تبیان، دستیار زندگی
آیا می دانید بهایی ها چه برنامه ای برای شما دارند؟ این آش انقدر شور است که صدای برخی از رسانه های ضد انقلاب هم درآمده است!
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بهایی ها در من و تو، بی بی سی و صدای آمریکا+ فیلم

آیا می دانید بهایی ها چه برنامه ای برای شما دارند؟ این آش آنقدر شور است که صدای برخی از رسانه های ضد انقلاب هم درآمده است!

محسن بابایی- بخش ارتباطات تبیان
 بهاییت

رسانه های غربی ارزش هایی را ترویج می کنند که می توان در آنها به صورت مستقیم و غیر مستقیم رد پای نحله های فکری دست نشانده دول آنها را مشاهده کرد. روح مشترک  همه ی این پیام ها، مبتنی بر اومانیسم، مادی گرایی و لذت گرایی می باشد.
سبک زندگی غربی در فرا متن پیام ها و تولیدات این رسانه ها دیده می شود، نمایندگان این تولید محتوا افراد مختلف از فرقه ها و باورهای همسو با غرب هستنددر این بین نگاهی به ساختار منابع انسانی و تحلیل محتوای پیام رسانه های فارسی زبان ماهواره ای و  اینترنتی به طور خاص نقش بهایی ها را در مدیریت و چرخه تولید محتوای آنها نشان می دهد.
بهاییت دینی جعلی محصول صهیونیسم و غرب است. فرقه ای که توسط انگلیس راه اندازی شد تا ایران بیشتر همگام با غرب شود. عمق نفوذ بهایی ها در دوران پهلوی دیده میشد با این حال وجود این فرقه قبل از آن نیز مسبوق به سابقه است، برخی مورخان از دلایل مخالفت شیخ فضل الله با مشروطیت را ردپای این فرقه ضاله در پس آن جنبش عنوان می کنند. از آن زمان تا به حال خط اصلی فعالیت های بهایی ها ترویج افکار ضاله بهاییت و همچنین ترویج بی بند و باری و ضدیت با اسلام است.  خطی که اکنون درشبکه های ماهواره ای اغلب با مدیریت همین افراد مدیریت می شود.
در ادامه رویکردهای مستقیم و غیر مستقیم و مشترک با دشمنان ملت ایران را توسط این فرقه در رسانه ها مرور می کنیم:

بی بی سی فارسی

ریشه بهاییت در رسانه های اینترنتی و ماهواره ای فارسی زبان تنها محدود به خاک انگلیس نیست بلکه این فرقه در رسانه های فارسی زبان آمریکایی نیز نفوذ کرده است

"در این هنگام که خبر فرستی به وسیله رادیو به زبان فارسی از بریتانیای کبیر آغاز می‌شود، بنگاه رادیوی انگلستان به تمام گوش دهندگان ایرانی و فارسی زبانان درهر جای جهان که باشند درود می‌گوید"(1)
جمله ی بالا، صدای "بال یوزی" در لحظه افتتاح رادیو بی‌بی‌سی فارسی است؛ مدیر وقت این رادیو و از سران فرقه ضاله بهائیت. در واقع خشت بنای اولین رسانه فارسی زبان خارجی در ایران با سرمایه گذاری بهایی ها و کمک وزارت امور خارجه بریتانیا در سال 1319  بوده است.
ورود بهایی ها در رسانه ایران به این یک نفر ختم نشد و یوزی تشکیلات بهایی را در بی بی سی فارسی کادر سازی کرد. یوزی حتی بعد از خود دهقان عضوی دیگر از این فرقه را  جانشین خود کرد .
بهایی های دیگری هم در این رادیو بودند که از بین آنها شاداب وجدی، لطفعلی خنجی و باقر معین توانستند در نقش گوینده و تهیه کننده به بالاترین مقام برسند افرادی که نقش به سزایی در ایجاد بخش های دیگر داشتند.

