راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 1222
  • پنج شنبه 20/12/1388
  • تاريخ :

خدا را دارم محتاج كسی نیستم

ناصر حجازی

ناصر حجازی امروز آخرین مرحله درمان خود را پشت سر خواهد گذاشت. اسطوره فوتبال ایران كه حالا در بستر بیماری است به امید خدا اگر آخرین مرحله درمانی‌اش را با موفقیت پشت سر بگذارد می‌تواند دوباره كارش را آغاز كند. او خیلی امیدوار است كه بتواند دوباره زندگی عادی را از سر بگیرد. آیا حجازی دوباره به صحنه فوتبال باز خواهد گشت؟ این روزها خیلی‌ها به دنبال یافتن پاسخ این سوال هستند اما پاسخ روشنی نمی‌یابند!

آقای حجازی اوضاع و احوال‌تان چطور است؟

شكر خدا خوبم. امروز می‌روم بیمارستان تا آخرین مرحله درمانی‌ام را پشت سر بگذارم.

فكر می‌كنید به بهبودی لازم دست یابید؟

امیدم به خدا است. الان اوضاع و احوال بد نیست. بهتر از روزهای اول حرف می‌زنم. خیلی امیدوارم دیگر به بیمارستان نروم.

آخرین مرحله درمان شما چقدر طول می‌كشد؟

فكر می‌كنم 48 ساعت. بعد باید به خانه برگردم و منتظر جواب آزمایش‌ها باشم. من را دعا كنید.

چند روزی هست كه از برخی بی‌توجهی‌ها ناراحت به نظر می‌رسید.

دوست ندارم نبش قبر كنم. خدا و مردم را دارم همین برایم كافی است. توكلم به خدا است. هرچه قسمت باشد همان می‌شود.

ناصر حجازی

منظورمان از بعد مالی بود، ناصر خان؟!

(قدری مكث می‌كند) من محتاج كسی نیستم. خیلی‌ها آمدند بیمارستان و خیلی وعده‌ها دادند اما من به كمك هیچ كس نیاز ندارم. دوست ندارم كاسه گدایی دست بگیرم. خودم هرچه دارم می‌فروشم تا خرج بیمارستان كنم.

اما به نظر می‌رسید عده‌ای برای كمك به شما آستین بالا بزنند.

عادت كرده‌ام به این وعده‌ها توجهی نكنم. شما هم به این مسائل توجهی نكنید. ان‌شاءالله وقتی دوباره سلامتی‌ام را به دست آوردم كارم را شروع می‌كنم تا شما هم از نگرانی خارج بشوید.

ناصرخان، خیلی پر روحیه به نظر می‌رسید!

عمر دست خدا است. این را بارها گفته‌ام. هرچه قسمت باشد همان می‌شود.

حرف خاصی با مردم دارید؟

-از لطف‌شان ممنونم. از زحمات شما هم تشكر می‌كنم كه همیشه به فكر من هستید. ان‌شاءالله بتوانم محبت‌های‌تان را جبران كنم.

تنظیم برای تبیان: رضا سیگاری     منبع: ایران

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
mehrdad sarkhosh
به امید بازگشت حجازی عزیز به میادین فوتبال و نیز شفای بیماران گمنامی که توانایی مالی ندارند.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 21/12/1388 - 17:55
mb2107
خداوند تمامی بیماران ، بخصوص آقای حجازی را شفای عاجل عنایت فرمائبد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 20/12/1388 - 14:5
ناشناس
خداوند تمامی بیماران ، بخصوص آقای حجازی را شفای عاجل عنایت فرمائبد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 20/12/1388 - 12:57
saeed_sharafi123
بله ناصر خان وضعش خوبه
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 20/12/1388 - 9:57