تبیان، دستیار زندگی
همکار گیر و آویزان می تواند کار کردن را سخت و دشوار کند. اما شما باید یک روش مناسب برای کنار آمدن با او بیابید. بر خلاف یک دوست قدیمی یا همکاری دلسوزكه در مواقع نیاز با شما همراهی می كند و حمایت تان می كند، همکار گیر همیشه و در همه حال........
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

کنار آمدن با همکاری که گیر است


همکار گیر و آویزان می تواند کار کردن را سخت و دشوار کند. اما شما باید یک روش مناسب برای کنار آمدن با او بیابید. بر خلاف یک دوست قدیمی یا همکاری دلسوزكه در مواقع نیاز با شما همراهی می كند و حمایت تان می كند، همکار گیر همیشه و در همه حال..............

کنار آمدن با همکاری که گیر است

برای همه ما پیش آمده که سروکارمان با افراد بدقلق بیفتد. این افراد اشکال مختلفی دارند. بعضی از آنها اهل جر و بحث هستند و بعضی بددهن، یک دنده و لجباز، عصبانی یا دعوایی، برخی هم وابستگی افراطی دارند و دایما به شما می چسبند. چطور باید با چنین افرادی که اتفاقاً تعدادشان کم هم نیست کنار بیاییم؟ بیایید این طور به مساله نگاه کنیم که آدم های عصبانی داد می زنند که شنیده بشوند. آنها به دنبال احترام و عشق هستند. می خواهند احساس کنند که مهم هستند، فقط نمی دانند راه درست کسب آنچه می خواهند کدام است.

افراد گیر توجه طلب هستند و دایما خود را در معرض نگاه و توجه شما قرار می دهند تا از عشق و احترام شما برخوردار شوند.

لجوجها لجاجت می كنند تا دیده شوند و ...

در هر حال  تجربه ، اکثریت ما را به پرهیز یا حداقل رساندن معاشرت با چنین افرادی برمی انگیزد. اما گاهی اوقات فرد مشکل ساز همکار است. و مدیریت روابط با دور نگه داشتن خودتان و یا قطع رابطه ، غیرممکن یا ناخوشایند است. هدف، در چنین مواردی از پیش آماده بودن برای یک رویارویی است، با دانستن اینکه، این موضوع ، تلاش خاصی برای کنترل احساسات و آرام بودن می طلبد.

گرچه در حضور چنین افرادی بودن معمولا ناراحت کننده است، خونسردی در مواجهه با نامعقول بودن ، به شما در یافتن اینکه با چه نوع سختی هایی سروکار دارید، کمک می کند. برتری شما در اینجاست. به شما امکان می دهد تله  احساسی خاصی که برایتان چیده شده را پیش بینی کنید که روشی منطقی برای بازیافتن قدرتتان است.

همکار گیر و آویزان می تواند کار کردن را سخت و دشوار کند. اما شما باید یک روش مناسب برای کنار آمدن با او بیابید. بر خلاف یک دوست قدیمی یا همکاری دلسوزكه در مواقع نیاز با شما همراهی می كند و حمایت تان می كند، همکار گیر همیشه و در همه حال در کنار شما خواهد بود و احتمالا به طور دایم، مزاحم تان است.

ممکن است علت گیر دادن همكارتان به شما تازه وارد بودن او در محیط و یا نداشتن دوستان زیاد و متعدد باشد

اما به هر حال یک سری راهبردها می تواند شما را از دست این شرایط ناخواسته نجات دهد:

**شرایط را بسنجید. همکار شما در عین اینکه باعث رنجش شما می شود اغلب اوقات قابل تحمل هم هستند، پس سعی كنید خیلی زیاد با همكارتان و با رفتارهای وی درگیر نشوید بلكه بیاموزید تا با این شرایط كمی كنار بیایید و او و رفتارهایش را تحمل كنید. هر چند ممکن است هنگامی که با او حرف می زنید احساس انزجار به شما دست دهد اما شما باید تصمیم بگیرید که آیا این ارزش را دارد که یک محیط کاری دایما پر استرس و پر مسئولیت را که مرتبا شرایط دشوارش رو به گسترش است با جر و بحث کردن درباره رفتار او و یا تذكر دادن به او، برای خودتان مهیا کنید؟

**به این همکارخود، دوستان و افرادی که قابلیت رفاقت با او را دارند را معرفی کنید. ممکن است علت گیر دادن او به شما تازه وارد بودن او در محیط و یا نداشتن دوستان زیاد و متعدد باشد. با معرفی او به افراد جدید، می توانید توجه او را به جای خودتان، متوجه دیگران کنید و او هم با توجهاتی که معطوف اش می شود سرگرم شود.

**گاهی اوقات درست در زمانی که شما سخت مشغول كار و تلاش هستید اینگونه همکاران علاقمند به چالش کشیدن شما هستند. شما از طریق با ادب و با نزاكت بودن، می توانید چالش های احتمالی را برطرف کنید و اعتبار وخوش نامی خود را حفظ کنید.

کنار آمدن با همکاری که گیر است

** صادق و بی ریا باشید. گاهی اوقات تذكر دادن به یک همکار گیر می تواند مفید باشد. به یک روش مدبرانه توضیح دهید که تمام حواس تان باید متوجه کارتان باشد ولذا محتاج یک فضای کاری آسوده و فاقد مزاحم هستید.

** احساس گناه نکنید. تمام روابط و ارتباطات کاری مثل هم نیستند.شما حق دارید که نخواهید یا علاقمند نباشید که وقت تان را با شخص خاصی بگذرانید. اجازه ندهید که همکارتان، شما را به خاطر عدم توجه کامل به کارها و حرکات او وادار به داشتن عذاب وجدان و احساس گناه کند.

** محدودیتهایی وضع کنید و آنها را شرح دهید. با این کار به همکارتان می فهمانید که برخی رفتارها قابل قبول از نظر شما نیستند و یا برخی از چیزها باید تغییر کند.

** صادقانه از دیدگاه طرف مقابل به قضیه نگاه کنید. خود را به جای او بگذارید. هیچ وقت نگویید «تو اشتباه می کنی» . حتی با جدیت دنبال نقاط مشترک بگردید و بر آنها تاکید کنید.

مریم عطاریان

بخش خانواده ایرانی تبیان


مطالب مرتبط:

در مصاحبه کاری موفق شوید

ایجاد شادی در محل کار

زیر نقاب دیگران را ببین

موفق در محل کار

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.