تبیان، دستیار زندگی
خاطرات هر رزمنده گوشه ای از هشت سال ایستادگی رزمندگان را نشان می دهد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

توصیه های رهبری به نویسندگان دفاع مقدس

خاطرات هر رزمنده  گوشه ای از هشت سال ایستادگی رزمندگان را نشان می دهد.

بخش ادبیات تبیان
توصیه های رهبری به نویسندگان دفاع مقدس


حمید داودآبادی در خصوص دیدار اخیر خود با مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا در این دیدار بر لزوم بیان شیرینی خاطرات رزمندگان در عملیات ها از جمله والفجر 8، بیت المقدس و کربلای 5 تاکید کردند.
در دیدار اخیر مسعود ده نمکی و حمید داودآبادی با رهبر انقلاب چه گذشت؟!

سرویس مبشر صبح: حمید داودآبادی، نویسنده کتاب های دفاع مقدس، روز یکشنبه 14 آذرماه به همراه مسعود ده نمكی، فیلمساز دفاع مقدس، با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

داودآبادی اظهار داشت: در خصوص کتاب های خاطرات دفاع مقدس بحث و گفت وگو انجام شد و مقام معظم رهبری بر این امر تاکید کردند که خاطرات هر رزمنده  گوشه ای از هشت سال ایستادگی رزمندگان را نشان می دهد، از این رو نباید به سادگی از نوشتن کتاب های خاطرات دفاع مقدس بگذریم.

نویسنده کتاب های دفاع مقدسی گفت: زمانی که خاطرات از ذهن خارج شده و مکتوب می شوند، دیگر تنها به رزمندگان اختصاص نداشته و به عموم مردم تعلق دارد.

وی با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری در خصوص محتوای کتاب های دفاع مقدسی، عنوان کرد: حضرت آقا به عنوان نخستین طالب و خواننده کتاب  های دفاع مقدسی فرمودند که در نگارش این نوع از کتاب ها باید به حماسه آفرینی های رزمندگان در عملیات های مختلف توجه شود.

این نویسنده کتاب های دفاع مقدسی افزود: مقام معظم رهبری در این دیدار بر لزوم بیان شیرینی خاطرات رزمندگان در عملیات ها از جمله والفجر 8، بیت المقدس و کربلای 5 تاکید کردند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بسیار دقیق کتاب های دفاع مقدسی را مطالعه می فرمایند، خاطرنشان کرد: با توجه به دقت و ظرافت مطالعه مقام معظم رهبری، دریافتم که در نگارش کتاب های دفاع مقدسی باید به شیرینی موفقیت عملیات هایی همچون بیت المقدس و کربلای 5 نیز پرداخت. پس از شنیدن بیانات حضرت آقا اعتراف می کنم که می توانستم در کتاب های به چاپ رسیده ام، توجه بیشتری به حماسه آفرینی رزمندگان در عملیات ها می کردم و تنها به دیده های خودم و همرزمانم بسنده نمی کردم.

نویسنده کتاب های دفاع مقدسی گفت: با تلفیق عظمت عملیات و حماسه آفرینی رزمندگان و بیان شیرینی موفقیت های آن دوران، می توانیم حماسه های دوران دفاع مقدس را زنده نگه داشته و به نسل بعد انتقال دهیم.

وی خاطرنشان کرد: به عنوان یک نویسنده کتاب های دفاع مقدسی و یک رزمنده اعتراف می کنم به خاطرات نگاه شخصی داشتم و می کوشم در نگارش کتاب های بعدی این نقص را برطرف کنم.

نویسنده کتاب «دیدم که جانم می رود» اظهار داشت: رهبرمعظم انقلاب نسبت به کتاب های دفاع مقدسی اشراف کامل دارند. امیدوارم باقی مخاطبان هم نحوه کتاب خوانی و دقت نظر را از آقا بیاموزند و در خواندن کتاب آن را لحاظ کنند.

داودآبادی تصریح کرد: خاطرات رزمندگان متعلق به ملت است. از این رو باید خاطرات مکتوب شود تا برای آیندگان به یادگار بماند.


منبع: حلقه وصل