• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1204409

پرسش

با عرض ادب و احترام و تبریک سال نو
بنده دانشجوی مهندسی برق الکترونیک ترم 8 دانشگاه آزاد هستم من از ترم 7 شروع کردم به درس خواندن کنکوری برای کنکور 94 متاسفانه اصلا خوب ندادم .با اینکه خیلی تلاش کردم مثلا روی درس الکترونیک خیلی وقت گزاشتم و تمام تستاشو زدم به این صورت که تست رو میخوندم و ایده راه حلشو تو حله تست نگاه میکردم و بقیه راه حل رو بدون دیدن میرفتم ( به نظرم همین شیوه مشکل داشت) به نظر شما چی؟ ولی با این حال منفی زدم تو کنکور! من از اول سال شروع کردم روی درس مدار الکتریکی وقت گذاشتن از هفته آینده میخوام با برنامه ای که شما میدید کارم رو دنبال کنم با توجه به اینکه درس این ترمم هم دارم و قصدم اینه حتما به امید خدا دانشگاه روزانه یا شبانه تهران در گرایش الکترونیک قبول شوم.بزرگواری بفرمایید بنده رو راهنمایی کنید که از هفته آینده روی چه دروسی و چه منابعی وقت بگذارم چون نظره شما برام مهمه با توجه به اینکه شما دکترا برق رو دارید . میخوام همه دروسو بخونم حتا مغناطیس .! و آیا شما گرایش الکترونیک رو برای آینده شغلی قبول دارید؟!

