راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • تعداد بازديد :
  • 1995
  • چهارشنبه 10/4/1388
  • تاريخ :

ایران-آمریکا 18مهرماه در آزادی

ایران - آمریکا

مهدی تاج، نایب رییس فدراسیون فوتبال پیرامون دیدارهای دوستانه ایران و آمریكا حرف می‌ز‌ند: «ما برای این بازی برنامه‌ریزی كرده‌ایم، اما این منوط به موافقت شورای برون‌ مرزی است كه این موضوع را تصویب كند. ضمن اینكه باید برای این مسابقه احترام متقابلی بین دو كشور حاكم باشد. با توجه به توافقات صورت گرفته بین كشورهای ایران و آمریكا برنامه دو دیدار دوستانه به صورت رفت و برگشت تنظیم شده است. طبق این برنامه باید در 18 مهرماه سال جاری، دیدار رفت را در استادیوم آزادی برگزار كنیم و قرار است كه آنها تاریخ و زمان بازی برگشت را به ما اعلام كنند. ما این موضوع را به مدیركل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه منعكس كرده‌ایم و اگر تعامل دو طرفه و احترام بین فدراسیون‌های دو كشور حاكم باشد، این مسابقه انجام خواهد شد.»

تاج و کفاشیان

بحث ابقای قطبی و اختلاف مالی وی با فدراسیون فوتبال، محور بعدی حرف‌های تاج است: «قطبی پیشنهاد مالی خودش را داده و این پیشنهاد هم به صورت رسمی به ما ارایه نشده است، اما مسلم این است كه بین فدراسیون فوتبال و مدیر برنامه‌های قطبی، اختلافاتی بر سر قیمت وجود داشت، اما هم ما و هم قطبی تمایل داریم كه با هم كار كنیم و این می‌تواند امیدواركننده باشد.» تا زمانیكه تكلیف قطبی مشخص نشود، نمی‌توانیم با سایر گزینه‌ها وارد مذاكره شویم. به همین دلیل تمام بحث‌های ما فعلا پیرامون قطبی خواهد بود.»

مهدی تاج پیرامون مربیان و بازیكنان محروم شده هم سخن گفته است: «بحث دلالی و فساد در حوزه‌های غیر از فوتبال هم مطرح است، اما ما طبق استعلام‌ها و جلساتی كه داشته‌ایم، قطعا ترتیب اثر خواهیم داد و هیچ ملاحظه‌ای هم نخواهیم كرد! یكسری از افراد به دلیل منشور اخلاقی كه چشم‌اندازی اصلاحی دارد و نه تخریبی، محروم شده‌اند و به همین دلیل از بردن نام آنها خودداری می‌شود و به خودشان تذكرات لازم داده خواهد شد تا منزلتشان زیر سوال نرود.»

تنظیم برای تبیان: رضا سیگاری

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
sajad1991
صلاح نیست این بازی انجام بشه
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 20/4/1388 - 12:51
ss sss
ایران روز به روز پسرفت می کنه در عوض همون امریکایی که ایران دو یک برد روز به روز پیشرفت می کنه . این رو تو جام کنفدراسیونها دیدیم پس قطعا امریکا برنده است .
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 18/4/1388 - 0:36
سعيد
قطعا این بازی برگزار نخواهد شد.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 16/4/1388 - 17:10
حامد
تیم قحطی بود . این همه تیم های خوب که از امریکا هم قوی ترند مثل اروگوئه پرو شیلی و غیره
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 13/4/1388 - 16:58
ناشناس
صددرصد امریکا برنده هست
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 12/4/1388 - 16:20
داش جواد
قطبی تا همه پرسپولیسیارو نیاره تو تیم ول کن نیست.به خاطر همینه ایران نتیجه نمیگیره.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 12/4/1388 - 0:1
محمد
من که فکر نمیکنم این بازی انجام بشه...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 11/4/1388 - 13:46
snikof
اصلا چه معنی داره تیم ما با اونابازی کنه
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 11/4/1388 - 12:59
mostafa ismaili
من می دونم ما موفق نمی شیم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 11/4/1388 - 12:35
sayeroshan42
همچین میگن آمریکا ... فکر کردیم غوله ... بابا در عوضش ما گوام و مالدیو رو یه زمانی مقتدرانه شکست می دادیم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 11/4/1388 - 12:23
hamedzaferanieh
ما دیگه باید ابروی فوتبالمون رو فراموش كنیم

پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 11/4/1388 - 12:14
onspeed
اگر بازی رفت در امریکا بود بهتر بود چون اگه خواستند رفتاری غیر ورزشی کنند ما هم متقابلا رفتار کنیم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 11/4/1388 - 12:12
جواد کرجی
بی زحمت کلیپ قهرمانی برزیل در جام کنفدراسیونها رو بگذارید.......ممنون.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 23:17
لا احب الافلين
خسته نباشید
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 23:17
ناشناس
ای کاش بعضی هازود تر می گذاشتند ایران پیشرفت کند ای کاش روابط زود تر با امریکا درست شود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 19:31
سعید
فو تبال ما هر روز بد تر از دیروز..
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 19:7
ildrimduman
اشتباه را تصحیح نکردن خود اشتباه بزرگی است
یک مربی بزرگ هلندی برزیلی بیارین نه آنالیزور
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 18:27
سيامك ازتبريز
افشین امپراطور
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 18:17
کامران احمدی
حتما شعار ورزشگاه هم میشه مرگ بر امریکا
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 18:4
jahan-shahr
آمریكا در اوج آمادگی و ما در پایین ترین درجه آمادگی.
دیگه از این بدموقع تر نمیشد این بازی رو بزارین. تا كی باید فوتبال دوستای ایرانی تحقیر بشن اونم مقابل آمریكا. این بازی ها به ضرر تیم ملی بهتره بریم با تیم های جنوب شرقی آسیا بازی كنیم اونا كه برامون ناز نمیكنن ؟ ناز میكنن؟
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 17:30
hamid9335
از قطبی بهترم میشه برای سرمربیگری انتخاب كرد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 15:29
seyyed_mohammad_ali
ایران در مقابل آمریکا همین یه نمه آبرو روهم می بره آمریکا دنبال آبروریزی ایرانه با برزیل 2 گل زده برزیل کوپ کرده بود ایران 8 تا خورده رفتیم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 10/4/1388 - 13:40