اوضاع و احوال کلاً عجیب است. مثلاً خلبان هواپیمای توپولف تا پیش از آتشسوزی هواپیما روس بود. چندان که خود رئیس سازمان هواپیمایی کشور گفته بود: «خلبان روسی شرکت تابان باید مجازات شود.» اما اخبار تلویزیون یک خلبان ایرانی را نشان داد و با او گفتوگو هم کرد.
از طرفی وزیر راه هم در تلویزیون گفت که چون یک مسافر حالش بد بوده، خلبان به خاطر حس انساندوستانهاش بهناچار هواپیما را در شرایط نامساعد فرود آورده و سانحه رخ داده است.
1- آموزش زبان فارسی در 10 دقیقه. بشتابید. با یک سانحه و اندکی جراحت و آتشسوزی، فارسی را مثل زبان مادری بیاموزید.
2- زن: سلام آقای خلبان.
خلبان: علیکسلام. شما چهطوری اومدین توی کابین؟
زن: با خونسردی و با استفاده از در کابین.
خلبان: خب امرتون؟
زن: من بچهم دستشویی داره.
خلبان:خب ببرین توالت هواپیما سرپاش بگیرین.
زن: آخه دستشویی پره. لذا خواهش میکنم طی یک عمل انساندوستانه گازشو بگیرین مارو زودتر با هواپیما بکوبین زمین.
خلبان: چشم خواهر.
***
این تازه یک بخش از اوضاع و احوال عجیب است. در شرایطی که همه مردم مملکت درگیر قرار گرفتن در خوشهها برای گرفتن اعانه و یارانه هستند، روزنامههای ورزشی شده مثل بولتن داخلی آزمایشگاه. هر روزنامهای را باز میکنی، بحث داغ نمونه ادرار قهرمانان ملی و افتخارآفرینان ورزشی و تقویتکنندگان غرور میهنی مطرح است.
یکی میگوید فلانی جای فلانی نمونه آزمایشگاهی داده و یکی میگوید نخیر بنده دوپینگ نکردهام و قسعلیهذا. لذا متمنی است مسئولان ذیربط هرچه سریعتر این مبحث بودار نمونههای آزمایشگاهی قهرمانان وزنهبرداری را جمعش کنند.
ما تازه فهمیدهایم که بعد از بلند کردن وزنه و گرفتن مدال، باید به نمونههای آزمایشگاهی این ورزشکاران، دلاوران و نامآوران هم افتخار کنیم و درواقع حیثیتمان یکطوری به مثانه ایشان ارتباط پیدا میکند.
حالا ما هیچ، اقلاً جماعت روزنامهنگار یک فکری به حال قشر کارگر بکنند. فکر کنید بعد از یک روز سخت کاری چند بنده خدا میخواهند سر ساختمان غذا بخورند. یک روزنامه پهن میکنند که بشود سفره غذایشان. انصافاً با این تیترها و موضوعاتی که روی سفره هست، آبگوشت از گلوی آدم پایین میرود؟
منبع : خبر آن لاین
![]() دومین انتقاد آیت الله محمد یزدی از آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی ، با واکنشی متفاوت از سوی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مواجه شد. این در حالی است که هاشمی ، معمولا محافظه کارانه و سیاستمدارانه سخن می گوید و بسیاری از اوقات نیز ترجیح می دهد سکوت کند. با این حال ، سخنان دو روز پیش وی درباره هاشمی رفسنجانی ،که از سوی ناظران ،"بسیار تند" ارزیابی شد ، واکنشی از سوی هاشمی به دنبال داشت که در طول حیات سیاسی اش ، اگر نگوییم بی سابقه ، قطعاً کم سابقه بود ؛ هاشمی گفت:"در مورد سخنان اخیر آقای یزدی همان گونه که قبلا هم گفتم جوابم تا کنون به سخنان توام با عصبانیت و غرضآلود ایشان سلام بوده است، ولی با صحبتهای دیروز ایشان و اطلاعات رسیده، این بار بوی توطئه به مشام میرسد و درباره مسائل ایشان در زمان امام راحل و در جلسه انتخاب رهبری بعد از ارتحال امام و در قوه قضاییه به صورت کتبی مطالبی را گوشزد خواهم کرد." البته این که هاشمی گفته است مطالبی را به صورت "کتبی" خواهد نوشت ، می تواند بدین معنا باشد که او "احتمالاً " قصد علنی کردن انتقاداتش را ندارد و صرفاً برای ثبت در تاریخ یا برای اطلاع برخی اشخاص نکاتی را مکتوب خواهد کرد و البته ، از آنجا که حمله به او علنی بوده ، شاید هم بخواهد پاسخی علنی داشته باشد. این که سیاستمداری مانند هاشمی ، از بوی توطئه سخن می گوید ، در نوع خود بسیار تأمل برانگیز است و البته در کنار این نکته ، او تهدید کرده است که مسائلی را درباره یزدی ، آن هم به طور کتبی ذکر خواهد کرد. هاشمی ، وعده داده که مسائلی که می خواهد درباره یزدی بنگارد ، مربوط به سه دوره زمانی است: "زمان امام راحل ،جلسه انتخاب رهبری بعد از ارتحال امام و قوه قضاییه". از این رو ، بی مناسبت نیست در این مجال ، مروری داشته باشیم بر مسوولیت های آیت الله محمد یزدی از اول انقلاب تا کنون ؛ و البته معلوم نیست سخنان ناگفته هاشمی که وعده کتابت شان داده شده ، راجع به کدام مسوولیت های وی خواهد بود. مهم ترین سمت های آیت الله یزدی: |
منبع : بازیاب
1- بنده به شدت با دستورالعمل مذکور مخالفم. بالاخره بنده حق دارم بدانم که قرار است با چه هواپیمایی سقوط کنم. مردم حق دارند نوع مرگشان را بدانند. بالاخص وقتی که دارند پولش را هم میپردازند.
2- این عمل سازمان هواپیمایی کشور مصداق غش در معامله است که کافة علما آن را حرام میدانند. برای روشنتر شدن موضوع مجبورم مثال بزنم. شما کلی پول، وقت و هزینه و احساسات صرف میکنید تا همسر محترمهتان را با توپولف بفرستید مشهد (در واقع آن دنیا) اما میبینید او را با بوئینگ صحیح و سالم در مشهد پیاده کردهاند و همهچیز بر باد رفته.
3- تازه اخیراً توپولفها هم درست و دقیق عمل نمیکنند. نمونهاش همین توپولف آخری که عوض آتش گرفتن بالای ابرها و سقوط افتخارآمیز، در مشهد به زمین نشست و آنجا آتش گرفت و کلی امید و آرزو را بر باد داد. به قول «ه.. ا. سایه»:
یکدم نگاه کن که چه بر باد میدهی
چندین هزار امید بنیآدم است این
4- البته جور سازمان هواپیمایی کشور در کشتن مسافران را راهآهن جمهوری اسلامی ایران کشید و قطار «تهران- مشهد» به شکل موفقیتبار و افتخارآمیزی از خط خارج شد و جماعتی را به کشتن داد.
5- خواهشمندم اگر تغییری در وظایف سازمانهای زیرمجموعة وزارت راه صورت گرفته، جهت شفافسازی و روشنایی اذهان عموم، هرچه سریعتر به اطلاع مردم قهرمان برسانید تا مردم برای یک مردن ساده، سفیل و سرگردان نمانند بین انتخاب سفر با هواپیما و قطار.
6- نکتة خوشمزة ماجرای آتش گرفتن توپولف این بود که فردای روز حادثه همة روزنامهها صدایشان درآمده بود، ولی تنها «وطنامروز» بود که با دیدی کاملاً ماوراءالطبیعی به ماجرا نگریست و تیتر زد: «معجزه در فرودگاه مشهد» و نمردن مردم را در توپولف معجزه (!) دانست. بدین وسیله از ایشان بسیار ممنونیم و از قوةقضائیه میخواهیم که به طور کلی و با جدیتی خاص با همهچیز برخورد قاطع نماید.
7- با توجه به اینکه در شرایط کنونی هواپیما و قطار به گونهای وسیلة کشتارجمعی به حساب میآید، تقاضا میکنم نام «وزارت راه و ترابری» به وزارت «راه و ترابری و کشتارجمعی» تغییر یابد.
منبع : خبر آن لاین
وی با اشاره به دیدار اخیر مشایی با چند هنر پیشه زن سینما در نهاد ریاست جمهوری گفت : هرکسی که کوچکترین ذره ای عرق اصولگرایی داشته باشد این کارهای سخیف که از سوی رییس دفتر رییس جمهور انجام می شود را تایید نمی کند. همه اصول گرایان وبه خصوص حامیان واقعی رییس جمهور خون دل می خورند از این که چنین فردی رییس دفتر رییس جمهور است.
به گزارش فردا، حجت الاسلام تقی رهبر هم چنین به اعطای وامهای میلیونی از سوی دولت به برخی هنرمندان اشاره کرد و افزود: نمیدانم بر پایی نمایشگاه فلان هنرمند کذا که هوییتش مشخص است چه ربطی به رییس دفتر رییس جمهور دارد که باید 80 ملیون پول بیت المال برای آن هزینه شود. این پول ها در حالی از سوی ایشان اهدا می شود که بسیاری از کشاورزان به خاطر خشکسالی ها پی در پی از گرسنگی می میرند ولی دولت از پرداخت یک وام یک ملیون تومانی طفره می رود.
رییس فراکسیون روحانیون مجلس درباره رابطه دولت با مراجع تصریح کرد: متاسفانه مراجع تقلید به خاطر وجود چنین افرادی در دولت به شدت از آقای احمدی نژاد گله مند هستند. در سفر اخیری که به همراه چند نفر از روحانیون مجلس به قم داشتم در دیدار با بعضی از مراجع تقلید هرگاه موضوع تعامل بهتر دولت با علما ومراجع را مطرح کردم ، چند نفر از مراجع ضمن انتقاد شدید از رویکرد فرهنگی دولت تاکید داشتند تا این رویه در دولت احمدی نژاد وجود دارد این گلایه ها وعدم تعامل باقی است.
تقی رهبر خاطرنشان شد: متاسفانه آقای احمدی نژاد، تمام دولت ونظام را فدای ایشان کرده و با وجود اینکه هزینه های حمایت از مشایی برای او ودولتش سنگین است، نسبت به این کار اصرار می ورزد.
وی در خاتمه به احمدی نژاد توصیه کرد : آقای رییس جمهور هر چه سریعتر تکلیف خود را با آقای مشایی روشن کند و اگر به وی علاقه دارد او را در جایی به کار بگیرد که مطالعه کند تا دیگر نتواند در اموری که به او مربوط نیست دخالت کند.
به گزارش مهر، جمعی ازاستادان علوم سیاسی دانشگاههای قم صبح امروز سهشنبه با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کردند. آیتالله هاشمی رفسنجانی در این دیدار در پاسخ به پرسشها و نظرات جمع حاضر تاکید کرد: اسلام کاملترین مکتب برای اداره همه ابعاد جامعه است و مکتب اهل بیت (ع) محکمترین منبع شناخت اسلام و قرآن است.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران این راه را انتخاب کرده و در بررسی عملکرد سی ساله جمهوری اسلامی، نقاط قوت ناشی از حرکت در مسیر اسلام و نقاظ ضعف مربوط به اشخاص و انحراف آنها از دستورات اسلامی است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان اینکه ساختار نظام اسلامی متکی بر اسلام و سرمایه اعتماد مردم است و هر گونه انحراف از آن میتواند آسیبهای جبرانناپذیری به همراه داشته باشد، تصریح کرد: اسلامیت و جمهوریت در قانون اساسی جداشدنی نیستند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه اصل ولایت فقیه را محور جمهوری اسلامی خواند و گفت: اگر ولایت و جایگاه رهبری آسیب ببیند نمیتوان آینده خوبی برای کشور متصور بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ به پرسش یکی از حاضران درباره آنچه علت حملات و تخریب علیه وی توسط برخی اشخاص از جمله آقای یزدی خوانده شد، گفت: مهمترین دلیل این حملات، مواضع اینجانب درباره لزوم رعایت حقوق مردم و همچنین دفاع از شخص رهبری و پرهیز از افراط بر اساس عقیده و اعتقاد قلبیام است.
وی افزود: درمورد سخنان اخیر آقای یزدی همانگونه که قبلا هم گفتم جوابم تاکنون به سخنان توام با عصبانیت و غرضآلود ایشان سلام بوده است، ولی با صحبتهای دیروز ایشان و اطلاعات رسیده، این بار بوی توطئه به مشام میرسد و درباره مسائل ایشان در زمان امام راحل و درجلسه انتخاب رهبری بعد از ارتحال امام و درقوه قضاییه به صورت کتبی مطالبی را گوشزد خواهم کرد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی همگان به ویژه فعالان در عرصه سیاست را به رعایت اخلاق و تقوا دعوت کرد و گفت: رعایت نکات اخلاقی، توصیههای اسلام و نحوه عملکرد ائمه در برخورد با مسائل جامعه و مردم میتواند نظام اسلامی را به عنوان الگوی جهانی مطرح سازد.
دراین دیدار برخی استادان با بیان نکاتی درباره جامعه اسلامی از دیدگاه نظری و عملی و همچنین تجربه حکومت اسلامی در سی ساله اخیر در ایران، نظراتشان را مطرح کردند.
منبع : خبر آن لین
از اظهار عقیده جلوگیرى نکرده و نمىکنیم امام در دیدار دو امریکایی رمزى کلارک، دادستان کل اسبق امریکا و ریچارد فالک، استاد دانشگاه پرینستون در ایالت نیوجرسى و رئیس بخش مطالعات خارجى آن، همچنین دان لوئى نماینده سازمانهاى مذهبى امریکا در اوایل ژانویه 1979 براى بررسى وضع ایران از نزدیک، به تهران سفر کردند. هر سه نفر، از رهبران جنبش مخالف با جنگ ویتنام و شرکت فعال امریکا در جنگ بودند. اینان پس از بازدید از تهران، در راه بازگشت در پاریس توقف کردند و روز 26 ژانویه 1979 با امام خمینى دیدار و مذاکره نمودند. |
مرجع : جماران |
به گزارش پایگاه حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار با اشاره به بی اثر بودن طراحی های مختلف سی سال گذشته به دلیل ایمان و حضور هوشمندانه مردم در صحنه تأکید کردند: امروز نیز مهمترین وظیفه آحاد مردم به ویژه جوانان و افراد تأثیرگذار، حضور در صحنه دفاع از انقلاب و نظام اسلامی و اعتماد به مسئولان است، و اصلی ترین وظیفه مسئولان هم تلاش و کار بی وقفه و همه جانبه و تدبیر برای حل مشکلات و سرعت بخشیدن به حرکت رو به جلوی کشور است.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار که به مناسبت حماسه ششم بهمن مردم آمل در سال 1360 برگزار شد، با اشاره به نقش آفرینی مردم مؤمن و انقلابی آمل در حادثه ششم بهمن افزودند: این موضوع آنقدر اهمیت داشت که امام (ره) آن را در وصیت نامه تاریخی خود ذکر کردند تا فراموش نشود و برای آیندگان بماند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر لزوم درس و عبرت گرفتن از حوادث مختلف انقلاب اسلامی بویژه حماسه ششم بهمن مردم آمل، خاطرنشان کردند: تعبیر ظاهری هزار سنگر از شهر آمل به دلیل سنگربندی خیابانها در حادثه ششم بهمن سال 60 است اما تعبیر واقعی آن به معنای سنگر دلها است که با این تعبیر، به عدد هر انسان مؤمن و با انگیزه ای، سنگری در مقابل تهاجم دشمن وجود دارد.
ایشان ضمن آسیب شناسی از شکست حرکت برخی ملتها در جهت اهداف و آرمانهای بزرگ تأکید کردند: علت اصلی توقف و شکست حرکت این ملتها، آماده نبودن برای مواجهه با خطرات بود و یکی از درس های حوادث تاریخی، آماده شدن برای خطرات پیش رو و شناخت دقیق آنها است.
رهبر انقلاب اسلامی در تحلیل حوادث سی ساله انقلاب اسلامی و چگونگی انحراف برخی جریانها و گروهها و در نهایت ایستادگی آنها در مقابل مردم، افزودند: در اوائل انقلاب برخی افراد و جریانها که مدعی روشنفکری و طرفداری از رأی مردم و خلق بودند و شعار دموکراسی می دادند در مقابل خلقی که نظام اسلامی را با بهای سنگینی برسر کار آورده و به آن رأی داده بودند، ایستادند و با مردم مقابله مسلحانه کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ترکیب این جریانها و گروهها که شامل منافقین، افراد کافر، طرفداران غرب، و حتی متظاهرین به دین بودند، خاطرنشان کردند: این جریانها ابتدا با سخنان روشنفکرانه به مبانی امام (ره) و جمهوری اسلامی اعتراض کردند و سپس به تدریج میدان مبارزه فکری و سیاسی را به میدان مبارزه مسلحانه و اغتشاش گری تبدیل و برای مردم و مسئولان در زمان جنگ مزاحمت ایجاد کردند.
