• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 8
تعداد نظرات : 3
زمان آخرین مطلب : 2873روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

زمانی که “شورش در شهر” یا “هواپیمای آتاری” را بازی می‌کردم اگر کسی به من می‌گفت چندین سال بعد قرار است یک وسیله‌ای مثل کلاه سرت بگذاری و سپس عینا حس قرار گرفتن در یک محیط واقعی بازی را خواهی داشت و احتمالا عکسی هم از گرافیک بازی‌های امروزی به من نشان می‌داد، قطعا نه تنها این حرف‌ها را باور نمی‌کردم بلکه فکر می‌کردم دارد هذیان می‌گوید. مگر می‌شود که بازی چنینی کیفیتی داشته باشد؟ خلاصه این که چنین افکاری در آن زمان برایمان بسیار بعید بود اما…

زمان گذشت و گذشت و زمانی بازی‌های پلی‌استیشن ۱ را به عنوان اوج گرافیک موجود می‌شناختم و بازی فوتبال ۹۹ آن را به پدر و مادرم نشان می‌دادم و می‌گفتم ببینید چقدر طبیعی و واقعی است و آن‌ها هم تایید می‌کردند. جند سال گذشت و وقتی به همان فوتبال نگاه می‌کردم به جای چهره بازیکنان پیکسل می‌دیدم! این همان فوتبالی بود که زمانی اوج گرافیک موجود بود. پس چه شد؟

وقتی که به نسل ۷ رسیدیم و پرش گرافیکی و کیفیتی را که از نسل ۶ به ۷ ایجاد شده بود را مشاهده کردیم، کم‌کم افکارمان طوری رقم خورد که “شاید هر چیزی ممکن است”. چیزهایی می‌دیدیم که دیگر می‌توانستیم باور کنیم که شاید در آینده اتفاقات غیر قابل باوری بیافتد. آن روزها گرافیک عنوانی مثل Heavy Rain و…  را بالاترین می‌دیدم ولی دیگر در دلم می‌دانستم که این گرافیک‌ها بالاترین نخواهند ماند و به زودی جای خود را به کیفیتی برتر خواهند داد.

همیشه این یک آرزو بود که “چقدر خوب می‌شد که می توانستیم خودمان در محیط بازی و در واقع در بطن آن قرار بگیریم و مثلا راه برویم و اسلحه‌ای در دست داشته باشیم و شلیک کنیم”. آرزویی که هر چقدر به سال‌های اخیر نزدیک‌تر می‌شدیم بیشتر قابل دسترس به نظر می‌رسید و منتظر بودیم تا به زودی از حالت آرزو و رویا در بیاید و تبدیل به واقعیت شود. حالا از نوع مجازی…

واقعیت مجازی... ناصر خان حجازی!... ببخشید، خیلی قابلیت خوبی است!

واقعیت مجازی… ناصر خان حجازی!… ببخشید، خیلی قابلیت خوبی است!

همین‌گونه هم شد و هدست‌های واقعیت مجازی یکی یکی معرفی شدند و وعده‌های بسیار شیرینی به ما می‌دادند که بالاخره می‌توانیم خود را در بطن محیط بازی تصور کنیم و به جای بازی دادن یک شخصیت خودمان بازی کنیم. یعنی مثلا به جای این که در یک بازی ترسناک موجودی خوفناک به شخصیت بازی حمله کند و ما بترسیم، این بار این موجود ترسناک در کنار ما و نزدیک خود ما ظاهر شود و به ما حمله کند به طوری که انگار واقعا ما آن‌جا هستیم و آن موجود در کنار ما. این ترس بسیار بسیار لذت‌بخش‌تر و وحشتناک‌تر و واقعی‌تر است.

پس از این که تعدادی از منتقدان و وبسایت‌های معتبر توانستند به این هدست‌ها دسترسی یابند و آن‌ها را امتحان کنند مشخص گردید که این وعده‌ها دروغین نیستند و به واقع می توانیم حس و حال واقعی قرار داشتن در محیط بازی را تجربه کنیم و این‌گونه این هدست‌ها و بحث در مورد آینده آن‌ها و قیمت و … بسیار داغ و پر طرفدار شد. صحبت در این موارد بسیار زیاد است و در حوصله این مطلب نمی‌گنجد و لازم است تا این بحث را به صورت مجزا از این مقاله انجام دهیم.

به تازگی هدست واقعیت مجازی Oculus Rift در حال عرضه شدن به بازار است البته با قیمتی بالا که منصفانه به نظر نمی‌رسد، مخصوصا با قیمتی که برای هدست Playstation VR در نظر گرفته شده است و بسیار مناسب‌تر است برای قشری که توان مالی متوسطی دارند. به بهانه همین مسئله تصمیم گرفتیکم تا ۱۰ عدد از برتیرن بازی‌های هدست‌های واقعیت مجازی را برای شما معرفی کنیم تا اگر در آینده یا هم‌اکنون قصد خرید این تکنولوژی را داشتید برای خرید بازی دچار مشکل در انتخاب نشوید و عنوان نامناسبی را خریداری نکنید. شما می‌توانید بسته به سبک مورد علاقه‌تان بازی موردنظر خود را در این لیست بیابید و برای خرید آن اقدام کنید، در حالی که از کیفیت بالای آن مطمئن هستید. بیش از این بحث را طولانی نمی‌کنیم و به سراغ “۱۰ عنوان برتر واقعیت مجازی که باید تجربه کنید” می‌رویم. با من همراه باشید.

 

۱۰- Keep Talking and Nobody Explodes

hqdefault

عنوان Keep Talking and Nobody Explodes که نسخه معمولی و غیر واقعیت مجازی نیز دارد یک بازی همکاری چند نفره است که طی آن یک نفر باید بمب را غیر فعال کند در حالی که نفر دیگر با استفاده از یک دفترچه دستورالعمل باید بازیباز اول را برای درست خنثی کردن بمب راهنمایی کند. به نظرتان آسان می آید؟ نه؟ اما اشتباه می کنید. از آنجایی که هر بازیباز تصویری که دیگری می بیند را مشاهده نمی کند، خنثی کردن بمب نیاز به کار تیمی بسیار دقیق و همینطور صبر و حوصله دارد و این برای جلوگیری از منفجر کردن خودتان ضروری است. زمان نیز به ضرر شما در حرکت است و استرس را برایتان دوچندان می‌کند. به لطف واقعیت مجازی انفجار بمب به قدری خوفناک است که کاملا حس انفجار به شما دست می‌دهد و شما را زهر تکر می‌کند. به همین خاطر هم که شده و برای جلوگیری از این انفجار شدید حداکثر سعی خود را برای خنثی کردن بمب خواهید کرد.

۹- Esper 2

Esper2_1-1

Esper 2 یک عنوان پازل فوق‌العاده زیبا است و در آن شما در نقش یک بازرس عضو ESPR هستید، سازمانی که برای مقابله و بررسی شیوع اخیر افزایش افرادی با قدرت‌های در حال توسعه Telekinetic تشکیل شده است.

مرکزیتی که در داستان این بازی قرار گرفته است و سایر المان‌ها حول آن می‌چرخند، یک فرضیه کاملا دور از واقعیت است ولی نمی‌توان منکر این شد که همین موضوع به جذابیت بازی افزوده است. صداگذاری‌های بازی نیز به بهترین شکل انجام شده است و روند داستانی بازی به شکلی جذاب و گیرا دنبال می‌شود. دلایل زیادی وجود دارد که بازی Esper 2 را در لیست عناوین مورد انتظار خود برای تجربه با هدست واقعیت جازی قرار دهید.

۸- Battlezone

battlezone-promo

Battlezone نسخه بازسازی و ریمستر شده یک عنوان کلاسیک است که به نسل هشتم بازی های رایانه‌ای آمده است آن هم با هدست واقعیت مجازی. این عنوان شما را داخل یک تانک قرار می‌دهد و باید با تهدیداتی که علیه انسان‌ها و بشریت وجود دارد مقابله کنید و دشمنان را از بین ببرید. این بازی یکی از عناوین زمان لانچ هدست Playstation VR است که اکتبر امسال به بازار خواهد آمد. در مراسم EGX سال ۲۰۱۵ عده‌ای توانستند این بازی را تجربه کنند و همگی اذعان داشتند که Battlezone از آن دست بازی‌های واقعیت مجازی است که قطعا ارزش منتظر ماندن و تجربه کردن را دارد. هدایت یک تانک مجازی و مبارزه کردن با دشمنان در حالتی مانند واقعیت بسیار لذت بخش خواهد بود.

۷- Trackmania Turbo

tmt_screen_lagoon5_e3_150615_4pm_pt

از لانچ عنوان Trackmania Turbo که هفته گذشته برای رایانه‌های شخصی و کنسول‌های نسل هشت منتشر شد کاملا مشخص بود که این بازی در واقعیت مجازی چه عنوان بی نظیر و حماسی خواهد شد.

واقعا این بازی در واقیعت مجازی دیوانه کننده خواهد شد. چرخیدن‌ها و حرکات سریع و پشت سر هم در loop ها یکی پس از دیگری و پرش‌های شجاعانه و دلهره‌آور از روی مسیر‌های مختلف، هیچ چیزی کمتر از لذت و نشاط خالص انجام واقعی این کار را در شهر بازی‌ها و ترن‌های هوایی و … ندارد. تازه در این بازی چیزهایی را تجربه می‌کتید که در دنیای واقعی امکان انجام ندارند ولی اینجا در واقعیت مجازی شما را آن‌ها را قابل انجام خواهید دید و لذتش را نیز خواهید چشید. البته ممکن است همانند مورد قبلی که در Dirt Rally اشاره کرد نیاز به یک سطل که کنارتان باشد پیدا کنید! ولی گیمریم دیگر. تنمان می‌خارد برای این هیجانات!

۶- Crystal Rift

Skeleton

بازی Crystal Rift چارچوب کلی عناوین سیاهچال‌گردی ۳ بعدی کلاسیک را استفاده و آن را به روز کرده است که این به لطف قابلیت واقعیت مجازی است. در این عنوان شما باید در راهروهایی تو در تو مسیر خود را ادامه دهید که پر هستند از معماها، دشمنان و پیام‌هایی مخفی که داستانی زیبا را برای شما تعریف می‌کنند. بازی دخترانه ازی لزوما به عنوان یک بازی که شما را بترساند طراحی نشده است ولی قطعا وقتی اولین بار با یک اسکلت روبرو می‌شوید و مبارزه می‌کنید و او شمشیرش را به سمت شما فرود می‌آورد از وحشت و استرس جیغ خواهید کشید و شدیدا مشتاق خواهید شد که شمشیر خود را در سینه استخوانی وی فرو کنید. نوع حرکت کردن در بازی که به سبک عناوین کلاسیک است به طرز شگفت انگیزی با هدست بازی اندروید واقعیت مجازی مطابقت پیدا کرده و به خوبی روی آن پیاده شده است. البته ناراحت نباشید، اگر هم هدست واقعیت مجازی ندارید می‌توانید این بازی را به طور معمولی نیز بازی کنید.

۵- Dirt Rally

maxresdefault

بازی Dirt Rally مدت خیلی زیادی نیست که منتشر شده است و موفق شده تا بازخوردها و امتیازات فوق‌العاده‌ای را دریافت کند و همگی از آن به عنوان یکی از بهترین تجربه‌های رالی موجود یاد کنند. با تعداد زیاد ماشین‌ها، مسیرهای مختلف و گرافیک بسیار چشم نواز و واقع گرایانه، Dirt Rally باید در اوایل فهرست اولویت‌های هر علاقمند به بازی های رانندگی قرار داشته باشد.

اضافه کردن قابلیت واقعیت مجازی به این عنوان زیبا قطعا باعث بسیار لذت‌بخش‌تر و واقعی‌تر شدن آن می شود البته قول نمی‌دهم که وقتی در آن پیچ‌های تیز و خطرناک مجبور شدید به هر ترفندی ماشین خود را حفظ کنید حالت تهوع نگیرید. به هر حال واقعیت است دیگر، حالا مجازی یا واقعی!

۴- The Talos Principle

the_talos_principle_road_to_gehenna-1

وقتی سال گذشته عنوان زیبای The Talos Principle منتشر شد بسیاری از بازیبازان و منتقدان از آن به عنوان یکی از برترین یا برترین عنوان پازلی که تاکنون بازی کرده اند یاد کردند. بازی به نوعی در جستجوی معنا و مفهوم زندگی بود و شما را تحریک می‌کرد تا هر جه را که می‌دانید هم دوباره بپرسید تا مطمئن شوید. The Talos Principle از منطق و فلسفه استفاده می‌کرد تا بزرگترین چالشی را که تاکنون مغز شما تجربه کرده است برایتان به وجود بیاورد.

نسخه واقعیت مجازی شما را دقیقا به داخل محیط‌های بسیار زیبای بازی می‌برد و شما را حتی بیشتر از نسخه معمولی وادار می‌کند که غرق فلسفه بازی شوید و هر چه بیشتر اعتقادات و باورهای خود را به چالش بکشید. این نسخه را دیگر به هیچ وجه نباید از دست داد.

۳- EVE: Valkyrie

teamplay-100632652-orig

یکی از عناوین زمان لانچ باندل های پیش خرید شده هدست واقعیت مجازی Oculus Rift، بازی EVE: Valkyrie است که عنوانی در سبک تیراندازی چندنفره در سفینه‌های فضایی است و نکته مثبت آن این است که بازی به طور اختصاصی و ویزه برای هدست‌های واقعیت مجازی طراحی شده است. آپلود عکس بازی در فضا اتفاق می‌افتد (انگار که وقتی اولش گفتم جنگ با سفینه‌های فضایی میشه که بازی مثلا توی دریا اتفاق بیافته!) و شما در آن سفینه و جنگنده فضایی مخصوص به خود را دارید و باید با خلبانان رقیب مبارزه کنید و آن‌ها را شکست دهید تا شخصیت و سفینه خود را ارتقا دهید و کم کم به بهترین مبارز تبدیل شوید.

۲- Affected

hqdefault1

Affected از آن دست عناوینی است که ارزش واقعیت مجازی را هر چه بیشتر به ما ثابت می‌کند و مهر تاییدی بر قابلیت‌های این تکنولوژی است. اگر علاقمند و طرفدار عناوین ترسناک هستید و دل و جرات نیز دارید (البته به همراه هدست واقعیت مجازی!) بازی آنلاین باید بدانید که تجربه ترسناک بهتری از این عنوان را هیچ جا نخواهید یافت و باید آن را جزو اولین عناوین خود قرار دهید. این بازی مدتی است که به صورت رایگان قابل دانلود است و بخشی از برنامه Oculus Share محسوب می‌شود.

در این بازی ۳ محیط برای وارد شدن به آن‌ها در اختیار شماست که شامل یک کارناوال، یک عمارت جن‌زده و یک بیمارستان (بهترین انتخاب ها برای یک بازی ترسناک) است. Affected تنها یک وظیفه دارد که آن را هم به بهترین شکل ممکن و با لذت برای شما انجام می‌دهد! وظیفه آن چیست؟ تا کاری کند که شما به وحشتناک‌ترین شکل ممکن بترسید و زهره‌ترک شوید.

۱- Adr1ft

Adr1ft-PS4-XBO-PC-2015

به عقیده بنده تمامی بازی‌های این لیست و هدست واقعیت مجازی یک طرف و عنوان Adr1ft هم یک طرف. این بازی در زمان معرفی خود واقعا غوغایی به پا کرد و با ویدئوی معرفی زیبای خود چشم ها را خیره کرد. بازی Adr1ft که به غیر از نسخه واقعیت مجازی، دارای نسخه عادی نیز هست، یک تجربه اول شخص است که شما را به سفری به یادماندنی و خیره‌کننده در عمیق‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین نقاط فضا و کهکشان می‌برد. شما در یک ایستگاه فضایی به هوش می‌آیید و در می‌یابید که دیگر اعضا و خدمه آنجا همگی جان خود را از دست داده‌اند. ایستگاه کاملا ویران شده است و ذخیره اکسیژن شما نیز در خطر است.

استرس و تنش در این بازی بسیار است، به ویژه این که شبیه‌سازی و واقعی نشان دادن فضا به بهترین شکل ممکن توسط سازندگان انجام شده است و با هدست واقعیت مجازی احساس می‌کنید که واقعا در فضا شناور هستید و حس تعلیق به خوبی به شما منتقل می شود. شک نکنید که اگر قصد خرید هدست واقعیت مجازی دارید باید عنوان Adr1ft را جرو اولویت‌های خود برای خرید قرار دهید و تجربه‌ای ناب را کسب کنید.

يکشنبه 23/3/1395 - 18:40
کامپیوتر و اینترنت

نقد و بررسی کامل بازی Flight Pilot Simulator

 

بازی‌های هواپیمایی همیشه طرفداران خاص خود را داشته‌اند و بیشتر در دو سبک جنگی و شبیه‌سازی عرضه شده‌اند. در بازی‌های هواپیمایی جنگی شما خلبان هواپیمایی جنگی هستید و باید با نیروهای هوایی و زمینی دشمن روبرو شوید. کسانی که عاشق جنگیدن در آسمان‌ها هستند بیشتر به این سبک گرایش دارند اما هستند کسانی که بخواهند خلبانی یک هواپیمای تفریحی یا مسافربری را بدون جنگ و درگیری تجربه کنند. برای این دسته از کاربران شبیه‌سازهای هواپیما جالب‌تر خواهد بود چون در این سبک بازی‌ها خبری از جنگ و درگیری نیست و تمام تمرکز بازی روی مهارت‌های خلبانی شماست. البته نبودن جنگ و درگیری در این بازی‌ها به معنای خالی بودن آنها از چالش‌های مختلف نیست. شما در برخی از شبیه‌سازهای هواپیما ماموریت‌هایی مثل اطفای حریق را بر عهده می‌گیرید که شاید انجام موفق آنها کمتر از پیروزی در یک نبرد هوایی نباشد. در زیر به بررسی یکی از شبیه‌سازهای هواپیما به نام Flight Pilot Simulator خواهیم پرداخت.

