دسته
وبلاگهاي برگزيده
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1756043
تعداد نوشته ها : 1695
تعداد نظرات : 564
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
"امام می‌فرمود دروغ نگوئید و فحش ندهید"
مدیر مسوول روزنامه اطلاعات: امام همیشه سفارش می کرد در کارهایتان فقط خدا را در نظر بگیرید و به آن عمل کنید.
ایرنا: حجت‌الاسلام والمسلمین"سیدمحمود دعایی"مدیرمسئول روزنامه اطلاعات روز دوشنبه در مراسم تجدید میثاق اصحاب فرهنگ و رسانه با آرمانهای امام با بیان خاطره ای از امام پرداخت و گفت: امام می فرمود دو چیز را هیچ وقت فراموش نکنید" یکی دروغ نگویید و دیگری به هم دیگر فحش ندهید.

حجت‌الاسلام والمسلمین" سیدمحمود دعایی" در دوران مبارزه و قبل از پیروزی انقلاب، همراه امام خمینی(ره) بوده و به همین دلیل، خاطرات مهمی از آن دوران دارد.

وی پس از پیروزی انقلاب، شش دوره نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بود و از سال های نخستین پیروزی انقلاب تاکنون اداره روزنامه اطلاعات را برعهده داشته است.

وی روز دوشنبه در مراسم تجلیل اصحاب رسانه با آرمانهای امام خمینی (ره) با بیان خاطره ای گفت : امام همیشه سفارش می کرد در کارهایتان فقط خدا را در نظر بگیرید و به آن عمل کنید.

دعایی تاکید کرد: امروز آمدیم در کنار امام به این شخصیت بزرگ ادای احترام کنیم و با ایشان تجدید پیمان ببندیم و بگویم ما اصحاب هنر ورسانه تا آخرین لحظه عمر با شما هستیم .

دعایی تصریح کرد: امام شخصیت بزرگی بود ،امام یک روشنفکر بود و همیشه به هنر و هنرمند ارج می گذاشت .

مدیر مسوول روزنامه اطلاعات ادامه داد:اگر بخواهیم یک جامعه هنری سالم وخوب داشته باشیم باید آزموده های امام راحل را سرمشق کارهایمان قرار دهیم.
دسته ها : سخنرانی - سیاسی
سه شنبه ششم 11 1388
سید کاظم اکرمی ، وزیر آموزش و پرورش دولت میرحسین موسوی،  اظهارات روح الله حسینیان درباره حقوق مادام العمر وزیران دولت موسوی را تکذیب کرد.

حسینیان در سخنرانی هفته گذشته اش در مسجد اهل بیت (ع) قم گفته بود که در زمان میرحسین موسوی بخشنامه شده بود که وزرا به صورت مادام العمر حقوق وزارت بگیرند.

به گزارش برخی پایگاه های خبری ، وزیر آموزش و پرورش دولت موسوی ضمن تکذیب وجود چنین بخشنامه ای گفته است: اگر آقای حسینیان این بخشنامه را دارند در اختیار مطبوعات بگذارند تا حقیقت روشن شود.

اکرمی ادامه داده: در مهر ماه سال 67 که اولین ماه پایان همکاری بنده با کابینه دولت آقای موسوی بود دیگر حقوقی برایم واریز نشد. بنابراین نمی دانم آقای حسینیان بر چه اساسی این مطالب را بیان کرده اند.

وزیر آموزش و پرورش کابینه موسوی در ادامه افزوده است که "در دوره چهار سال حضورم در دولت شاهد نبودم که یک نفر از وزیران مهندس موسوی برای مسافرت های خارجی یک ریال حق ماموریت بگیرد. آقای موسوی بر روی این مسائل حساسیت به خرج می دادند و مدام سفارش می کردند که با حداقل هزینه ها سفرهای خارجی انجام شود."
منبع : فرارو
دسته ها : سخنرانی - سیاسی
دوشنبه پنجم 11 1388

مهر: آیت الله مکارم شیرازی ضمن انتقاد شدید از توسعه خرافات در چهره‌ها و ابعاد مختلف اجتماعی ، بهائیت و وهابیت را مجموعه‌ای از خرافات مورد حمایت دشمنان برای مقابله با اسلام دانست و گفت: باید جلوی این خرافات را گرفت و اجازه نداد برخی به مجرد خواب دیدن ، برای خود امامزاده درست کنند!

آیت الله ناصر مکارم شیرازی قبل از ظهر چهارشنبه در آغاز درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد در سخنانی نسبت به رواج و گسترش خرافات در جامعه هشدار داده و گفت: اگر دین با خرافات آمیخته شد تمام اصالت‌های آن از بین می‌رود.

وی با بیان اینکه مسئله دروغ به خدا و پیغمبر همواره در طول تاریخ وجود داشته، تصریح کرد: گروهی به انگیزه‌های مختلف در طول تاریخ این کار را انجام داده و خطرات بسیار زیادی ایجاد کرده‌اند.

