• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1177482

پرسش

سلام.من متاهل. داراى یک پسر دو و نیم ساله و شاغل میباشم,لیسانس مدیریت مالى دارم.دوست دارم داروسازى بخونم.ایا بنظر شما براى سن من دیر نشده؟میخوام دانشگاه آزاد شرکت کنم.آیا بنظر شما امکان قبولی برأیم وجود دارد؟من از هفت صبح تا دو عصر سر کارم.ممکنه یه برنامه مطالعاتی بهم پیشنهاد بدید؟

پاسخ

با نام و یاد خدا،

و با سلام،

دوست گرامی، البته تحصیل هیچ گاه دیر نیست و نباید از این دید به مسئله نگاه کنید. ولی شما قصد شرکت در رشته داروسازی از چه مقطعی دارید؟ چون این سوال را در بخش دکتری مطرح نموده‌اید بنده بنا را بر این می گذارم که شما قصد شرکت د رآزمون دکتری این رشته را دارید. باید در نظر داشته باشید که رشته داروسازی در ایران، به صورت دكترای پیوسته وجود داره و شما نمی توانید از مدیریت به این رشته ادامه تحصیل دهید. در واقع برای تحصیل در مقطع دکتری عمومی داروسازی باید در کنکور سراسری شرکت کنید که منابع آن دروس رشته تجربی است و در ضمن، رتبه مورد نیاز برای آن نیز به دانشگاه و محل تحصیل بستگی دارد و نمی‌توان به طور کلی در این زمینه صحبت کرد. توصیه بنده تغییر رشته به شیمی دارویی است. رشته شیمی دارویی دارای آینده شغلی مناسبی هست و قبولی در آن ساده تر از داروسازی است. بنده در ادامه به معرفی رشته شیمی دارویی می پردازم و در صورتی که از انتخاب رشته شیمی دارویی مطوئن گشتید بنده در مشاوره بعدی برنامه مناسب برای شما را ارائه خواهم کرد.


برای آشنایی با این رشته و مقایسه آن با رشته داروسازی توصیه می‌کنم مطالب 2 لینک زیر را مطالعه نمایید.

http://alchemists.blogfa.com/post-99.aspx

HTTP://EDUCATION.TUMS.AC.IR/IPPWEBV1C037/PERSIAN_WEBUI/TEMPLATES/WEBSITETEMPLATE1/WEBSITEFILE1071.ASPX?MAININFORMATIONID=1403


اگر تمایل دارید که در کارشناسی ارشد شیمی دارویی ادامه تحصیل دهید باید در آزمون ارشد مجموعه شیمی وزارت علوم نام نویسی کرده و با ضرایب شیمی آلی به سوالات پاسخ دهید. در هنگام انتخاب رشته خواهید توانست یکی از دانشگاههای صنعتی شیراز یا صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی را برای تحصیل در رشته شیمی دارویی انتخاب کنید. همچنین اخیراً رشته شیمی دارویی به کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت اضافه شده و از طریق این کنکور در دانشگاههای علوم پزشکی اهواز، علوم پزشکی اصفهان و واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد دانشجو می پذیرد. به نظر بنده بهتر است در کنکور وزارت بهداشت شرکت کرده و در دانشگاههای علوم پزشکی رشته دلخواهتان را ادامه دهید.

رشته شیمی دارویی رشته ای بسیار نزدیک به داروسازی می باشد که البته رشته دشوار اما جذابی نیز هست. با توجه به نیاز کشور به این رشته، بازار کار خوبی نیز دارد.

تعریف و هدف:
دوره دكترای(PH.D)رشته شیمی دارویی بالاترین مقطع تحصیلی بوده كه شامل مجموعه‌ای از فعالیتهای تحقیقی و آموزشی است كه به منظور نیل به اهداف زیر ارائه شده است.
الف - تربیت نیروی انسانی متخصص در رشته شیمی دارویی جهت تأمین اعضا هیئت علمی دانشكده های داروسازی كشور.
ب - تربیت نیروی انسانی متخصص برای تحقیق در جهت تولید مواد اولیه داروئی و توسعه صنایع داروسازی كشور.
2- نقش و توانایی:
فارغ‌التحصیل این رشته توانایی انجام فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و خدماتی در زمینه‌های سنتز مواد اولیه دارویی، طراحی دارو، كنترل دارو، تعیین ساختمان و سنتز مواد مؤثره گیاهی و مواد جدا شده از میكروارگانیسم‌ها را خواهد داشت.
3- ضرورت و اهمیت:
باتوجه به گسترش دانشكده‌های داروسازی در سراسر كشور و تشكیل دوره‌های تخصصی داروسازی و نیاز به متخصصین رشته شیمی دارویی برای تدریس واحدهای درسی عمومی و تخصصی این رشته و همچنین با توجه به سیاستهای دولت جمهوری اسلامی در زمینه خودكفایی مواد اولیه دارویی، دكترای(PH.D)شیمی دارویی به منظور رفع كمبودها و تأمین نیروی انسانی ماهر برای دانشگاهها و صنایع دارویی ارائه می‌گردد.
4- طول دوره و شكل نظام آموزشی:
حداكثر مدت مجاز تحصیل در دوره دكترای(PH.D)رشته شیمی دارویی برای دانشجویان تمام وقت 5/4 سال است و تمدید دوره براساس مقررات و مصوبات شورای عالی برنامه ریزی می‌باشد. این دوره شامل دو مرحله آموزشی و پژوهشی می‌باشد. مرحله آموزشی از زمان پذیرفته شدن دانشجو در امتحان ورودی آغاز شده و دانشجو پس از طی دوره آموزشی و گذراندن امتحان جامع وارد مرحله پژوهشی می‌گردد.
مرحله پژوهشی پس از قبولی داوطلب در امتحان جامع آغاز شده و با تدوین رساله و دفاع از آن پایان می‌پذیرد. دانشجو می‌تواند تحقیقات اولیه مرحله پژوهشی را در مرحله آموزشی آغاز نماید ولی ثبت نام رسمی وی برای رساله منوط به موفقیت در امتحان جامع است.

مطالب زیر از سایت
HTTP://EDUCATION.TUMS.AC.IR/IPPWEBV1C037/PERSIAN_WEBUI/TEMPLATES/WEBSITETEMPLATE1/WEBSITEFILE1071.ASPX?MAININFORMATIONID=1403
گرفته شده است که برای مطالعه بیشتر می توانید به آن مراجعه نمایید.

موفق و پیروز باشید.

مشاور : دکتر بمانی | پرسش : دوشنبه 21/7/1393 | پاسخ : جمعه 25/7/1393 | | ليسانس | 32 سال | کنکور دکترا | تعداد مشاهده: 148 بار

تگ ها : ادامه تحصیل دکتری شیمی دارویی داروسازی

UserName