راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 2035
  • شنبه 22/4/1387
  • تاريخ :

همگروهی فوتسال با قهرمان جهان

همگروهی فوتسال با قهرمان جهان

قرعه کشی مسابقات فوتسال جام جهانی 2008 برزیل پنجشنبه شب برگزار شد که طی آن تیم ملی فوتسال کشورمان در گروه D این مسابقات با تیم ملی اسپانیا، قهرمان جهان همگروه شد.

به نقل از مهر، قرعه کشی مسابقات فوتسال جام جهانی 2008 برزیل پنجشنبه شب برگزار شد و 20 تیم حاضر در این رقابت ها به چهار گروه پنج تیمی تقسیم شدند.

بر این اساس تیم ملی فوتسال کشورمان در گروه D ششمین دوره مسابقات جام جهانی فوتسال با تیم های اسپانیا، جمهوری چک، اروگوئه و لیبی همگروه شد. تیم کشورمان که تاکنون نه بار قهرمان فوتسال آسیا شده است برای صعود به دور بعدی این رقابت ها حریفانی قدرتمند چون اسپانیا و جمهوری چک را پیش رو دارد.

تیم ملی فوتسال ایران که چهار بار در جام جهانی فوتسال شرکت کرده فقط یکبار در سال 1992 و با هدایت محمد مایلی کهن موفق شده است که از گروه خود صعود کرده و به مقام چهارم جهان دست یابد.

همگروهی فوتسال با قهرمان جهان

گروه بندی مسابقات فوتسال جام جهانی برزیل به شرح زیر است:

گروه A : برزیل، روسیه، ژاپن، کوبا و جزایر سلیمان

گروه B : ایتالیا، پرتغال، تایلند، پاراگوئه و آمریکا

گروه C : آرژانتین، اوکراین، چین، گواتمالا و مصر

گروه D : اسپانیا، جمهوری چک، ایران، اروگوئه و لیبی

برنامه کامل دیدارهای تیم فوتسال کشورمان در این رقابت ها به این شرح است:

* ایران - اسپانیا ، 10 مهر 87، ریو دو ژانیرو

* ایران - لیبی ، 14 مهر 87، ریو دو ژانیرو

* ایران - اروگوئه، 16 مهر 87، ریو دو ژانیرو

* ایران - جمهوری چک، 18 مهر 87، برازیلیا

ششمین دوره مسابقات فوتسال جام جهانی قرار است از 30 سپتامبر (9 مهر) تا 19 اکتبر (28 مهر) در برزیل انجام شود.

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
شاهین مصراوغلی
من فکر کنم بازی اول و دوم سخت خواهد بود چون اولی قهرمان جهان است و ودومی تیمی ناشناس ولی در حال حاضر آماده است. بازی با لیبی از بازی با اسپانیا سخت تر خواهد بود. اگر این دو بازی را نبازیم از گروه بالا میریم. حتی با دو مساوی از دو بازی اول شرایط مساعد خواهد بود .
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 30/4/1387 - 10:46
ناشناس
قدرتمندانه باید حاضر شویم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 23/4/1387 - 10:54
حامد-محمدرضا-میثم
فوتسال سالمتر از فوتبال است.ما باید به جای سرمایه گذاری در فوتبال در فوتسال سرمایه گذاری کنیم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 23/4/1387 - 10:8
علیرضا م.قاسمی
با سلام
عزیزان به نظر من رویایی ترین حالت در گروه ما این بود که:
در سید یک ایتالیا
در سید دو اوکراین یا حتی روسیه
در سید چهار گواتمالا
در سید پنج جزایر سلیمان
قرار میگرفت،ولی باید قبول کنیم درصد کمی از شانس باما بود و ما میتونستیم در گروه خیلی آسونتری قرار بگیریم ،بااین اوصاف، شانس همه چیز نیست و احتمال حضور ایران در کنار اسپانیا در مرحله یک،هشتم وجود داره،باید منتظر نشست و بازیهارو دید،ما اگه حتی جز 6 تیم هم بشیم خوبه...،نه !!! توقع من خیلی اومد پایین، جز 4 تیم بشیم خـــــوبـــــه!.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 22/4/1387 - 20:37
ناشناس
من كه امیدوارم البته باید مسائل جام جهانی قبلی دیگه بوجود نیاد ایران حداقل باید تو جمع 4 تا بیاد انشاء الله فینال ایران برزیل!
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 22/4/1387 - 20:22
ساعقه
ما می توانیم اگه به خودمون و خدای خودمون اعتماد وایمان داشته باشیم فوتسال ایران قوی تر از اون حرفهاست که فقط به صعود فکر کنه حق ایران قهرمانیه
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 22/4/1387 - 16:39
حامدومیثم طا.یو.
ما باید به جای فکر کردن به فوتبال به فوتسال هم فکر کنیم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 22/4/1387 - 14:23