ایشان با تأکید بر اینکه هویت جمهوری اسلامی ایران همان هویت مردم و عزم و ایمان آنها است، افزودند: در آن زمان با لطف و هدایت الهی، مردم در صحنه حاضر شدند و همه توطئه ها را خنثی کردند. البته این به معنای تمام شدن توطئه ها نبود ولی مهم آن بود که مردم بیدار و در صحنه حاضر بودند و به حرکت خود تا به امروز ادامه دادند.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین در تحلیل عملکرد جبهه معارضان نظام اسلامی در طول سی سال گذشته خاطرنشان کردند: در این جبهه همواره دو خطای فاحش وجود داشته است، نخست آنکه خود را بالاتر از مردم می دانستند و دوم آنکه به دشمنان ملت دل بسته بودند.
حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین خطای اول معارضان نظام اسلامی افزودند: نتیجه بالاتر دانستن خود، از مردم، این می شود که اگر مردم در یک حرکت قانونی، اقدام و یا انتخابی کردند، معارضان در مخالفت با اقدام مردم آن را عوام گرایی و مردم را عوام می خوانند.
ایشان با اشاره به دل بستن معارضان نظام اسلامی به دشمنان مردم خاطرنشان کردند: در طول سی سال گذشته دولت امریکا و رژیم صهیونیستی و صهیونیستهای دنیا، دشمن ترین دشمنان ملت ایران بوده اند و امروز هم حقاً و انصافاً دشمن ترین دشمنان هستند و دل بستن به این دشمنان خطای بزرگی است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: وقتی دشمن وارد میدان شده است، باید متوجه شویم و اگر خطا و اشتباهی هم انجام دادیم، آن را تصحیح کنیم.
حضرت آیت الله خامنه ای بی اثر بودن توطئه های امریکا در سی سال گذشته را بسیار واضح و آشکار دانستند و تأکید کردند: دلیل بی اثر بودن توطئه ها، این است که امروز جمهوری اسلامی ایران دهها برابر قویتر از روزها و سالهای اولیه شده است و به حرکت خود با شتاب و قدرت بیشتر ادامه می دهد.
ایشان با اظهار تعجب از عبرت نگرفتن دشمنان ملت ایران، از بی اثر بودن توطئه های قبلی و تلاش برای برنامه های جدید و در عین حال تکراری افزودند: آمریکاییها می گویند 45 میلیون دلار بودجه تصویب کرده اند تا از طریق اینترنت جمهوری اسلامی ایران را شکست دهند که این نشان دهنده اوج درماندگی دشمن است زیرا آنها تاکنون دهها 45 میلیون دلار صرف مقابله با نظام اسلامی از طریق کار دیپلماسی، تحریم، اعزام جاسوس، استخدام مزدور و روشهای دیگر کرده اند ولی به هیچ نتیجه ای نرسیده اند.
رهبر انقلاب اسلامی ناتوانی دشمن در فهم واقعیت انقلاب اسلامی و قدرت مردمی آن را از سنت های الهی دانستند و خاطرنشان کردند: دشمنان ملت ایران مدتها طراحی کردند تا بتوانند به بهانه ای در تهران آشوب ایجاد کنند اما نتیجه این طراحی، آیا غیر از بیداری و هوشیاری بیشتر مردم در دفاع از جمهوری اسلامی شد.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: حوادث اخیر باعث شد تا همه مردم برای حضور بیش از پیش در صحنه دفاع از جمهوری اسلامی، احساس وظیفه کنند.
ایشان خاطرنشان کردند: البته در مقاطعی برخی طراحی های دشمن برای وادار کردن نظام اسلامی به باج دادن بوده است اما امام بزرگوار (ره) هیچگاه باج نداد و همه بدانند ما نیز از طرف ملت ایران و از طرف خود به هیچکس باج نخواهیم داد.
رهبرانقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ملت ایران بر حرف حق خود ایستاده است و از آن کوتاه نخواهد آمد، افزودند: ملت ایران می خواهد ملتی مستقل، پویا، حرکت کننده به جلو، عامل به احکام اسلامی، و قدرتمند برای دفاع از حقوق و عقاید خود باشد. آیا این خواسته های بحق، جرم است؟
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: ما براساس دستورات اسلام معتقدیم هرگاه حق و باطل در مقابل یکدیگر قرار گیرند، اگر اصحاب حق، صادقانه در مسیر خواسته حق خود ایستادگی کنند، قطعاً باطل شکست خواهد خورد و تجربه سی سال گذشته نیز همین موضوع را اثبات کرده است.
ایشان در تشریح وظایف مردم و مسئولان در شرایط فعلی خاطرنشان کردند: مهمترین وظیفه آحاد مردم و مسئولان به ویژه جوانان و افرادی که سخن آنان در میان مردم تأثیرگذار است، حفظ احساس مسئولیتِ حضور در صحنه است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: امروز هیچکس نباید بگوید من تکلیف و مسئولیتی ندارم بلکه همه باید در دفاع از نظام جمهوری اسلامی که دفاع از اسلام، حقوق مردم و عزت کشور است، احساس مسئولیت کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مردم همواره این احساس مسئولیت را به اثبات رسانده اند که نمونه واضح آن راهپیمایی نهم دی بود و در 22 بهمن نیز مردم حضور، آمادگی و سرزندگی خود را همچون گذشته نشان خواهند داد.
ایشان وظیفه مسئولان کشور را نیز کار و تلاشِ همراه با تدبیر برای حل مشکلات دانستند و خاطرنشان کردند: مسئولان قوای سه گانه و همه مسئولان باید کار برای مردم و تدبیر در امور را وظیفه خود بدانند و لحظه ای از آن غفلت نکنند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: نباید حرکت رو به جلوی کشور لحظه ای کُند شود بلکه باید با سرعت بیشتر و همه جانبه تر ادامه یابد.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین وظیفه آحاد مردم در قبال مسئولین را، اعتماد به آنها و پشتیبانی از مسئولان برشمردند و خاطرنشان کردند: یکی از هدفهای دشمن، بی اعتماد کردن مردم به مسئولان است و همه باید در این خصوص هوشیار باشند.
ایشان افزودند: البته پشتیبانی از مسئولان به معنای تذکر ندادن و یا پرهیز از انتقاد بجا و صحیح، نیست اما این تذکر و یا انتقادِ لازم باید همانند تذکر دو همسنگر به یکدیگر باشد و نه بصورت مقابله و رودرویی.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: قرائن فراوان نشان می دهد که دست قدرت الهی پشتیبان این ملت است و خداوند متعال با فضل و عنایت خود، و دعای مستجاب حضرت ولی عصر(عج) این ملت را به هدفهای بلند خواهد رسانید و دشمن را در مقابل این ملت بزرگ ذلیل و خاکسار خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنان خود در تجلیل از افتخارات و رشادتهای مردم مؤمن مازندران بویژه مردم آمل خاطرنشان کردند: چهره آمل در عرصه های مختلف از جمله عرصه مجاهدت فی سبیل الله و وادی علم، فقاهت، معرفت و عرفان چهره درخشانی است و امروز نیز بزرگان روحانی آملی از افتخارات حوزه های علمیه و از ذخائر با ارزش روحانی کشور هستند.
در ابتدای این دیدار آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران و امام جمعه ساری، در سخنانی ضمن اشاره به سوابق تاریخی و ارادت ویژه مردم مازندران به اهل بیت علیهم السلام و جانفشانی مردم این منطقه در صحنه های مختلف دفاع از انقلاب اسلامی از جمله حماسه ششم بهمن آمل و دوران دفاع مقدس تأکید کرد: مردم مازندران همواره آماده دفاع از آرمانهای امام (ره) و ارزشهای انقلاب، و گوش به فرمان رهبر انقلاب اسلامی هستند.
منبع : خبر آن لاین
به گزارش ایسنا این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که صبح امروز در هشتمین کنگره سراسری حزب مردمسالاری حضور یافت و به تبین دیدیگاه خود درباره شاخص های حکومتی امام خمینی (ره)،انتقاد از عدم اجرای کامل قانون اساسی و نقد دولت پرداخت.مهمترین بخش های سخنان وی را در ادامه بخوانید
* وقتی امام خمینی(ره) به حکومت رسیدند همواره در کنار مردم، برای دفاع از حقوق آنها، بیان حق و برداشتن لکنت از زبان مردم تلاش کردند.
*نظام ما برخلاف بسیاری از نظامهای دیگر ایدئولوژیک است و بنیانگذار آن هم یک مرجع تقلید بزرگ، فیلسوف کمنظیر، اسلامشناس و مفسر قرآن است. امام (ره) از ابتدا بر اسلام تکیه داشتند و برهمین اساس انقلاب کردند.این نظام یک مجموعه به هم پیوسته است و نمیتوان قسمتی از آن را پررنگ و قسمتی را کمرنگ کرد.
*اگر در ابتدای انقلاب رفراندوم نمیشد، باز هم مردم نظام و قانون اساسی را میپذیرفتند، ولی امام (ره) توجه داشت مردم صاحب حق هستند و نمیتواند چیزی را یکطرفه مطرح و بر مردم تحمیل کند؛ چنانچه در همان زمان در مصاحبه با لوموند فرمودند اگر مردم نخواهند، حجت بر من تمام است و ما برمیگردیم.
