راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 5171
  • دوشنبه 26/9/1386
  • تاريخ :

افزایش بیش از حد افسردگی زنان

افزایش بیش از حد افسردگی زنان

 

افسردگی زنان ایران چهار برابر بیش از حد معمول است .

  

عضو هیأت مدیره‌ ی انجمن زنان مدیر كارآفرین كشور گفت: براساس تحقیقات انجمن روانشناسی ایران، میزان افسردگی زنان ایرانی بین سه تا چهار برابر بیش از حد معمول است.

 

به گزارش ایرنا، دكتر اكرم منتظرالظهور در همایش روزملی دختران افزود: این در حالی است كه استاندارد افسردگی زنان، بین پنج تا هفت درصد است.

 

وی، دلیل این میزان افسردگی را نداشتن خودباوری و خودشناسی، ناسازگاری شخصیتی و الگوهای زندگی دختران دانست.

 

عضو اولین موسسه مشاوره غیردولتی زنان استان اصفهان، مشكلات امروز جامعه ی زنان را تاریخی اعلام دانست و تصریح كرد:خود زنان بوجود آورنده ی برخی از این مشكلات بوده‌اند.

 

به ‌گفته ی ‌این استاد روانشناسی دانشگاه ‌اصفهان،زنان باید به ضمیر وجودی خودشان بنگرند و به ‌یكدیگر رشد و آگاهی دهند تا آسیبها و چالشهای موجود برطرف شود.

 

دكتر منتظرالظهور گفت: بر اساس آخرین تحقیقات موسسه گالوپ در آمریكا ‪۹۸‬ درصد زنان آمریكایی خواهان بازگشت حقیقی به‌ كانون گرم خانواده هستند كه این نشان‌دهنده ی به بن بست رسیدن زنان جامعه غرب است.

 

وی خودپنداری ضعیف، اعتماد به نفس پایین و نداشتن مهارتهای ارتباطی را سه عامل گرایش به مواد مخدر دانست و گفت: زمینه ی بروز این عوامل در خانواده‌ها فراهم می‌شود.

 

منبع : همشهری آنلاین

 

آخرین نظرات کاربران
ناشناس
از نظر من دوران افسردگی از دوره ی جوانی شروع می شود پس قدر فرزندان خود را در دوره ی جوانی بیشتر بدانیم
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 23/8/1387-23:55
ناشناس
به نظر من زنان در دوره میانسالی بیشتر دچار افسردگی میشوند چون احساس میکنند دیگر کسی به انها نیاز ندارد وخود را تنها میابند واحساس بی ثمری میکنند
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 4/7/1387-12:49
ali_j20
به زنان كشور مان این مادران فرزندان ایران بیشتر توجه كنیم
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 28/6/1387-14:4
ستاره
لطفن در مورد دلایل افسردگی در کشورمان فکر کنیم؟؟؟
پاسخ تبیان :
شنبه 23/6/1387-0:20
ناشناس
اشکالی نداره
پاسخ تبیان :
جمعه 22/6/1387-16:43
patomat2008
چرا از مشكلات زنان در جامعه صحبت نمی شود. به دلیل اینكه زنان در حقوق واقعی خود محروم هستند و بسیار راحت و ساده و بدون هیچگونه دغدغه خاطری زنان ایرانی مجبور به كار و فعالیت اجتماعی و خانوادگی هستند بدون اینكه حق و حقوق آنان واقعاً ادا شود و این زنان هستند كه با بردباری و احساسات بیش از اندازه خود این مسیر را طی می كنند.
من از زنانی صحبت می كنم كه به راحتی زیر بار مسائل و مشكلات سخت زندگی می روند و صدایشان بلند نمی شه ، اصلا نمی دانند مشكلاتشان را باید چه كسی حل كنه نه آن زنانی كه با بی وقاحتی و رفتار ناشایست آبروی زنان مسلمان و متعهد واقعی را زیر سئوال می برند.
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 18/2/1387-16:12
ناشناس
خوبه
پاسخ تبیان :
جمعه 24/12/1386-0:8