  • bbcبی بی سی و بهائیت

  • اما بهاییت از همان موقع در این رسانه ریشه دوانده و حال ردپای آن در شبکه ی ماهواره ای فارسی زبان این بنگاه خبرپرکنی بیش از گذشته دیده می شود. این مهم را علاوه بر ساختار منابع انسانی این شبکه در رپورتاژ آگهی های این رسانه برای این فرقه ضاله می توان مشاهده نمود به ویژه این رسانه  با اعزام خبرنگاران خود به سرزمین‌های اشغالی، سعی می کند تا با توسل به ترفندهای مختلف، چهره بهائیت را تطهیر كند.
    • بهائیت، آیینی است که توسط بخش‌های سکولار جامعه اسرائیل …
    • کسری ناجی از شمال اسرائیل گزارش می‌دهد …
    • یکی از دوستان خوب من بهایی بود …
    این‌ها رپورتاژ آگهی‌های خوش خدمتانه‌ای است که انگلیسی‌ها  در حمایت از دوستان بهائی از طریق شبکه "‌بی‌بی‌سی" بر روی آنتن می‌برند.
    علاوه بر نیروی انسانی و برنامه ها جای دیگری که می توان دست بهایی ها را در پشت این رسانه دید، کمک های مالی افراد و بنیادهای بهایی به آن است که در کنار کمک های دولتی از مالیات انگلیسی ها قابل توجه است.
    یکی از  شایعاتی که بعنوان نمونه در اینباره مطرح است مبنی بر کمک ۱ میلیون پوندی مرکز بهائیت در اسرائیل به این رسانه است . علاوه بر این کمک های ویژه، منابع موثق از کمک ۱ میلیون پوندی مرکز اصلی بهائیت در سرزمین های اشغالی (اسرائیل)، کمک ۷۵۰ هزار یورویی چند خانواده ثروتمند و معروف بهایی، و کمک یک میلیون و ۳۰۰ هزار پوندی انجمن یهودیان ایرانی لندن به شبکه بی بی سی فارسی خبر می دهند.

    من و تو

    شاید بتوان من و تو را بهایی ترین رسانه فارسی زبان ماهواره ای عنوان کرد. این رسانه بیشترین سهم را در ترویج اندیشه بهایی و اهداف ضد دینی دارد.
    اوج آشکار سازی بهایی بودن این شبکه در آگهی ای که رها اعتمادی عضو این شبکه در وبلاگش بعنوان آگهی استخدام  منتشر کرد، خود را نشان داد. او شرط اصلی برای پذیرفته‌شدن به عنوان مجری در این شبکه را اعتقاد راسخ به فرقه ضاله بهائیت، مخالفت با جمهوری اسلامی ایران و آمادگی داشتن برای عریان شدن عنوان می‌کند.
    رها اعتمادی که فردی بهایی زاده و از خانواده  نوکران و خدمتکاران دربار پهلوی است، از چند سال پیش با پشتیبانی همه جانبه و البته غیر علنی عوامل بی بی سی، گروهی به نام «جوانان بدون مرز» را برای ضدیت با جمهوری اسلامی ایران راه‌اندازی کرد و تمامی عناصر همسو با فرقه ضاله بهائیت و ضد جمهوری اسلامی ایران را شناسایی و هسته اولیه من و تو را با آنها شکل داد. 
    من و تو بر خلاف شبکه هایی چون بی بی سی خیلی مستقیم تر و صریح تر ارزش های  غربی و بهایی را جزو برنامه های خود قرار می دهد و در ترویج سبک زندگی غربی و ضدیت با اسلام  مانند بهایت جدی است.
    رویکرد من و تو رد اینباره تا حدی است که مدیران شبکه های ضد انقلاب از جمله نادر رفیعی مدیر شبکه امید ایران، فرزان دلجو مدیر شبکه لایو و حمید احمدی مدیر شبکه آی سی‌سی بر ناسازگاری برنامه های این شبکه با فرهنگ مردم ایران اشاره داشته اند.

    صدای آمریکا

    باید با دقت با محتوایی که در شبکه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی منتشر می شود مواجه شویم، چرا که رد پای بهاییت در بسیاری از رسانه ها و پیام های ضد دینی و غیر اخلاقی که مشاهده می کنید، دیده می شود.

    ریشه بهاییت در رسانه های اینترنتی و ماهواره ای فارسی زبان تنها محدود به خاک انگلیس نیست بلکه این فرقه در رسانه های فارسی زبان آمریکایی نیز نفوذ کرده است. ریشه این نفوذ به حضور احمدرضا بهارلو نخستین رئیس بخش فارسی "صدای آمریکا" بر می گردد. او با اینکه چند بهایی نبود اما ارتباط خوبی با آنها و تمایل به نزدیکی به آنها داشت. او هسته اولیه از کسانی چون رامش راسخ، بهروز عباسی که از بهاییان نامدار در رادیو و تلویزیون دوران پهلوی در ایران بودند، استفاده کرد.
    بعد از بهارلو این ارتباط قطع نشد و  شیلا گنجی از اعضای جامعه بهایی در سازمان ملل به عنوان ریس بخش فارسی بر کرسی مدیریت این شبکه در سال 2004 نشست،  او حلقه ی بهایی در این رسانه را وسعت بخشید. بعد ها ستاره درخشش که از مهره های اصلی ای بود که با ورود گنجی وارد این شبکه شد، خود در جایگاه گنجی نشست و همان خط را دنبال کرد.
    وی هر چند باعث اخراج عده ای از این شبکه شد و خود در نهایت به دلیل افت کیفیت این رسانه به سرنوشت آنان دچار گشت اما نقش عمده ای در حفظ و تقویت بهاییت در این شبکه ایفا کرد. کارمندان اخراجی در اینباره می گویند او صدای امریکا را به صدای بهایی ها تبدیل نمود. درخشان در بدو ورود اکثر کسانی که بهایی بودن از جمله بهنود مکری، پریسا فرهادی، مهشید ندیری و نگار محمدی را در سمت خود ابقا و با بخشیدن مسئولیت های دیگر آنان را تقویت نمود.
     بهایی گرایی نکته ای است که به اذعان افراد دخیل همسو با این شبکه موجب ریزش مخاطبان آن شده است.
    در واقع بهاییت مانند شبکه های دیگر در صدای آمریکا هم فقط در محتوای برنامه ها محدود نشده و فارغ از رپورتاژ آگهی های این شبکه در ساختار منابع انسانی نیز قابل مشاهده است.

    رادیو فردا

    خط بهاییت در رادیو فردا بیشتر در بطن برنامه ها و پوشش اخبار مربوط به این فرقه و افراد آن دیده می شود. بعنوان نمونه  وقتی دادستان وقت تهران به افرادی که با بهاییان ارتباطات دارند هشدار داد این رسانه در خبری با تیتر"هشدار مقام قضایی به افرادی که «با بهاییان ارتباط می‌گیرند»" می نویسد:
    "در ادامه حملات مقام‌های جمهوری اسلامی به آیین بهایی و حامیان حقوق پیروان این آیین، دادستان کل ایران به «افرادی که با این فرقه ارتباط می‌گیرند» هشدار داده که باید منتظر عواقب قانونی خود باشند». دادستان کل کشور همچنین از آیین بهایی به عنوان «جمعیتی منحرف و ساخته و پرداخته انگلیس و اسرائیل» نام برده است."

     بهاییت

    در ادامه این خبر، این رسانه برای این فرقه ضاله مظلوم نمایی کاملی همراه با معرفی آن منتشر می کند:
    "فقهای شیعه و سپس حاکمان جمهوری اسلامی به شدت با این آیین مخالفت می‌کنند. در ۳۷ سال گذشته بسیاری از پیروان این آیین در ایران اعدام یا زندانی شدند. پیروان آیین بهایی همچنین از بسیاری از حقوق شهروندی مانند تحصیل در دانشگاه محرومند. ارتباط با دولت‌های خارجی یا جاسوسی برای آنها و به ویژه اسرائیل به دلیل قرار داشتن مقبره بهاءالله در حیفا، معمولاً یکی از اتهاماتی است که از سوی دستگاه قضایی و مقام‌های امنیتی ایران به پیروان آیین بهایی زده می‌شود."(2)

    کلام آخر:

    همانطور که مشهود است اهدافی چون ترویج اندیشه های بهاییت و ارزش های ضد دینی که هدف غرب است در محتوای برنامه ها به وضوح دیده می شود علاوه بر این رخنه بهاییت به برنامه ها محدود نشده و در ساختار اداری این موسسات نیز وجود داشته و دارد. و لاجرم با حضور این افراد این هدف، برنامه ریزی تر شده و عمیقتر دنبال خواهد شد. البته بهایی ها برای خود شبکه مستقل هم دارند اما مسلما هدف اصلی آنها دستیابی و تاثیر بر افکار عمومی از رویکرد غیر مستقیم و رسانه هایی چون من و تو و بی بی سی است. باید با دقت با محتوایی که در شبکه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی منتشر می شود مواجه شویم، چرا که رد پای بهاییت در بسیاری از رسانه ها و پیام های ضد دینی و غیر اخلاقی که مشاهده می کنید، دیده می شود.
    پی نوشت:
    1-پیوند بی بی سی فارسی با فرقه ضاله بهائیت ، جام جم آنلاین، 1395
    2- رپورتاژهای رادیو فردا برای فرقه اسرائیلی بهائیت، شهدای ایران، 1395

  • bbcبی بی سی و بهائیت