تبیان، دستیار زندگی
دولت دهلی نو مدعی است در ماه های گذشته تحرکات داعش به منظور جذب نیرو در این منطقه تشدید شده و اعضای گروه های اسلامگرای کشمیری جذب داعش می شوند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

کشتار مردم کشمیر، فاجعه سیاه تاریخ

دولت دهلی نو مدعی است در ماه های گذشته تحرکات داعش به منظور جذب نیرو در این منطقه تشدید شده و اعضای گروه های اسلامگرای کشمیری جذب داعش می شوند.

فرآوری: ع. امانی - بخش سیاست تبیان

کشتار مردم کشمیر، دولت هند، داعش، اخبار داعش، گروه تکفیری، قتل عام کشمیری ها، دهلی نو، کشتار بی رحما

کشتار مردم بی گناه کشمیر یک فاجعه سیاه تاریخ است و دولت جمهوری اسلامی باید نسبت به این فاجعه واکنش صریح نشان دهد و عواقب آن را به دولت هند گوشزد کند. کشمیر تنها استان در کشور هند است که اکثریت مردم آن مسلمان هستند. این مردم در طول سالیان گذشته بارها به بهانه های مختلف مورد ظلم واقع شده و خسارات جانی و مالی فراوانی را متحمل می شوند. پلیس هند در سال های گذشته نیز برخوردهای غیرانسانی و وحشیانه ای با مردم این منطقه داشته است.

این در حالی است که پلیس هند اخیرا دو هزار نیروی تازه را برای سرکوب اعتراضات مردم به این منطقه اعزام کرده است. باید توجه داشت که دولت هند گروه های اسلامگرای کشمیری از جمله "حزب المجاهدین" را به ارتباط با "القاعده" متهم کرده است. همچنین دولت دهلی نو مدعی است در ماه های گذشته تحرکات داعش به منظور جذب نیرو در این منطقه تشدید شده و اعضای گروه های اسلامگرای کشمیری جذب داعش می شوند.

گزارش های مربوط به کشمیر را مورد ملاحظه قرار داده است و نسبت به تلفات درگیری ها در این منطقه نگران بوده و امیدوار است که اتفاقات مربوط به کشمیر به درستی مدیریت شود.

با این حال موضوع کشمیر مساله ای ریشه دار است که به ده ها سال بی اعتمادی و سرکوب و درگیری بین مسلمانان این منطقه و پلیس دولت محلی هند بر می گردد و امت مسلمان باید در قبال این کشتار واکنش نشان دهند و با هر وسیله ای به کمک این مظلومین بشتابد.

حائز اهمیت آن که در جریان ناآرامی های ادواری در سال های گذشته در این منطقه ، تا به حال هزاران نفر کشته و مجروح شده اند و این جریان با واکنش های جهانی هم همراه بود که متاسفانه تاثیری بر سیاست های دولت هند نداشت.


واکنش های جهانی به کشتار مردم کشمیر
نهادهای حقوق بشری ، نسبت به رویکرد دولت هند در مواجهه با اعتراضات در کشمیر انتقاد کرده و دولت دهلی نو را به نقض گسترده حقوق بشر در کشمیر متهم کرده اند.
- سازمان "دیده  بان حقوق بشر " از مقامات هند خواست به شکل صادقانه و بی طرفانه سرکوب پلیس علیه اعتراضات کشمیر را هدف تحقیقات قرار دهند.
- "فدراسیون بین المللی خبرنگاران" نیز با صدور بیانیه ای ضمن اعلام همبستگی با خبرنگاران کشمیر، سرکوب رسانه ای در منطقه کشمیر از سوی مقامات هند را محکوم کرده و از مقامات خواست تا فورا سرکوب رسانه های آزاد در کشمیر را پایان دهند.
- "سید علی گیلانی" رهبر مسلمانان در منطقه جامو و کشمیر ، با ارسال نامه ای به مقامات ایران و چین ، خواستار حمایت این دو کشور و مداخله فوری آنها برای حل مساله کشمیر شد.
- "سخنگوی وزارت امور خارجه چین" با ابراز نگرانی تاکید کرده است ، دولت پکن : "گزارش های مربوط به کشمیر را مورد ملاحظه قرار داده است و نسبت به تلفات درگیری ها در این منطقه نگران بوده و امیدوار است که اتفاقات مربوط به کشمیر به درستی مدیریت شود."
- "سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران" نیز با ابراز تاسف از کشته شدن مظلومانه مردم بی دفاع کشمیر گفت : "اختلافات و تنش ها در کشمیر تنها از راه های مسالمت آمیز قابل حل است."

کشتار مردم کشمیر، دولت هند، داعش، اخبار داعش، گروه تکفیری، قتل عام کشمیری ها، دهلی نو، کشتار بی رحما

واکنش ها در فضای مجازی
در دنیای امروز یکی از تأثیرگذارترین راهکارها برای مقابله با چنین ظلم هایی ، اطلاع رسانی گسترده در رسانه ها و شبکه های مختلف و آگاه کردن دنیا از وقوع این جنایات و نشان دادن این مظلومیت ها است. پس می توان از این کانال در راستای اطلاع رسانی واقعیات این کشتار وحشیانه و متحد سازی اقشار مختلف در کشورهای جهان ، قدمی هرچند کوچک برداشت.
چنانچه مشاهده شد ؛ در پی انتشار خبر شهادت رهبر مسلمان حزب مجاهدین ، "برهان وانی" کاربران شبکه های اجتماعی در محکوم کردن این کشتار وحشیانه دست به تشکیل کمپین هایی با عناوین متفاوت زدند تا شاید موجی باشد در برابر سیاست های وحشیانه دولت هندوستان. کمپین هایی از جمله : " چرا در برابر شیعه کشی و نسل کشی مسلمانان کشمیر هند هیچ واکنش دیپلماتیک یا بیانیه رسانه ای یا حتی توئیت صادر نمی شه؟" و "کشتار در کشمیر را متوقف کنید."


منابع : باشگاه خبرنگاران جوان / خبرگزاری تسنیم