• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1235روز قبل
ایرانگردی



به مناسبت هفته جهانی افراد دارای معلولیت، فستیوال ورزشی افراد توان یاب به میزبانی منطقه2 در مجموعه ورزشی شهید شوشتری این منطقه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2، یوسف مزارعی معاون امور اجتماعی وفرهنگی منطقه با اشاره به اینکه امروزه ورزش به عنوان تاثیرگذارترین عامل اجتماعی برای ایجاد سلامت و شادابی جامعه مورد توجه است،گفت: بی تردید ورزش عاملی است که فرصت حضور فعال افراد توان یاب را درجامعه فراهم کرده و به استقلا آنها در انجام فعالیت های روزمره زندگی کمک شایانی کرده است.
وی افزود: برهمین اساس فستیوال ورزشی ویژه افراد توان یاب با هماهنگی اداره کل سلامت و سازمان ورزش شهرداری تهران به میزبانی منطقه 2 برگزار می شود.
مزارعی گفت: در این فستیوال ورزشی 300 نفر از ورزشکاران توان یاب در دو گروه بانوان و آقایان در 4 رشته بوچیا، دارت، پارتیله و به کاپ به رقابت پرداختند.
معاون امور اجتماعی وفرهنگی منطقه تصریح کرد: برگزاری جشنواره های ورزشی فرصتی است تا افراد دارای معلولیت،توانمندی های خود را به جامعه ثابت کنند.

سه شنبه 12/9/1398 - 15:1
ایرانگردی

 

ستاد راهبری مشارکت‌های اجتماعی در محلات شهر تهران «مدیریت محله» با صدور فراخوانی از همه شهروندان علاقه‌مند دعوت کرد تا برای احراز سمت مدیر محله‌های مختلف تهران داوطلب شوند.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ستاد راهبری مشارکت‌های اجتماعی در محلات شهر تهران آدرس اینترنتی www.mahalle.tehran.ir را جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام معرفی کرده و مهلت ثبت نام از امروز 12 تا 22 آذر ماه  1398 تعیین شده است.

متن کامل این فراخوان به شرح زیر است :

«شهرداری تهران در راستای شعار «تهران؛ شهری برای همه» در نظر دارد افراد شایسته احراز سمت مدیر محله را از طریق فراخوان عمومی و بررسی صلاحیت علمی و اجرایی این افراد از طریق یک فرایند ارزیابی تخصصی شناسایی و جهت انتخاب به هیئت امنای هر محله معرفی نماید.

هدف از این کار ارتقاء کیفی نهاد مدیریت محله، ایجاد فرصت برابر برای همه افراد شایسته این سمت، مهیا کردن امکان برای فعالان اجتماعی و فرهنگی برای فعالیت در مقیاس محله‌ای و نیز شفافیت هر چه بیشتر در فرایند انتخاب مدیران محله است.

کلیه شهروندانی تهرانی واجد شرایط از 12 تا 22 آذر ماه 1398 می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتیwww.mahalle.tehran.ir  اقدام به بارگذاری مدارک خود و ثبت نام به عنوان داوطلب سمت مدیریت محله‌های مختلف نمایند.

شرایط اولیه احراز این سمت عبارتند از :

·         داشتن حداقل 22 و حداکثر 63 سال سن

·         مدرک تحصیلی کارشناسی یا بالاتر

·         سکونت در منطقه‌ای که محله مورد نظر در آن واقع است

·         داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم از خدمت نظام وظیفه برای آقایان

·         نداشتن محکومیت کیفری مستلزم سلب حقوق اجتماعی

لازم به ذکر است که سمت مدیر محله، یک سمت تمام وقت بوده و مدیران محله به استخدام شهرداری تهران در نخواهند آمد و از طریق قرارداد بهره‌برداری از سرای محله با شهرداری تهران همکاری خواهند نمود.

داوطلبان برای کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانند به آدرس اینترنتی ذکر شده در بالا مراجعه نمایند.»

