راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 5736
  • سه شنبه 30/1/1390
  • تاريخ :

لحظات خوش ، خارج از خانواده!

 


خانواده کانونی است که طبق عقاید ما برای به آرامش رسیدن زن و مرد و تربیت مناسب نسل آینده لازم و ضروری است. پیوند زن و شوهر  و تربیت فرزندان به طور طبیعی با مشکلاتی روبه رو است که در مقابل فواید و اثرات مثبت آن ،ناچیز است. اگر بخواهیم این مشکلات را زیر ذره بین ببریم و زندگی خارج از این چهارچوب را تبلیغ کنیم ،در آینده این کانون ارزشمند را از دست خواهیم داد.


 

شبکه‌ ماهواره‌ای فارسی‌زبان "من و تو " که مباحثی قباحت‌زداتر از "فارسی‌وان " را دنبال می‌کند، بی قیدی را در میان جوانان گسترش می‌دهد.

طلاق ، آغاز یا پایان

در شبکه ماهواره‌ای "من و تو " که توسط خواننده زن دوران قبل از انقلاب اداره می‌شود، برنامه‌‌هایی تهیه شده است که با چاشنی طنز، روابط آزاد زن و شوهر و خارج از چارچوب خانواده را عادی جلوه می‌دهد و استفاده از مشروبات الکلی در سر سفره ایرانی را یک امر طبیعی نشان می‌دهد.

 

برنامه‌های این شبکه، صله رحم و جمع‌های خانوادگی را به اضمحلال می‌کشاند،این برنامه‌ها لحظات شیرین را در خارج از کانون خانواده مطرح می‌کند.

برنامه‌های این شبکه، صله رحم و جمع‌های خانوادگی را به اضمحلال می‌کشاند،این برنامه‌ها لحظات شیرین را در خارج از کانون خانواده مطرح می‌کند.

جهان غرب اقدامات بسیاری را در زمینه اسلام هراسی و ایران هراسی انجام می‌دهد و تا کنون ۱۵ فیلم در رابطه با موضوع ایران هراسی تهیه شده است که از آن جمله می‌توان به فیلم "سیصد " و "از عشق تا پاریس " اشاره کرد.

 

در حوزه رسانه‌های مکتوب ، دشمنان ایران وارد مسائل سیاسی می‌شوند و در فضای مجازی مباحثی را در زمینه زنان و خانواده مطرح می‌کنند؛ به عنوان مثال در زمینه تخریب حقوق زنان در اسلام فعالیت‌های بسیاری انجام می‌دهند.

طلاق

دشمنان ایران، کمپین زنان را با بهره‌گیری از زنان فمنیست ایجاد کرده‌اند.این کمپین خواستار تغییر قوانین کشور است؛ به‌گونه‌ای که از خانواده‌های تک والد در ایران حمایت شود.

 

خانواده‌ تک‌والد به معنای خانواده‌ای است که در آن پدر یا مادر فرزند مشخص نیست و غربی‌ها و زنان فمینیست خواستار حمایت دولت از این کودکان هستند همچنین در کمپین یک میلیون امضا، قوانین اسلام در حوزه زنان خشونت‌آمیز عنوان شد و خواستار حذف آنها هستند و هم‌اکنون نیز در حال تلاش برای ایجاد کمپین رفع حجاب اجباری هستند.

 

بخش خانواده ایرانی تبیان


منبع : وفا (خبرگزاری بین المللی زنان و خانواده)

 

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
ناشناس
مطلب کاملا"درست وعالی می باشد ممنون
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 19/12/1390 - 23:23
nasama
لطفا درباره داشتن ماهواره بیشتر مطلب بگذارید.چرا که این وسیله حتی در بین خانواده های مذهبی هم شیوع پیدا کرده.ایا واقعا برنامه خوب هم داره.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 3/6/1390 - 18:35
sareh88
درسته ازدواج موقت حلاله.اما این راهکار ازدواج نیست.بخصوص برای دختران.اگر دختری در دوران عقد مطلقه شود کلی حرف پشت سرش خواهد بود وای به حال اینکه ازدواج موقت کرده باشد.اگر این مسئله برای پسران و دختران مجرد عادی بشه.مشکلات اضافه میشه .دیگه کمتر جوانی که میتونه ازدواج موقت کنه به ازدواج دائم تن میده.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 27/2/1390 - 9:33
ناشناس
با عرض سلام وخسته نباشید
من یه سوال دارم آیا زمان به قدرت رسیدن پیامبر و یا به خلافت رسیدن امام علی ویا امام حسن داشتن حجاب اجباری بوده؟
این موضوع دقیقا مثل متعه یا ازدواج موقت است که حالا پس از سالها دوباره آزاد شد.ازدواج موقت در قرآن کاملا حلال و سنت پیامبر بوده حالا ما شده ایم کاسه داغ تر از آش
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 4/2/1390 - 22:56
shojaei_af
@به نام خدا ای خدا مرا نکن از خود جدا@ با سلام و خسته نباشید. به نظر من باید از هر چیزی چه بد و چه درست پند و نتیجه ای مطلوب گرفت.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 3/2/1390 - 18:24
ناشناس
خدایا همه ماراعاقبت به خیركن
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 30/1/1390 - 9:41
ناشناس
مواظب باشید ناخواسته این مقالات نوعی تبلیغ و شناساندن برنامه های ماهواره و اینترنتی برای دیگران نشود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 30/1/1390 - 8:27
reza632mn
فقط یك جمله استفاده از ماهواره در خانواده یك نابودگر است
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 30/1/1390 - 1:9