4_flight_pilot_simulator_3d

همیشه داشتن یک تصویر معرف (اسپلش) خوب هنگام بارگذاری بازی نقش بسزایی در انتقال حس و حال آن بازی خواهد داشت. در مورد Flight Pilot Simulator این تصویر به خوبی انتخاب شده است: تصویر یک هواپیمای مسافربری در آسمان‌ها از نمای جلو و اندکی مایل به چپ با خطوط قرمز رنگ روی بدنه هواپیما که بیشتر آدم را به یاد Turkish Airlines می‌اندازد. منوی بازی بسیار ساده است. در قسمت بالا شما تعداد ستاره‌های دریافتی و پولی که جمع آوری کرده‌اید را می‌بینید و در قسمت پایین چهار دکمه پرواز، اخبار، تنظیمات و پکیج‌ها قرار دارند. با لمس دکمه پرواز وارد بازی خواهید شد که در ادامه آن را توضیح خواهیم داد. لمس دکمه اخبار نیز آخرین اخبار بازی را به شما نشان می‌دهد. وقتی ما این دکمه را لمس کردیم آخرین اخبار بازی این بود: اضافه شدن حالت پرواز آزاد به بازی. دکمه بعدی دکمه تنظیمات است که با لمس آن پنجره‌ای باز می‌شود که در آن می‌توانید موسیقی یا صوت بازی را غیرفعال کنید. این پنجره بسیار ساده است. شاید اگر گزینه‌هایی برای تنظیمات گرافیکی و مخصوصا شیوه‌های مختلف برای کنترل هواپیما (مثل بازی‌های اتومبیل‌رانی) در آن قرار داده شده بود بهتر می‌بود. دکمه بعدی دکمه پکیج‌هاست که با لمس آن وارد صفحه دیگری می‌شوید که در آنجا می‌توانید هم پول درون بازی (سکه) را با پول واقعی خریداری کنید و همچنین اقدام به خرید سه پکیج مختلف از هواپیماها که نمونه‌های آنها را روی خود پکیج می‌توانید ببینید بنمایید. screenshot_2_q90

در وسط صفحه هواپیمایی که قرار است خلبان آن شوید را می‌بینید. این هواپیما در محلی شبیه به یک گاراژ بزرگ قرار دارد. شما می‌توانید با حرکت انگشت روی صفحه نمایشگر هواپیمای‌تان را از جهات مختلف برانداز کنید. اولین هواپیمایی که در این بازی به شما داده می‌شود یک هواپیمای یک‌موتوره است که بیشتر شبیه به هواپیماهای تک‌سرنشین تفریحی است. با لمس دکمه پرواز وارد قسمت ماموریت‌ها خواهید شد. ماموریت‌ها هر کدام دسته‌بندی خود را دارند و به صورت خطی پشت سر هم قرار گرفته‌اند. شما تا ماموریت‌های یک دسته‌بندی را انجام ندهید نمی‌توانید ماموریت‌های دسته‌بندی بعدی را انجام دهید. همچنین در هر دسته بندی باید ماموریت‌ها را به ترتیب انجام دهید. مثلا نمی‌توانید از همان ابتدا ماموریت آخر دسته‌بندی را انجام دهید. در این بازی 5 دسته‌بندی قرار دارد که از مبتدی شروع شده و به پیشرفته ختم می‌شود. دسته‌بندی اول بیشتر جنبه آموزشی دارد و به شما روش پرواز کردن و بازی پو فرود آمدن را یاد می‌دهد البته ماموریت آخر این دسته‌بندی یک ماموریت ویژه برای اطفای حریق است که عملا مهارت‌های شما در خلبانی را به بوته آزمایش می‌گذارد. screenshot_3_q90

شما با انجام هر ماموریت مقدار مشخصی سکه مثلا 2 هزار یا 5 هزار سکه دریافت خواهید کرد که از این سکه‌ها می‌توانید برای خرید پکیج‌های هواپیماها استفاده کنید. البته جای وسایل ارتقایی در این بازی خالی است. هیچ گزینه‌ای فعلا برای ارتقای هواپیماها وجود ندارد که امیدواریم در نسخه‌های بعدی بازی اضافه شود. هر چقدر یک ماموریت را بهتر انجام دهید ستاره‌های بیشتری دریافت خواهید کرد (حداکثر سه ستاره)، البته بعضی مواقع هم ستاره‌هایی سر راهتان هستند که می‌توانید آنها را نیز بردارید. در ازای برداشتن این ستاره‌ها سکه‌های اضافی نیز دریافت خواهید کرد. همچنین اگر هر ماموریت را در همان بار اول به اتمام برسانید باز هم سکه اضافی دریافت خواهید کرد. اگر می‌خواهید در حالت پرواز آزاد (بدون ماموریت) بازی ین تن کنید حداقل باید 6 ستاره جمع آوری کرده باشید.

screenshot_9_q90

گرافیک و صوت بازی در حد قابل قبولی است و وجود انواع و اقسام هواپیماها مثل هواپیماهای جنگی جنگ جهانی دوم در آن را می‌توان نقطه عطف بازی به حساب آورد. کنترل هواپیما در این بازی با کج و راست کردن گوشی انجام می‌شود و روی صفحه نمایشگر دسته‌ای را می‌بینید که با حرکت آن به بالا یا پایین می‌توانید سرعت هواپیما را کاهش یا افزایش دهید. حرکت انگشت روی صفحه نمایشگر نیز زاویه دید را تغییر می‌دهد. شاید همه چیز در ابتدا ساده به نظر برسد ولی وقتی خودتان شروع به بازی کردید خواهید دید که به این سادگی‌ها هم نیست و اگر دقت کافی مخصوصا هنگام فرود آمدن را نداشته باشید هواپیمای خود را با سر به زمین خواهید کوباند! screenshot_10_q90

Flight Pilot Simulator شاید جز بهترین شبیه‌سازها نباشد ولی اگر اولین بار است سراغ شبیه‌سازهای هواپیما می‌روید می‌تواند رضایت شما را تا حد زیادی جلب کند. طبقه گفته توسعه‌دهندگان بازی این بازی بیش از 20 نوع هواپیمای مختلف از هواپیماهای تک‌موتوره و جت گرفته تا هواپیماهای مسافربری و جنگنده‌ها را در خود جای داده و ماموریت‌های مختلفی همچون ماموریت‌های اورژانس، ماموریت نجات، فرود اضطراری، اطفا حریق و حتی مسابقه دارد که می‌توانند پاسخگوی هر سلیقه‌ای باشند. ما در فوق اشاره کوچکی به چند ماموریت اول بازی که جز ماموریت‌های آموزشی آن هستند داشتیم. کشف دیگر ماموریت‌ها را به شما واگذار می‌کنیم.

پنج شنبه 3/2/1394 - 18:52
کامپیوتر و اینترنت

 نقد و بررسی کامل بازی زیبای ایرانی اتومبیل‌رانی ویراژ نیترو

بازی ویراژ نیترو را می‌توان جز اولین بازی‌های ایرانی در سبک اتومبیل‌رانی دانست. هر چند ساخت و توسعه این سبک از بازی‌ها هنوز در کشورمان همه‌گیر نشده و توسعه‌دهندگان آن‌ها اولین قدم‌ها را برمی‌دارند ولی باید گفت الحق قدم‌های اول خوب برداشته شده و اگر استارت کار این باشد قطعا می‌توان به پیشرفت این سبک در بین توسعه‌دهندگان وطنی و ارائه بازی‌هایی که بتوانند با مشابه‌های خارجی خود رقابت کنند، امید بست. البته در حال حاضر هم بازی‌های وطنی دو مزیت بزرگ نسبت به بازی‌های خارجی دارند: اول اینکه محیط بازی کاملا فارسی است و دوم اینکه برای خرید پول درون بازی (سکه، جواهرات و از این قبیل) مشکلی نخواهد بود و شما می‌توانید به راحتی با اتصال به درگاه پرداخت بانک‌ها این خرید را انجام دهید. در زیر به نقد و بررسی بازی Viraj Nitro ساخت استودیوی بازی سازی NOA Games خواهیم پرداخت.

اولین باری که بازی را اجرا کردیم با صفحه اسپلشی رو به رو شدیم که بیشتر ما را به یاد بازی‌های Need for Speed‌ با حال و هوایی وطنی انداخت! دو ماشین در حال سبقت از هم که یکی از آن‌ها BMW 2002 است و دیگری یک ماشین مسابقه‌ای مدرن و هلی کوپتر پلیسی که بالای سر آنها در حال پرواز است. اگر اولین بار است که بازی را اجرا می‌کنید قبل از ورود به صفحه منوی بازی با صفحه پروفایل‌تان روبرو خواهید شد که در آن باید نام و نشان تیم‌تان را انتخاب کنید. موسیقی صفحه منوی بازی کاملا حس و حال بازی را انتقال می‌دهد و در گوشه سمت چپ صفحه یعنی جایی که نام بازی قرار دارد انگار چراغ پلیسی در حال چشمک زدن است. screenshot_9_q90

در پایین صفحه باکسی را می‌بینید که اخبار بازی در آن قرار گرفته و در سمت راست صفحه گزینه‌های بازی را خواهید دید که عبارتند از: شروع، افتخارات که در واقع همان دستاوردهای شما در این بازی هستند و در ابتدای بازی همه آنها قفل هستند ولی به تدریج می‌توانید به آن‌ها دست یابید. بعضی از این دستاوردها عبارتند از: خرابکار (برای 100 تصادف)، جوجه دیوونه (برای 50 بار دیوونه‌ بازی)، دیوونه زنجیری (برای 500 بار دیوونه بازی)، خدای لایی‌کشی (برای 10 بار لایی کشیدن)، توریست (برای طی 30 کیلومتر در بازی)، سلطان فرار (برای گرفتن سه ستاره در تمام مراحل بخش دزد و پلیس) و… . گزینه بعدی جدول رتبه‌بندی است که با لمس آن صفحه جدیدی باز می‌شود که در آن می‌توانید نام، افتخارات و امتیازات افرادی که بالاترین رتبه‌ها را بدست آورده‌اند در مسابقات زمان‌دار، یک‌طرفه و دوطرفه و بر اساس معیار روزانه، هفتگی، ماهیانه و کلی به انتخاب خود ببینید. گزینه‌های بعدی عبارتند از اشتراک‌گذاری برای به اشتراک‌گذاری بازی در شبکه‌های اجتماعی، پروفایل من که می‌توانید در آن نام و نشان تیم خود را تغییر دهید و درباره ما و تنظیمات که در آن می‌توانید سطح گرافیک بازی، بلندی افکت‌های صوتی و موسیقی و روش کنترل ماشین را تعیین کنید. گاز دادن می‌تواند به صورت دستی یا اتوماتیک باشد و کنترل ماشین می‌تواند با دکمه‌های کنترلی، با کج و راست کردن گوشی یا با حرکت انگشت روی صفحه نمایشگر انجام شود. ضمنا گزینه‌ای هم در سمت چپ قرار دارد که با لمس آن 5 ستاره به بازی می‌دهید و یک پیکان قرمز جایزه می‌گیرید!