پاسخ

با نام و یاد خدا
و با سلام،
دوست گرامی، البته بنده بازارکار گرایش الکترونیک را مناسب می‌دانم و این گرایش در شرایط خوبی در کشور قرار دارد. در ضمن، در مورد نحوه مطالعه باید خدمتتون عرض کنم که، برای مطالعه باید مراحل زیر را جهت یادگیری هر مبحث انجام دهید:
1- مطالعه مطلب از روی کتاب درسی
2- حل تمام تمرین های کتاب درسی
3- حل چندین تست بدون زمانگیری جهت آشنائی با نحوه طرح سوال در موضوع مورد مطالعه
4- مطالعه نکات کنکوری آن مطلب
5- حل تست با زمانگیری
در مورد مطالعه دروس مفهومی و محاسباتی می بایست چند نکته را در نظر داشته باشید: 1) یادگیری مفاهیم پایه در این درس اهمیت بسیاری دارد و اگر می خواهید این درس را بخوبی یاد بگیرید باید مطالعه را از مباحث پایه ای آغاز کنید. بطور مثال اگر قوانین مشتق گیری را یاد نگیرید نخواهید توانست بحث کاربرد مشتق را بخوانید. 2) برخلاف دروسی همچون زیست شناسی، حل تمرین بسیار در یادگیری دروس مفهومی و محاسباتی بسیار مهم است. تا تمرینهای کتاب درسی مربوط به هر مبحث انجام داده نشود امکان اینکه بتوان تستهای مربوط به آن مبحث را پاسخ داد وجود ندارد. 3) برای تسلط به دروس محاسباتی می بایست ابتدا تمرینهای ساده تر را حل کرد و کم کم سراغ تمرینهای دشوارتر رفت.
ابتدا باید برای همه دروس یک منبع مطالعه برای خود در نظر بگیرید. این منبع می تواند کتب دانشگاهی و یا جزوات موسسه های کنکوری باشد. فقط اگر منبع مطالعه ای که انتخاب می کنید شامل تست نیست باید یک مرجع هم برای تست زنی آن درس انتخاب کنید. چند نکته را مدنظر داشته باشید تا به جزئیات برنامه بپردازیم: 1) همه دروس باید همزمان با هم مطالعه شوند تا همیشه در ذهن شما بمانند. 2) در مواد امتحانی مانند ریاضی یا مدارهای الکتریکی که شامل بیشتر از یک درس هستند، ابتدا مطالعه را از یک درس شروع کرده و بعد از اتمام آن سراغ درس دیگر بروید. 3) یادتان باشد در هر درس تا بر یک منبع مطالعاتی مسلط نشده اید سراغ کتاب دیگری نروید. البته هرگاه مطلبی را از روی منبع اصلی متوجه نشدید می توانید آن مطلب را از روی کتاب یا جزوه دیگری بخوانید. 
بطور مثال می توانید برنامه ای مانند این را اجرا کنید (گرایش الکترونیک):
شنبه: زبان عمومی/ مدارهای الکتریکی/ سیستم های کنترل/ تجزیه و تحلیل سیستم ها
یک شنبه: زبان تخصصی/ ریاضیات/ الکترونیک/ الکترومغناطیس
دوشنبه: زبان عمومی/ مدارهای الکتریکی/ سیستم های کنترل/ تجزیه و تحلیل سیستم ها
سه شنبه: زبان تخصصی/ ریاضیات/ الکترونیک/ الکترومغناطیس
چهارشنبه: زبان عمومی/ مدارهای الکتریکی/ سیستم های کنترل/ تجزیه و تحلیل سیستم ها
پنج شنبه: زبان تخصصی/ ریاضیات/ الکترونیک/ الکترومغناطیس
جمعه: دروس ترم 
اگر مطالعه برنامه فوق برایتان دشوار است آنرا بگونه ای تغییر دهید که هر روز دروس کمتری را بخوانید.
مواد امتحانی و منابع پیشنهادی جهت مطالعه (گرایش الکترونیک):
ریاضیات (ضریب 4):
معادلات: کتاب آقاسی/ کتاب راهیان ارشد خداکرمی
ریاضیات مهندسی: مهندس کریمی
آمار و احتمالات: کتاب دکتر نیکوکار/ کتاب پردازش
مدارهای الکتریکی (ضریب 4):
نظریه مدارها و شبکه ها چارلز دسور و جزوه دکتر ملک محمد
الکترونیک (ضریب 4):
الکترونیک 1 میر عشقی
الکترونیک 2 سدرا
مسائل الکترونیک تقی شفیعی
سیستم های کنترل خطی (ضریب 3):
کنترل خطی اوگاتا و کتاب مدرسان شریف
الکترومغناطیس (ضریب 3):
کتاب هرینگتون و جزوه پارسه
تجزیه و تحلیل سیستم ها (ضریب 4):
راهیان ارشد
سیگنالها و سیستم های اپنهایم
زبان عمومی و تخصصی (ضریب 3):
longman complete course for the toefl test
تافل رهنما (ابراهیم نظری تیموری)
انگلیسی برای دانشجویان رشته های برق الكترونیك، كنترل و مخابرات (منوچهر حقانی- انتشارات سمت)
انگلیسی برای دانشجویان رشته مهندسی برق (قدرت / الكتروتكنیك)- (انتشارات سمت- جلالی پور)
موفق و پیروز باشید

مشاور : دکتر بمانی | پرسش : جمعه 14/1/1394 | پاسخ : جمعه 14/1/1394 | | ليسانس | 22 سال | کنکور ارشد | تعداد مشاهده: 235 بار

تگ ها : کنکور ارشد برق نحوه مطالعه

مشاوره های مرتبط

سلام مجدد خدمت دکتر عزیز.من قبلا سوالی با کد ۱۳۲۵۴۰۱ از خدمتتون پرسیدم. به لطف خدا طبق برنامه ریزی های کارهای روزانه ۴ ساعت رو میتونم برای مطالعه وقت بزارم.کتاب تست همراه پاسخ کنکورهای ده سال گذشته رشته مشاوره رو تهیه کردم ولی مثل یه آدم گیج شدم.نمیدونم چطور بخونم.به نظرم تست ها و پاسخ هاشون رو به دقت بخونم خیلی خیلی بهتره ولی متاسفانه نمیدونم چطور بخونم.برنامه ریزی رو نمیدونم چطور باشه

با سلام مجدد خدمت شما
با تشکر بابت پاسخگویی در رابطه با کنکور مشاوره۱۳۲۵۳۴۳
تمام منابعی که دارای ضریب بودن رو که معرفی کردید من خیلی وقته تهیه کردم و مشکلم اینه که نمیتونم برنامه ریزی کنم.من ساعت ۷ و نیم تا دو و نیم سرکار هستم.بعد تا برسم خونه و نماز و ناهار ساعت ۴ میشه.ساعت ۴باید درس بچه هارو بفرستم.بعد از اون درس های دخترم رو باهاش کار کنم.از طرفی دوتا دانش آموز رو آموزش میدم در منزل(در راه رضای خدا)کار خونه و خونه داری هم که سر جای خودش.به نظرتون با این شرایط چطور مطالعه داشته باشم.چون من میخوام که حتما ارشد رو قبول بشم.واقعا برای دل خودم نیاز دارم به این قبولی و موفقیت بعدش.برای برنامه ریزی کمکم کنید خواهش میکنم

با سلام وخسته نباشید اینجانب داوطلب کنکور ارشد عمران سال 99 میباشم .
با توجه به تعطیلی دانشگاه ها و اوضاع کرونایی و قرنطینه خانگی سطح تمرکز من و ایضا ساعت مصالعاتی من به شدت افت نموده و اوقات زیادی از روز صرف تماشایی تلوزیون و کار های متفرقه میگردد و با توجه به حجم بالایی از دروسی که میباست مطالعه کنم ، عملا دچارنوعی احساس عصبانیت از خود و بی انگیزگی شده ام ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید .

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده سال 96 لیسانس ژنتیک گرفتم و الان میخوام ارشد وزارت بهداشت رشته ژنتیک پزشکی شرکت کنم.برای کنکور سال1400 که یعنی از الان یک سال و نیم وقت دارم. متاسفانه پایه ام ضعیفه و زبانم هم افتضاحه. حالا میخوام بدونم از کجا باید شروع کنم و چی بخونم. من حتی مباحث کارشناسی رو فقط پاس کردم و اصلا هیچی یادم نیست.
اما الان میخوام قوی جلو برم و بتونم حتما دانشگاه تهران یا اصفهان قبول بشم. اولا میخواستم بدونم من باید مباحث پایه رو مطالعه کنم یا رفرنس ها خودشون از پایه هستن و کافیه ؟
رفرنس های ژنتیک پزشکی چیه؟ چندجا سرچ کردم به جز خود ژنتیک بقیه رفرنس ها متغیرن و حتی برای زبان هیچ منبعی معرفی نشده.
در کل خیلی گیج هستم و نمیدونم دقیقا کنکور وزارت بهداشت چطوریه و چطور میتونم نتیجه خوب بگیرم؟

سلام وقتتون بخیر بنده دانشجوی رشته ی گیاهپزشکی هستم. با وجود خوشبینی ها و امید هایی که علی رغم انتخاب رشته ی اشتباهم داشتم، نسبت به رشته ی تحصیلیم دلسرد شدم. انگیزه تحصیلی بسیار بالایی دارم و حقیقتا پشیمانم از اشتباه بزرگ زندگیم که مربوط به کنکورم هست. بین کنکور ارشد و کنکور مجدد مردد ام، با توجه به این که 21 سال سن دارم و ترجیح بر این هست که حساب شده قدم بردارم. سوال من اینه که آیا امکان شرکت در ارشد بیوتکنولوژی پزشکی برای رشته ی من میسره؟ و اینکه بین ارشد سم شناسی و کنکور مجدد به جهت رشته های پزشکی کدوم به صلاحه؟

با سلام و خسته نباشید . انجانب دانشجوی سال اخر مهندسی عمران هستم و قصد شرکت در ازمون کارشناسی ارشد سال99 رادارم ولی چون در زمان کنکور کارشناسی عملکرد; خوبی نداشتم و همین امر باعث شد که در دانشگاه نه چندان خوبی پذیرفته شوم حتی با وجودی که پس از ان در دانشگاه تلاشم را بیشتر کردم و معدل کل 18.69 رانیز به دست اوردم و چندین مقاله در کنفرانس های داخلی و خارجی ارائه کردم ولی نوعی ای احساس ترس از کنکور و اینکه اگر موفق نشوم ، رقبای من از دانشگاه های بتری اند و ...باعث ایجاد سرخوردگی مندر در مطالعه دروس شده و بخش زیادی از انرژی من را میگیرد لطفا راهنمایی بفرمایید و اینکه من چه باید بن بکنم و چگونه خودم و درس هایم را مدیریت کنم

UserName