تبیان، دستیار زندگی
در حالی که آمریکا منبع اصلی ساخت و گسترش بازی ‌های رایانه ‌ای و ابزارهای اینترنتی تفننی به سراسر جهان است،‌ اوباما از جوانان و نوجوانان آمریکایی خواست وقت خود را صرف یادگیری فناوری ‌های سایبر کنند، نه سرگرم شدن به بازی ‌ها و وسایل دیجیتال.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

شگرد جدید اوباما!


در حالی که آمریکا منبع اصلی ساخت و گسترش بازی ‌های رایانه ‌ای و ابزارهای اینترنتی تفننی به سراسر جهان است،‌ اوباما از جوانان و نوجوانان آمریکایی خواست وقت خود را صرف یادگیری فناوری ‌های سایبر کنند، نه سرگرم شدن به بازی ‌ها و وسایل دیجیتال.

بر اساس گزارش انستیتو Pew Research Center که در 25 سپتامبر منتشر شد، در سال 1995 فقط 14 درصد امریکائی ها از اینترنت استفاده می کردند. اکنون این درصد به 75 تا 85 درصد افزایش یافته است. 15  درصد امریکائیها از اینترنت استفاده نکرده و تصمیم هم ندارند که استفاده کند. به علاوه 9 درصد امریکائی ها نیز گفته اند که فقط در محل کار خود از اینترنت استفاده می کنند.

اوباما

Kathryn Zickuhr از انستیتو Pew Research Center که این آمار را تهیه کرده می گوید : "بسیاری از اینکه همه کانکت نیستند متعجب میشوند. اکثر افراد بالغی که کانکت نیستند اینترنت را الزامی ندانسته و یا گمان میکنند که تلاش برای کانکت بودن ارزشش را ندارد. هر چند که بسیاری در گذشته کانکت بوده اند اما امریکائی هائی که در حال حاضر از اینترنت استفاده نمی کنند می گویند که حتی کانکت بودن در اینده هم برای انان جالب نیست."

در مجموع 34 درصد امریکائی هائی که از اینترنت استفاده نمی کنند میگویند که استفاده از این شبکه برای آنها الزامی نبوده و برایشان جالب نیست و در اینده نیز به ان نیاز نداشته و یا از ان استفاده نخواهند کرد. حدود 34 در صد این گروه نیز معتقدند که استفاده از اینترنت مشکل و یا عصبی کننده است و یا مشکلاتی چون ویروس ها و هکرها و جاسوسی ها را قید میکنند. 19 درصد همین افراد نیز قیمت کامپیوتر و یا کانکشن را قید کرده اند و فقط 7 درصد تائید کرده اند که دسترسی به اینترنت ندارند.

در این راستا باراک اوباما رئیس ‌جمهور آمریکا اخیرا در پیامی تلویزیونی از جوانان این کشور خواست به جای تمرکز بر بازی ‌های آنلاین و موبایل و وب‌ گردی، سطح سواد خود در علوم کامپیوتر و اینترنت را افزایش دهند

در این راستا باراک اوباما رئیس ‌جمهور آمریکا اخیرا در پیامی تلویزیونی از جوانان این کشور خواست به جای تمرکز بر بازی ‌های آنلاین و موبایل و وب‌ گردی، سطح سواد خود در علوم کامپیوتر و اینترنت را افزایش دهند. در حالی که آمریکا منبع اصلی ساخت و گسترش بازی ‌های رایانه ‌ای و ابزارهای اینترنتی تفننی به سراسر جهان است،‌ اوباما از جوانان و نوجوانان آمریکایی خواست وقت خود را صرف یادگیری فناوری ‌های سایبر کنند، نه سرگرم شدن به بازی ‌ها و وسایل دیجیتال.

او در این پیام خطاب به جوانان آمریکایی می ‌گوید: «یادگیری علوم کامپیوتر، فقط برای سرنوشت زندگی شما مهم نیست، بلکه این برای آینده کشور ما از اهمیت دوچندانی برخوردار است.» وی اظهار داشت: «آمریکا باید همچنان پیشرو علم و دانش باقی بماند. ما به شما نیاز داریم تا به سرآمدان و استادان تکنولوژی تبدیل شوید.»

اوباما درباره بازی ‌های کامپیوتری که اینک به لطف شرکت‌ های آمریکایی تقریبا در سراسر دنیا والدین را نگران سرنوشت نوجوانان خود کرده، می‌ گوید: «فقط به خرید ویدئو گیم‌ های جدید اکتفا نکنید، آن را بسازید. فقط به دانلود اپلیکیشن‌ های جدید بسنده نکنید، برای طراحی آن کمک کنید. با گوشی خود فقط به بازی نپردازید، به تقویت برنامه‌ های آن فکر کنید.»

اوباما تلاش می‌ کند شعار «شما می ‌توانید» را به جوانان و نوجوانان آمریکایی تلقین کند و می‌ گوید: «هیچ کس دانشمند و متخصص کامپیوتر به دنیا نیامده، بلکه با کمی کار سخت و مطالعه به آن رسیده است و تقریبا هر کسی می ‌تواند به چنین جایگاهی برسد. اجازه ندهید هیچ کس به شما بگوید:‌ تو نمی‌ توانی

اوباما تلاش می‌ کند شعار «شما می ‌توانید» را به جوانان و نوجوانان آمریکایی تلقین کند و می‌ گوید: «هیچ کس دانشمند و متخصص کامپیوتر به دنیا نیامده، بلکه با کمی کار سخت و مطالعه به آن رسیده است و تقریبا هر کسی می ‌تواند به چنین جایگاهی برسد. اجازه ندهید هیچ کس به شما بگوید:‌ تو نمی‌ توانی. هر جا که شما زندگی می ‌کنید در شهر و روستا، کامپیوتر به بخش مهمی از زندگی اکنون و آینده شما تبدیل شده است و اگر سخت کار و مطالعه کنید، آینده را شما شکل می ‌دهید. اکنون نوبت شما است.»

اما در صورتی که ما بخواهیم با این گونه مشکلات فرهنگی در جامعه مبارزه کنیم و افراد نا آگاه را متوجه انحرافات موجود در این بازیها کنیم یکی از بهترین ابزارها ساخت بازی های رایانه ای است . آن هم به دو صورت یکی به صورت بازی های ضد این تفکرها و یکی هم پر کردن جای خالی بازی های با کیفیت که با ساخت بازی های رایانه ای قوی که با فرهنگ و دین ما سازگاری داشته باشد و از نظر کیفی و کمی با بازی های مشابه خارجی قابل رقابت با شد می توان تا حدودی با این ضد ارزش ها مقابله کرد.

فرآوری : آزاده مرنی

بخش ارتباطات تبیان


منابع: مشرق / پایگاه جنگ نرم / انجمن پیشرو

مطالب مرتبط:

کلید قطع اینترنت در دستان چه کسی است؟