* قانون اساسی یک مجموعه به هم پیوسته است. یعنی نمیشود اصولی از آن را پذیرفت و اصولی دیگر را نپذیرفت.
* مهمترین رکن در این قانون اساسی، جمهوریت و اسلامیت در کنار هم است و در واقع جمهوریت در دل اسلامیت است و به معنای دیگر نظامی که مبتنی بر خواست مردم نیست، اسلامی هم نیست؛ چرا که اسلام نخواسته است چیزی را بر مردم تحمیل کند.
* شعار مهرورزی، شعار دولت نهم بود ولی متاسفانه طی چند دهه گذشته در قبل و بعد از انقلاب، کینه و نفرتی که امروز براساس سیاستها و تبلیغات نادرست در جامعه به وجود آمده بیسابقه است. امروز به راحتی آب خوردن در برخی سایتها، صداوسیما و حتی در تریبون نماز جمعه آبروی افراد برده میشود و همه ما میبینیم مومنانی در تریبونهای رسمی به عنوان برانداز، خائن و عنصر بیگانه خطاب میشوند.
*امام فرمود «نگذارید انقلاب پس از من به دست نااهلان بیفتد».ببینید محرمان و معتمدان امام (ره) چه کسانی بودند؟ من نمیخواهم بگویم که امروز انقلاب به دست نااهلان افتاده،ولی ببینید که امروز آن اهلهای دوران امام (ره) کجا هستند؟ آیا خانواده شهید مطهری در این کشور محترم است؟ آیا دودمان شهید بهشتی در این کشور محترم است؟ آیا خانوادههای شهید همت و شهید باکری محترم هستند؟ آیا آیتالله هاشمی رفسنجانی که شناسنامه انقلاب اسلامی و یار همیشگی امام (ره) بودهاند محترم است؟ آیا این سقوط اخلاقی نیست که عدهای طلبه در قم سازمان داده شوند که اگر مرجع تقلیدی خلاف شاخصهای مورد تایید آنها حرفی زد یا فتوایی داد به بیت او حمله کنند؟ حال میخواهد آن فرد حضرت آقای جوادی آملی باشد یا آقای صانعی یا منتظری و دیگران. آیا این سقوط اخلاقی نیست که روزنامهای به خود حق میدهد به محض آنکه آیتالله اردبیلی فتوایی صادر کرد، هرچه میخواهد در این رابطه بگوید و بنویسد؟»
*شخصا حوادث روز عاشورا را ندیدم ولی فرض میگیریم که آن حرکت انجام شد که البته باید محکوم شود. ولی آیا این درست است که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تریبون در اختیار افراد تند قرار دهد و پلاکاردهایی از پول بیتالمال علیه شخصیتهای نظام و با آن شعارها و ناسزاها در دست گرفته شود؟
*خدا شاهد است که دل ما خون است که در برخی راهپیماییها شعارهای ساختارشکنانه داده شده است، ولی باید بدانیم که وقتی گروهی سامان پیدا میکنند که شبانه در شهر راه بیفتند و بر در و دیوار شعارهایی علیه شخصیتهای بزرگ نظام بنویسند، طبیعی است که عدهای هم تحریک و ناراحت میشوند و آن نامها را پاک کنند و چیز دیگری جای آن بنویسند.»
* چرا برخی که بیش از دیگران باید حرمت نگه دارند بیشتر تیشه به ریشه میزنند؟ و اصرار دارند که مدام یک گروه را بمباران کنند و وقتی هم که آخ گفتند، بگویند برانداز هستند؟ من اینجا عرض میکنم که براندازی عبارت از این است که ما کرامت، فضایل اخلاقی و حقوق مردم را نادیده بگیریم.
*امروز راهی جز اجرای تمامعیار قانون اساسی نداریم.»
* به عنوان یک شهروند از مجلس گلایه دارم. متاسفانه در پارهای از موارد مماشات بیش از حد است. تمام شاخصهای رشد و توسعه برخلاف چشمانداز است و برنامه چهارم توسعه رو به سقوط است. حق مردم این نبود که پس از تدوین برنامه چهارم و آن درآمد بادآورده نفتی، اینطور با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم کنند.
*این افتخاری برای کشور نیست که دروازههای آن به روی کالاهای بیگانه باز شده است و حتی سنگ قبر هم از چین وارد میشود. امروز در سبد آجیل شب عید مردم ایران پسته آمریکایی و خارجی هم وارد شده است.
* آیا این کرامت انسانی است که سرمایههای اجتماعی به تاراج برود و نتیجه تربیت مدیران در این نظام، دور ریخته شود؟ به کار نگرفتن اصلاحطلبان و به کار نگرفتن افرادی نظیر ناطق نوری و ولایتی، پیشکش؛ در خود همین مدیران دولت نهم هم این مشکل بارز است. در کجای دنیا طی چهار سال و نیم، چهار وزیر کشور، سه وزیر اقتصاد، چند رییس کل بانک مرکزی عوض میشود؟ آقای محسنی اژهای که اصلاحطلب نبود. آقای صفارهرندی که از کیهان بود و آقای لنکرانی هم که از اصلاحطلبان نبوده است.
* به نظر من آقای پورمحمدی قویترین وزیر دولت نهم بود. ولی ایشان هم برکنار شدند.آیا این همین روحیه شور، تعامل و مردمسالاری است؟.
* من از نمایندگان مجلس خواهش میکنم که از حقوق مردم دفاع کنید. خواهش میکنم که از حق کسانی که تنور انتخابات را گرم کردند و امروز مزد خود را در سلولها میگیرند دفاع کنید. خدا میداند که اگر مشکلی برای توقف کار یک روزنامه وجود داشته باشد، آن مربوط به ستون آن روزنامهای است که هر روز حرفهایی را مینویسد که حتی لاتهای مشروبخور زمان شاه هم نمیگفتند. چرا باید روزنامههایی اینچنین در حاشیهی امن باشند ولی برخی روزنامهها مثل مردمسالاری و آفتاب یزد یا برخی دیگر از روزنامهها مدام در معرض تذکر و تعطیلی قرار بگیرند؟
* مجمع روحانیون مبارز طی سه نامه از وزارت کشور درخواست مجوز کرد و هر بار بهانههایی آوردند و در نهایت هم گفتند چرا خود را خسته میکنید؟ شما هم بیایید در راهپیمایی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دعوت کرده است شرکت کنید، یعنی همان راهپیمایی که برگزار شد و در آن به ما فحش و ناسزا دادند. آیا ما باید در راهپیمایی که در آن به ما فحش میدهند شرکت میکردیم؟
* از مسوولان برگزاری مراسم 22 بهمن میخواهیم که حداقل حرمت 22 بهمن را حفظ کنید و آن را مصادره به مطلوب نکنید.من در همین جا اعلام میکنم که شعارهای اصلاحطلبان در 22 بهمن شعارهای 30 ساله انقلاب نظیر استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی است؛ همانطور که در روز قدس هم چنین بود. چرا بیانیه مجمع روحانیون مبارز که پس از روز قدس صادر شد را منعکس نکردند و صدا و سیما حتی اشارهای هم به آن نکرد؟
* هر سال آقای خاتمی در خانه هنرمندان به مناسبت روز عاشورا سخنرانی میکردند و امسال قرار شد به خاطر برخی محدودیتها در جوار بیت امام (ره) و در حسینیه جماران برگزار کنند و من خودم در آنجا حضور داشتم و شهادت میدهم که مردم عزاداری سیدالشهدا میکردند ولی با چه مجوزی نیرو آوردند و با میلگرد و چوب و چماق به جان مردم افتادند و مردم را کتک زدند؟ شیشههای حسینیه جماران را شکستند و به بیت امام (ره) اهانت کردند؟
* مراسم ما را که به هم میزنید، بیانیههای ما را در صدا و سیما منعکس نمیکنید، روزنامهها هم که تکلیفشان مشخص است و سایت مجمع روحانیون را هم که فیلتر کردهاید. پس میگویید چطور با مردم حرف بزنیم؟ ما معتقدیم که VOA و BBC خیرخواه ما نیستند و طبیعی است که به دنبال منافع خود باشند و هر کشوری به دنبال منافع خود است، ولی باید دید که چه کسی 6 میلیون شنونده و بیننده را برای این شبکهها درست کرده است؟ و این آماری است که خود آقایان اعلام کردند. چرا باید کار به جایی برسد که نوبتدهی دیش ماهواره در قم 12 روزه بشود؟ و کار به جایی برسد که سخن مردم ایران در رسانههای بیگانه شنیده شود؟ آیا مجلس نباید راجع به صداوسیما و یا عدم کفایت برخی افراد که داراییهای مردم را به تاراج بردند و به حراج گذاشتهاند تحقیق و تفحص کند؟