تبیان، دستیار زندگی
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی با اشاره به الزام آگاهی گردشگران ورودی از قوانین کشور در مبدا گفت: بر این اساس ۱۰ سرفصل مهم توصیه های سفر به گردشگران ورودی کشور تهیه شده است تا با انتشار در درگاه های اینترنتی وزارت امور خارجه و سفر محقق شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

آماده شدن توصیه‌های سفر به گردشگران ورودی

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی با اشاره به الزام آگاهی گردشگران ورودی از قوانین کشور در مبدا گفت: بر این اساس ۱۰ سرفصل مهم توصیه‌های سفر به گردشگران ورودی کشور تهیه شده است تا با انتشار در درگاه‌های اینترنتی وزارت امور خارجه و سفر محقق شود.

بخش گردشگری تبیان

آماده شدن توصیه‌های سفر به گردشگران ورودی

به گزارش تبیان از تسنیم، مرتضی رحمانی موحد در هفتمین جلسه کمیسیون مرکزی نظارت بر امنیت گردشگران که با حضور مدیران وزارت کشور، نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای عضو، مدیران کل سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداران 7 استان کشور، در محل معاونت گردشگری برگزار شد، اظهار داشت: به دنبال سیاست‌های راهبردی دولت تدبیر و امید، کمیسیون ارتقا امنیت گردشگران کشور با رویکرد حفظ امنیت به یاری تعاملات فرابخشی تشکیل تا این بستر مساعد، سرمایه ای ارزشمند برای صنعت گردشگری کشور بشمار آید.

پاسداری از ایجاد و حفظ امنیت صنعت گردشگری

وی با بیان اینکه کلیه دستگاه‌های عضو کمیسیون در توفیقات حاصل سهیم بودند، افزود: هم راستا با فعالیت کمیسیون مرکزی نظارت بر امنیت گردشگران به عنوان هسته مرکزی، باید در نظر داشت که میدان عمل و اجرایی اصلی، در استان‌ها، شهرستان‌ها، مرزها و مناطق مختلف کشور است؛ در نتیجه با جاری ساختن آموزش‌ها، دستور العمل ها و تبیین سیاست‌های کلی در بخش‌های تابعه می‌توان در ارتقای دستاوردهای حاصل موثر عمل کردرحمانی موحد با اشاره به اینکه حاصل روند فعالیت در حوزه گردشگری شامل بازاریابی، تبلیغات، جذب گردشگران و در نهایت ارائه خدمات به آنها تنها در بستر ارزشمند امنیت به نتیجه خواهد رسید، اظهار داشت: ایجاد و حفظ امنیت صنعت گردشگری یکی از منابع اصلی این حوزه به شمار می‌آید و باید همانطور که از سایر منابع پاسداری می‌شود؛ در این امر نیز نهایت کوشش را انجام داد.

لزوم بهره مندی از فضای مساعد بین المللی ، با توجه به منابع بی‌شمار، متنوع و ارزشمند موجود در ایران

معاون گردشگری با تشریح رویکرد جهانی صنعت گردشگری و مسیر رو به رشد این حوزه عنوان کرد: ایران نیز باید با توجه به منابع بی‌شمار، متنوع و ارزشمند موجود، سهم قابل توجهی در بهره مندی از فضای مساعد بین المللی داشته باشد.

رحمانی موحد همچنین 5 برابر شدن ایرانگردان خارجی در طول برنامه ششم براساس سیاست های ایلاغی رهبر معظم انقلاب را از اهداف این برنامه برشمرد و گفت: این امر تنها به یاری مدیریت یکپارچه و حضور همه نهادها و ارگان های تاثیرگذار در حوزه سفر محقق خواهد شد و نیاز است به همراه آموزش و آگاهی از دستاوردهای پیش رو، تلاش و عزمی ملی آغاز شود.

تهیه ١٠ سرفصل مهم توصیه‌های سفر به گردشگران ورودی کشور

به گزارش میراث فرهنگی - وی همچنین با اشاره به الزام آگاهی گردشگران ورودی از قوانین کشور در مبدا؛ عنوان کرد: بر این اساس 10 سرفصل مهم توصیه‌های سفر به گردشگران ورودی کشور تهیه شده است تا با انتشار در درگاه‌های اینترنتی وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌ها، مرزهای ورودی، شرکت‌های هواپیمایی آگاهی سازی گردشگران نسبت به مقررات کشور از مبدا سفر محقق شود.

رحمانی موحد در ادامه سایر اقدامات مشابه برای ارتقای امنیت گردشگران را بر شمرد و گفت: تشکیل کمیسیون امنیت و توسعه پایدار کویر نیز یکی دیگر از اقدامات تکمیلی در راستای میزبانی شایسته از گردشگران در محیط های بیابانی و کویری است و سیاست‌های آن مبتنی بر اهمیت فرهنگ سازی، آموزش و اطلاع رسانی دراستان‌های مربوطه به شمار می‌آید.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به برگزاری هفدهمین کنوانسیون بین المللی راهنمایان گردشگری در 6 لغایت 14 بهمن ماه سال جاری، بر تلاش ملی برای میزبانی شایسته از مهمانان این رویداد مهم تاکید کرد.


منبع : تسنیم