تبیان، دستیار زندگی
از وقتی سرو کله اش به خانه ی مان پیدا شد ، دیگر همسرم وقتی برای من ندارد.احساس می کنم مرا فراموش کرده....
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

یک مثلث عشقی دوست داشتنی!


از وقتی سرو کله اش به خانه ی مان پیدا شد ، دیگر همسرم وقتی برای من ندارد.احساس می کنم مرا فراموش کرده....


خانواده

فرزند شیرینی زندگی است اما گاهی تولد آن، سردی و بی توجهی همسر را بدنبال دارد و در بیشتر مواقع خانم گله مند است، همسرش توجه لازم را ندارد و موجب تغییر روابط آنها شده است و بیشترین توجه خود را به فرزند نشان می دهد. طبیعی است، ورود فرزند تا حدی وضعیت گذشته ی خانواده را تغییر دهد، ولی این تغییر زودگذر است. اما طولانی شدن آن موجب سست شدن پیوند عاطفی زن وشوهر می شود.

در مواردی که توجه بیش از حد به فرزند خانواده دیده می شود، نشان دهنده مشکلاتی در ارتباط زن و شوهر است، که از قبل بوده و حل نشده باقی مانده است. با تولد فرزند، مشکلات تشدیدتر شده و به شکل دیگری خود را نشان می دهد. گاهی زمانی که به مرد خانواده بی توجه می شود یا به شکل رفتارهای پرخاشگری نیازهای خود را نشان می دهد و یا اینکه بیشترین توجه خود را به فرزند معطوف می کند. همسر برای جبران کمبودها و برطرف شدن بخشی از نیازهایش ، فرزند را جانشین مناسبی برای تسلی نیازهای خود می داند و بیشترین توجه را به او نشان می دهد.در حقیقت زن و شوهری که با هم مشکل دارند ، فرزند را وسیله ای برای پر کردن تنهایی خود می کنند. هر کدام سعی دارند بیشترین توجه را به همسر خود بکنند و انگار مسابقه ای در خانه بر قرار می شود ، مسابقه ی توجه به فرزند و بی توجهی به یکدیگر که نتیجه ی آن از قبل معلوم شده است.

شما از امروز یک وجه مشترک برای بیشتر با هم تعامل داشتن ، دارید. می توانید با هم به حرکات شیرین او خیره شوید ، بخندید و گاهی از بیماری یا شیطنت او به ستوه آیید و به یکدیگر دلداری بدهید

برای حل این مشکل راه کارهای زیر مناسب است

به نیازها و خواسته های همسر تان دقت کنید تا متوجه شوید نیازهای او چیست و سعی کنید به نیازها و خواسته های او توجه بیشتری نشان دهید. فهرستی ازعلائق او تهیه کنید و در موقعیتهای مختلف با اهمیت دادن به علائق و نیازهای او نشان دهید برای شما اهمیت دارد.

در زمانهای مختلف به او توجه و محبت بیشتری نشان دهید. گفتن جملات و عبارت مناسب، همسرتان را به زندگی با شما ، مطمئن تر می کند. هر چند ممکن است شما هم گله مند باشید، اما زمان مناسبی برای گفتگوی ناراحتی های شما هم بوجود می آید. صبوری را پیشه ی خود کنید.

با ورود فرزند، امیدها وآرمانهای بیشتری در محیط خانواده بوجود می آید و با کمک یکدیگر برنامه ریزی مشترکی برای تربیت بهتر او داشته باشید. به خواسته و نظر او هم در زمینه تربیت فرزند اهمیت دهید و سعی کنید نقاط مشترکی پیدا کنید

اوقات فراغت مشترک ، نشاط آوری را برنامه ریزی کنید و سعی کنید تا به افکار و روحیات او نزدیک تر شوید. تمایل همسرتان را در این زمینه در اولویت قرار دهید.زمانی که همسرتان نسبت به فرزند ابراز احساسات می کند ، سعی کنید با او همراه شوید و نشانه های دلخوری و ناراحتی از خود نشان ندهید. تا با اطمینان و تایید شما بتواند فضای عاطفی با ثبات تری را بوجود آورد.

با ورود فرزند، امیدها وآرمانهای بیشتری در محیط خانواده بوجود می آید و با کمک یکدیگر برنامه ریزی مشترکی برای تربیت بهتر او داشته باشید. به خواسته و نظر او هم در زمینه تربیت فرزند اهمیت دهید و سعی کنید نقاط مشترکی پیدا کنید.

تولد فرزند پاسخ گوی بسیاری از نیازهای والدین است مانند اینکه از کسی حمایت کنند و او را دوست داشته باشند و این امتیازات می تواند رضایت مندی و شادی را در محیط خانواده افزایش دهد. شما از امروز یک وجه مشترک برای بیشتر با هم تعامل داشتن ، دارید. می توانید با هم به حرکات شیرین او خیره شوید ، بخندید و گاهی از بیماری یا شیطنت او به ستوه آیید و به یکدیگر دلداری بدهید.

در نهایت با توجه به جنبه های مثبت فرزند داشتن و توجه به نکات مثبت و توانمندیهای همسرتان ، سعی کنید محیط متعادل تری را در خانه بوجود آورید تا همه اعضای خانواده از وجود یکدیگر بیشتر سودمند شوید.
برای دیدن صحبت هایی در خصوص حسادت به فرزند اینجا کلیک کنید.

زهرا خسروجردی

بخش خانواده ایرانی تبیان

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.