تبیان، دستیار زندگی
در پارلمان بلژیک مصمم به توسعه دیپلماسی پارلمانی با ایران از طریق قانونگذاری هستیم زیرا معتقدیم چارچوب های قانونی این اجازه را به ما می دهد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

قدرت های خارجی دست از سوریه بکِشند

در پارلمان بلژیک مصمم به توسعه دیپلماسی پارلمانی با ایران از طریق قانونگذاری هستیم زیرا معتقدیم چارچوب های قانونی این اجازه را به ما می دهد.

بخش سیاست تبیان

بلژیک

کریستین دوفرین رئیس مجلس سنای بلژیک که در راس هیأتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است، پس از دیدار و گفت وگو با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در کنفرانس خبری مشترک با ابراز خرسندی از سفر به ایران، کشورمان را مهد تمدنی بشری خواند و گفت: این تمدن غنی برای ما جاذبه های زیادی دارد.

وی با یادآوری روابط دیرینه دو کشور در زمینه های اقتصادی و صنعتی اظهار داشت: امروز با توجه به شرایط جدید باید این روابط تحکیم و تقویت شود.

پس از آن باید به فکر صلح پایدار در سوریه باشیم؛ صلحی که اجازه دهد بازسازی های مدنی در این کشور انجام شود که از طریق استقرار دولت دموکراتیک و وحدت ملی که آزادی های فردی را مدنظر قرار می دهد، ممکن خواهد شد.

دوفرین در ادامه گفت: هر چند بلژیک کشور بزرگی نیست اما از آن جهت که جزو مؤسسان اتحادیه اروپا بوده است از جایگاه ویژه ای در این اتحادیه برخوردار است.

وی با اشاره به تبادل نظر درباره موضوعات متعدد در دیدار دوجانبه با رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دو کشور باید در حوزه های گوناگون روابط خود را توسعه داده و ما از تبادل دانش و تکنولوژی میان ایران و بلژیک استقبال می کنیم.

رئیس مجلس سنای بلژیک با ذکر این نکته که باید دست در دست یکدیگر با تروریسم مقابله کنیم، گفت: این امر جز با تبادل اطلاعات در این زمینه محقق نمی شود.

وی با اشاره به اهمیت دیپلماسی پارلمانی در کنار دیپلماسی دولتی خاطرنشان کرد: در پارلمان بلژیک مصمم به توسعه دیپلماسی پارلمانی با ایران از طریق قانونگذاری هستیم زیرا معتقدیم چارچوب های قانونی این اجازه را به ما می دهد. دوفرین در پایان سخان خود از رئیس مجلس شورای اسلامی جهت سفر به بلژیک دعوت کرد.

رئیس مجلس سنای بلژیک در ادامه کنفرانس خبری در پاسخ به سؤالی درباره برنامه بلژیک جهت مقابله با تروریسم به ویژه با توجه به سیاست های دوگانه اروپا در قبال این پدیده گفت: ما باید این سؤال را مطرح کرده و به آن پاسخ دهیم که چرا جوانان نسل دوم و سوم مهاجران به اروپا به سوریه رفته و به صفوف داعش پیوستند.

وی از نیاز به همکاری نظامی بین المللی به منظور مبارزه با داعش سخن گفت و با تاکید بر اینکه این امر صرفا با همکاری های بین المللی مؤثر است، افزود: پس از آن باید به فکر صلح پایدار در سوریه باشیم؛ صلحی که اجازه دهد بازسازی های مدنی در این کشور انجام شود که از طریق استقرار دولت دموکراتیک و وحدت ملی که آزادی های فردی را مدنظر قرار می دهد، ممکن خواهد شد.

دوفرین با تاکید بر اینکه باید رقابت های خودخواهانه قدرت های خارجی در سوریه کنار گذاشته شود، گفت: همه باید به فکر ملت سوریه باشند.

رئیس مجلس سنای بلژیک در پایان تصریح کرد: با ایران در این زمینه هم جهت هستیم و باید تبادل اطلاعات داشته باشیم هر چند راه زیادی باید طی کنیم.


منبع : فارس

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .