راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 875
  • سه شنبه 16/6/1389
  • تاريخ :

ورود دزدها ممنوع!

دزد


شايد اگر بدانيد که نيمي از دزدي‌ها توسط دزدهاي تازه کار و آماتور صورت مي‌گيرد، آن وقت به فکر مي افتيد که در مدت سفر، خانه تان را دو دستي تقديمشان نکنيد و با رعايت چند نکته ساده زندگي تان را ايمن نگه داريد. براي اين کار کافيست سعي کنيد براي دقايقي مثل دزدها فکر کنيد! اين کار شما را متوجه ضعف‌ها و يا غفلت‌هايي مي‌کند که تا پيش از اين به آنها دقت نکرده بوديد.


 

 

حتي اگر براي چند لحظه هم از خانه خارج مي‌شويد در را قفل کنيد. به ياد داشته باشيد که دزدها معمولاً مترصد همين فرصت‌ها هستند.

اگر منزل‌تان را به دزدگير مجهز کرده‌ايد، حتماً جعبه سيم‌ها را پنهان کنيد، زيرا دزدها در اولين قدم پس از ورود به منزل در صدد قطع کردن سيم‌کشي منزل هستند.

سعي کنيد هميشه حتي اگر در منزل نيستيد، چراغي را روشن بگذاريد تا منزل‌تان کاملاً تاريک نباشد.

به محض گم شدن دسته کليدتان، فوراً تمام قفل‌هاي خانه را عوض کنيد.

دسته کليدتان را به افرادي که کاملاً آشنايي نداريد، نسپاريد. در اين مورد کاملاً سخت‌گيرانه عمل کنيد.

به جاي اينکه کليد يدک‌تان را زير پا دري منزل‌تان پنهان کنيد، آن را در مقداري فويل بپيچيد و در يک قوطي بگذاريد. سپس در جايي که نشانه‌اي داشته باشد، آن را براي روز مبادا چال کنيد.

اگر از منزل خارج مي‌شويد، پيغام‌تان را براي افراد خانه، روي در نگذاريد. اين دست پيغام‌ها در واقع مي‌توانند مانند  نامه خوشامدگويي به دزدان عمل کند.

اگر در ورودي منزل‌تان چراغ ندارد، حتماً براي آن فکري کنيد، زيرا دزدان اصلاً دوست ندارند در روشنايي ديده شوند.

با همسايه‌هاتان در مورد افراد مشکوکي که در اطراف خانه مي‌بينيد، صحبت کنيد.

دزد

دستگيره‌هاي منزل‌تان را رنگ کنيد، زيرا دزدها از به‌جا ماندن اثر انگشت واهمه دارند.

درختان بلندي که مي‌توانند دزدان را به پنجره منزل‌تان برسانند، را حتما مورد توجه قرار دهيد و حتماً براي آنها راهي بينديشيد.

اگر غريبه‌اي تحت عنوان مأمور آب، برق يا ...، قصد ورود به منزل‌تان را داشت، از او بخواهيد ابتدا کارت شناسايي خود را از زير در براي شما بفرستند و پس از چک کردن کارت، در را باز کنيد.

اگر  غريبه‌اي خواست براي تلفن زدن به تعمير کار يا پليس وارد منزل‌تان شود، در را قفل نگه داريد و خودتان تلفن بزنيد.

اگر حياط منزل‌تان بزرگ است از سگ‌هاي تعليم‌ديده کمک بگيريد. فراموش نکنيد، حتي سگ‌هاي کوچک هم موجب ناراحتي دزدها مي‌شوند.

 

امن کردن درها:

اگر فاصله‌اي بين در و قاب آن وجود دارد، براي جلوگيري از ورود دزدان چالاک، آن را با ورقه‌هاي فلزي پر کنيد.

اگر لولاي درتان رو به بيرون نصب شده، در را حتماً به‌گونه‌اي اصلاح کنيد که لولاي آن در داخل خانه باشد. لولاي در در بيرون خانه، به وارد شدن دزدان کمک زيادي مي‌کند.

اگر پنجره منزل‌تان کشويي‌است، يک تکه چوب محکم يا لوله‌اي مناسب، به اندازه لنگه پنجره‌اي که باز مي‌شود، از وسط پنجره بازشو  به قاب آن تکيه دهيد. اين کار از باز شدن پنجره از خارج جلوگيري مي‌کند.

ورود از طريق درهاي پوسيده که به‌راحتي شکسته مي‌شوند، براي دزدان راحت‌تر است. درهاي پوسيده را عوض کنيد.

اگر قسمتي از در منزل‌تان شيشه‌اي‌است و دزد با شکستن آن مي‌تواند به قفل در دسترسي پيدا کند، حتماً قفل در را طوري انتخاب کنيد که فقط با کليد باز شود.

 

امن کردن شيشه‌ها:

شيشه‌هاي منزل‌تان را به قفل‌هاي مطمئن و حتي در صورت امکان به دزدگير مجهز کنيد و يا به‌جاي شيشه بيشتر از قاب‌هاي پهن استفاده کنيد.

اگر قفل جديد در پنجره منزل‌تان نصب کرده‌ايد، محل نصب آن را لحيم کنيد تا مانع از کندن آن توسط دزدها شويد.

 

امن کردن پارکينگ:

پارکينگ‌ها احتياج به دقت بيشتري دارند، پس موارد زير را رعايت کنيد:

اگر شيشه‌هاي پارکينگ را بپوشانيد، دزدها نمي‌توانند بفهمند که اتومبيل شما در منزل است يا خير.

حتي اگر اتومبيلتان در پارکينگ نيست، در آن را حتماً قفل کنيد.

روي در منزل‌تان چشمي نصب کنيد تا با شنيدن صداهاي مشکوک، مجبور به بازکردن در نباشيد.

 

دزد

وقتي منزل نيستيد:

دزدها هميشه منتظر علائمي هستند که نشان دهد شما در منزل نيستيد، تا بتوانند به‌راحتي وارد خانه شما شوند. پس:

اگر قرار است به مراسمي همچون عزاداري که در روزنامه‌ها اعلام مي‌شود برويد، حتماً يک نفر را در خانه بگذاريد. دزدها معمولاً اين اخبار را براي شناسايي منازل خالي، دنبال مي‌کنند.

اگر براي يک يا چند روز از خانه خارج مي‌شويد، زنگ تلفن را بسيار کم کنيد تا از زنگ خوردن مداوم آن، کسي متوجه نبودن شما، نشود.

 

محافظت از وسايل قيمتي:

بهترين راه نگه‌داري طلا و اشياي قيمتي، صندوق‌هاي محافظي‌است که بسيار سنگين بوده  و قابل حمل نباشند. در اين صورت از ضد حريق بودن آن مطمئن شويد. البته اگر اين راه را نمي‌پسنديد:

- بالاي درها مکان‌هاي خوبي براي گذاشتن اشياي کوچک هستند.

- يک محل امن را در نظر بگيريد. مثلاً يک کاشي را برداشته و پشت آن را براي گذاشتن وسايل‌تان خالي کنيد، به‌طوري‌که اين کاشي علامتي از جابه‌جا شدن به جاي نگذارد.

- پايه صندلي و ميزها نيز مکان خوبي‌است. مي‌توانيد انتهاي آنها را برداريد و وسايل کوچک‌تان را جاسازي کنيد، سپس آن را با يک تکه پارچه و چسب بچسبانيد.

- از مکان‌هاي هميشگي همچون زير تشک‌ها، کشوها، و زير فرش‌ها دوري کنيد. به ياد داشته باشيد که دزدان اول سراغ همانجا مي‌روند.

 


گروه گردشگري تبيان- الهام مرادي

منبع: همشهري

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
کرمانشاه-تکیه معاون الملک/سراب نیلوفر/بازارسنتی
ممنون-عالیست...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 23/9/1390 - 18:36
کرمانشاه-تکیه بیگلربیگی کرمانشاه
ممنون/بیسته بیست...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 28/8/1390 - 18:34
م ر
تو همین تابستان بود که خونه ی خاله ام را دزد زد و وقتی شوهرش وارد خانه شد از بالکن پرید پایین
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 18/6/1389 - 19:3