آیت الله مکارم گسترش دامنه خرافات را از جمله این خطرات دانست و افزود: افراد مختلفی مسائلی را که اصلا در دین اسلام وجود نداشته دستاویز خود قرار داده و با ساختن خرافه علاوه بر اینکه چهره اسلام را خراب کردند، بهانه نیز به دست دشمن دادند.

خواب در اسلام به هیچ وجه حجت نیست

وی در ادامه به بررسی انگیزه‌های پیدایش خرافات در جامعه پرداخت و خواب را یکی از عوامل پیدایش خرافه معرفی و بیان داشت: خواب در اسلام به هیچ وجه حجت نیست و اگر خواب را حجت بدانیم هر روز کسی خوابی خواهد دید و مسئله ای درست خواهد کرد.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه ما نباید منابع اسلامی را آمیخته به خواب کنیم، تأکید کرد: اگر بخواهیم پایه و اساس را خواب قرار دهیم این کار رفتن به سوی خرافات است.

استاد حوزه در ادامه با بیان وقایعی در این زمینه تصریح کردند: البته باید جلوی این خرافات را گرفت و اجازه نداد برخی به مجرد خواب، امامزاده درست کنند.

وی بیان داشت: متأسفانه برخی از خطیبان به خواب تکیه می‌کنند و متأسفانه در صدا و سیما هم بعضا این موارد مشاهده می‌شود که ان شاء الله ترک شود.

ایشان همچنین با اشاره به برخی از اظهار نظرها در مورد مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: این موضوع اصلا مستند به خواب نیست بلکه در بیداری است و حسن بن مثله در بیداری آن را دیده است و ما نیز مکرر به این امر اشاره کرده ایم.

جهل از عوامل خرافه است

وی با اشاره به برخی از مطالب مطرح شده در خصوص سحر و جادو تصریح کردند: سحر علم پیچیده‌ای است که نزد هر کسی نیست و آنچه در میان مردم رواج دارد خرافات و خیالات است و اگر این خرافات در کنار احکام دین قرار گیرد آن را خراب می‌کند.

وی افزود: متأسفانه بعضی افراد سودجو و حقه باز، بساط خرافه را پهن‌کرده و عده‌ای را دور خود جمع می‌کنند و با سوء استفاده از عقاید مردم، از خرافات به عنوان یک ابزار برای منافع مالی، جنسی و ... استفاده می کنند.

فرقه ضاله بهائیت و وهابیت، مجموعه‌ای از خرافات است

مکارم شیرازی، دشمن را از دیگر عوامل پیدایش خرافه دانست و فرمود: اینها می‌گویند وقتی ما اسلام را با خرافات آمیخته کردیم افراد دانشمند آن را کنار می گذارند.

وی مذاهب ساختگی خرافی از جمله فرقه ضاله بهائیت و وهابیت را مجموعه‌ای از خرافات دانست.

راه مبارزه با خرافات، گرفتن احکام از عالمان دین و بزرگان است

آیت الله مکارم در بخش دیگری از سخنانش با بیان احادیث اخلاقی از امام باقر (علیه السلام) به مذمت دروغ بستن به خدا، پیغمبر و ائمه اطهار (علیهم السلام) اشاره کرد و گفت: دروغ بستن به خدا و پیغمبر و خرافه ساختن و وارد کردن آن به دین گناهی نابخشودنی است، چونکه این کار باعث منحرف شدن برخی از مردم می شود.

مرجع تقلید شیعیان در ادامه بهترین راه مبارزه با خرافات را گرفتن احکام از عالمان دین و بزرگان دانست و تاکید کردند: طرفداران خرافات نمی‌گذارند با علما تماس گرفته شود چون خرافاتشان باطل می شود.

وی در پایان تاکید کرد: مردم اگر احکامشان را از سرچشمه که همان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و علما و بزرگان هستند بگیرند هیچ وقت گرفتار خرافات نخواهند شد.

دسته ها : مذهبی - سخنرانی
پنج شنبه اول 11 1388

اظهارنظر هاشمی‌رفسنجانی در باره مناظره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تلویزیونی

 رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اعتدال و سعه‌صدر در همه امور را اصلی‌ترین نیاز کشور در شرایط فعلی عنوان و تاکید کرد: افراط و تفریط مهم‌ترین مشکل کشور است و دلسوزان اسلام، انقلاب و نظام باید برای آن چاره‌اندیشی کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح روز سه‌شنبه در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها اقتصاد، سیاست در بعد داخلی و خارجی و فرهنگ را نیازمند تفکر اعتدالی عنوان کرد و گفت: رجوع به اندیشه‌های اسلامی و سخن قرآن و همچنین سیره پیامبر(ص) می‌تواند اهمیت اندیشه و عمل اعتدالی را مشخص کند. 

