تبیان، دستیار زندگی
در حال حاضر یکی از ابزارهای اصلی پرکردن اوقات فراغت و اشتغال نوجوانان و حتی کودکان در رده های سنی مختلف بازی های رایانه ای است و پیشرفت روزافزون، آن ها را به هر شکل که باشند پر مخاطب می سازد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اعتیاد به دنیای بازی های روان گردان

اعتیاد به دنیای بازی

زهرا صادقیان مشاور و درمانگر خانواده  با اشاره به اهمیت نظارت والدین بر استفاده نوجوانان از بازی های رایانه ای، اظهار داشت: در حال حاضر یکی از ابزارهای اصلی پرکردن اوقات فراغت و اشتغال نوجوانان و حتی کودکان در رده های سنی مختلف بازی های رایانه ای است و پیشرفت روزافزون، آن ها را به هر شکل که باشند پر مخاطب می سازد.

وی افزود: بازی های رایانه ای را می توان به جرئت یکی از عوامل پررنگ و تأثیرگذار بر رفتار کودک و نوجوان دانست زیرا دسترسی به آن راحت و خاصیت تصویری و محتوایی آن در شکل دادن به ذهن و روان نوجوان بسیار توانمند است.

این درمانگر ادامه داد: چنانچه نظارت لازم از سوی والدین برای کنترل و پیشگیری انجام نشود، وارد آمدن آسیب های جدی در مدت زمان طولانی بر ذهن و روان نوجوان حتمی خواهد بود.

صادقیان با اشاره به فرایند رشد در نوجوانان و ایجاد اختلال به وسیله تکنولوژِی، گفت: نوجوانان در این سن و بویژه دوران بلوغ هیجان پذیرترند و بازی های رایانه ای یک دریچه به دنیایی بوده که فرد در آن احساس لذت و هیجان دارد بنابراین در طول زمان تداوم این لذت را خواستار است به طوری که با آن مانوس می شود.

این مشاور در پایان با بیان اینکه تداوم لذت طلبی در دنیای مجازی می تواند منجر به اعتیاد شود، بیان داشت: آسیب های این بازی ها اغلب به شکل خشونت طلبی، افت تحصیلی، ضعف مهارت های شناختی، رشد منفی هوش هیجانی و بلوغ زودرس است که هرکدام راه هدایت نوجوان را به مسیرهای نامطلوب و معضلات فراهم می کند.

منبع: خبرگزاری باشگاه خبرنگاران | آخرین اخبار ایران و جهان

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .
مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.