تبیان، دستیار زندگی
آمار جهانی سرعت اتصال به اینترنت نشان می دهد که ایران از میانگین ۱.۸مگابیت بر ثانیه در سه ماهه آخر سال گذشته میلادی به ۴.۷مگابیت بر ثانیه در سه ماهه ابتدایی سال جاری میلادی رسیده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

براساس گزارش های جهانی:

اینترنت موبایل ایران ١٦٠درصد سریع شد

اینترنت گوشی آمار جهانی سرعت اتصال به اینترنت نشان می دهد که ایران از میانگین ١.٨مگابیت بر ثانیه در سه ماهه آخر سال گذشته میلادی به ٤.٧مگابیت بر ثانیه در سه ماهه ابتدایی سال جاری میلادی رسیده است.

فرآوری: بابایی- بخش ارتباطات تبیان

اینترنت موبایل

تحقیقات اخیر مراکز معتبری چون آکامای در زمینه سرعت دسترسی به اینترنت نشان می دهد که سرعت اینترنت همراه ایران در اولین فصل 2016 نسبت به آخرین سه ماهه 2016 بالغ بر 160 درصد رشد داشته است.

آمار کلی هم در بازه زمانی مذکور نشان می دهد که وضعیت اینترنت کشورمان از 2 به 3.5 مگابیت بر ثانیه رسیده که رشدی 75 درصدی را نشان می دهد.

مرور وضعیت سرعت اینترنت کشورهای دیگر مخصوصاً همسایگان، این رشد 75 درصدی را ناچیز جلوه می دهد زیرا 90.5 درصد اماراتی ها، 87.2 درصد ترکی ها، 78.8 درصد قطری ها و 62.1 درصد اردنی ها با متوسط سرعت چهار مگابیت بر ثانیه به اینترنت دسترسی دارند.

میانگین بیشترین سرعت دسترسی به اینترنت هم در سطح جهانی 34.7 مگابیت بر ثانیه گزارش شده که به نسبت آخرین فصل سال 2015 رشدی 6.8 درصدی داشته است.

گزارش جهانی این مرکز نشان می دهد که میانگین سرعت اتصال به اینترنت 6.3 مگابیت بر ثانیه است که باز هم در قیاس با بازه زمانی مذکور رشدی 12 درصدی داشته است.

به وضوح مشخص است که میانگین سرعت اتصال به اینترنت در کشورمان همچنان 2.8 مگابیت کمتر از نرخ میانگین جهانی است.

میانگین بیشترین سرعت دسترسی به اینترنت هم در سطح جهانی 34.7 مگابیت بر ثانیه گزارش شده که به نسبت آخرین فصل سال 2015 رشدی 6.8 درصدی داشته است.

پرسرعت ترین اتصال به اینترنت در آسیا متعلق به کشورهای زیر است:

اینترنت موبایل

ظرفیت پهنای باند به ٥٦٤ گیگابیت رسید

براساس آخرین آمارهای منتشر شده، ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور به ٥٦٤ گیگابیت بر ثانیه رسیده و تا پایان خردادماه امسال بیش از ٥٧ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور نصب شده است.

دفتر بررسی های فنی اقتصادی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت شبکه زیرساخت ارتباطی کشور را تا پایان خردادماه سال ٩٥ اعلام کرد.

براساس این گزارش ٥٧ هزار و ٩٣٦ کیلومتر فیبرنوری بین شهرهای کشور نصب شده است و ظرفیت شبکه اینترنت داخلی (IP داخلی) به ٤ هزار گیگابیت بر ثانیه رسیده است.

براین اساس میزان ترانزیت ارتباطات بین الملل نیز 3600 لینک STM1 برآورد می شود. هر لینک STM1 به میزان 155 مگابیت بر ثانیه ظرفیت دارد.

بررسی های انجام شده نشان می دهد که ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل ٥٦٤ گیگابیت بر ثانیه است و ظرفیت مسافت شبکه انتقال ارتباطات کشور ١٣ میلیون و ٣٢٧ هزار گیگابیت بر کیلومتر برآورد می شود. وزارت ارتباطات پیش از این نیز از ٦ برابر شدن ظرفیت شبکه پهنای باند اینترنت بین الملل خبر داده بود.

طبق این بررسی ها میزان دسترسی در مدت اندازه گیری در شبکه انتقال ٩٩.٩٦ درصد و میزان دسترسی در مدت اندازه گیری در شبکه ارتباطات داده ٩٨.٤٩ درصد اعلام شده است.

تا پایان خردادماه امسال ١٨ درصد سامانه مدیریت امنیت اطلاعات در فاز ٤ (ISMS ) استقرار یافته است و میانگین تاخیر در ارسال بسته های اینترنتی در شبکه ارتباطات داخلی کشور ١٠.١٨ میلی ثانیه است.

براین اساس میزان ترانزیت ارتباطات بین الملل نیز ٣٦٠٠ لینک STM١ برآورد می شود. هر لینک STM١ به میزان ١٥٥ مگابیت بر ثانیه ظرفیت دارد.


منابع: تسنیم، مهر