تبیان، دستیار زندگی
فردی معاشرتی هستید و با اطرافیان خود ارتباطات خوبی دارید. منظور مردم را خوب متوجه می شوید و به خلق و خوی آن ها توجه دارید. در ارتباط با تحصیلات، شما بیش تر یادگیری پر تحرک، در تبادل افکار با گروه (یا کلاس) و با معلم را دوست دارید....
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

سبک یادگیری اجتماعی

حتماً تا به حال توجه کرده اید که دوستان، اطرافیان و همکلاسی های شما در علاقه ها، توانایی ها و بیان مطالب، مثل هم نیستند. بعضی ها خیلی خوب صحبت می کنند. بعضی ها استعداد فوق العاده ای در کارهای فنی دارند یا یک ورزش را خیلی سریع یاد می گیرند. بعضی در نوشتن قوی هستند، خودشان شعر می گویند یا بدون زحمت هر شعری را حفظ می کنند و استعداد های مختلف دیگر. خود شما هم حتماً در زمینه ای بهتر از دیگران هستید.

همان طور که همه ی افراد در صفات مختلف با هم تفاوت دارند، در یادگیری هم مثل هم نیستند. هر کس با توجه به ویژگی های شخصیتی اش، در یادگیری یک جور عمل می کند، یعنی هر کس سبکی دارد. آشنایی با سبک های مختلف یادگیری به شما کمک می کند که خودتان را بهتر بشناسید، در یادگیری پیشرفت کنید و در امتحان ها به نتیجه های بهتری برسید.

سبک یادگیری اجتماعی

اگر سبک یادگیری شما اجتماعی باشد:

فردی معاشرتی هستید و با اطرافیان خود ارتباطات خوبی دارید. منظور مردم را خوب متوجه می شوید و به خلق و خوی آن ها توجه دارید. در ارتباط با تحصیلات، شما بیش تر یادگیری پر تحرک، در تبادل افکار با گروه (یا کلاس) و با معلم را دوست دارید. کارهای اجتماعی را بیش تر از کارهای فردی (تنهایی) ترجیح می هید. به بازی ها و ورزش های گروهی هم علاقه دارید.

کارهای مورد علاقه

افراد با سبک اجتماعی، به عنوان نمونه به کارهایی مانند معلمی و امور آموزشی، مشاوره، مدد کاری اجتماعی، مدیریت، مربی گری، روابط عمومی، فروشندگی، فعالیت های سیاسی و اجتماعی و کارهایی از این قبیل دارند.

در حرف زدن:

افراد با سبک یادگیری اجتماعی، هنگام حرف زدن، جمله های شبیه به این استفاده می کنند:

  • بیا با هم روی این موضوع کار کنیم.
  • به من بگو چه طور فکر می کنیم.
  • به من کمک کن تا این موضوع را بفهمم.
  • باید با هم بحث کنیم.
  • باید ببینیم نظر شما چیه.

برای یادگیری بهتر

اگر سبک شما اجتماعی باشد، استفاده از این روش ها در یادگیری بیش تر به شما کمک می کند:

  • سعی کنید درس ها را در کلاس یاد بگیرید.
  • در خارج از کلاس، با بعضی دوستانتان قرار بگذارید و درس هایی را که امکان دارد با هم بخوانید.
  • با سۆال و جواب، بهتر یاد می گیرید، بنابراین پس از مطالعه باید از اطرافیان خواهش کنید درس ها را از شما بپرسند.
سبک یادگیری اجتماعی
  • توضیح دادن درس برای دیگران به شما در یادگیری کمک می کند، کمک های درسی به دوستان ضعیف تر و کمک خواستن از همکلاسی های قوی تر، هر دو به یادگیری شما کمک می کند.
  • در صحبت با دوستانتان ببینید آن ها چگونه درس می خوانند و چگونه مشکلات خود را حل می کنند.
  • در ارتباط با دیگران، به اشتباهات آن ها پی می برید و این راهی است که شما اشتباهات آن ها را تکرار نکنید. اشتباهات شما هم، همین کمک را به دیگران می کند.

آیا شما راه های دیگری برای یادگیری به سبک اجتماعی می شناسید؟


مرکز یادگیری سایت تبیان