screenshot_2_q90

بازی دارای چهار حالت دزد و پلیس، کلاسیک، بازی آنلاین با دوستان و بازی چندنفره است که مورد آخر فعلا قفل است و قرار است به زودی فعال شود. بعد از انتخاب نوع بازی وارد گاراژ خواهید شد که در آنجا می‌توانید ماشین مورد نظر خود را انتخاب کنید. در گوشه سمت چپ مشخصات فنی ماشین همچون سرعت، شتاب، ترمز، فرمان‌پذیری و نیترو یا همان ساخت نیتروژنی قرار دارند. یکی از نکات قابل توجه در مورد این بازی که شاید در بازی‌های خارجی وجود نداشته باشد لحاظ شدن خودروهای ایرانی همچون پراید،‌ پیکان، سمند و خودروهای قدیمی خارجی مثل فولکس واگن و BMW 2002 و البته وانت مزدا در کنار خودروهای مدرن‌تر است. البته تعداد خودروها زیاد نیست که امیدواریم در نسخه‌های بعدی بازی بیشتر شود. تنها خودروی مجانی بازی پراید است، سایر خودروها را باید با سکه‌های درون بازی خریداری نمایید. Mädchen spiele در ابتدای بازی به شما 50 هزار سکه رایگان داده می‌شود که از آن می‌توانید علاوه بر خرید خودرو، وسایل بهتری همچون ترمز خفن یا نیتروی قوی‌تر را خریداری نمایید. یکی از گزینه‌های جالبی که در فروشگاه بازی است گزینه‌ای به نام “نجاتم بده” است که با خرید آن می‌توانید با وجود تصادف کردن به بازی ادامه دهید. در حالت معمولی اگر تصادف کنید بازی تمام می‌شود ولی اگر این آیتم را داشته باشید می‌توانید به بازی ادامه دهید و باز هم امتیاز بیاورید. سکه‌های درون بازی را هم می‌توان با پرداخت پول واقعی خریداری کرد. مثلا شما می‌توانید با پرداخت هزار تومان 20 هزار سکه یا با پرداخت 5 هزار تومان 115 هزار سکه بخرید. گزینه‌های دیگری هم هست که می‌توانید بسته به نیازتان آن‌ها را انتخاب کنید.

screenshot_1_q90

امکان سفارشی‌سازی و تغییر رنگ بدنه ماشین‌ها نیز وجود دارد. شما می‌توانید با استفاده از سکه‌های درون بازی اقدام به خرید برچسب‌ها و رینگ‌های جدید یا کیت بدنه‌ای متفاوت کنید. پس از انتخاب ماشین باید سبک بازی را انتخاب کنید: یک‌طرفه بی‌پایان، دوطرفه بی‌پایان که در آن لاین مخالف هم وجود دارد، زماندار که زمان شما در آن محدود است و تفریحی. پس از آن نوبت انتخاب جاده‌ای است که می‌خواهید در آن رانندگی کنید. در حال حاضر سه گزینه جاده شمال، تهران و دشت کویر فعال هستند ولی ظاهرا سه گزینه دیگر هم قرار است به زودی به این بخش اضافه شود. گرافیک بازی نسبتا خوب است ولی هنوز جای کار دارد و برای آنکه بتواند با بازی‌های اتومبیل‌رانی خارجی رقابت کند باید قدم‌های بزرگتری بردارد. البته این به معنای بی‌روح بودن گرافیک بازی نیست. شما در حین رانندگی می‌توانید ترک‌های روی جاده، خط ترمزهایی که روی آن جا مانده، لاسیتک‌های کنار جاده که در حال سوختن هستند و مواردی از این قبیل را ببینید. spiele کی از نقاط عطف این بازی آمار دقیقی است که در اختیار شما می‌گذارد. بعد از آنکه تصادف کردید و بازی تمام شد می‌توانید سکه‌های دریافتی، امتیاز دریافتی و تعداد کارهای خطرناکی که در بازی مثل لایی کشیدن انجام داده‌اید را به صورت سه آیکن کاملا مشخص در بالای صفحه ببینید. ضمنا اگر رکورد قبلی خودتان را شکسته باشید عبارت رکورد جدید با رنگ قرمز را زیر قسمت امتیاز دریافتی خواهید دید. بعد از این سه آیکن، شش آمار دیگر قرار دارند که عبارتند از: مسیر طی شده، دیوونه بازی، لایی کشیدن، بیشترین لایی کشیدن پشت هم، سرعت نهایی و مسیر مخالف که شما می‌توانید تعداد سکه‌هایی که به ازای هر کدام از آنها دریافت کرده‌اید را در زیر هر کدام ببینید. همان طور که میبیند سکه‌های این بازی چیزی نیست که بتوانید در حین بازی جمع کنید بلکه باید با سرعت رفتن، انجام کارهای خطرناک و طی مسیر طولانی‌تر به آن‌ها دست یابید. معمولا بیشترین سکه‌هایی که در بازی دریافت می‌کنید مربوط به مسیری است که طی کرده‌اید.

screenshot_7_q90حالت دزد و پلیس این بازی نیز جالب است و شکل مرحله‌ای دارد که به ازای عملکرد شما در هر کدام از مراحل به شما ستاره می‌دهد. شما در این حالت می‌توانید وسایل مخصوص ماشین دزدها را خریداری کنید! وسایلی مثل اگزوز دودزا، وسیله‌ای برای ریختن میخ روی جاده و وسیله‌ای برای مختل کردن سیستم برق ماشین پلیس. برای هر مرحله شما می‌توانید دو تا از این وسیله‌ها را بخرید، البته وسیله سومی هم هست که علامت قفل دارد و برای باز کردن قفلش باید 4 هزار تومان پرداخت کنید. همچنین می‌توانید از یک همراه خلافکار نیز در مسیرتان استفاده کنید که پلیس را به دردسر میندازد. در حال حاضر سه همراه خلافکار برای انتخاب وجود دارد که عبارتند از کامی خفن که یک سلاح کلت کمری دارد، فری خفاش که مسلسل دارد و سیا خطر که سلاحش RPG است و با پرداخت 5 هزار تومان می‌توانید قفلش را باز کنید. خرید تمام آیتم‌ها و کاراکترهای فوق در این حالت به جای سکه با الماس انجام می‌شود که می‌توانید آن را با پول واقعی نیز خریداری کنید. البته قیمتش نسبت به سکه بالاتر است.

پنج شنبه 3/2/1394 - 18:46
کامپیوتر و اینترنت

برترین بازی‌های اندروید و iOS در آخرین ماه سال 2014

 

در این مطلب قصد داریم بازی‌هایی را که بیشترین دانلود در ماه گذشته داشته‌اند و یا به تازگی منتشر شده‌اند و توانسته‌اند محبوبیت زیادی را بدست آورند، به شما معرفی کنیم؛ بنابراین اگر به بازی کردن با موبایل و تبلت علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم به ادامه مطلب نگاهی بیاندازید.

Brothers in Arms3

نسخه سوم عنوان برادران جنگ مدتی‌ست توسط کمپانی محبوب این روزها یعنی گیم لافت برای پلتفرم اندروید و iOS منتشر شده است. این عنوان در سبک اول شخص شوتر ساخته شده و داستان مربوط به جنگ جهانی دوم است. یکی از ویژگی‌های گیم پلی این عنوان این است که شما مراحل را به تنهایی به پایان نمی‌رسانید و همیشه با یک گروه آموزش دیده در حال حرکت هستید.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای IOS

brothers

Game of Thrones – A Telltale Games Series

عنوان Game of Thrones (بازی تاج و تخت) بر اساس سریالی از شبکه HBO با همین نام و توسط شرکت Telltale Games سازنده بازی مشهور The Walking Dead ساخته شده است. این بازی از گرافیکی خیره کننده بهره می‌برد به طوری که برای پلتفرم پی‌سی و کنسول‌ها نیز منتشر شده است. این بازی داری 6 قسمت است و شما باید با پنج کارکتر مختلف بازی را به پایان برسانید.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای iOS

Oddworld: Stranger’s Wrath

Oddworld: Stranger’s Wrath یک عنوان فوق‌العاده زیبا به همراه بیش از ۲۰ ساعت گیم پلی که استودیوی بازی‌سازی Oddworld Inhabitants آن را ساخته و به تازگی منتشر کرده است. داستان بازی از این قرار است که موجوداتی خبیث و ترسناک در غرب وحشی زندگی می‌کنند و شما به عنوان یک غریبه به شکار این موجودات می‌روید.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای iOS

oddworld

GTA: Chinatown Wars

GTA: Chinatown Wars نسخه جدید از سری بازی‌های فوق العاده زیبا و پرطرفدار جی‌تی‌ای است که مدتی پیش کمپانی راک استار آن را برای سیستم عامل‌های اندروید و آی‌اواس منتشر کرد. بازی دارای گرافیک کارتونی است و مراحل بازی در منطقه چینی‌ها انجام می‌شود.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای iOS

gta

Tales from the Borderlands

این عنوان یکی دیگر از شاهکارهای شرکت Telltale Games است. این عنوان ابتدا برای پی‌سی ساخته شده بود و بعدها دو نسخه دیگر از آن منتشر شد. حال شرکت Telltale Games این عنوان را بازی دخترانه کرده و با داستان جدیدی برای پلتفرم آی‌او‌اس و اندروید منتشر کرده است. Godus یک بازی استراتژیک و مدیریتی است که توسط کمپانی نه چندان مشهور 22cans ساخته شده است. شما در جزیره‌ای ناشناخته و در بین مردمی عجیب قرار گرفته‌اید و باید آن‌ها را مدیریت کنید. این عنوان را نیز می‌توان به صورت آنلاین بازی کنید.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای IOS

borland

Godus

Godus یک بازی استراتژیک و مدیریتی است که توسط کمپانی نه چندان مشهور 22cans ساخته شده است. شما در جزیره‌ای ناشناخته و در بین مردمی عجیب قرار گرفته‌اید و باید آن‌ها را مدیریت کنید. این عنوان را نیز می‌توان به صورت آنلاین بازی کنید.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای iOS

gouds

Knights of the Old Republic

این عنوان برگرفته شده از سری فیلم‌های محبوب جنگ ستارگان است و استودیوی بازی‌سازی Aspyr Media آن را در سبک RPG ساخته و منتشر کرده است. در این عنوان شما یک شوالیه دلیر و شجاع هستید و به سیاره‌های مختلف سفر می‌کنید و دشمنانی که قصد جان شما را دارند به مبارزه می‌پردازید.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای iOS