 

سه شنبه 12/9/1398 - 14:59
ایرانگردی

 

 

 

نخستین نشست کمیته امور بانوان مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران با حضور نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی، دولت و شهرداری های کلانشهرها به میزبانی اداره کل امور بانوان شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در این نشست که روز گذشته در ساختمان مرکزی شهرداری تهران برگزار شد، مشاوران امور بانوان 18 کلانشهر ایران، زهرا بهروزآذر مدیرکل بانوان شهرداری تهران، زهرا جواهریان معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ، فریده اولادقباد رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی و پروانه مافی رییس فراکسیون خانواده و کمیسیون درآمدهای پایدار شهرداری ها در مجلس شورای اسلامی، کمال مرادی دبیرکل مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران و شیوا صادقی پور رییس کمیته امور بانوان مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران حضور داشتند. 

در ابتدای این نشست، زهرا جواهریان معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت امور زنان به موضوع "عدالت جنسیتی" اشاره کرد و گفت: بر اساس بررسی های صورت گرفته متاسفانه در کشور ما تعداد بازماندگان از تحصیل در دختران 3 تا 4 برابر پسران ،  مشارکت سیاسی حضور زنان در مجلس رتبه های آخر را دارد و از 149 کشور بررسی شده ایران رتبه 143 را دارا است و از نظر اقتصادی رتبه 144 را در جهان دارد.

وی در ادامه از تصویب سند وضعیت ارتقاء زنان مصوب شده است خبر داد و افزود: در این سند 179 شاخص برای ارتقای وضعیت زنان تعریف و برای هریک  شناسنامه تصویب شده است.

جواهریان ادامه داد: در حالیکه تعداد مرگ و میر در مردان بیشتر است که البته این موضوع هم به یک نوع اسیب برای زنان تبدیل شده و منجر به بی سرپرست شدن آنها می شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 3 میلیون و 200 هزار زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد که بیش از 70 درصد آن مربوط به فوت همسر  است بیان کرد: جامعه باید به سمتی سوق یابد که زنان مورد حمایت همه جانبه قرار گیرند.

وی تقویت مشاغل خانگی را از جمله راهکارهای مطلوب برای اشتغال زنان عنوان و اظهارکرد: این امر باعث صرفه جویی اقتصادی و رسیدگی همزمان زنان به امور خانواده ی خود می شود.

جواهریان از تشکیل کمپین "زنان نسل تحریم" خبر داد و جهت همکاری با شهرداری های کلانشهرها در این کمپین اعلام آمادگی کرد و گفت: در این کمپین تلاش شده است از کمک زنان کمک در بخش  اقتصادی کشور و فاصله گرفتن  از صادرات نفت از طریق معرفی آنها به بازار کار و شناساندن تولیدات آنها و برپایی نمایشگاه های ویژه زنان خانوار استفاده شود.  

پروانه مافی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست تخصصی شهرداری ها، شوراها و دهیاری ها را از نهادهای مهم برای تقویت جایگاه زنان در عرصه های اجتماعی و سیاسی عنوان کرد.

مافی با بیان اینکه یکی از مهم ترین مسائل مهم مدیریت شهری مشارکت عمومی مردم است و از آنجایی که بخش عمده از جمعیت شهر زنان هستند هر چه این مشارکت بالاتر باشد میزان موفقیت بیشتر است افزود: در حال حاضر سهم زنان در مدیریت شهری 5 درصد است و هنوز زنان نتوانسته اند در این حوزه به جایگاه مطلوبی برسند در حالی که زنان در شهر از عوامل سازنده هستند.

رئیس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود به آمار حضور زنان از شورای شهر اول تا پنجم شهر تهران اشاره کرد و افزود: متاسفانه حضور زنان در شوراها رشد مطلوبی نداشته است.

اولاد قباد نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه با بیان اینکه متاسفانه تاکنون در قانون گذاری و تخصیص اعتبار و بودجه نیز به زنان اجحاف شده است از تصویب لوایحی در جهت از حمایت زنان اشاره کرد و گفت: با تلاش هایی که از سوی نمایندگان زن در مجلس صورت گرفت در لایحه برنامه ششم توسعه موادی از قانون به توانمند سازی زنان سرپرست خانواده به ویژه موضوع بیمه آنان ،توسعه ورزش همگانی بانوان شهری، روستایی و عشایر  و موضوع صیانت و امنیت از بانوان و عدالت جنسیتی اختصاص داده شد.

وی در بخش دیگری به اهمیت موضوع مدیریت و محیط زیست و نقش زنان در این زمینه اشاره کرد و افزود: اگر بانوان در عرصه های مدیریتی و قانو نگذاری باشند کمک بیشتری به محیط زیست خواهند کرد. چرا که همیشه در زمان بروز مشکلات بانوان و کودکان با بیشترین آسیب مواجه هستند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت نقش شهرداری ها در همکاری بین بخشی برای بستر سازی و آموزش در حوزه دختران، بانوان و سالمندان، ابراز امیدواری کرد که با تصویب لایحه درآمد پایدار و ارزش افزوده در مجلس شورای اسلامی سهم شهر داری ها از بودجه دولتی افزایش پیدا کند و خدمات رسانی به شهروندان نیز تسهیل شود.

در ادامه نخستین نشست کمیته امور بانوان مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران زهرا بهروز آذر مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران نیز گزارشی از وضعیت ساختار مصوب این اداره کل، شرح وظایف، سیاست ها، برنامه ها و  فعالیت های جاری مجموعه خود ارائه کرد و موضوعات متعددی از جمله توجه به اهمیت حضور زنان در شهر، راهکارهای توانمندسازی این گروه از جامعه، استفاده از ظرفیت زنان در جلوگیری از آسیب های اجتماعی و رفع موانع و مشکلات آنان در این جلسه مطرح شد.

وی در ادامه افزود: رویکرد اداره کل امور بانوان با محورهای عدالت جنسیتی، مشارکت اجتماعی در سطح محله، توانمند سازی، شهر امن برای زن و کودک، کارآفرینی اجتماعی و بهبود و ارتقای جایگاه شغلی است.

کمال مرادی دبیر کل مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران نیز با اشاره اهمیت بهره مندی از توانمندی بانوان در عرصه های مدیریت شهری و اینکه توسعه پایدار در هیچ کجای دنیا جز با مشارکت و دخالت زنان اتفاق نیافتاده است تصریح کرد: در حالیکه میزان ایده آل بهره مندی از بانوان در عرصه های مدیریتی 30 درصد است خوشبختانه مجمع کلانشهرها توانسته است به میزان  60 درصد از حضور بانوان در عرصه ی مدیریتی در سمت دبیران کمیسیون های تخصصی و مدیران سایر ادارات بهره ببرد و آنها نیز در برقراری ارتباط با کلانشهرها در پیگیری امور فنی، تخصصی و کارشناسی عملکرد مطلوبی داشته اند.

وی با بیان اینکه مشاركت زنان در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و غیره یكی از شاخص های توسعه كشور محسوب می شود، تصریح کرد: یکی از موضوعات اصلی در توسعه، حتی محور توسعه پایدار  میزان بهره گیری صحیح از توانمندی ها و استعدادهای نیروی انسانی جامعه است. بر این اساس باید فرصت هایی برای ایجاد مشارکت عادلانه همه اقشار جامعه به ویژه زنان را فراهم کرد تا  همه از مزایای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی بهره مند شوند.

دبیرکل مجمع شهرداران کلانشهرها در پایان خاطر نشان کرد: نظر به اینکه پرورش نسل و تربیت فرزندان به عهده زنان است و کودکان را از آغاز تولد زنان با شیوه زیستن فرهنگ و راه و رسم ارتباط با محیط آشنا می کنند، در برنامه ریزی ها نقش زنان در مقابله با آلودگی های زیست محیطی وغیره بسیار حائز اهمیت است و می توان زنان را عامل اصلی انتقال فرهنگ، سلامت نسل های آینده و مسئولیت پذیری و زیست پذیر بودن در شهر دانست. لذا شهرداری ها می توانند برنامه جامع آموزشی، توانمند سازی و سازماندهی زنان برای مشارکت در حفظ، ارتقاء و مدیریت شهری را در نظر بگیرند.

شیوا صادقی پور رییس کمیته بانوان مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران نیز در این نشست با اشاره به اهداف این کمیته در خصوص هماهنگی، اشتراک تجربه های موفق و ایجاد زمینه لازم برای پیگیری مطالبات و خواسته های مشترک امور زنان شهرداری های کلانشهرها تصریح کرد: به منظور اجرا و همفکری دقیق تر در کمیته بانوان 3 کارگروه تخصصی با عنوان توانمند سازی و کارآفرینی ،نشاط و تعالی احتماعی و فرهنگی و آسیب های اجتماعی تشکیل شد.

در ادامه این نشست مسئولان و مشاوران امور بانوان در شهرداری های کلانشهرها به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند که حضور مدیران بالادستی در حوزه مرتبط با زنان، نداشتن بیمه برای زنان سرپرست خانوار، نبود چارت تشکیلاتی امور زنان در شهرداری ها و به دنبال آن عدم تخصیص بودجه برای این امر از دیگر مشکلات این حوزه بر شمردند.

مهم ترین و جدی ترین مطالبه حاضران نخستین نشست کمیته امور بانوان مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران تغییر چارت مصوب شهرداری ها و قرار گرفتن پست سازمانی مدیرکل و مشاور امور بانوان در این چارچوب اداری مطرح شد که در این رابطه دبیرکل مجمع شهرداران و نمایندگان حاضر در این نشست نیز در خصوص همکار ی و پیگیری در این زمینه قول مساعد دادند.

شایان ذکر است که در حال حاضر تنها کلان شهری که جایگاه سازمانی با عنوان امور بانوان در چارت سازمانی خود تعریف کرده، شهرداری تهران است.

در پایان نشست کمیته امور بانوان مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران، شرکت کنندگان از ۳ مجموعه مهارت آموزی کوثر واقع در منطقه ۱۴ که از زیرساخت های ایجاد شده توسط اداره کل امور بانوان شهرداری تهران در راستای مهارت آموزی و کارآفرینی زنان است بازدید کردند.

 

سه شنبه 12/9/1398 - 14:58
ایرانگردی

 

 

 

به منظور پاکسازی مسیل زرگنده از بارش های فصلی و پیشگیری از آبگرفتگی های احتمالی، ضایعات حجیم مانند سنگ قلوه حاصل از آب شستگی در بالادست اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3 ، عباس فخارمنش معاون امور شهری و محیط زیست گفت: دور جدید لایروبی و پاکسازی  مسیل زرگنده حد فاصل مرز مناطق 1، 4 و 7  به متراژ دو هزار متر طول به صورت مکانیکی اجرا شد.  

معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 ابراز داشت: جمع آوری ضایعات حجیم این مسیل به مدت 10 روز با استفاده از بیل مکانیکی بازو بلند، دو دستگاه بابکت، 10 دستگاه خاور یک گروه 5 نفره نیروی کارگر و یک سرکارگر انجام شد.

به گفته وی، ریکلاژ کف مسیل برای تقسیم آب در خروجی پلها از دیگر فعالیت هایی بود که به منظور پاکیزگی محیط زیست و جلوگیری از استشمام بوی تعفن ناشی از لجن اجرا شد.

در ادامه طول کانال ها و مسیل های عبوری از سطح منطقه 3 را بالغ بر 24 هزار متر عنوان کرد که به صورت مستمر و روزانه لایروبی و پاکسازی می شوند و مسیل زرگنده، شهرزاد، نیل، غیاثوند و ولنجک را از مهمترین کانال های عبوری از سطح این منطقه ذکر کرد.

سه شنبه 12/9/1398 - 14:55
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار گفت: بوستان های شمال شرق تهران با مناسب سازی و امکانات رفاهی درخدمت معلولان و افراد  کم توان جسمی است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 "حمیدرضا فرخی" با اعلام این خبر گفت: به منظور ارج نهادن به معلولان و افراد کم توان جسمی و رفاه حال ایشان و به مناسبت  12 آذر ماه روز جهانی معلولین، بوستان های منطقه چهار از جمله بوستان ملل، هروی و شهید کرد برای استفاده معلولین و افراد کم توان جسمی مناسب سازی شد.

وی در ادامه گفت: در این راستا سرویس های بهداشتی، آبخوری، وسایل بدنسازی، وسایل بازی و ... موجود در بوستان ها ساماندهی شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار با اشاره به جزییات این طرح گفت:  ایجاد رمپ های ورودی مخصوص عبور ویلچر، نصب مجموعه بازی کودکان معلول، نصب وسایل بدنسازی معلولین ، تامین تعدادی ویلچر مخصوص جانبازان و معلولین، نصب آبخوری های ویژه ، ایجاد زمین استاندارد بدمینتون ، نصب میز پینگ پنگ و فوتبال دستی ویژه معلولین، نصب نیمکت، سطل زباله ویژه ، نصب تابلوهای مخصوص و ...  از جمله اقدامات انجام گرفته این طرح است.

فرخی در پایان افزود: رسیدگی به وضعیت رفاهی و آسایش معلولان و افراد کم توان جسمی یکی از اولویت های مهم مدیریت شهری است که به طور پیوسته و مداوم بدان توجه می شود و این طرح همچنان ادامه خواهد داشت.

سه شنبه 12/9/1398 - 14:53
ایرانگردی



با هدف فراهم سازی تردد ایمن و با سهولت برای کم توانان جسمی و حرکتی بیش از 10 نقطه از منطقه با اجرای طرح مناسب سازی عمرانی برای معلولین، در حال ساماندهی است .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار منطقه یك با اعلام خبر فوق اظهار داشت : برای تردد ایمن و توام با سهولت معلولان و کم توانان جسمی و حرکتی در معابر شهری در هر ناحیه از نواحی ده گانه شمال تهران معبر، بوستان و سرای محله انتخاب و فعالیت مناسب سازی و عمرانی در آنها در حال اجرا ست .
وی گفت: در حال حاضر پیاده رو خیابان طاهری در محدوده ناحیه ۲ حدفاصل خیابان شهید فلاحی تا تقاطع جاودان و بوستان پردیس در خیابان پورابتهاج نرسیده به تقاطع آجودانیه با نصب نرده، رمپ گذاری، اجرای سرویس بهداشتی و آبخوری ساماندهی شده است.
موسوی افزود: بلوار صبا از خیابان شریعتی تا خیابان فاطمیه نیز که بدلیل وجود ایستگاه مترو قیطریه محل تردد بیشتر شهروندان است بر اساس ضوابط ویژه تردد معلولین و نابینایان در حال مناسب سازی ، ترمیم و اصلاح است که تا پایان آذر به اتمام می رسد.
شهردار منطقه یک با اشاره به اقدامات در حال اجرا در ساختمان های منطقه یک نیز گفت: ساختمان شماره ۲ منطقه در بخش اداری پارکینگ شهید همت در میدان تجریش ، سرای محله زعفرانیه در بوستان ریحانه ، ساختمان ناحیه ۷ منطقه یک و سرای محله حکمت در ناحیه ۸ نیز با همسطح سازی ورودی ها، اصلاح آسانسورها، نصب نرده در رمپ و پله ها ، اصلاح سرویس بهداشتی ، نصب تابلوی پارکینگ خودروی معلولین و اجرای ضوابط حرکتی در راهروها، در حال اتمام است.
وی ساماندهی بوستان ها را نیز اقدام دیگری دانست و گفت: بوستان باغستان در ناحیه ۶ منطقه یک و بوستان۲۲ بهمن در محله اراج نیز در حال ساماندهی است تا تردد معلولین با ایمنی و سهولت بیشتر در آنها انجام شود که می توان به نصب ست ورزشی، اصلاح سرویس های بهداشتی و اجرای رمپ و نرده گذاری ها اشاره کرد.

سه شنبه 12/9/1398 - 14:50
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 19 در تشریح فعالیتهای اخیر این حوزه از کاشت بیش از 3000 اصله درختچه در معابر بزرگراهی منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، سعید صالح محمود رباطی اظهار کرد: در راستای توسعه فضای سبز و تعدیل هوای شهر تهران، 3600 اصله درختچه از انواع بیوکا و بربریس در حاشیه بزرگراه تندگویان، حاشیه پل شقایق، پل صنیع خانی و بوستان افرا کاشته شد.

وی افزود: 500 اصله نهال سوزنی برگ نیز در محدوده جنگل کاری های منطقه کاشته شده و فعالیت کاشت 3500 متر مربع نشاء بنفشه نیز در میادین، لچکی ها و بوستان های منطقه  به اتمام رسیده است.