وی حل مسائل موجود کشور و ایجاد آرامش را با ‌ادامه حرکات افراطی از افراطی‌های دو طرف و عدم مراعات قانون و هتاکی‌ها میسر ندانست و تاکید کرد:‌ برای اداره امور نیاز به رضایت و اعتماد مردم داریم و این خواست اسلام است و همه باید در این مسیر حرکت کنیم. 

وی در پاسخ به پرسش حاضران درباره شیوه حل مسائل فعلی تاکید کرد: رجوع به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در حاکمیت قانون و پرهیز از اعمال خودسرانه و همچنین کمک به ایشان توسط همه نیروهای سیاسی و اصیل انقلاب که به اسلام، نظام و قانون پایبند هستند، می‌تواند حل موضوع را به همراه داشته باشد و اقدامات نظیر انجام مناظرات مستدل و اظهارات رسانه‌ای به جای برخوردهای خیابانی می‌تواند این مسیر را هموار کند.

منبع : خبر آن لاین
دسته ها : سخنرانی - سیاسی
سه شنبه بیست و نهم 10 1388
قالیباف: انقلاب و ولایت به چاپلوسی نیاز ندارد
امروز در جامعه گرفتار مرض دروغ هستیم و هیچکس به هیچکس اعتماد ندارد و همه وجودمان در این است که ببینیم کسی که چیزی می‌گوید، آیا خودش به آن باور دارد یا نه؟
سما: شهردار تهران با انتقاد از "لفاظی‌های برخی درباره جنگ" گفت : جنگ ما نیازمند خرافه‌گویی و زیاده‌گویی و حرفهای غیر واقعی نیست زیرا اگر همانی که هست گفته شود کافی است. فرهنگ پایداری و بسیج را باید اینگونه پیش برد.

مراسم تجلیل از تلاشگران عرصه ادب و هنر پایداری عصر امروز شنبه با حضور شهردار تهران و جمعی از نویسندگان، هنرمندان و فعالان این عرصه به میزبانی معاونت فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در محل فرهنگرای ارسباران برگزار شد.

دفاع مقدس نیازمند حرف‌های غیر واقعی نیست

در این مراسم که 19 دیماه و همزمان با عم
در این روزها کسانی که در منابر سخن می گویند باید مشی حسینی را پیشه خود سازند و حرمت یادگاران دفاع مقدس را حفظ کنند.
-محمدباقر قالیباف، شهردار تهران
لیات کربلای 5 برگزار شد، محمدباقر قالیباف یکی از سرداران این عملیات با تاکید بر ویژگی‌های منحصر به فرد آن و ذکر خاطره‌ای از این رزم خاطره‌انگیز در عین حال به انتقاد از آنچه "لفاظی‌های برخی درباره جنگ" نامید پرداخت و گفت: جنگ ما نیازمند خرافه‌گویی و زیاده‌گویی و حرف‌های غیر واقعی نیست و همانی که هست گفته شود، کافی است و فرهنگ پایداری و بسیج را باید اینگونه پیش برد نه با تملق و چاپلوسی.

وی افزود: اگر امروز ما می‌خواهیم از یک نسل و فرهنگ یاد کنیم باید از نسلی بگوئیم که بدون شک آنها را به جز عشق امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورا یار و مدد نبود. باید تلاش کنیم که ادبیات دفاع مقدس را برای زندگی امروز و جوانان امروزمان مثل عملیات کربلای 5 تبدیل به یک الگوی زیست بکنیم.

شهردار تهران گفت: امروز در جامعه گرفتار مرض دروغ هستیم و هیچکس به هیچکس اعتماد ندارد و همه وجودمان در این است که ببینیم کسی می‌گوید که چیزی می‌گوید، آیا خودش به آن باور دارد یا نه؟ امروز هیچ رزمنده و جانباز و آزاده و خانواده شهیدی از هیچکس طلب ندارد. حتی از نظام هم طلب ندارد چون او با خدا یک معامله‌ای کرده و اگر غیر از این باشد، ضرر کرده است.

قالیباف در عین حال یادآور شد: اما از آن طرف بعضی‌ها که به قول خودشان توفیق نداشتند در جبهه باشند یا اینکه طوری آمدند که آمدنشان را یدک بکشند برای استفاده امروز، ما آنها را رزمنده نمی‌دانیم. در این روزها کسانی که در منابر سخن می گویند باید مشی حسینی را پیشه خود سازند و حرمت یادگاران دفاع مقدس را حفظ کنند.

انقلاب و ولایت به چاپلوسی نیاز ندارد

وی این شیوه رفتار را "تملق و چاپلوسی" نامید و گفت: انقلاب و ولایت به این گونه دفاع‌ها نیاز ندارد و مردم خودشان می‌دانند چگونه از ولی و نظامشان دفاع کنند. اما من به حس وظیفه نمی‌توانم این حرف را نزنم که آنها باید بدانند به مرزهایی که مرزهای همه وجود ماست، تعرض نکنند. یکی از مهمترین ادبیات و فرهنگ دفاع مقدس اخلاق است.

در این مراسم سیدمحمدجواد شوشتری سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز با اشاره به مراسم، برپایی آن را جزء وظایف ذاتی این سازمان برشمرد و گفت: باید زمینه‌ای فراهم کرد تا گنجینه‌ای که در حوزه ادبیات و مستندسازی دفاع مقدس فراهم آمده به فرزندان نسل بعد انتقال یابد.

همچنین عبدالجبار کاکایی شاعر و ترانه‌سرا در این مراسم چند سروده تازه خود را متناسب با ایام محرم و دفاع مقدس قرائت کرد.

تقدیر از سه نویسنده دفاع مقدس

مرتضی سرهنگی نویسنده و مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری نیز در سخنانی به بیان گوشه‌ای از کتاب خاطرات یکی از اسرای عراقی به نام "عزالدین مانع" پرداخت و بر ضرورت گردآوری اینگونه اطلاعات و آگاهی دهی به نسل جوان از طریق بیان آنها تاکید کرد.

این مراسم با تجلیل از تلاشگران عرصه ادب و هنر پایداری خاتمه یافت؛ در این بخش از سیدحسین بیضایی و مصطفی رحیمی پدیدآورندگان کتاب "بابانظر" تقدیر شد.

تقدیر از مستندسازان دفاع مقدس

تقدیر از مرتضی سرهنگی، احمد دهقان و رضا امیرخانی سه تن از نویسندگان عرصه دفاع مقدس از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

امیرخانی در این بخش تنها به دریافت لوح تقدیر اکتفاء کرد و بخش مالی آن را به عبدالله والی رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بشاگرد اعطا کرد.

رضا برجی و محمدعلی فارسی (دو تن از مستندسازان دفاع مقدس)، مسعود نقاش‌زاده (کارگردان)، گل‌علی بابایی (قائم مقام بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس) و خانواده شهیدان سید‌آیت‌الله طبایی، اصغر خانی، محمدحسن دولت‌آبادی و همایون اصفهانی هم دیگر تقدیرشدگان این مراسم بودند.
منبع : فردا
يکشنبه بیستم 10 1388


خطیب جمعه‌ قم گفت: آقایی که تریبون در دست داری خداوند این تریبون را در اختیار تو قرار داده است و تو باید با آن برای ایجاد وحدت کوشش کنی نه این که باعث ایجاد تفرقه شوی.

آیت‌الله امینی در نماز جمعه‌ این هفته قم با قدردانی از حضور گسترده‌ مردم در راهپیمایی 9 دی و اظهار وفاداری به مقام ولایت و اعتراض به حرمت شکنان عاشورا گفت: ‌مردم ما در این تظاهرات مشت محکمی به دهان یاوه‌گویان خارجی زدند و به دشمنان خارجی گفتند که ما به نظام وفادار بوده و از آن حمایت و پشتیبانی می‌کنیم.

وی اظهار داشت: ولایت فقیه بزرگترین رکن نظام ما است و در قانون اساسی جایگاه رفیعی دارد و وظیفه آحاد ملت و کسانی که به این نظام ایمان دارند در این است که ولایت را حفظ کنند.

آیت الله امینی با بیان این که آنچه که ما داریم از ولایت فقیه است گفت: در پیروزی انقلاب آنچه که موجب پیروزی نظام ما شد این بود که امام راحل در راس امور بود و مردم حکم وی را حکم ولایی و واجب ولایی می‌دانستند و ما باید به هر طریق ممکن رکن ولایت فقیه را حفظ کنیم.

وی خواست الهی، ولایت فقیه، اطاعت از رهبری و وحدت و اتحاد را از جمله موجبات پیروزی انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: پیروزی انقلاب اسلامی خواست خداوند بود که با وجود ولایت و رهبری امام و اطاعت مردم از وی و وحدت و یکپارچگی و خواست مشترکی که بین مردم وجود داشت موجبات پیروزی انقلاب را فراهم کرد.

آیت‌الله امینی افزود: متاسفانه در حال حاضر ولایت فقیه، اطاعت از رهبری و اتحاد مردم ما مورد حملات دشمن خارجی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: دشمنان با انواع حیله‌ها و از طریق دامن زدن به اختلافات و تبلیغات خود و ایجاد بدبینی مردم نسبت به یکدیگر سعی دارند تا وحدت و یکپارچگی را از مردم ما بگیرند.

خطیب جمعه‌ قم با بیان این که دشمنان حتی اختلافات را به داخل حوزه‌های علمیه برده‌اند، گفت: آیا درست است که در حوزه علمیه که حامی نظام است، اختلاف وجود داشته باشد.

وی در ادامه خطاب به گویندگان، نویسندگان، اصحاب تریبون، نخبگان و کسانی که حرف و سخن آنان در مردم تاثیر دارد بیان داشت: عزیزان ، سروران، بزرگان اختلافات جزئی را دامن نزنید که خدا می‌داند این به صلاح کشور و نظام ما نیست.

وی ادامه داد: اگر دامن زدن به اختلافات موجب لطمه به نظام شود همه ما در آخرت مسئول خواهیم بود.

وی تاکید کرد: آقایی که تریبون در دست داری خداوند این تریبون را در اختیار تو قرار داده است و تو باید با آن برای ایجاد وحدت کوشش کنی نه این که باعث ایجاد تفرقه شوی.

آیت‌الله امینی در ادامه با بیان این که شعار من نیز مرگ بر ضد ولایت فقیه است، گفت: اما من می‌گویم همان طور که رهبری فرموده است افراد را به دلیل اختلاف نظر ضد ولایت فقیه معرفی نکنید.

وی ادامه داد: با کسانی که ضد ولایت فقیه هستند باید برخورد شود اما تعداد این افراد اندک هستند و نباید آنها را بزرگ کرد.

خطیب جمعه‌ی قم افزود: نخبگان، بزرگان و دلسوزان نظام مردم را به یکدیگر نزدیک کنند و به گونه‌ای نباشد که با یک حرکت موجب دوری مردم و ایجاد تفرقه در بین آنها شوند.

آیت‌الله امینی در ادامه با اشاره به حادثه‌ی 19 دی(قیام خونین مردم خون در سال 1356) بیان داشت: این حادثه حادثه‌ی بسیار عظیمی بود و کسانی که این حادثه‌ی عظیم را آفریدند و در این روز به شهادت رسیدند باید بر آنها درود فرستاد.

همچنین آیت الله امینی در خطبه‌های اول نماز جمعه به بیان مشکلات ازدواج جوانان پرداخت و با اشاره به افزایش مهریه در ازدواج گفت: یکی از بزرگترین مشکلاتی که موجب تاخیر ازدواج جوانان شده است اصراف ، تبذیر و تجمل گرایی در مسایل ازدواج است.

وی با بیان این که مسابقه‌ ازیاد در مهریه یکی از مصادیق تاخیر در ازدواج جوانان است افزود: آنچه در اسلام در مورد مهریه آمده است رعایت حد اعتدال است و مهریه یک سنت اسلامی است و بدین معناست که مردی که می‌خواهد با زنی زندگی کند مبلغی را که در حد توان دارد به عنوان صداق به وی بدهد.

آیت‌الله امینی با بیان این که مهریه چیزی نیست که با آن زن را بخرند تاکید کرد: صداق به معنای صداقت مرد نسبت به همسرش است.

وی در ادامه با اشاره به این که در مقدار مهر حد معینی در شرع تعیین نشده است گفت: در بعضی از روایات آمده که حداقل مهریه کمتر از ده درهم نباشد و حداکثر نیز تعیین نشده است.

وی یاد آور شد: اگر می‌خواهیم مشکلات ازدواج جوانان حل شود، باید از زیاده‌روی در مهریه خودداری کنیم زیرا ازدیاد در این امر مصادیق اصراف و گناه است.

 

منبع : فرارو

دسته ها : مذهبی - سخنرانی - سیاسی
شنبه نوزدهم 10 1388
آیت الله سبحانی:عمره اگر موجب ذلت شود حرام است
متأسفانه امروز در عربستان در مکان‌های زیارتی عده‌ای مزدور به ائمه اطهار، مقدسات شیعیان و زائران ایرانی توهین می‌کنند، در حالی که وقتی دولتی به طور رسمی ویزای کشورش را برای شخصی صادر می‌کند باید امنیت و مصونیت او را نیز تضمین کند.
یکی از مراجع تقلید قم اعلام کرد: انجام عمره مفرده اگر به قیمت ذلت زائران شیعی باشد، ضرورتی ندارد زیرا ذلت برای جمهوری اسلامی حرام است.

به گزارش فارس ، آیت‌الله جعفر سبحانی امشب در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی اظهار داشت: امروز وهابیون از هر طریقی برای گمراهی شیعیان استفاده می‌کنند و حتی کتاب‌های منحرفی را نیز به اسم خود من و یا مرحوم عسگری در عربستان به چاپ رسانده و در بین زائران توزیع می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: حج تمتع امری واجب و شرعی است اما انجام عمره مفرده اگر به قیمت ذلت زایران شیعی باشد، لزومی ندارد.

این مرجع تقلید گفت: متأسفانه امروز در عربستان در مکان‌های زیارتی عده‌ای مزدور به ائمه اطهار، مقدسات شیعیان و زائران ایرانی توهین می‌کنند، در حالی که وقتی دولتی به طور رسمی ویزای کشورش را برای شخصی صادر می‌کند باید امنیت و مصونیت او را نیز تضمین کند.

سبحانی افزود: در کشور عربستان زائران ایرانی هیچ امنیتی ندارند و بارها بدون هیچ دلیلی برخی از آنها را دستگیر و زندانی کرده‌اند.

مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تأکید کرد: تا این مسئله خطیر و حساس به طور قطعی با مسئولان کشور عربستان به نتیجه نرسیده است، نباید حج عمره برگزار شود.

وی با بیان اینکه تحمل این ذلت برای جمهوری اسلامی ایران حرام است، اظهار داشت: ما هم باید همانند مسلمانان سایر کشورها در انجام اعمال عبادی آزاد و آرام باشیم و تا تحکیم موقعیت زائران ایرانی در عربستان می‌توانیم از مناطق زیارتی دیگر بهره‌مند شویم.

سبحانی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد از محیط برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در تهران خاطرنشان کرد: متأسفانه در این نمایشگاه یک انسان مؤمن و معتقد نمی‌تواند قدم بگذارد و مسئولان به طور جدی باید به دنبال تطهیر این معضل باشند.

وی همچنین تصریح کرد: در نمایشگاه کتاب مردم باید تنها در اندیشه خرید کتاب باشند و محیط کاملا اسلامی و فرهنگی باشد.

این مرجع تقلید با اشاره به واردات کتاب به ویژه از کشورهای عربی و عدم نظارت کافی بر این امر مهم تأکید کرد: افراد کتاب‌شناس و آگاه در وزارت ارشاد و در حوزه علمیه قم باید این کتاب‌ها را پیش از ورود به کشور بررسی کرده و تمییز دهند و از واردات کتب منحرف جلوگیری کنند.

سبحانی در ادامه یکی از دلایل افت انتشار کتاب‌های دینی و مذهبی را گران شدن کاغذ دانست و گفت: مسئولان ذیربط باید تقویت نشریات دینی را در دستور کار خود قرار داده و تسهیلاتی را در این زمینه ارائه دهند تا اندیشمندان حوزوی بتوانند با تألیفات ارزشمند خود در برابر هجمه گسترده دشمنان سدی محکم ایجاد کنند.

وی همچنین بر دقت نظر در ممیزی کتاب تأکید و تصریح کرد: مسئولان باید مراقب محتوای کتاب‌های منتشره باشند تا افرادی به اسم آزادی بیان آموزه‌های دینی را در جامعه خدشه‌دار نکنند.
منبع : تابناک
دسته ها : مذهبی - سخنرانی - سیاسی
پنج شنبه هفدهم 10 1388
هاشمی: در تاریخ تشیع هیچ‌گاه مرجعی توسط جایی نصب یا عزل نشده
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به زندگی مراجع در تاریخ تشیع تاکید کرد: هیچ‌گاه مرجعی توسط جایی نصب یا عزل نشده است.
به گزارش ایلنا،جمعی از دانشجویان درس ”‌مسائل سیاسی و اقتصادی نفت ایران“ در رشته علوم سیاسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب صبح دوشنبه با آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی دیدار و برخی سئوالات خود درخصوص این درس را مطرح کردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار در پاسخ به سئوالی درخصوص رابطه جبهه ملی و آیت الله کاشانی پس از ملی شدن صنعت نفت، گفت: پیروزی ایران در ملی کردن صنعت نفت مدیون همکاری و هماهنگی آیت الله کاشانی و دکتر مصدق بود ولی پس از پیروزی به دلیل اختلافاتی که در نحوه اداره برخی مسائل بروز کرد دولت مصدق تضعیف و در نهایت به دلیل جدایی از آیت‌الله کاشانی سقوط کرد. در بررسی این موضوع نقش رابطه مسائل ملی با مذهب در قدرت سیاسی قابل رویت است.

وی در پاسخ به سئوال دیگری درخصوص رابطه نفت و انرژی با قدرت، تاکید کرد: در عرصه بین‌المللی امروز نفت در کشورهای دارای تکنولوژی و پیشرفته ایجاد قدرت سیاسی مضاعف کرده است و آنها با اعمال مالیات‌های سنگین برای دولت‌های خود تولید هزاران محصول صنعتی از این ماده ارزشمند ایجاد درآمدی به مراتب بیش از کشورهای تولیدکننده می‌کنند.
هاشمی رفسنجانی افزود: عمده کشورهای تولیدکنده نفت به دلیل عدم استفاده مطلوب از این ماده پر ارزش و نقش منفی سیاست‌های کشورهای استعمارگر در این کشورها، نتوانسته‌اند از این سرمایه ملی به نحو مطلوب در اداره کشور خود استفاده کنند و بهره اصل از این ماده را کشورهای پیشرفته می‌برند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوالی درخصوص نحوه استفاده بهینه از درآمدهای نفتی تاکید دارد: مجمع تشخیص مصلحت نظام در سیاست‌های کلی که به تایید مقام معظم رهبری نیز رسید تعیین کرد تا هزینه جاری کشور ظرف 10 سال از درآمدهای نفتی منقطع و از منابع مالی ناشی از نفت به عنوان یک سرمایه برای توسعه کشور استفاده کنیم.
وی ادامه داد: عمل به این سیاست می‌تواند این ثروت عظیم را در اختیار توسعه و پیشرفت کشور قرار دهد و مسائل و مشکلات ناشی از استفاده غیربهینه از این ماده را حل کند که البته تاکنون این سیاست محقق نشده است.

هاشمی رفسنجانی در جواب به پرسش دیگری درخصوص رابطه تحریم ایران با قیمت نفت در عرصه جهانی تاکید کرد: کشورهای سلطه‌گر اکنون از سرمایه‌گذاری در صنعت نفت ایران جلوگیری می‌کنند و این تحریم موذیانه، درآمد نفتی ایران را در سالیان آینده کاهش می‌دهد و آنها اگر بتوانند تولید نفت را در برخی کشورهای منطقه افزایش دهند شاید به دنبال تحریم خرید نفت ایران باشند و در غیر این صورت می‌تواند بر قیمت نفت تاثیر مضاعف گذارد که البته اقتصاد جهانی امروز تحمل چنین تحریمی را ندارد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوالی درخصوص وجود رانت در صنعت نفت کشور گفت: در فضایی که تمرکز امور اقتصادی در دستان دولت باشد این رانت وجود دارد و راه حل موجود در دنیا این است که دولت سیاستگذار باشد و امور اقتصادی به مردم واگذار شود.

وی تاکید کرد: در سیاست‌های کلی اصل 44 که مجمع آن‌را تدوین و به تصویب مقام معظم رهبری رسید تعیین شد تا سالی 20 درصد از فعالیت‌های اقتصادی دولت به مردم واگذار شود که در صورت اجرای صحیح این موضوع، می‌توانست ظرف 5 سال فضای سالم و رقابتی در عرصه اقتصادی کشور با حضور مردم تبلور یابد.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به این پرسش که علل اقتصادی و سیاسی واگرائی میان ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس چیست؟ تاکید کرد: پیروزی انقلاب و تاثیر مردمی آن در منطقه، نگرانی‌هایی در برخی حاکمان این کشورها ایجاد کرد و کشورهای غربی نیز برای کاهش خطر رژیم صهیونیستی در افکار عمومی منطقه به این نگرانی‌ها دامن زدند.
وی تصریح کرد: جنگ تحمیلی و حمایت برخی از این کشورها از رژیم بعث، روابط میان ایران و برخی این کشورها را دچار مشکل کرد که پس از جنگ در جهت همگاریی قدم‌های مثبتی برداشته و نتایج مطلوبی حاصل شد ولی اکنون شاهد روابط مطلوب و قابل قبول نیستیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوالی درخصوص تفسیر نظریه زوال دولت در دیدگاه ابن خلدون تاکید کرد: اکنون با وجود نظام‌های دمکراسی در دنیا و انعطاف‌پذیری این دولت‌ها در مقابل خواست و اراده مردم و تعیین دوره‌های زمانی در انتخاب روسای کشورها این نظریه معنا و مفهوم گذشته را ندارد.
هاشمی رفسنجانی در پاسخ به پرسشی در خصوص دلیل عدم استفاده ایران از ذخایر نفت خزر گفت: استفاده از این ذخایر با توجه به عمق زیاد آب در این دریا نیاز به فن‌آوری پیشرفته دارد و ایران درخصوص دستیابی به این فن‌آوری‌ها قدم هایی را برداشته است که در حال تکمیل است.

وی تلاش برای گرفتن سهم واقعی ایران از منابع عظیم ذخایر نفتی در این منطقه را پر اهمیت عنوان کرد و گفت با رایزنی و پیگیری می‌توانیم به حق خود در منابع نفتی موجود در این دریا دست یابیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوالی درخصوص رابطه معکوس افزایش درآمدهای نفتی و دمکراسی در کشورهای نفت‌خیز تاکید کرد: این موضوع در تاریخ بعضی از کشورهای نفتی اتفاق افتاده است و لزوما به این معنا نیست که همیشه این اتفاق خواهد افتاد.
وی خاطر نشان کرد: ثروت نفت می‌تواند وجود داشته باشد ولی دولت‌ها همواره باید خود را نیازمند مردم و احزاب و همچنین نهادهای مردسالار ببینند.
هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: افزایش قیمت نفت در کشورهایی که سطح سواد سیاسی مردم بالا باشد و حقوق خود را مطالبه کنند تبدیل به عاملی برای پیشرفت و آبادانی خواهد شد.

وی در پاسخ یکی از دانشجویان که در مورد نقش مرجعیت در فقه شیعه و اقدام اخیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در رد صلاحیت یک مرجع سئوال کرد، گفت: مرجعیت همواره به عنوان شخصیت‌های پرنفوذ و تاثیرگذار در عرصه دینی و سیاسی مردم حضور ارزشمند و غیرقابل انکار داشته‌اند ولی همیشه استقلال خود را حفظ کرده و غیروابسته به دولت‌ها و با اتکاء به مردم حضور داشته‌اند.

هاشمی تاکید کرد:در مطالعه زندگی مراجع در تاریخ تشیع هیچ‌گاه مرجعی توسط جایی نصب یا عزل نشده بلکه مردم با تشخیص خود و پرداخت وجوهات فرد مناسب به عنوان مجتهد را انتخاب کرده‌اند.
منبع : تابناک
دسته ها : سخنرانی - سیاسی
سه شنبه پانزدهم 10 1388
هاشمی:هیچ قدرتی نمی‌تواند عشق و ارادت به اهل بیت(ع) را از ما بگیرد
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام مصائب وارده به اهل بیت عصمت و طهارت را تنها گوشه‌ای از جهادشان در دفاع از حقایق قرآن و اسلام خواند و گفت: عشق و علاقه شیعیان و آزادگان جهان به امام حسین(ع)، یک واقعیت و سنت الهی است.

به گزارش ایسنا آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در جمع کارکنان نهاد تشخیص مصلحت نظام و جمعی از عزاداران سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، پایداری حق و زوال باطل را تقدیر الهی و بزرگ‌ترین درس قیام عاشورا و حماسه حسینی خواند و تصریح کرد: این وعده خداوند در آیات قرآن کریم به صورت‌های گوناگون بیان شده است.

وی مثل حق و باطل را مانند آب زلال و خالص و کف روی آن دانست و گفت: آب، این مایه حیات، ممکن است در چرخه طبیعت از شکلی به شکل دیگر تغییر شکل دهد اما حذف آن ناممکن است، در مقابل، کف روی آب حبابی است که دیر یا زود زوال می‌یابد.

وی راه قرآن، اسلام و ائمه (ع) را حق و حقیقت خواند و تصریح کرد: اگر به درستی در این راه حرکت کنیم و به وظایف خود عمل کنیم، حق گم نمی‌شود و همیشه پایدار می‌ماند. مردم ایران این افتخار را دارند که به محض آشنایی با اسلام مجذوب مکتب اهل بیت علیهم السلام شدند و از زمان حکومت حضرت علی(ع) تا امروز این عشق و ارادت در حال رشد است و در سایه مجاهدات در این راه موفق شدند برای اولین بار در تاریخ، مکتب اهل بیت را مذهب رسمی ایران کنند و ساختار نظام را بر محور ولایت شکل دهند و هیچ قدرتی نمی‌تواند این عشق و ارادت را از ما بگیرد و در شرایط گوناگون این حقیقت را ثابت کرده‌اند.

رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که " امروز در جامعه بشری امام حسین(ع) به خاطر ظلم‌ستیزی و دفاع از حق و حقیقت مورد تکریم و یزیدی‌ها و اموی‌ها به خاطر جنایات‌شان مورد نفرین و لعنت قرار دارند" تصریح کرد: امیدواریم شیعیان و آزادگان جهان علاقه و عشق خود به امام حسین(ع) و سایر ائمه علیهم السلام را با عمل درست به فرامین قرآن و سخنان معصومین و ائمه اطهار علیهم السلام نشان دهند.

در ابتدای این مراسم، آیین سوگواری و عزاداری حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفایش و سالگرد شهادت امام سجاد(ع) برگزار شد.
دسته ها : مذهبی - سخنرانی - سیاسی
سه شنبه هشتم 10 1388
دونکته آیت الله جوادی آملی برای حوادث عاشورا
آیت الله جوادی آملی تاکید کرد که اهانت کنندگان به مقدسات باید به سزای اعمالشان برسند.
ایسنا: آیت الله جوادی آملی تاکید کرد که اهانت کنندگان به مقدسات باید به سزای اعمالشان برسند.

‌این استاد حوزه در رابطه با اغتشاشات صورت گرفته در روز عاشورا گفت: دو نکته هست که خیلی مهم است: نکته اول اینکه اهانت به مقدسات برای همیشه محکوم است مخصوصا در روز عاشورا و اهانت کنندگان به مقدسات برابر قانون باید مورد مواخذه قرار بگیرند.

دوم این که: در این جریان‌ها اگر به یک بی گناهی آسیبی رسید، آن هم خسارتش ترمیم بشود. تا برابر آیه «وامتازوا الیوم ایها المجرمون» مجرم از غیر مجرم جدا بشود هر کدام در برابر حکم الهی، به قانون سپرده بشود.
دسته ها : مذهبی - سخنرانی - سیاسی
سه شنبه هشتم 10 1388
X