راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • امیر دلها؛ امام کاظم علیه السلام
    امیر دلها؛ امام کاظم علیه السلام
    راجع به نهمین معصوم و هفتمین امام همام حضرت کاظم علیه السلام که در سال 128هجری قمری متولد شدند، و به ظاهر سی و پنج سال، از عمر پنجاه و پنج ساله شان را سکاندار قلوب بشر در راه مانده بودند، می‌توان از ابعاد مختلف سخن گفت
  • احوالی از امام کاظم نمی‌پرسی؟
    احوالی از امام کاظم نمی‌پرسی؟
    از طرف من به او بگو: هر روز که از این روزهای سخت بر من می‌گذرد یکی از روزهای خوشی تو هم سپری می‌شود، تا آن روزی برسد که من و تو در یک جا به هم برسیم، آنجا که اهل باطل به زیانکاری خود واقف می‌شوند. دوران بقا چو باد صحرا بگذشت تلخی و خوشی و زشت
  • باب الجنة زمینیان - قطعه‌ای در ولادت امام کاظم
    باب الجنة زمینیان - قطعه‌ای در ولادت امام...
    خشم از راهى رفت و موساى کاظم از راه دیگر؛ آن گاه، درها گشوده شد و بهارى به دنیا آمد که میان دو واژه «رضا» و «صادق»، جمع معانى شد؛ زاده صادق و پدر رضا، آن که با شکفتن خویش، آدمى را بر پلّکان هفتم از نردبان تکامل، به معبود نزدیک تر م
  • تعداد بازديد :
  • 1678
  • پنج شنبه 1/11/1388
  • تاريخ :

باب الحوائج

دعای عجیب امام کاظم برای شفای درد خلیفه

دعا

 

یکی از خلفای بنی عباس به دل درد شدیدی مبتلا شد. «بختیشوع» که از پزشکان ماهر آن زمان بود، بر بالین او رفت و پس از معاینه، معجونی درست کرد و به خلیفه داد. او خورد، ولی خوب نشد. بختیشوع که ازدرمان او ناامید شده بود گفت: «آنچه مربوط به علم پزشکی بود را انجام دادم، ولی درد تو با این درمانها بهبود نمی‌یابد؛ مگر اینکه شخصی که دعایش مستجاب می‌شود و در پیشگاه خدا مقامی دارد برای تو دعا کند.» خلیفه به یکی از دربانان گفت: «موسی بن جعفر  را به اینجا بیاور.» او رفت و امام علیه السلام را آورد. آن مرد دربان در بین راه دید که امام کاظم علیه السلام مشغول راز و نیاز و دعا کردن است.

در همان لحظه درد خلیفه برطرف شد و او شفا یافت. خلیفه پس از بهبودی، امام کاظم علیه السلام را به حق جدش رسول خدا صلی الله علیه و آله قسم داد تا بداند آن حضرت چه دعایی برایش کرده است. امام فرمود: «گفتم خدایا! همان گونه که نتیجه ذلت بار گناه را به خلیفه نشان دادی، نتیجه عزت بخش اطاعت مرا نیز به او نشان بده».

 

تنظیم: گروه دین و اندیشه - حسین عسگری

 

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
مهدي مشهد
حدیثش تو كدوم كتابه .
یا حیدر كرار.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 3/11/1388 - 23:42
reza1345200
به نام خدا - بسیار جالب است و نشان دهنده ارتباط امام با امور غیبی است زیرا بلافاصله که فرستاده خلیفه به نزد امام (ع) می رود امام از خواسته خلیفه آگاه بود .
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 1/11/1388 - 22:23