رباطی در ادامه با اشاره به اقدامات نگهداشت فضای سبز به هرس فرم سروها در بوستان های گلریز و نرگس اشاره و خاطرنشان کرد:عملیات به زراعی و پخش کود دامی و گرانول در فضاهای سبز منطقه به طور مستمر انجام می شود.

این مسئول در بخش دیگری درخصوص فعالیتهای مناسب سازی بوستانهای منطقه ویژه معلولان و افراد کم توان گفت: نصب مجموعه بازی و نصب تجهیزاتی همچون تابلوهای راهنما، آبخوری و نیمکت در بوستان 22 بهمن برای سهولت استفاده این افراد و همچنین بازسازی کفپوش های بوستانهای 22 بهمن و شریعتی از دیگر اقدامات این حوزه در راستای نگهداشت شهر هستند.

سه شنبه 12/9/1398 - 14:47
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 11 به مناسبت 12 آذر روز جهانی معلولان به تشریح اقدامات انجام شده برای مناسب سازی معابر و اماکن عمومی با هدف  سهولت تردد و حضور افراد دارای معلولیت در سطح شهر پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، نصراله آبادیان ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی این منطقه و قرار گیری در بخش مرکزی شهر تهران، توجه مجموعه های حمل و نقلی به ویژه مترو و بی آرتی را برای استفاده معلولان حائز اهمیت دانست و افزود: با توجه به وجود مراکز پر رفت و آمد در سطح محدوده و وجود 29 ایستگاه بی آر تی در این منطقه نیاز سنجی و رفع نواقص  در آن ها انجام شده است.

 آبادیان افزود: با توجه به  نیازها و درخواست های معلولان از کمیته مناسب سازی معابر وبا توجه به مراجعه تعداد زیادی از شهروندان معلول به ساختمان های شهرداری ، ساختمان شماره 3و 5 این مجموعه و همچنین بوستان امیریه در میدان راه آهن و سرای محلات راه آهن ، عباسی ، امیریه و اسکندری برای تردد معلولان مناسب سازی شدند.

به گفته آبادیان اقدامات انجام شده برای مناسب سازی معابر بر اساس کارشناسی ها، بازید های میدانی به همراه اعضای کانون معلولان منطقه 11 و درخواست های آنان،  برنامه ریزی و اجرایی شده است  که برخی از آن ها شامل نصب تابلو، تعریض پیاده رو، حذف پله و مناسب سازی، نصب کف پوش مخصوص نابینایان ، مناسب سازی ارتفاع پیاده رو از سواره رو ، اجرای رمپ با شیب استاندارد جلوی پل هوایی مکانیزه ، مناسب سازی کوچه ها و ... بوده است.

شهردار منطقه 11 خاطر نشان کرد: به منظور معرفی توانمندی افراد دارای معلولیت ، ایجاد فضایی مناسب برای برگزاری نمایشگاه فروش محصولات به صورت دائم ، ایجاد بستر مناسب برای حضور معلولان در جامعه با هدف ارتقای افزایش اعتماد به نفس و اشتغالزایی، نشست های هم اندیشی و کمپین هایی با حضور اعضای کانون معلولان دایر شده است که  در مورد برنامه های نشاط معلولان ، برنامه های ویژه چهارشنبه های  معلولان ، دیدار  با مسئولان ورزشی و اجرای مستمر این برنامه ها در سطح محلات درخواست شده است.

او با بیان این که اقدامات مناسب سازی در پروژه های پایلوت سال 98 انجام شده است؛ در خصوص پروژه های آماده بهره برداری معلولان در روز 12 آذر گفت: مناسب سازی محور خیابان کارگر ، ساختمان های شهرداری ، بوستان امیریه ، ایستگاه های BRT سطح منطقه، ورودی سرای محلات راه آهن، عباسی، امیریه و اسکندری، حذف موانع فیزیکی در سطح منطقه و اصلاح عرض ویلچروها به پایان رسیده است.

آبادیان در خصوص بخشی از اقدامات انجام گرفته جهت مناسب سازی خیابان کارگر جنوبی ادامه داد: حذف موانع فیزیكی و دستك های U شكل در پیاده روها و اصلاح عرض ویلچروها ، رفع نقاط خرابی خیابان کارگر حدفاصل خیابان جمهوری تا میدان پاستور جهت مناسب سازی معلولین جسمی وحرکتی ، اجرای تایل سکه ای T شکل، تغییر و اصلاح مسیر نابینایان ، مرمت سنگ فرش، اصلاح مسیر معلولین و مرمت تایل نابینایان در این مسیر به پایان رسید.

همچنین اقدامات مناسب سازی بوستان امیریه واقع در  میدان راه آهن ابتدای خیابان ولیعصر (عج) از دیگر مواردی بود که شهردار منطقه 11 به تشریح آن پرداخت و گفت: اجرای  تایل شیاردار و سکه ای جهت دسترسی نابینایان و کم بینایان، احداث سرویس بهداشتی ویژه معلولین، نصب نیمکت های مخصوص افراد دارای صندلی چرخدار، نصب وسایل ورزشی و نصب آبخوری برای استفاده معلولین و کودکان در بوستان امیریه انجام شده است.

شهردار منطقه 11 در خصوص اقدامات ایستگاه هایBRT خطوط خط2،4،7 با اشاره به این که تمامی ایستگاههای BRT در سطح منطقه 11 مجهز به  رمپ معلولین شده است؛ افزود: در 26 ایستگاه موجود در سطح منطقه مسیر ویژه نابینایان در تمام ایستگاه ها اجرا شده است.

وی مناسب سازی سرای محلات راه آهن ، عباسی ، امیریه و اسکندری را از دیگر اقدامات برشمرد و در توضیح آن گفت: نصب بالابر، مناسب سازی معبر جلوی سرای محله،  اجرای هندریل در راه روها، راه پله و آسانسور جهت رفاه حال معلولین و سالمندان ، ایجاد محل پارک خودرو مناسب معلولین  به پایان رسیده است.

بر اساس این گزارش تاکنون مناسب سازی 3 بوستان شهید حججی ، اوستا و امیریه  با اقداماتی از جمله بهسازی مسیر تردد معلولان، مبلمان شهری، آبخوری ها و ایجاد رمپ ویژه معلولان انجام شده است.

سه شنبه 12/9/1398 - 14:46
ایرانگردی

 

 

 

محصولات هوآوی در آزمون‌های معتبر وب‌سایت DXOMark درخشش قابل توجهی داشتند. Huawei Mate 30 Pro و Huawei Mate 20 X توانستند صدر جدول‌ باکیفیت‌ترین دوربین موبایلی و کیفیت صدای DXOMark را از آن خود کنند.

 

DXOMark سیستمی معتبر و دقیق در زمینه امتیازدهی اسمارت‌فون‌ها و عملکرد قسمت‌های مختلف‌ آن‌هاست که بیشتر کاربران آن را با بررسی‌های دقیق دوربین می‌شناسند. در حال حاضر صدرنشینان جدول برترین دوربین موبایلی DXOMark، گوشی‌های Huawei Mate 30 Pro و شیائومی CC9 Pro هستند. هر دو دستگاه امتیاز کلی 121 را از DXOMark دریافت کردند.

DXOMark علاوه بر بررسی دوربین اسمارت‌فون‌ها، به بررسی اسپیکرها و تست صدا نیز می‌پردازد و هوآوی در این بخش صدرنشین شده‌است.

 

Huawei Mate 20 X گوشی ویژه  هوآوی که به تازگی نسخه‌ 5G آن نیز روانه بازار شده، توانسته تمام اسمارت‌فون‌های بررسی شده در آزمون صدای DXOMark را شکست دهد.

به گفته هوآوی این گوشی هوشمند با تمرکز خاص روی بخش مالتی‌مدیا توسعه یافته و توانسته در مقایسه با جدیدترین پرچم‌داران بازار و محصولاتی مانند آیفون 11 پرو مکس و آیفون Xs مکس، تمجید و تحسین کاربران و بررسی‌کنندگان را از آن خود کند.

 

DXOMark در بخشی از اظهارات خود درباره Huawei Mate 20 X می‌گوید: «Mate 20 X Huawei با کسب امتیاز 75، قهرمان فعلی آزمون صدای ماست و به ترتیب با 9 و 10 امتیاز اختلاف، برتر از گلکسی نوت 10 پلاس و گلکسی اس 10 پلاس است. این دستگاه همچنین تنها دستگاه اندرویدی بررسی‌شده است که توانسته جایگاهی بالاتر از آیفون Xs Max را به خود اختصاص دهد. Huawei Mate 20 X عملکرد بسیار خوبی را هنگام پخش صدای فیلم‌ یا آهنگ‌ داشته باشد ».

کیفیت صدا به تازگی به یکی از ملاک‌های اصلی کاربران تبدیل شده‌است. به همین دلیل در چند سال گذشته شرکت‌های مختلف سازنده گوشی هوشمند به بخش صدا و قابلیت‌های مرتبط با آن توجه ویژه‌ای نشان دادند.

 

با در نظر گرفتن روند بزرگ‌تر شدن نمایشگر گوشی‌های هوشمند، که در راستای ایجاد تجربه بهتر هنگام تماشای فیلم‌ یا انجام بازی‌ها صورت می‌گیرد، اهمیت صدای باکیفیت‌تر در حال افزایش است. نقطه قوت هوآوی را می‌توان توسعه متوازن بخش‌های مختلف گوشی‌های هوشمند دانست. هوآوی در حالی سیستم دوربین، شارژدهی، نمایشگر و به طور کلی نوآوری را در محصولات خود ارتقا می‌دهد که هیچ‌کدام از بخش‌های دیگر دستگاه را فدای این پیشرفت نمی‌کند.

سه شنبه 12/9/1398 - 14:5
ایرانگردی

 

همزمان با"روز جهانی معلولین"، شهردار منطقه21 از اجرای ویژه برنامه های فرهنگی، آموزشی و سلامت-محور در سرای محله ها؛ مناسب سازی و همسطح سازی پل ها و مسیرهای منتهی به ایستگاه های اتوبوس و همچنین بهسازی معابر اصلی و بوستان های شاخص جهت عبور ایمن توان یابان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، رحمانی شهردار ورودی غربی پایتخت با بیان خبر فوق گفت: یکی از رویکردهای مدیریت جدید شهری کلانشهر تهران، رسیدگی به دغدغه‌ها، مشکلات و مسائل معلولان است که بر این اساس و باتوجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده و تشکیل "کانون معلولان" نسبت به شناسایی نیازهای این قشر از جامعه اقدام شده است.

وی همچنین افزود: در همین راستا و به مناسبت هفته معلولین، "ویژه برنامه های فرهنگی، آموزشی و سلامت-محور" با همکاری اعضای کانون های مذکور، خانه های سلامت محله ها و سازمان های مردم نهاد از روز شنبه نهم لغایت پانزدهم آذر ماه در سطح منطقه برگزار می شود.

شهردار منطقه21 در ادامه تاکید کرد: "مناسب سازی و همسطح سازی" پل ها و مسیرهای منتهی به ایستگاه های اتوبوس در ورودی غربی پایتخت به منظور تسهیل در تردد جانبازان، سالمندان و معلولان جسمی-حرکتی توسط حوزه حمل ونقل و ترافیک منطقه21 انجام شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه امکانات حمل ونقل عمومی شهری می بایست جهت استفاده سالمندان، معلولین و جانبازان مناسب سازی شود، گفت: در همین راستا همسطح سازی و رفع اختلاف سطح، رفع زوائد فیزیکی معابر، ترمیم مسیر تردد توان یابان با کفپوش های بتنی و مناسب سازی ایستگاه های حمل ونقل عمومی، از جمله اقداماتی است که به منظور ایمنی و رفاه حال هرچه بیشتر شهروندان توان یاب انجام گرفته است.

رحمانی با بیان اینکه در حوزه فنی و عمرانی نیز اقدامات قابل توجهی صورت گرفته، یادآور شد: احداث و ترمیم مسیر تردد نابینایان با کفپوش های شیاردار، اصلاح رمپ های ورودی بوستان ها، جانمایی و نصب نیمکت های ویژه معلولین و همچنین مناسب سازی سرویس های بهداشتی بوستان ها، از دیگر اقدامات اجرایی شهرداری منطقه21 در راستای جلب رضایت و تامین آسایش توان یابان است.

سه شنبه 12/9/1398 - 14:3
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته