راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 53354
  • يکشنبه 10/7/1384
  • تاريخ :

رموز آداب معاشرت (1)

ده فرمان آداب معاشرت


رموز آداب معاشرت (1)

نشست های اجتماعی بخش مهمی از كار را تشكیل می دهند. در این گردهمایی هاست كه می توان به همراه دوستان تفریح كرد،‌ با مشتری های جدید آشنا شد و قراردادهای مختلف بست.

اما از سویی دیگر این نشست ها می توانند دام هایی خطرناك باشند. كافی است بیش از حد احساس راحتی كنید و خودمانی شوید، قوانین پنهان اجتماعی را زیر پا بگذارید و در نتیجه به راحتی خود را نابود كنید، در حالی كه هیچ وقت نمی فهمید چرا؟

در متن زیر ده دستور آداب معاشرت آورده شده، که توصیه می کنیم به دقت آنها را بخوانید و سعی كنید به اندازه بیماری وبا از آنها دوری كنید. اگر همكاران بی احتیاطتان می خواهند به این محدوده ممنوعه پا بگذارند، به خودشان مربوط است ولی بهتر است شما حواستان را جمع کنید كه درگیر چنین دردسرهایی نشوید.

 

 

عدم توجه: روی برگرداندن از شخصی كه در حال صحبت با شماست، نشانه بی ادبی است. بذل توجه یكی از اصلی ترین نشانه های آداب معاشرت، و بهترین تمجید از طرف مقابل است. برای كسب نتیجه بهتر، می توانید با حالت های مختلف صورت و بدن حركات بدن نشان دهید كه به بحث علاقه مند هستید.

 

 

شـُل دست دادن: این حركت نشان دهنده عدم اطمینان شما به خود است. به نرمی دست بدهید. این كار بیانگر اعتماد به نفس، خونگرمی،‌ گشاده رویی و صداقت است. ولی مراقب باشید زیاده روی نكنید و دست طرف مقابل را خیلی محكم نفشارید، چون آن وقت فكر می كند كه شما آدمی سلطه جو و طالب برتری هستید.

 

 

پشت كردن به دیگری: زبان بدن (ایما و اشاره ها) شما می تواند شخصیتتان را نشان دهد. اگر به خوبی با همكار خود برخورد نكنید، اعلام كرده اید كه هیچ علاقه ای به صحبت ندارید. این كار به نوعی توهین است و می تواند منجر به ایجاد احساسات و تفكرات منفی و حتی خصمانه دیگران نسبت به شما شود.

 

سیگار كشیدن: امروزه، در بیشتر قرارملاقات های عمومی از سیگار كشیدن به شدت اجتناب می شود. امتحانش مجانی است؛ در جمع سیگار آتش بزنید تا چه غیر سیگاری ها و چه سیگاری های مطیع قانون از شما بیزار شوند!

 

 

برداشتن ظرف نوشیدنی با دست راست: همیشه نوشیدنی خود را با دست چپ بردارید. این طوری می توانید هنگام برخورد با دیگری، بدون دردسر و ریختن نوشیدنی روی لباس های خود یا طرف مقابل، با او دست بدهید. به علاوه دست راستتان گرم می ماند، چرا كه نگهداری نوشیدنی با یخ، دستتان را سرد و مرطوب می كند.

 

نپوشیدن كت: هیچ وقت لباسی مانند كت را در نیاورید یا اگر فرضاً برای کلاس گذاشتن کراوات زده اید، گره كراوات خود را شل نكنید مگر این كه میزبان پیش از شما، چنین كاری بكند. به طور کلی، لباس نامرتب در نشست های عمومی بسیار ناپسند است.

 

 

بیش از حد نزدیك ایستادن: هر یک از ما برای خود یك «حد آسودگی» داریم (که درافراد مختلف، متفاوت است) و دوست نداریم دیگران بدون اجازه به این فضای شخصی تجاوز كنند. اگر هم كسی این كار را بكند سعی داریم از او دوری كنیم و از متجاوز به خاطر نزدیكی بیش از حد بیزار می شویم.

 

بلند صحبت كردن: با صدای بلند صحبت نكنید. این كار شما را مغرور و از خود راضی جلوه می دهد. صدایتان باید آرام و یكنواخت باشد و لحنتان باید با زمان و موقعیت حاضر در آن هماهنگ باشد.

 

زمان پایان میهمانی: یك مهمانی رسمی هیچ وقت نباید بیشتر از دو ساعت طول بكشد. ساعت 6 بعدازظهر شروع شود و حداكثر تا ساعت 8 به پایان برسد. تا نیم ساعت پس از ساعت پایان مهمانی باید آنجا را ترك كرده باشید.

 

صحبت همزمان: وقتی شخص دیگری صحبت می كند، بهترین روش اهانت كردن پریدن وسط حرف اوست! قبل از پاسخ دادن، اجازه دهید حرفش را تمام كند. به این ترتیب نشان می دهید كه فرد مؤدبی هستید و طرف مقابل هم بهتر می تواند گفته های شما را بشنود و بفهمد. در ضمن راز سخنور خوب شدن، خوب گوش كردن است.

 

ترجمه : مریم پاک رو

 

لینک ها
چند قانون آداب معاشرت 
تست اعتماد به نفس 
اصول کلی لباس پوشیدن و نحوه ی انتخاب آن 
توصیه به افرادی که دوست دارند بلندتر به نظر برسند 
ارسال به
آخرین نظرات کاربران
erfan m
خوب ولی کم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 23/11/1390 - 23:14
navid جون
خیلی خوب بود!!!
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 20/11/1390 - 9:54
سوما عابدي
خوبه ولی كمه
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 19/11/1390 - 22:16
مهرداد زارع
خوب بود مرسی
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 14/11/1390 - 18:0
ناشناس
ی چیزایی شنیدی این یزا به درد ادمای با کلاس میخوره نه خاکی هایی مثه ما
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 9/11/1390 - 23:47
غزاله باغباني
تشكرخیلی به دردم خورد.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 9/11/1390 - 14:59
شعله
همین؟كم بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 7/11/1390 - 12:43
hadis hadis
خیلی خوب بود ولی کم بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 5/11/1390 - 12:57
پوریا
عالی بود( قابل توجه wow)
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 29/10/1390 - 23:25
ناشناس
زیاد به دردم نخورد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 28/10/1390 - 16:2
محمد چوبند
مطالب می بایست بصورت كاربردی مطرح می شدند.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 26/10/1390 - 17:8
kiyana
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییلللییی کم بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 24/10/1390 - 23:27
ناشناس
خوب بود ولی بهتر به روز بشد.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 13/10/1390 - 9:33
سپيده محمديان
آداب و معاشرت در محل كار ؟؟؟ توضیح دهید....
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 6/10/1390 - 19:19
ناشناس
چیزی که من دنبالش میگردم نبود.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 17/9/1390 - 19:33
مهرزاد نوداری
خیلی مفید اما کم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 10/9/1390 - 12:54
surgun sur
خوبه ولی من احتیاج به نحوه برقراری ارتباط موثر با افرادی که تا حالا ندیدمشون و تو یه جمع جدید باهاشون وارد یه دوره آموزشی شدم دارم چطور رفتار کنم که بتونم بهترین ارتباطها رو داشته باشم و بهره لازم رو هم از اون دوره آموزش ببرم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 30/8/1390 - 21:33
mansour
thank you
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 26/8/1390 - 19:47
حسین ثروتی
بدنبود ولی می شد جذابتر هم باشد البته داستان برداشتن نوشیدنی با دست چب باحال بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 20/8/1390 - 0:44
رضا اکسیر
با سلام بسیار زیبا و متین و در عین حال به درد بخور بود لطفا نام منبع را ذکر فرمایید و در ضمن با ادامه دادن کامل و کاملترش نمایید با تشکر
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 10/8/1390 - 11:57
محمد زالی
مرسی
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 16/7/1390 - 15:27
ناشناس
ممنون
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 13/7/1390 - 14:18
sara zare
نکات خیلی کلیدی مهمه مثل همون گرفتن لیوان با دست چپ خوب بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 12/7/1390 - 17:6
آوا
بسیار عالی بود.ممنون.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 2/7/1390 - 16:28
فریبا
من خودم این آداب رو بلدم شما حرف جدیدی ندارید؟
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 23/6/1390 - 23:18
ناشناس
عالی بود، ممنون تان!
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 16/6/1390 - 14:23
wow
اه اه من كه فقط خندیدم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 16/6/1390 - 2:34
میثم عباسی
خیلی هم خوب بود. چون خیلی از ماها اینها رو رعایت نمی کنیم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 15/6/1390 - 13:59
pouya ranjbar
خیلییییییییییی خوب بود :D
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 9/6/1390 - 20:32
pegah juuun
عالی بود واقعا
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 28/5/1390 - 15:11