 

80 Days

این عنوان همانند رمان مشهور دور دنیا در 80 روز است. شما باید از طریق بالن هوایی، قطار و کشتی به دور دنیا سفر کنید. زمان در این بازی بسیار مهم است و باید راه‌هایی برای سرعت بخشیدن به سفرتان پیدا کنید.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای iOS

80 days

SimCity BuildIt

در این عنوان شما باید به ساخت شهر و مدیریت بخش‌های مختلف آن بپردازید و تمام تلاش خود را به کار بگیرید و شهروندان را به هر آنچه که نیاز دارند، برسانید. شما می‌توانید انواع ساختمان‌ها را بسازید و به مدیریت بخش‌های مختلف شهر بپردازید و با کسب سرمایه هیجان را دو چندان کنید.

لینک دانلود برای اندروید
لینک دانلود برای IOS

city

 

دوشنبه 15/10/1393 - 18:31
کامپیوتر و اینترنت

چرا به بعضی بازی ها «مستقل» می گوییم؟

  http://gamefa.com/wp-content/uploads/2015/01/IndieGameTheMovie_filmstill5_Controller-250x141.jpg

 

این مقاله توسط حسن متقی گلشن یکی از برترین بازیسازان مستقل ایرانی نوشته شده است که در آن به ماهیت بازی های مستقل می‌پردازد. بعد از خواندن این مقاله، شما درک بهتری از معنی بازی های مستقل پیدا خواهید کرد.

 

بازی مستقل… اگرچه معنی این عبارت اصلا پیچیده نیست، این روزها تفکیک کردن بازی های مستقل از غیر مستقل هم کار آسانی نیست. مستقل در یک کلام یعنی «بدون حمایت تهیه کننده یا ناشر». رواج کلمه مستقل زمانی اتفاق افتاد که تعدادی تولید کننده بدون حمایت تهیه کننده یا ناشر، دست به تولید زدند. شاید برای شما سوال باشد که تهیه کننده یا ناشر کیست؟ در اینجا منظور هر کسی است که در روند تولید، پرداخت مالی به سازندگان دارد (مثلا بودجه دولتی، حمایت بنیاد ملی بازیهای رایانه ای، بودجه ناشر یا تهیه کننده خصوصی، وام بانکی و…).

فرزندی را در نظر بگیرید که به سن قانونی رسیده و شرایط جدیدش اقتضا می کند که از والدینش استقلال پیدا کند. او دوست دارد خودش برای زندگیش تصمیم بگیرد. برای او سخت است که از پدرش پول توی جیبی بگیرد. برای خودش جوانی شده و وقتش رسیده روی پای خودش بایستد و زندگی خودش را بسازد. درک این مفهوم برای هر کسی که این دوره از زندگی را تجربه کرده باشد مثل آب خوردن است و این همان چیزی است که برخی تحت عنوان «روحیه مستقل بودن» از آن یاد می کنند. اگر از من بپرسید که چرا درک عبارت «بازی مستقل» برای خیلی ها سخت است، به شما می گویم که اکثر گیمرها و نیز تعداد زیادی از همکاران بازیساز هنوز با نقطه عطف این دوره از زندگی مواجه نشده اند؛ و این از طرفی اقتضای فرهنگ مرسوم، و از طرف دیگر برخواسته از نوپایی صنعت بازیسازی کشور است؛ بگذریم.

Fez-Walkthrough-Part-1-First-20-Minutes-With-James-and-Mitch.mp4_snapshot_05.08_2012.04.16_15.19.58

آنچه گفته شد تعریف مرسوم «بازی مستقل» در دنیاست. اما این همان چیزی نیست که هنگام تجربه یک بازی با آن مواجه هستیم. وقتی بازی می کنیم با گرافیک، گیمپلی، آرم های نمایش داده شده در اول بازی و اگر خیلی پاپی باشیم با کردیتز بازی سر و کار داریم. بازی های مستقل نشانه هایی دارند که می توان بعضی از آنها را در متن بازی، و بعضی دیگر را در شرایط تیم تولید کننده جست و جو کرد. و ما در ادامه به بررسی این نشانه ها خواهیم پرداخت. اما لازم است اول توضیح بدهم که «نه تمام بازی های مستقل این نشانه ها را دارند» و «نه یک بازی مستقل لزوما تمام این نشانه ها را دارد»! اگر بازی دخترانه در یک بازی مستقل (یا تیم تولید کننده اش) چند تا از این نشانه ها را پیدا کردیم باید برویم و ببینیم که آیا این بازی با حمایت تهیه کننده یا ناشر تولید شده است یا خیر. جواب این سوال، تعیین کننده مستقل بودن یا نبودن بازی است.

و حالا نشانه های یک بازی (یا بازیساز) مستقل، به ترتیب اولویت و اهمیت:

  1. حق نشر و مالکیت بازی تنها متعلق به تیم سازنده باشد: این یعنی تصمیم گیری ها داخل تیم تولید انجام می شود و نه خارج از آن. و نشان می دهد که تیم تولید کننده برای تصمیم گیری خودکفا هستند.

اگر می بینید که در ابتدای بازی، لوگوی دیگری همراه آرم تولید کننده نمایش داده می شود، احتمالا دست تصمیم گیرنده های خارج از تیم تولید در میان است. البته بسیاری از بازی های mainstream هم فقط متعلق به تیم سازنده هستند. پس زود قضاوت نکنید، اکثر این بازی ها مستقل نیستند.

  1. تیم تولید کننده کوچک (۱، ۲، ۳ یا… نفر) باشد: اگر نگاهی به کردیتز بازی های AAA انداخته باشید حتما دیده اید که گاهی صدها نفر به مدت چند سال روی یک پروژه کار کرده اند. خب مطمئن باشید که این بازی ها مستقل نیستند.

این عامل در تعریف بومی بازی مستقل باید نسبت به مجموعه بازیسازان کشور سنجیده شود. مثلا وقتی در ایران بزرگترین تیم تولید متشکل از ۳۶ نفر است، یک تیم ۱۵ نفره، کوچک به حساب نمی آید.

  1. خلاقیت و نوآوری سرلوحه کار باشد: یعنی تیم تولید کننده در ایده پردازی مقلد و وابسته به دیگران نباشد. این خلاقیت می تواند در گرافیک، گیمپلی، ایده های فنی یا حتی داستان بروز کند.
  2. بازیساز مستقل با عشق و علاقه و برای بیان احساسات درونی خودش کار می کند: یعنی بازیساز ثابت قدم و بردبارانه کار می کند. همه اعضای تیم برای خلق یک اثر جدید انگیزه زیادی دارند و اینطور نیست که برای پر کرد ساعت کار، صبح را به شب برسانند. وجود این خاصیت را خود اعضا تیم تولید بهتر از همه می توانند تشخیص دهند.
  3. نداشتن دفتر کار: یکی دیگر از نشانه هایی که در طیف بازیسازان مستقل دیده می شود این است که برای کار کردن از منزل شخصی یا محیط های عمومی مانند سالن مطالعه، کافی شاپ، دانشگاه و… استفاده می کنند.
  4. نداشتن حامی رسانه ای: گاهی اوقات یک حامی رسانه ای قدرتمند در موفقیت یک پروژه آنقدر موثر است که انگار همه‌ی بار نگرانی درباره شکست را از روی دوش تولید کنندگان بر می دارد و این خلاف آن چیزی است که پیشتر از بازیسازی مستقل وصف کردیم.

مثلا بازی SMB را در نظر بگیرید. تیم تولید کننده در اوایل کار با شرکت مایکروسافت قرارداد انتشار بستند. اگرچه هیچ پولی دریافت نکردند اما چندی نگذشت که بازیشان تبدیل به یکی از مورد انتظارترین پلتفورمرهای سال شد. به نظر من اگرچه دوره تولید به آنها سخت می گذشت اما در دل خود مطمئن بودند که «مایکروسافت جایی نمی‌خوابد که آب زیرش برود»! خب این شرایط را با نحوه تولید Braid و WOG مقایسه کنید. هرگز نمی خواهم بگویم SMB مستقل نبوده، نه! اما داشتن حامی رسانه ای از عیار یک بازیساز مستقل می کاهد.

  1. نظر شما چیست…؟

braid_512

نتیجه اینکه مستقل بودن یک مفهوم فازی است. نمی توان گفت یک بازی کاملا مستقل است یا نیست. بلکه می توان با معیارهای مختلف، عیار مستقل بودن آن را سنجید. همچنین برای رفع ابهام باید بگویم که سبک گرافیکی (دوبعدی یا سه بعدی، پیکسل آرت یا رئال، لوپلی یا هایپلی و…) ارتباطی با مستقل بودن یا نبودن یک بازی ندارد. امروزه تعداد بازی های مستقل بیشتر از بازی های غیرمستقل است که در ژانرها و سبک های متنوعی خودنمایی می کنند.

