خبرنگار از سخنان وی باشد که برای اهل فن و آشنایان به مباحث خبری مساله روشنی است. تأکید دکتر بر این است که این جمله که خود موضوعیت یافته و دائماً از زبان مخلفان تکرار می شود جمله وی نیست البته مفهوم آن نه تنها از زبان وی بلکه از زبان اکثر نامزدها و کارشناسان شنیده شده و می شود. در این مستند با قطع سخنان احمدی نژاد و توضیحات بعدی وی اینگونه القا شده است که ایشان اساسا این موضوع را منتفی می داند.

2- در بخش دیگر این شبه مستند دیدگاه احمدی نژاد در سال 84 در مورد وضع لباس و موی جوانان پخش می شود و سپس عکسهایی مربوط به گشتهای ارشاد به نمایش گذارده می شود. تهیه کنندگان این فیلم به موضع گیری چندباره دکتراحمدی نژاد نسبت به این نوع برخورد نیروی انتظامی هیچ اشاره ای نکرده و از این نکته هم گذشته اند که ارتباط ایشان با این طرح که مصوبه مجلس است و نیروی انتظامی مأمور به اجرای آن، چیست؟

3- در بخش سوم، اعتراض آقای خاتمی در مورد ترافیک تهران و کنایه ایشان به شهردار وقت و پاسخ احمدی نژاد به وی مورد توجه قرار گرفته است. احمدی نژاد در گفت و گو با 20:30 عنوان می کند از اینکه آقای خاتمی بعد از هشت سال مشکل مردم را درک کرده و از خط ویژه استفاده نکرده است خوشحال است. در این شبه مستند در یک استقراء ناقص و در جهت اثبات دروغ گوئی دکتر احمدی نژاد! 4 تیتر روزنامه که نشان دهنده حضور آقای خاتمی در بین مردم است به تصویر کشیده شده. جالب اینجاست این چند مورد حضور خاص وی آنچنان ارزش خبری استثناء و شگفتی را دارا بوده است که تیتر یک برخی روزنامه ها شده است و بیشتر از آنکه در نفی سخنان احمدی نژاد باشد آن را تأیید می کند.

4- در بخش دیگری از این شبه مستند، تهیه کنندگان آن جهت اثبات اتهام دروغ گوئی به احمدی نژاد به تطهیر سیاست های مکارانه و دروغهای پنهان و آشکار نظام سلطه پرداخته اند. البته اینها مقدمه ای است برای بررسی موضوع هاله نور...

5- خبرنگار یکی از شبکه های خارجی از احمدی نژاد می پرسد که شما گفته اید هنگام سخنرانی در سازمان ملل احساس کرده اید که هاله ای شما را در بر گرفته است. آقای احمدی نژاد در پاسخ به وی می گویند : « من هم این چیزها را در روزنامه خواندم.» گفتگوئی هم از کامران نجف زاده با رئیس جمهور آورده شده که رئیس جمهور این مسئله را تقریباً بازی رسانه ای عنوان می کند و البته به دلیل تقطیع جملات رئیس جمهورو اینکه ایشان قبل و بعد آن چه گفته اند، قابل بررسی نیست اما این شبه مستند با آوردن تصاویر و سخنان دکتر احمدی نژاد در محضر آیت ا... جوادی آملی سعی دارد بار دیگر اتهامی که به احمدی نژاد وارد کرده است -یعنی دروغ گوئی- را ثابت نماید. البته در نگاه اول شاید برای بیننده عادی مسئله به همین صورت که تصویر شده است به نظر بیاید اما اندکی دقت، مغالطه ی فیلم را آشکار می سازد.

اولاً دکتر احمدی نژاد بیان می نمایند یکی از کسانی که در مجمع حضور داشته اند به وی گفته اند احساس کردم شما در حصاری از نور قرار گرفته اید، بنابراین در پاسخ به خبرنگار که گفته بود شما هاله نور دیده اید قاطعانه عنوان نموده اند که این مطلب را در روزنامه ها خوانده ام. در حقیقت ایشان زیرکانه عنوان نموده اند که انتساب این احساس به وی، کار روزنامه ها بوده است. البته ایشان در ادامه می‏گویند «من هم این را احساس کردم که حاضران پلک هم نزدند». در مناظره بامهدی کروبی نیز شاهد بودیم که احمدی نژاد از شرح این ماجرا طفره رفت و این حرف را که هاله نور دیده را تکذیب کرد؛ چرا که حقیقت نیز همین است و در هیچ صحنه ای از این فیلم نیز او به اینکه خودش هاله نور را دیده اشاره ای نکرده است. اما دلیل اینکه چرا احمدی نژاد حتی به اصل ماجرا نیز اشاره نکردند و سعی نمودند از پاسخ صریح به آن بگذرند، در ادامه خواهد آمد.

ثانیاً هرکس تجربه معنوی و عرفانی خاصی در طول زندگی دارد حتی مکاتب عرفانی یا شبه عرفانی بشری نیز این نوع تجربه ها را تأیید می کند. به چه دلیل آقای احمدی نژاد باید به سبب بازگو کردن تجربه معنوی یک فرد خارجی که پیام ملت ایران را انسانی و الهی دیده است مواخذه گردد؟

ثالثاً اگر این تجربه ها و مکاشفه ها اساساً وجود نداشت و عقلی و شرعی نبود مطمئناً آیت ا... جوادی آملی بدان اشاره می نمودند.

رابعاً دکتر احمدی نژاد این مسئله را در جمعی عمومی و رسانه ای مطرح نکرد، چرا که می دانست هر مجلس اقتضائی دارد. ایشان در محضر حکیمی عارف چنین سخنانی را بر زبان آوردند که ایشان نیز با احترام بدان گوش سپرده اند برای کسانی که اندکی به مسائل معنوی ایمان داشته باشند باور چنین قضیه ای چیز چندان سختی نیست. دکتر احمدی نژاد نمی خواستند که این موضوع رسانه ای شود. اما فرد یا افرادی امانت این جلسه را حفظ نکرده و آن را به بیرون منتقل نمودند. به گونه ای که موجی از حملات ناجوانمردانه به سمت وی نشانه رفت. بنابراین باید به دکتر حق داد که از طرح مجدد رسانه ای موضوع پرهیز نموده و از آن بگریزد.

6- بخش دیگر این فیلم به موضوع هزینه های تبلیغاتی سفرهای آقای احمدی نژاد می پردازد و بنرهای مختلفی که در سطح شهر کرج نصب شده است به نمایش گذاشته می شود. البته اگر امضای بنرها در تصاویر آورده می شد برای تهیه کنندگان 90 سیاسی قابل استفاده نبود و برای ما موضوع حل شده، اما چون کل فیلم اصل را بر بی صداقتی قرار داده است تنها به نماهایی تار و دور از بنرها اکتفا نموده است. کاملاً طبیعی است که با سفر رئیس جمهور به هر منطقه نهادهای غیر دولتی اعم از شهرداری ها، مجامع صنفی، شرکتهای خصوصی و تعاونی ها و... اقدام به نصب بنرهای خیرمقدم نمایند. نهادهای دولتی نیز بعضاً با هدف معرفی پروژه های مجموعه خود که در این سفرها افتتاح شده یا عملیات اجرائی آن آغاز می شود اقدام به نصب بنر می نمایند. البته منکر برخی هزینه های زائد و تخلفات ادارات در این زمینه نیستیم.

7- در ادامه فیلم سعی شده تا برخی اقداماتی که دولت برای اطلاع رسانی انجام داده است با این شعار احمدی نژاد که «کار ما تبلیغاتی نیست» متضاد جلوه داده شود در حالی که می دانیم اطلاع رسانی از عملکرد از وظایف مهم دولت هاست که اعتماد و نشاط مردم را به دنبال دارد. ضمن اینکه این شبه مستند مجموعه ای از سی دی های سفرهای استانی را به نمایش گذاشته است که توسط یک موسسه فرهنگی غیر دولتی تهیه و تکثیر شده و ارتباطی با دولت ندارد.

8- بخش دیگر این فیلم با عنوان نحوه گفتار نماینده ملت ایران سعی دارد تا گفتار احمدی نژاد را سطحی و دور از شأن ملت ایران بنامد. از بیش از هزار سخنرانی دکتر احمدی نژاد، 4 بخش کوتاه از سخنرانی های وی در این شبه مستند آورده شده است که از نگاه تهیه کنندگان 90 سیاسی سخنان درستی نیست و ناسزائی گویی به دشمن تلقی می شود. در حالی که اینگونه نیست؛ مثلاً تکیه ایشان بر اینکه دشمنان ما احمقند اولاً ریشه در یک روایت دارد که معصوم از اینکه دشمنان ما از حمقا(احمق ها) هستند خدا را شکر می گوید. ثانیاً به قول یکی از اساتید مسلم ادبیات، به دلیل اینکه همه انسان ها - غیر از اولیای الهی- سهمی در حمق و حماقت دارند و عقل کل نیستند، اساساً کلمه احمق فحش و ناسزا نیست.

9- در بخش ورزشی رشد چشمگیر سرانه مکان های ورزشی و رشد قابل توجه مدال آوری در دولت نهم به واسطه ناکامی ایران در المپیک پکن به کلی نادیده گرفته شده است.

10- 90 سیاسی برای القای ناکارآمدی دولت نهم به بازی آماری نیز روی آورده است از جمله:

الف- تشکیک در آمار بیکاران کشور با زیر سوال بردن تعریف افراد شاغل؛ در حالی که این تعریف در دولت گذشته تصویب شده و دولت نهم در ارائه آن نقشی نداشته است.

ب- ارائه نرخ تورم بدون آگاهی بخشی به عوامل ناخواسته در افزایش تورم از جمله بحران جهانی، افزایش قیمت نفت و...

ج- همچنین در خصوص میزان درآمد دولت نهم، میزان واردات در این دولت و همچنین مسئله مفقود شدن یک میلیون دلار نیز ادعاهایی مطرح شده که پاسخ تخصصی آن توسط صاحبنظران و کارشناسان داده شده است.

11- گاف دیگر 90 سیاسی این است که با در کنار هم چیدن برخی سخنان دکتر احمدی نژاد که در آن از اقبال برخی سران ومردم جهان به ایران و نماینده آن یعنی رئیس جمهور خاطراتی نقل می کند، تعبیر به خودستائی و تعریف از خود می کند و با مصاحبه مردمی کوشش دارد این نکته بدیهی را بفهماند که تعریف از خود مذموم و ناپسند است. در حالی که اگر متن کامل سخنان در دسترس بود این نکته را می توان در اکثر سخنرانی های دکتر یافت که علت توجه ملت ها به رئیس جمهور ایران به سبب توجه و احترام آنها به امام، ملت و پیام های عدالت خواهانه ملت ایران است. اینکه رئیس جمهور بیان کرده اند که من یک آدم دانشگاهی و اجرائی هستم نیز مورد تمسخر اصحاب 90 سیاسی قرار گرفته است و مصداق دیگر تعریف از خود دانسته شده است!

12- ظاهراً سازندگان 90 سیاسی انتظار دارند رئیس جمهور در مقابل این سوال که آیا فکر می کنید قطعنامه سوم شورای امنیت نیز تصویب خواهد شد یا خیر؟ از موضع ضعف و خلاف منافع ملی به این سوال پاسخ مثبت بدهد و بر اساس غیب گوئی از همه تحولات احتمالی آتی خبر دهد. هنگامی که رئیس جمهور می گوید بسیار بعید می دانم که قطعنامه دیگری علیه ایران به تصویب برسد هم آرامش را به مردم ایران بر می گرداند هم پیام های ملت ایران را به گوش دشمنان می رساند. در حقیقت این پاسخ خود نوعی موضع گیری علیه اقدام احتمالی آنان است.

13- در بخش دیگری از این شبه مستند برای اثبات غیر کارشناسی بودن دیدگاه های رئیس جمهور به مسئله انتخابات آمریکا اشاره می شود. چند ماه پیش از انتخابات رئیس جمهور عنوان می کند: « در آمریکا رأی مردم تزئینی است/ مردم آمریکا هیچ علاقه ای به دخالت در مسائل سیاسی کشورشان ندارند/کمترین مشارکت در آمریکا وجود دارد/بعید می دانم هیأت حاکمه آمریکا بگذارد اوباما به کاخ سفید راه یابد». پس از پخش این جملات خبر رأی آوری اوباما و میزان مشارکت نسبتاً خوب مردم آمریکا نشان داده می شود و قضاوت در مورد دیدگاه های کارشناسی رئیس جمهور به مردم سپرده می شود. اما در این مورد توجه به نکات ذیل ضروری است:

الف- در درستی سه جمله نخست ذکر شده از زبان آقای احمدی نژاد شکی نیست، بررسی آمار و نحوه انتخابات امریکا موید این مسئله است. تحلیل ایشان مبنی بر احتمال عدم راه یابی اوباما به کاخ سفید هم مبتنی بر فضای انتخاباتی چند ماه پیش از انتخابات امریکا بود و اکثر کارشناسان همین گونه نظر داشتند، ضمن اینکه این مطلب شاید جنبه تهییجی و سیاسی نیز داشته باشد که در عرف دیپلماسی نکته نامعقولی نیست.

ب- تصویر رسانه های جهان و صفحه ی روزنامه ای که در این فیلم در مورد مشارکت خوب مردم امریکا نشان داده می شود و همچنین حک تهیه کنندگان فیلم بر روی تصاویر بر این نکته تأکید دارد که مشارکت مردم در انتخابات اخیر امریکا-در حدود 64%- بی نظیر و نوعی رکورد زنی بوده است. احمدی نژاد بر اساس سوابق انتخابات آمریکا آن هم چند ماه پیش از برگزاری آن به تحلیل می پردازد که این میزان خطا قابل قبول است.

14- تقطیع جملات رئیس جمهور و اکتفا به پخش سوالات مجری های تلویزیونی در مصاحبه با احمدی نژاد و گریز از پاسخ های ارائه شده، از دیگر شگردهای روانی این شبه مستند است.از جمله می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

الف- در جایی مجری از احمدی نژاد می پرسد «آیا بازهم گرانی را انکار می کنید؟» پاسخ ایشان به این ادعا پخش نمی شود.

ب-در جایی دیگر سوال مجری که می گوید «مردم می پرسند گران شدن یا ارزان شدن نفت چه تأثیری در زندگی آنها دارد؟»که این هم بدون پاسخ دکتر پخش می شود.

ج- در نمونه سوم سوال مجری مبنی بر «کم حرمتی به ایرانی ها در برخی کشورها» مطرح می شود و تنها نگاه های احمدی نژاد پخش می شود. در حالی که ممکن است در همه موارد فوق پاسخ ایشان قانع کننده باشد.

15- احمدی نژاد در یکی از گفتگوهای تلویزیونی مدعی می شود افکار عمومی جهان با ملت ایران است، این شبه مستند برای نفی این ادعا گزارش نجف زاده از آمریکا را مورد استفاده قرار می دهد که در آن با چند شهروند آمریکایی مصاحبه شده به گونه ای که آنها حتی ایران را نمی شناسند و پس از آن، ادعای رئیس جمهور که کودکی در یکی از کشورهای آمریکای جنوبی وی را به نام محمود می شناسد به عنوان پارادوکس مطرح می شود. این در حالی است که نه احمدی نژاد برای اثبات ادعای خویش از آن مثال استفاده کرده است و نه پاسخ آن چند شهروند آمریکایی می تواند ادعای رییس جمهور را نفی کند. استدلالات سطحی 90 سیاسی که مصداق کامل عوامفریبی و تخریب است به این موارد متوقف نمی شود و اگر حوصله باشد موارد بسیاری را می توان در دروغ پراکنی مدعیان اخلاق و صداقت در این فیلم تخریبی یافت.

منبع: رجانیوز

نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد.

نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت.

ولی بسیار مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد.

گلویم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ وبازیگوش.

و او یک ریز و پی در پی دم گرم خودش را در گلویم سخت بفشارد.

و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد بداینسان بشکند داعم سکوت مرگبارم را.

 

 

X