راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 1694
  • سه شنبه 7/12/1386
  • تاريخ :

قربانی به تمرینات بازگشت

پیروز قربانی مدافع تیم فوتبال استقلال پس از چند روز غیبت عصر روز دوشنبه در تمرینات آبی پوشان حاضر شد.

به نقل از ایسنا، وی در این خصوص گفت: واقعا این چند روز به من خیلی سخت گذشت اما اردوهای طولانی و مسابقات پی در پی از نظر روحی و جسمی خسته ام کرده بود و به چند روز مرخصی نیاز داشتم.

قربانی افزود: در حال حاضر در شرایط بسیار مناسب روحی و روانی به سر می برم و حتی یک گرم اضافه وزن ندارم، سوء تفاهمات کاملا برطرف شد و با تمام وجود تلاش می کنم که تا به گونه‌ای آماده شوم که در ترکیب قرار بگیرم، اگر هم در ترکیب قرار نگیرم باز هم مشکلی ندارد و افتخار می کنم که پیراهن استقلال را برتن دارم وخود را همیشه مدیون هواداران می دانم.

هفته گذشته به دستور فیروز كریمی و به دلیل برخی از مشكلات، مدافع استقلال از حضور در تمرینات منع شده بود.

ارسال به