جالب است بدانید برخلاف تصور بازیسازان، بیشتر گیمرها اصلا به این عبارت علاقمند نیستند! و هیچ بازی در دنیا وجود ندارد که به خاطر مستقل بودنش پرطرفدار باشد. بلکه برعکس، خیلی از گیمرها تصور می کنند بازی های مستقل بازی های بی کیفیتی هستند که ارزش وقت تلف کردن را ندارند. اگر یک بازی مستقل، پرفروش و پرطرفدار است بدانید که کیفیت رقابتی علت این اتفاق بوده و نه چیز دیگر.

و اما هدف من از نگارش این مقاله ترغیب شما گیمرهای عزیز به تجربه کردن بازی های مستقل نیست؛ همچنین قصد ندارم شما بازیسازان گرامی را به مستقل بودن تشویق کنم. بلکه در این چند سال با موارد زیادی برخورد کرده ام که به اشتباه از این عبارت استفاده شده است. بارها با این جمله مواجه شده ام که «بازی مستقل یعنی بازی های دو بعدی و کوچک». و یا این جمله که «همه بازیسازان ایرانی مستقل هستند»! امیدوارم بعد از خواندن این مطلب درک بهتری از بازی های مستقل و روحیه استقلال در ذهن شما نقش بسته باشد. با آرزوی موفقیت و پیروزی؛ از خدای مهربان برای شما لحظاتی خوش و پر انرژی را خواستارم.

منبع:

http://gamefa.com 

يکشنبه 14/10/1393 - 19:27
کامپیوتر و اینترنت

کدام یک از مرورگرها بهتر است؟ کروم؟ فایرفاکس؟ یا اینترنت اکسپلورر؟

http://www.aftabir.com/articles/computer_internet_infortmation_technology/internet_network/images/284aea2085ec259476f99112f9951769.jpg 

 آیا می دانید چه مرورگری برای کار شما مناسب است؟ این مقاله را دنبال کنید.

کدام مرورگر بهتر است؟ کروم؟ فایرفاکس؟ یا اینترنت اکسپلورر؟

هر سه این مرورگرهای ویندوز، رایگان، سریع، و آماده به خدمت هستند، اما هر یک از این مرورگرهای وب، ویژگی ها و قابلیت های ویژه خود را دارد که ممکن است بیشتر با نیاز شما متناسب باشد.

امروزه مرورگرهای وب، سریع، ایمن، و متناسب با استانداردهای روز هستند. محصولاتی که بیشتر مردم درباره آن شنیده اند، که گوگل کروم، مایکروسافت اینترنت اکسپلورر، و موزیلا فایرفاکس هستند نیز رابط های کاربری مشخص و زیبایی دارند.

اما هر کدام از مرورگرها ویژگی ها و جذابیت های خاص خود را دارد. اینترنت اکسپلورر مایکروسافت در شتاب دهنده سخت افزار گرافیکی عالی است. علاوه بر این، اینترنت اکسپلورر تنها برنامه ۶۴ بیتی این گروه است و تنها برنامه ای است که قدرت بالایی برای محافظت در برابر ردیابی توسط سایتهایی که فعالیت مرورگر شما را ردیابی می کند، دارد.

گوگل کروم در فناوری های پیشرو مانند پاسخ صوتی و بارگذاری سریع صفحه در جستجو پیشتاز است. فایرفاکس با اکستنشنهایش شناخته شده است که به شما امکان می دهد مرورگر را بیشتر از چیزی که در مرورگرهای دیگر ممکن است، به شکل دلخواه خود در آورید. ابداعات دیگر آن، شامل ابزار بوکمارک هوشمند پانوراما و رابط برنامه کاربردی (Social API) آن است که گنجاندن یک سایت اجتماعی در مرورگر را ساده می سازد.

چند مرورگر کم شناخته شده تر (اپرا و مکستون) نیز قابلیت های زیادی دارند. اپرا از اولین روزهای وب وجود داشته و اکنون دو ویژگی متمایز دارد: اولین ویژگی، صفحه خانه آن است که شما می توانید به وسیله شماره گیری سریع (یعنی فشردن کلیدهای عدد، بدون نیاز به تایپ کردن آدرس صفحات) ، صفحات وب که قبلاً زیاد به آن سر زده اید را باز کنید. این صفحه نه تنها دسترسی آسان به سایتهایی که زیاد استفاده می کنید را در اختیارتان قرار می دهد، بلکه حتی می تواند آپدیت زنده آن ها را نیز به شما نشان دهد. دوم قابلیت Off Road mode است که اطلاعات صفحه وب را با ارسال فشرده آن از کش سرورهای اپرا کاهش می دهد. این کار می تواند در اینترنت های حجمی هزینه شما را کاهش دهد.

در نهایت، کمتر شناخته شده ترین و شاید جذاب ترین کاندیدای مرورگر ما، مکستون است. تعداد زیادی ابزارهایی مانند دانلود رسانه (مدیا دانلود)، گرفتن تصویر از صفحه نمایش (اسکرین کپچر)، و خدمات کلاود (Cloud service) که در داخل آن گنجانده شده است، تنها چند مزیت این مرورگر ساخته چین است. این مرورگر برای سازگاری بیشتر، هم شامل موتور رندرینگ اینترنت اکسپلورر است و هم وب کیت. علاوه بر همه این ها، این مرورگر در مورد تعداد قابلیت های HTML۵ که می تواند حمایت کند امتیاز بالایی کسب کرده و در تستهای سرعت هم بسیار باکیفیت ظاهر می شود.با وجود این که این مرورگرها همه عالی هستند، اما امروزه استفاده از وبسایت آن قدر موضوع پیچیده ای شده است که هر کدام از این مرورگرها، با سایتهای خاصی مواجه می شوند که نمی توانند آن ها را به درستی نشان دهند. حتماً شما هم تا کنون با چنین مشکلی مواجه شده اید و با خطای Chrome۰۳۹;s Aw Snap! page recently یا پیامی که می گوید IE۱۱ جدید شما آپدیت نیست برخورد کرده اید. گاهی اوقات مسئله تنها این است که آن سایت، در حال تست مرورگرهای متفاوت است و در صورتی که نسخه و محصول شما با آن ها هماهنگ نباشد به شما اجازه ورود نمی دهد، حتی اگر آن سایت در مرورگر شما به خوبی کار کند. به همین دلایل همیشه بهتر است بیش از یک مرورگر نصب کنید.

اگر چه هیچ مرورگری برای همه نیازهای شما کامل نیست، اما چند گزینه عالی در اختیاردارید. فقط باید تصمیم بگیرید چه چیزی برایتان بیشتر اهمیت دارد. در بررسی دقیقی که در پایین آورده شده است، با جزئیات بیشتری درباره مرورگرها آشنا می شوید. به یاد داشته باشید این ها مرورگرهای ویندوز هستند، سافاری که دیگر برای ویندوز ساخته نمی شود، شامل این موارد نمی شود.سر و طراحی ساده و هنری کروم، گروهی از کاربران علاقمند را به خود جذب کرده است. پیشگام بودن در پشتیبانی از HTML۵، به این معنی است که کروم برای وبِ اپلیکیشن مانندِ آینده آماده خواهد بود. شتاب دهنده سخت افزاری، سرعت آن را حتی بیشتر می کند، و با وجود اینکه گوگل سیاست عدم ردیابی را به کار گرفته است (در حالت پیش فرض خاموش است) احتمالاً برای افرادی که حریم خصوصی برایشان مهم است، این مرورگر بهترین گزینه نیست.الان که موزیلا  زمان بندی انتشار سریعی همانند کروم به کار گرفته است، نسخه های فایرفاکس دارند با سرعت زیادی عرضه می شوند. این نسخه های پشت سر هم، آن تغییرات اساسی که ما عادت داشتیم در آپدیتهای کامل فایرفاکس ببینیم را فراهم نمی کنند، اما تیمهای توسعه، به مسائلی که برای خیل عظیم کاربران وب مهم هستند، مانند زمان شروع برنامه، استفاده از حافظه، سرعت، و امنیت، رسیدگی کرده اند . این مرورگر سریع و قابل تنظیم، می تواند در مقابل هر رقیبی قد علم کند و قابلیت های همانند شتاب دهنده سخت افزاری گرافیک، پشتیبانی مناسب از HTML۵، و سیستم پانورامایی منحصربه فرد برای سازمان دهی تعداد زیاد از زبانه ها را در اختیار کاربر قرار می دهد.

اینترنت اکسپلورر ۱۱ اکنون برای ویندوز ۷ و ویندوز ۸ اکنون در دسترس است. آخرین مرورگر مایکروسافت، سریع تر، مجهزتر، و بسیار سازگار با HTML۵ است (که این یک پیشرفت قابل توجه نسبت به نسخه های پیشین به شمار می رود). این مرورگر حتی WebGL و SPDY را نیز پشتیبانی می کند، اما از WebRTC پشتیبانی نمی کند. این مرورگر قابلیت های منحصر به فردی مانند پین کردن تب و شتاب دهنده سخت افزاری پیشرو دارد. ابزار حریم خصوصی عالی از جمله "ردیابی نکنید" (Do Not Track ) به صورت پیش فرض در این مرورگر فعال بوده و حفاظت قوی تری در مقابل ردیابی ارائه می دهد.

اخیراً مکستون به لطف هماهنگی گسترده آنلاین و خدمات ذخیره سازی اش، به عنوان مرورگر کلاود (Cloud) نامیده شده است. در بین مرورگرهایی که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است، مکستون کمتر از بقیه شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد، اما ابزارهایی که ارائه می دهد جزو بهترین ها بوده و عملکرد و پشتیبانی آن از HTML۵ به طرز شگفت انگیزی خوب است . اگر توانایی تصویر گرفتن از صفحه وب، دانلود ویدئو، یا تغییر به حالت تیره برای استفاده در شب هنگام برایتان جالب است، بد نیست مکستون را دانلود کنید. از آنجایی که مکستون از موتورهای رندرینگ صفحات وب کروم و IE استفاده می کند، سازگاری آن با سایت ها تضمین شده است. آخرین نسخه آن حتی شتاب دهنده سخت افزار را نیز اضافه کرده است.

همانند مرورگرهای دیگر، اپرا سریع بوده، از HTML۵ پشتیبانی می کند، و رابط کاربری جمع وجوری دارد. اپرا که از گذشته یک مبتکر بوده است، اخیراً پشتیبانی از getUserMedia HTML۵ را اضافه کرده است که اجازه می دهد صفحات وب به وبکم شما دسترسی پیدا کنند (البته با اجازه شما). قابلیت Off road mode اپرا، با استفاده از کش، سرعت باز کردن صفحات را برای اتصال های سرعت پایین بالا می برد. اپرا یکسری از مزیت های خود، همانند برنامه های دریافت ایمیل و بیت تورنت داخلی را حذف کرد و الان برای رندرینگ صفحات، تسلیم کد کروم شده است (که به این دلیل، سریع بوده و از استانداردهای جدید پشتیبانی می کند). 

يکشنبه 14/10/1393 - 19:6
کامپیوتر و اینترنت

نگاهی به مسئله فیلترینگ در برخی از کشورها

http://www.aftabir.com/articles/computer_internet_infortmation_technology/internet_network/images/cf4eb4add471d929d8e66c67b1f19150.jpg 

 گسترش اینترنت باعث شد تا طیف وسیعی از اطلاعات بدون هیچ محدودیتی وفراتر از مرزهای جغرافیای در سراسر جهان منتشر شود و به نحو چشمگیری به یک رسانه ارتباطی واطلاعاتی تبدیل گردد . 


گسترش اینترنت باعث شد تا طیف وسیعی از اطلاعات بدون هیچ محدودیتی وفراتر از مرزهای جغرافیای در سراسر جهان منتشر شود و به نحو چشمگیری به یک رسانه ارتباطی واطلاعاتی تبدیل گردد .سهولت انتشار مطالب واطلاعات وراحتی دستیابی به انواع مختلف اطلاعات دروب باعث گردیده است در برخی موارد مطالب مخرب وزیانباری نیز منتشر گردد که زمینه سوء استفاده های مختلف را فراهم آورده است. هرزه نگاری های جنسی به خصوص در زمینه سوء استفاده از کودکان ،ترویج خشونت وفساد ،خرید وفروش مواد مخدر و...ضرورت کنترل وب را ناگزیر ساخته است. اما این کنترل ونظارت بر انتشار اطلاعات در کشورهای مختلف متفاوت است.عمده دلیل فیلتر کردن اینترنت در کشورهای مختلف به ۴ دلیل است ۱ مسائل سیاسی ۲ مسائل اجتماعی ۳ مسائل امنیتی و ۴ مسائل اخلاقی.آنچه باعث تفاوت مبنایی در هر کشوری برای فیلترینگ می شود ارزش های بنیادین مورد توجه در آن کشور است .در ادامه نگاهی خواهیم داشت بر وضعیت فیلترینگ در برخی کشورهای جهان:

آمریکا: محدودسازی دسترسی کاربران به اینترنت در آمریکا از نظام قانونی ویژه ای برخورد دار است ولی به روشهای کاملا حرفه ای ونامحسوس صورت می گیرد واز دسترسی اقشار مختلف به برخی وب سایت ها خاص جلوگیری می شود.در آغاز دوران رشد روز افزون اینترنت در دهه ۹۰ والدین آمریکایی تحت تاثیر چند مورد منتشر شده در اینترنت در رسانه های بزرگ از دسترسی فرزندانش به اینترنت به هراس افتادند وفشاری را آغاز کردند که منجر به تصویب قانون نزاکت ارتباطات در کنگره آمریکا شد. این قانون فیلتر ومسدود ساختن محتویات غیر اخلاقی را مجاز دانسته است به دنبال تصویب این قانون شرکت های سازنده نرم افزارهای امنیتی برای رایانه هاوشبکه ها،برنامه های فیلترینگ را عرضه کردند.پس از حملات ۱۱ سپتامبرنیز پای دولت آمریکا به حیطه فیلترینگ باز شد و با چالشی جدی در مواجهه با اینترنت روبه رو شد ودولت این کشور قوانین محکمی را اتخاذ کرد تا جایی که حامیان حریم خصوص و آزادی های مدنی به اعتراضات گسترده ای علیه دولت بوش دست زدند.

چین : درتحقیقی که دردانشکده حقوق دانشگاه هاروارد در زمینه فیلتر کردن در وب سایتهای اینترنتی انجام شده است مشخص شده کشور چین در صدر جدول فیلترینگ وب سایتهای اینترنتی قرار دارد از جمله اینکه چین دسترسی به گوگل را محدود کرده است که علت آن نقص حریم شخصی وسوء استفاده از اطلاعات شخصی کاربران توسط این سرویس می باشد. از مواردی که دولت چین به آن حساس است می توان به استقلال تایوان وتبت،خشونت پلیس ، واقع تاریخی میدان تیانمن ،پورنوگرافی ووب سایت بی بی سی اشاره کرد. گروه گزارشگران بدون مرز در چین اظهار می دارند که مقامات چینی به طور روز افزونی از تکنولوزی های جدیدی برای کنترل اطلاعات استفاده می کنند.چین سیستم پیچیده ای از فیلترها وارتشی از ده ها هزار کنترل کننده انسانی را به کار برده است که بر اعمال کاربران اینترنتی این کشور نظارت می کند دولت این کشور این دستگاه نظارتی را که به نام "دیوار آتش بزرگ " شناخته شده است را برای ایجاد یک محیط سالم اینترنتی برای مردم این کشور ضروری می داند.

فرانسه :با وجود اینکه تصمیمات عمده پیرامون آزادی بیان در اینترنت وحفظ حریم خصوصی افراد در این عرصه توسط اتحادیه اروپا اتخاذ می شود ،اما کشور فرانسه یکی از معدود اعضای این اتحادیه است که در پذیرش آنها مقاومت زیادی کرده و سعی دارد قوانین خود را اجرا کند از جمله اینکه نتایج موتور های جستجو از جمله گوگل را دستکاری کرده وبه زعم خود آن را بومی می کند. همچنین در بحث نظارتی نیز با تصویب قانون LSQ کلیه ISP های این کشور را موظف نمود تا فعالیتهای اینترنتی و پیام های پست الکترونیکی مشتریان خود را حداقل برای یک سال ذخیره و نگهداری کندواین قانون به قضات وپلیس این کشور اجازه می دهد تا در پیام ها شخصی کاربران به منظور کشف یا اثبات جرم به تفحص به پردازد. همچنین فیلترینگ بطور جدی در مدارس این کشور اعمال می شود.

انگلیس:دراکثر کشورهای اروپایی از جمله انگلیس فیلترینگ بیشتر بر روی مسائلی مانند پورنوگرافی کودکان،نژاد پرستی و مسائل تروریستی اعمال می شود. یک سازمان غیر دولتی وغیر انتفاعی در این کشور بنام" بنیاد نظارت بر اینترنت "فهرستی ازوب سایتهای غیر اخلاقی را تهیه کرده است وبر اساس آن دسترسی ۹۸ درصد کاربران اینترنت در انگلستان به این وب سایتها مسدود شده است.در سال ۲۰۰۶ وزیر کشور انگلیس قول داد که همه وب سایتهای غیر اخلاقی کودکان را قطع می کند که گزارشهای دولتی در پایان سال ۲۰۰۸ میلادی نشان داد ۹۵ درصد آنها قطع شده اند.

ایتالیا: گفته می شود فیلترینگ وسانسور محتوای اینترنت در ایتالیا بسیار رایج است .این محدود سازی دسترسی مردم را به محتوای وب سایت های خاص وحتی برخی شبکه های تلویزیونی جلوگیری می کند.بر اساس آمارهای گزارشگران بدون مرز ،ایتالیا قوانین ویژه ای برای کنترل محتوای رسانه ها واینترنت به تصویب رسانده است.

آلمان: فیلترینگ اینترنت در آلمان بر ساس قانون فدرال انجام می شود ودر مواردی خاص دادگاههای این کشور رای به مسدود شدن برخی وب سایتها می دهد. در این کشور مسدود سازی محتوای سیاسی به وفور دیده می شود ،نمونه ای از آن که توسط دولت آلمان برای کاربران اینترنت مسدود شده است عبارت است از"نفی هولوکاست " وکاربران نمی توانند به محتوای مقالات ونوشته هایی که به نفی هولوکاست می پردازد دسترسی داشته باشند.

استرالیا : دولت فدرال این کشور به واسطه اریه دهندگان اینترنت دسترسی به برخی وب سایتها را محدود میکند. حزب کارگزاران استرالیا در سال ۲۰۰۸ طرح اجباری فیلترینگ اینترنت را برای تمامی شهروندان معرفی کرده است ونهاد مدیریت ارتباطات ورسانه استرالیا در راستای این طرح لیست سیاهی از وب سایتهای که محتوای مجرمانه دارند را فراهم کرده است ووب سایتهایی که در این لیست سیاه قرار می گیرند به ازای هر یک روز فعالیت ۱۱ هزار دلار جریمه می شوند.قوانین استرالیا در زمینه سانسور اینترنت با عناوینی مثل دیوار آتش بزرگ استرالیاو دیوار آتش ضد خرگوش مطرح شده که مجموعه ای از قوانین ایالتی وفدرال است.

کانادا: تمامی قوانین مربوط به کنترل محتوا در این کشور مربوط به مبارزه با تروریسم است وپس از واقعه ۱۱ سپتامبر شدت یافته است .ISP ها بر طبق قوانین این کشور موظف به ثبت تمامی فعالیت های اینترنتی کاربران برای ۶ ماه هستند.هند: موارد مورد فیلتر دراین کشور شامل افترا و اتهام ،شرط بندی ،نژا پرستی ،ترورریسم و سوء استفاده از کودکان وموارد مشابه دیگر است . موارد کنترل دیگردراین کشور کافی نت ها هستند که موظف هستند تا شماره ملی و آدرس پستی کاربران را ثبت نمایند. همچنین کافی نت ها ملزم به نصب برنامه های فیلترینگی بازی باب اسفنجی هستند که بر طبق قانون وب سایتها را فیلتر می کند.تایلند: وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات تایلند به شکل غیر مستقیم از طریق اریه ی در خواست به ۵۴ شرکت ISP این کشور برای مسدود کردن وب سایتها مختلف ، سیاستهای فیلترینگ خود را اعمال می کند.فیلترینگ اینترنت در این کشور بیشتر محتوای سیاسی وب سایت ها را نشانه می گیرد.

عربستان سعودی : با توجه به گستره وسیع وب سایتهای سانسور شده اعم از سیاسی ،مذهبی وجنسی عملا دسترسی به بسیاری از وب سایتها در این کشور قطع شده است وتنها دسترسی به برخی از ازمنابع ومراجع آزاد است .بررسی ها نشان میدهد که وب سایتهای غیر اخلاقی بیشتر از سایر وب سایتها فیلتر می شوند و در مجموع ۸۶ درصد از وب سایتها غیر اخلاقی در عربستان غیر قابل دسترس هستند. همچنین تعداد زیادی وب سایت که راجع به مذاهب مختلف مطلب وگزارش ارائه می دهند و یا مربوط به زنان می باشند فیلتر شده اند.همچنین وب سایتهایی که به ارائه موارد منفی از دولت عربستان می پردازند ویا با سیاستهای کلی عربستان در خاورمیانه هم خوانی ندارند فیلتر شده انداما در در میان وب سایتهای فیلتر نشده بسیاری از وب سایتهای خبری ووب سایتهای دولتی آمریکا واسرائیل قرار دارد.

بحرین: این کشور درمقایسه با عربستان وامارات خوش برخوردتر است وسیاستی تشویقی دارد ،مثلا بهنگام در خواست یک کاربر برای دیدن وب سایت پرنو او را تشویق به دیدن وب سایتهای فیلتر شده می کند ولی برخی از وب سایتهای مشمئز کننده را مسدد کرده است .

نتیجه گیری: فیلترینگ به اشکال مختلف در کشورهای مختلف دنیا وجود دارد ،وچیزی نیست که ابداع آن متعلق به کشور ما باشد.گسترده ترین فیلترینگ وب سایتها مربوط به کشورهای کره شمالی ،چین وعربستان است.در کشور ما نیز ضرورت وجود فیلترینگ سازمان دهی شده وقانون مند به شدت احساس می شود.نباید اجازه دسترسی نا محدود همه اقشار جامعه را به دنیای بی مرز وپایان ناپذیر اینترنت داد چرا که نقطه ای می شود برای شروع آسیبها و آفتهایی که کودکان ونوجوانان ما را بیش از دیگران تهدید می کند. فیلترینگ قانونمند وسامان دهی شده یک ضرورت برای سالم سازی فضای اینترنت و وآرامش روحی افراد جامعه است.

گرد آورنده : سید حسین ترابی

کارشناس اجتماعی فرمانداری دامغان

 

يکشنبه 14/10/1393 - 18:52
کامپیوتر و اینترنت
به نــوعــی فـــن آوری ارتباطی اطـلاق می شود كه در آن امواج رادیویی ( مایكروویو) به جای سیم و كابل برای انتقال سیگنال بین تلفن های همراه، شبكه*های رایانه ای و دستگاه های مكان یاب استفاده می شود و فن آوری وایرلس به سرعت در حال پیشرفت و توسعه است و امروزه نقشی كلیدی در زندگی ما ایفا میكند
در بسیاری موارد که نیاز به پهنای باند بالا می باشد راه اندازی یک سرویس نقطه به نقطه بی سیم ساده ترین و کارآمدترین راه حل می باشد. در این حالت بین دفتر محل کار شما و یکی از سایت های ما یک ارتباط نقطه به نقطه بدون سیم برقرار خواهد شد. برای سرعت های پایین استفاده از تجهیزات باند 2.4 گیگاهرترز می تواند بهترین انتخاب باشد اما اگر می خواهید دسترسی به پهنای باند بسیار بالا داشته باشید - بخصوص اگر ISP هستید - استفاده از تجهیزات ۵ گیگاهرتز به شما پیشنهاد می شود. در این حالت به راحتی حتی اگر بین محل سازمان شما و سایت ما دید مستقیم هم نباشد می توانید پهنای باند بالایی تا حد ۳۰ مگاهرتز در فاصله های ۲۰ کیلومتر دسترسی به اینترنت داشته باشید.
استفاده از تجهیزات مدرن برای برقراری ارتباطات پشتبانی شبانه روزی از سرویس های دسترسی به پهنای باند بالا بخصوص برای ISP ها امری بسیار مهم و ضروری است و ما افتخار می کنیم که اعلام کنیم پرسنل بخش پشتیبانی فنی ما بصورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات در این زمینه به شما می باشند.


Wireless چیست؟


مقدمه

Wireless به تکنولوژی ارتباطی اطلاق می شود که در آن از امواج رادیویی، مادون قرمز و مایکروویو ، به جای سیم و کابل ، برای انتقال سیگنال بین دو دستگاه استفاده می شود.از میان این دستگاه ها می توان پیغامگیرها، تلفن های همراه، کامپیوتر های قابل حمل، شبکه های کامپیوتری، دستگاه های مکان یاب، سیستم های ماهواره ای و PDA ها را نام برد.تکنولوژی Wireless به سرعت در حال پیشرفت است و نقش کلیدی را در زندگی ما در سرتاسر دنیا ایفا می کند.


فواید تکنولوژی Wireless

تکنولوژی Wireless به کابر امکان استفاده از دستگاه های متفاوت ، بدون نیاز به سیم یا کابل ، در حال حرکت را می دهد.شما می توانید صنوق پست الکترونیکی خود را بررسی کنید، بازار بورس را زیر نظر بگیرید، اجناس مورد نیاز را خریداری کنید و یا حتی برنامه تلویزیون مورد علاقه خود را تماشا کنید.بسیاری از زمینه های کاری از جمله مراقبت های پزشکی، اجرا قوانین و سرویس های خدماتی احتیاج به تجهیزات Wireless دارند.تجهیزات Wireless به شما کمک می کند تا تمام اطلاعات را به راحتی برای مشتری خود به نمایش در بیاورید.از طرفی می توانید تمامی کارهای خود را در حال حرکت به سادگی به روز رسانی کنید و آن را به اطلاع همکاران خود برسانید.تکنولوژی Wireless در حال گسترش است تا بتواند ضمن کاهش هزینه ها، به شما امکان کار در هنگام حرکت را نیز بدهد.در مقایسه با شبکه های سیمی ، هزینه نگهداری شبکه های Wireless کمتر می باشد.شما می توانید از شبکه های Wireless برای انتقال اطلاعات از روی دریاها، کوهها و ... استفاده کنید و این در حالی است که برای انجام کار مشابه توسط شبکه های سیمی، کاری مشکل در پیش خواهید داشت.


سیستم های Wireless

سیستم های Wireless می توانند به سه دسته اصلی تقسیم شوند :
سیستم Wireless ثابت : از امواج رادیویی استفاده می کند و خط دید مستقیم برای برقراری ارتباط لازم دارد. بر خلاف تلفن های همراه و یا دیگر دستگاههای Wireless، این سیستم ها از آنتن های ثابت استفاده می کنند و به طور کلی می توانند جانشین مناسبی برای شبکه های کابلی باشند و می توانند برای ارتباطات پرسرعت اینترنت و یا تلویزیون مورد استفاده قرار گیرند.امواج رادیویی وجود دارند که می توانند اطلاعات بیشتری را انتقال دهند و در نتیجه از هزینه ها می کاهند.

سیستم Wireless قابل حمل : دستگاهی است که معمولا خارج از خانه، دفتر کار و یا در وسایل نقلیه مورد استفاده قرار می گیرند.نمونه های این سیستم عبارتند از : تلفن های همراه، نوت بوکها، دستگاه های پیغام گیر و PDA ها.این سیتم از مایکروویو و امواج رادیویی جهت انتقال اطلاعات استفاده می کند.

سیستم Wireless مادون قرمز : این سیستم از امواج مادون قرمز جهت انتقال سیگنالهایی محدود بهره می برد.این سیستم معمولا در دستگاه های کنترل از راه دور، تشخیص دهنده های حرکت، و دستگاه های بی سیم کامپیوترهای شخصی استفاده می شود.با پیشرفت حاصل در سالهای اخیر، این سیستم ها امکان اتصال کامپیوتر های نوت بوک و کامپیوتر های معمول به هم را نیز می دهند و شما به راحتی می توانید توسط این نوع از سیستم های Wireless ، شبکه های داخلی راه اندازی کنید.


آینده Wireless
نسل سوم شبکه ها ،3G، نسل آینده شبکه های Wireless نامگذاری شده است.سیستم های 3G کمک می کنند تا صدا و تصویر و داده را با کیفیت مناسب و به سرعت انتقال دهیم.پیش بینی IDC برای کاربردی شدن 3G سال 2004 می باشد و تا آن موقع در حدود 29 میلیون کاربر m-commerce) mobile commerce) در آمریکا وجود خواهند داشت.از طرفی IBM معتقد است که بازار کلی تجهیزات Wireless در سال 2003 به رقمی بالغ بر 83 بیلیون دلار خواهد رسید.
يکشنبه 25/8/1393 - 18:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته