• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1230روز قبل
ایرانگردی

 

شهردار منطقه شش اجرای پروژه پیاده راهی مسیر طبیعت بر روی اراضی پوسته تونل رسالت را از برنامه های مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: اجرای این پروژه تاثیرات بسیاری را در منطقه و شهر تهران خواهد داشت و پل ارتباطی شرق به غرب بوده و تپه‌های عباس‌آباد و برج میلاد را به نحوی با یکدیگر ارتباط خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، تورج فرهادی گفت: هسته اصلی این پیاده راه، روی تونل و به صورت مسیر سبز تعریف شده است و در حال حاضر این ظرفیت وجود دارد که تپه‌های عباس‌آباد را به برج میلاد وصل کنیم.
شهردار منطقه شش اضافه کرد: این پروژه چندین سال است که مطرح شده و در مرحله بررسی‌های مشاوران قرار دارد و قراردادهای مطالعاتی در حال اجراست و در کنار آن برای فاز اجرایی به دنبال جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی هستیم.
وی اظهار کرد: تلاش بر این است که محور رسالت را تقویت کنیم و آن را به عنوان یک محور ارتباطاتی مدنظر قرار دهیم و می‌توان در این مسیر چند مرکز تفرجگاهی و فرهنگی ایجاد کرد.
به گفته فرهادی اجرای این پروژه باعث می‌شود یک فضای فرهنگی، گردشگری و مذهبی در این منطقه ایجاد شود.

شنبه 24/12/1398 - 13:35
ایرانگردی

 

ایمن سازی و رفع خطر گودهای رها شده در سطح منطقه یک در جلسه بررسی لایحه بودجه سال 99 شورای شهر تهران مطرح و اعتبار لازم برای آن تخصیص یافت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک،سید حمید موسوی شهردار این منطقه با اعلام این خبر افزود: با توجه به وجود 45 گود عمیق رها شده در منطقه که منجر به نا ایمنی املاک اطراف خود شده اند با برپایی جلسه با مجید فراهانی رییس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران مقرر شد اعتبار لازم برای ایمن سازی و رفع خطر این گودها در ردیف اعتباری بودجه سال 99 لحاظ شود.

موسوی تصریح کرد: با برگزاری جلسات متعدد معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه یک با معاونت های فنی وعمران، ترافیک، اجتماعی،خدمات شهری و محیط زیست، اداره املاک و بررسی پیشرفت فیزیکی پروژه های عمرانی ناتمام و برگزاری جلسه با حضور رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران و شورایاران محلات و همچنین نظرخواهی از آنها ، اجرای پروژه های محلی و توسعه زیر ساختها به خصوص در حوزه گردشگری در منطقه و ایمن سازی رود دره ها و اتمام پروژه های نا تمام، در بودجه پیشنهادی سال آتی مشخص شد.

وی در ادامه گفت : در جلسه ای که در شورای شهر اسلامی تهران برگزار شد در خصوص ساماندهی و ایمن سازی رود دره های منطقه یک با تاکید بر رود دره های دارآباد ، درکه و دربند مجدد اعتبار مناسب پایدار شد و همچنین پروژه های مسئولیت اجتماعی با تاکید بر مشارکت پروژه های کوچک مقیاس محله محور در سطح منطقه یک آغاز می شود.

 

شنبه 24/12/1398 - 13:32
ایرانگردی

 

شهردار منطقه چهار تهران گفت: با همکاری دبیران و اعضای شورایاری محلات 20 گانه اماکن و معابر منطقه چهار شستشو و ضد عفونی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "محمد محمددوست" با اعلام این خبر و با بیان اینکه مشارکت معنی دار عموم شهروندان به ویژه افراد تاثیر گذار محلی می تواند بستر خدمات رسانی را فراهم کند، افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و لزوم همکاری تمامی دستگاه های دولتی و گروه های مردمی، مدیریت شهری تهران نیز با بهره گیری از پتانسیل های موجود و اجرای ده ها طرح خدماتی همراه با سایر متولیان امر و در چهارچوب وظایف تعیین شده توسط مسئولین ذیربط به دنبال ریشه کنی این بیماری است.

وی ازدحام مردمی را یکی از عوامل موثر در شیوع و اپیدمی شدن ویروس کرونا عنوان کرد و افزود: به منظور افزایش سلامتی شهروندان و جلوگیری از شوع این ویروس، در گام نخست تمامی دستفروشان و بساط گستران با همکاری مراجع قضایی و نیروهای انتظامی از سطح معابر جمع آوری و ساماندهی شدند.

شهردار منطقه چهار تهران افزود: طرح جمع آوری و ساماندهی دستفروشان و بساط گستران تا پایان سال در محدوده منطقه چهار به ویژه در محلات تهرانپارس و نارمک اجرا می شود و در صورت مشاهده با بساط گستران برخورد جدی خواهد شد.

وی با اشاره به خدمات غیر حضوری شهرداری منطقه چهار به مراجعان گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و همچنین افزایش سلامت کارکنان، تا پایان سال مراجعان حوزه شهرسازی و معماری و درآمد و نوسازی می توانند به صورت غیر حضور درخواست های خود را پیگیری کنند و اولویت نیز با اینگونه درخواست ها خواهد بود.

محمددوست در ادامه از آموزش چهره به چهره اصناف در ریشه کنی ویروس کرونا خبر داد و تصریح کرد: علاوه بر شستشو و ضد عفونی المان ها و تجهیزات شهری معابر و بوستان، آموزش چهره به چهره اصناف به ویژه نانوایی ها و میادین میوه و تره بار در دستور کار قرار گرفت.

شنبه 24/12/1398 - 12:59
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از اتخاذ و اجرای تدابیر و تمهیدات پیشگیرانه این سازمان برای جلوگیری از انتشار ویروس و مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
 

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران ، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از اتخاذ و اجرای تدابیر و تمهیدات پیشگیرانه این سازمان برای جلوگیری از انتشار ویروس و مقابله با بیماری کرونا خبر داد و گفت: این سازمان وظیفه خطیری بر دوش دارد، چرا که هم مسئولیت تامین و عرضه محصولات و کالا‌های مورد نیاز و ارزاق و مایحتاج عمومی شهروندان را بر عهده داریم و هم وظیفه داریم تا با انجام اقدامات پیشگیرانه، تمام توان خود را برای حفظ سلامت مشتریان خود به کار بگیریم.

وی با اعلام اینکه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا با تمام توان خود وارد عمل شده‌ایم، افزود: به این منظور شیوه‌نامه‌ای را ابلاغ کرده‌ایم که بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت تهیه شده است و به موجب این شیوه‌نامه و چک‌لیست پیوست آن که هر روز مورد نظارت قرار می‌گیرد، میادین و بازار‌های میوه و تره بار مورد به صورت شبانه‌روزی کنترل می‌شوند.

راد با اشاره به اینکه آموزش رعایت نکات بهداشتی به کارگران غرفه‌ها را در دستور کار قرار داده‌ایم، اظهار کرد: هر آن‌چه در توان داریم را به کار گرفته‌ایم تا در حوزه مسئولیت خود، به قول شهردار تهران سایه نحس کرونا از روی شهر برداشته شود، هر چند اعتقاد داریم این اقدام علاوه بر اهتمام و جدیت مسئولان، نیازمند همراهی و همکاری شهروندان نیز است.


مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه جداسازی جایگاه صندوقداران را مشتریان در میادین میوه و تره بار آغاز شده است تا تماس مسئولان صندوق‎ها با مشتریان را به حداقل میزان ممکن کاهش دهیم، تصریح کرد: علاوه بر این، سعی کرده‌ایم به منظور رعایت اصول و ضوابط بهداشتی، نسبت به تفکیک بخش‌های عرضه آجیل و خشکبار در میادین اقدام کنیم تا شهروندان با این محصولات که عمدتاً به صورت روباز عرضه می‌شوند، تماس نداشته باشد.

وی با اعلام اینکه اقداماتی همچون پاک‌سازی و رنگ آمیزی المان‌ها و سازه‌های میادین میوه و تره بار در دست انجام است تا این مراکز در آستانه سال نو، حال و هوای بهاری به خود بگیرند، خاطرنشان کرد: به مدیران میادین میوه و تره بار ابلاغ کرده‌ایم به خاطر وضعیت موجود، هزینه‌ای که هر سال به منظور آذین‌بندی میادین و تزیین بازار‌ها انجام می‌شد را صرف تهیه ماسک و دستکش برای کارگران غرفه‌ها و کارکنان این مراکز و نیز تامین مواد ضد عفونی کننده برای شست و شو و ضد عفونی کردن این مراکز کنند.

شنبه 24/12/1398 - 12:50
ایرانگردی

 

 

شهرداری منطقه سه تهران جهت استقبال از سال جدید شمسی نسبت به ارتقای زیبایی بصری این منطقه اقدام کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، همایون نورچه ای رییس زیباسازی در این خصوص گفت: 2500 متر مربع رنگ آمیزی نرده های معابر اصلی و المان های شهری، 2200 متر ریسه نوری توپی، 2 هزار متر ریسه شلنگی، 200 متر ریسه اشکی، 2900 متر ریسه رنگی پارچه ای در معابر و بزرگراه های این منطقه اجرا شد.

وی اذعان داشت: اجرای نورپردازی با ریسه های نوری در خیابان ولیعصر(عج) و بلوار میرداماد، ریسه های پرچمی الوان در خیابان های پاسداران، میرداماد و شریعتی با هدف ارتقای زیبایی بصری صورت گرفت.

شنبه 24/12/1398 - 12:43
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران صبح جمعه 23 اسفند از برخی مراکز تابعه این شرکت بازدید کرد.


به گزارش شهرنوشت، به نقل از روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، سیدعلی مفاخریان جمعه-23 اسفند- طی بازدید از مراکز همگانی خرید و فروش خودرو چیتگر و آیت الله سعیدی، مرکز خرید و فروش پرندگان زینتی غرب و دهکده مهربانی  از نزدیک با مدیران و کارکنان زیر مجموعه گفت و گو کرد.


او ضمن بازدید از مرکز خرید و فروش پرندگان زینتی غرب، با کسبه آنجا گفت و گو کرد و افزود: تعدادی از واحد ها نگران بسته شدن این مرکز و کسب و کار خود بودند که مقرر شد در این راستا تسهیلاتی برای افراد آسیب دیده در نظر گرفته شود.

در ادامه مفاخریان ضمن بازدید از  مرکز نگه داری سگ های بدون صاحب (دهکده مهربانی) و گفت و گو با متصدیان آن، اضافه کرد:  جلسه ای برای رسیدگی به درخواست های این مرکز در دستور کار قرار می گیرد. 

 در این بازدید ها مفاخریان بر لزوم نظارت کامل بر تعطیلی کلیه ی واحدهای تابعه که با شهروندان در ارتباط است، تاکید کرد.

شنبه 24/12/1398 - 12:35
ایرانگردی



به منظور کاهش تردد شهروندان تهرانی و جلوگیری از گسترش بیماری کرونا،امکان ثبت درخواست جهت دریافت گواهی پایان کار آپارتمانی، غیر حضوری و چاپ کلیه فرم های عوارض شهرسازی اتوماتیک شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهردار تهران با اعلام این خبر گفت: شهروندان تهرانی از تاریخ 25 اسفند ماه سال جاری می توانند با استفاده از کارتابل شهروندی خود درخواست دریافت گواهی پایان کار آپارتمانی را ثبت کنند.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران افزود: شهروندان با مراجعه به سامانه تهران من به نشانی my.tehran.ir می توانند از این امکان استفاده کنند و بنابراین نیازی به مراجعه به شهرداری های مناطق ۲۲گانه و یا دفاتر خدمات الکترونیک، نیست.
گلپایگانی گفت:هم چنین چاپ کلیه فرم های اعلام عوارض(انواع پروانه و گواهی ساختمانی) اتوماتیک شد.
معاون شهردار تأکید کرد: در این راستا شهروندان تهرانی از ۲۱ اسفند ماه جاری می توانند فرم های اعلام عوارض را به صورت فایلpdf در کارتابل شهروندی سامانه اینترنتی تهران من به نشانی my.tehran.ir مشاهده کنند و بدین منظور لازم است به دفاتر خدمات الکترونیک شهر، بدهی نداشته باشند.
وی در پایان گفت: خدمات ذکر شده به همت اداره کل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه و هم چنین سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران با هدف کاهش مراجعه حضوری متقاضیان و حفظ سلامت شهروندان محترم تهرانی، پرسنل شهرسازی و دفاتر خدمات الکترونیک ایجاد شده است.

شنبه 24/12/1398 - 12:32
ایرانگردی



آمارهایی که به راحتی می‌توان آنها را در لابه‌لای اخبار رسانه‌ها جست‌وجو کرد، از فعالیت چند هزارنفری کودکان زباله‌گردی خبر می‌دهند که عمدتا 10تا 15ساله هستند. بسیاری از آنها در محل تجمیع زباله‌ها و به‌صورت گروهی زندگی می‌کنند و به انواع بیماری‌ها مبتلا هستند و آسیب‌های جبران‌ناپذیر بسیاری را تجربه می‌کنند.

همین آمارها می‌گوید که بیش از 80 درصد این کودکان تبعه هستند، به‌صورت غیرقانونی در ایران زندگی می‌کنند و کودکی‌شان به جای نشاط و آموزش در گشتن میان سطل‌ها و مخزن‌های زباله و جست‌وجوی نان از پسماندهای روزانه ما، به نوجوانی و جوانی می‌رسد.
زباله‌گردی و حضور کودکان عمدتا غیرایرانی که تا کمر در مخزن‌های بزرگ زباله خم می‌شوند، نه‌تنها چهره شهر را نازیبا می‌کند بلکه نوعدوستی شهروندان و سرشت انسانی آنها را بارها و بارها تحریک کرده است؛ کودکانی عمدتا 10تا 15ساله که بیشتر ساعت‌های شبانه‌روز کمرشان زیربار زباله‌هایی که حمل می‌کنند، خم می‌شود و البته آسیب‌های استخوانی و بیماری‌های ستون فقرات را هم باید به لطمه‌های اشاره شده بالا اضافه کرد.
و صدالبته خاطره تلخ سوختن2 کودک زباله‌گرد، احد و صمد یا رفتار مذموم جوانی که کودک «کتفی» را به درون مخزن زباله انداخت، هرگز فراموش شدنی نیست.
اما یک نکته مهم و ظریف در این میان وجود دارد؛ اینکه کودکان زباله‌گرد را که همه شهر آنها را می‌بینند، در جلوی صحنه قرار دارند اما کافی است گاهی به پشت این صحنه هم نگاهی بیندازیم و عوامل دخیل دیگر را در نقش‌آفرینی و حضور کودکان کار ببینیم.
تمرکز من بیشتر روی موضوعاتی است که به زباله‌گردی دامن می‌زند؛ اگر بخواهم صریح‌تر صحبت کنم، وقتی از آسیب کودکان زباله‌گرد، بیماری آنها، مشکلات روانی و بهداشتی و... صحبت می‌کنیم، همه ما در ایجاد این معضلات به سهم خود مقصر هستیم که در ادامه به آنها اشاره می‌کنم.
این روزها با همه‌گیری ویروس کرونا، زباله‌گردی هم در سطح شهر تهران به میزان قابل توجهی کاهش یافته است که مهم‌ترین دلیل آن، حساسیت اجتماعی و ورود دستگاه‌های مختلف به این مهم بوده است.
در قوانین بین‌المللی که ایران هم آن را به امضا رسانده به کارگیری کودکان به‌عنوان زباله‌گرد ممنوع است؛ موضوعی که متأسفانه در سطح شهر، خلاف آن مشهود است.
یکی از انتقادها به محقق ‌نشدن کاهش چشمگیر زباله‌گردی، چرخه معیوبی است که با حضور دستگاه‌های مختلف تکمیل می‌شود. این روزها دادستانی تهران در پی شیوع ویروس کرونا طی نامه‌ای از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ خواسته با همکاری شهرداری تهران مانع زباله‌گردی در سطح شهر شوند. از سوی دیگر شهروندان هم ضروری است از طریق سامانه 137و کد 6 در این زمینه مشاهدات خود را گزارش کنند.
بهزیستی، نیروی انتظامی، شهرداری تهران، قوه قضاییه و... باید برای کاهش این آسیب اجتماعی تمام‌قد پای کار بیایند تا ساماندهی دقیقی درخصوص زباله‌گردها اتفاق بیفتد و این موضوع تنها به روزهای کرونایی محدود نشود.
هم‌پوشانی دستگاه‌های ذی‌ربط و نقش‌آفرینی آنها در این روزها به‌صورت حداکثری ظهور و بروز یافته است و امیدوارم کرونا برای همه ما درسی باشد تا بتوانیم همواره برای تحقق این هدف یعنی حذف زباله‌گردی دست در دست هم بگذاریم و کنار هم بایستیم.
از سوی دیگر مسئولیت اجتماعی تک‌تک ما شهروندان در این زمینه حائز اهمیت است.
آمارها می‌گوید سرانه تولید زباله در ایران بسیار بالا و تقریبا 2برابر میانگین جهانی است. همین موضوع، گرایش به زباله‌گردی را افزایش داده و تأکیدی است بر ضرورت اصلاح مصرف. از سوی دیگر در کشورهای پیشرفته دنیا، 90درصد تفکیک زباله از مبدأ و توسط شهروندان صورت می‌گیرد. این همان مسئولیت اجتماعی است که تک‌تک ما ملزم به رعایت آن هستیم.
کمک به اجرای طرح کاپ(کاهش تولید پسماند)، پیوستن به کمپین شنبه‌های بدون پسماند، طراحی و انتقال مخازن پسماند خشک به درون ساختمان‌ها که نتیجه و خروجی همه آنها، کوتاه‌شدن دست افراد سودجو برای استثمار کودکان کار است، می‌تواند در به صفررساندن حضور کودکان زباله‌گرد در سطح شهر، یاریگر ما باشد. برای تحقق این نگاه، نیاز به همراهی تک تک شهروندان داریم.
این روزها کرونا، کام همه ما را تلخ کرده است، اما برای جلوگیری از سرعت انتشار این ویروس، شاهد مشارکت جمعی و مسئولیت‌پذیری همگانی هستیم؛ درسی که این پیشامد ناخوشایند به ما داد و ما نباید آن را به سادگی فراموش کنیم.

صدرالدین علیپور _ مدیرعامل سازمان پسماند

شنبه 24/12/1398 - 12:29
ایرانگردی



به گزارش معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محمدرضا جوادی یگانه در تشریح اهم اقدامات اجتماعی و فرهنگی شهرداری در خصوص پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا گفت: از روزهای ابتدایی شیوع این ویروس، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران وارد عمل شد و در حوزه های سلامت، خدمات اجتماعی، امور داوطلبانه و آموزش های شهروندی فعالیت های خود را آغاز کرد و اکنون نیز اداره کارگروه «آموزش، فرهنگسازی و مشارکت مردمی » ستاد بحران و مقابله با ویروس کرونا در شهرداری تهران بر عهده این معاونت است.
وی افزود: در گام اول تمامی برنامه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، همایش ها و نشست های عمومی معاونت تا اطلاع ثانوی لغو شد و در گام های بعدی تمامی مجموعه های ورزشی، خانه های کودک، فعالیت های عمومی سرای محله ها ، مجموعه های شهربانو، برج میلاد، نمایشگاه زنان و تولید ملی تعطیل شدند. البته در سراهای محله، خانه های سلامت به منظور ارائه خدمات مورد نیاز به شهروندان در حوزه مراقبت و پیشگیری از ویروس کرونا فعال هستند. همچینن برنامه های نوروزی شهرداری با عنوان نوروزگاه تعطیل شد و به جای آن برنامه های دیگری با محوریت شهروندان در خانه با نام نوروزخانه تدارک دیده شد.

تدوین شیوه نامه و محتوای تخصصی ویژه سازمان ها و شرکت های شهرداری تهران
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: خود مراقبتی بهترین راه پیشگیری از ویروس کرونا است. به همین منظور برای افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به این ویروس هستند از قبیل؛ استفاده کنندگان و راننده های اتوبوس، تاکسی و مترو ، مددجویان ، مددکاران اجتماعی و کارکنان گرمخانه ها و سامانسراها، کارگران فضای سبز و خدمات شهری، کارکنان بهشت زهرا(س) ،سازمان ورزش و میادین میوه و تره بار و همه شهروندانی که از مجموعه های مذکور استفاده می کنند محتوای آموزشی مرتبط با نیازهای هر واحد تولید و منتشر گردید.
همچنین با پیگیری و تشکیل جلسات کارشناسی مستمر اداره کل سلامت این معاونت با مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیش از 20 عنوان شیوه نامه تخصصی نحوه ضدعفونی و مقابله با ویروس کرونا مرتبط با نیازهای مدیریت شهری تدوین و ابلاغ گردید. راهنمای کنترل محیطی اتوبوس های درون و برون شهری،خودروهای درون و برون شهری،پارک ها، فضای سبز و مبلمان شهری،مراکز ورزشی و استخرهای شنا، مترو و قطارهای شهری و برون شهری،گرمخانه ها،میادین میوه و تره بار،کیوسک های مطبوعاتی،جایگاههای سوخت و بانک ها بخش مهمی از شیوه نامه های تولید شده است که مبنای عمل تمامی واحدهای تابعه شهرداری تهران قرار گرفت.

آموزش 40 هزار نفر از شهروندان و کارکنان شهرداری تهران
جوادی یگانه با اشاره به ظرفیت گسترده 352 خانه سلامت شهر تهران برای آموزش شهروندان گفت: از زمان اعلام شیوع ویروس کرونا در کشور چین آمادگی لازم در بدنه سلامت شهرداری تهران وجود داشت و پیش از شیوع این ویروس در تهران ما موفق شدیم 20195 نفر از شهروندان را در سطح مدارس، مساجد و خانه های سلامت در ارتباط با روش های پیشگیری از ویروس کرونا آموزش دهیم. پس از شیوع ویروس آموزش های حضوری ما در سطح شهر تهران متوقف و در قالب تولید محتوای آموزشی و توزیع در قالب پوستر، فضای مجازی و نمایشگرهای شهری ادامه پیدا کرد. همچنین 6 هزار نفر از نیروهای خدماتی و کارگران خدمات شهری شهرداری تهران بصورت حضوری توسط مربیان آموزشی خانه های سلامت و 14 هزار نفر از پرسنل شهرداری تهران بصورت غیر حضوری آموزش دیدند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه افزود: به طور مستمر محتواهای لازم برای آموزش شهروندان از طریق اکران عمومی در بیلوردهای شهری، وسایل حمل و نقل عمومی و تمامی مراکز زیر مجموعه شهرداری تهران توسط این معاونت آماده و در اختیار سازمان های مرتبط قرار می گیرد. در همین راستا تاکنون در قالب سه موج ، اطلاع رسانی در سطح شهر تهران صورت گرفته است که در فاز اول و دوم نسبت به آموزش روشهای پیشگیری از ویروس کرونا پیام های شهری اکران گردید و در فاز سوم در چارچوب دعوت مردم به ماندن در خانه خودشان ، پیام ها طراحی و اکران شده است .
آموزش تلفنی ، دلجویی و احصاء نیازهای اساسی افراد در معرض خطر
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر ضرورت توجه به سالمندان ، افراد دارای معلولیت و بیماری های زمینه ای به منظور ماندن در خانه و عدم حضور در سطح جامعه گفت: در شرایط حاضر سالمندان، افراد دیابتی و افراد دارای معلولیت جزء گروههای در معرض خطر تلقی می گردند و در همین راستا از هفته گذشته از طریق 352 خانه سلامت شهر تهران تماس با افراد مذکور آغاز گردیده است.
جوادی یگانه با اشاره بر این نکته که تاکنون با بیش از 4 هزار نفر از این افراد تماس تلفنی بر قرار شده است افزود: در تلاش هستیم ضمن تداوم این ارتباط ، تاکید بر ماندن در خانه و آموزش های تلفنی به افراد مذکور، مشکلات و نیازهای اساسی ایشان را احصا و از طریق ظرفیت های موجود در شهرداری و بهره گیری از داوطلبان شهر تهران نسبت به رفع نیازهای ایشان اقدام نماییم.

انجام تست غربالگری کرونا در گرمخانه های شهرداری تهران
جوادی یگانه با اشاره به اینکه یکی از وظایف مهم این معاونت، رسیدگی به افراد آسیب دیده و کاهش آسیب های اجتماعی مشهود در شهر تهران است، تصریح کرد: با اعلام خبر جهانی شیوع بیماری کرونا، کمیته مدیریت و کنترل بیماری کرونا در سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران تشکیل شد و به دنبال آن ضمن آموزش تمامی نیروهای ستادی و ضذعفونی مستمر تمامی سطوح، در این مراکز به طور روزانه مواد ضدعفونی کننده دست ، دستکش و ماسک توزیع می شود. همچنین تمامی مراکز به تب سنج لیزری مجهز شده و تب مددجویان پیش از ورود به گرمخانه چک می شود.
وی با اشاره به اینکه در تهران 24 گرمخانه و سامانسرا در حال حاضر فعال بوده و تمامی گرمخانه ها روزانه 3 بار ضدعفونی می شوند، گفت: به دلیل افزایش حجم کار کارکنان گرمخانه ها فراخوان جذب نیروی داوطلب مددکار اجتماعی، مددیار، پرستار و پزشک در فضای مجازی منتشر شد که تاکنون 40 نفر در این فراخوان اعلام آمادگی کرده اند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از انجام تست غربالگری اولیه تشخیص کرونا در مراکز خاورشهر و لویزان، و پرسنل فوریت های خدمات اجتماعی و کارکنان سازمان خدمات اجتماعی خبر داد و گفت: با توجه به شرایط کنونی جامعه ایمن سازی گرمخانه های شهر تهران از حیث سلامت مددجویان و کارکنان گرمخانه ها اهیمت بسیاری دارد. به همین منظور از 400 نفر تست اولیه گرفته شد و تاکنون 60 عدد لباس ایزوله، حدود 5 هزار ماسک، بیش از 10 هزار دستکش، 1000 لیتر مایع دستشویی، 252 گالن 4 لیتری محلول ضدعفونی کننده، حدود 9 هزار پد الکلی و ... در گرمخانه ها توزیع شده است. تمامی گشت های فوریت های اجتماعی به لوازم بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده و سه گشت برای بررسی حال افراد مشکوک به ویروس کرونا به لباس های گان مجهز شده اند.
جوادی یگانه با اشاره به اینکه در تمامی گرمخانه ها یک اتاق ایزوله برای افراد مشکوک به ویروس کرونا اختصاص داده شده است، افزود: طی هفته گذشته با بهره گیری از ظرفیت افراد داوطلب، سازمان های مردم نهاد و جمعیت هلال احمر ضمن اهدای بسته های بهداشتی خیرین به بیش از 4000 نفر از مددجویان تمامی مراکز نگهداری شهرداری تهران، نسبت به آموزش بهداشت فردی به این افراد اقدام گردیده است.

توزیع 1000 بسته لوازم بهداشتی در گود و گاراژهای تفکیک زباله
وی با تاکید بر اینکه مباحث مربوط به کودکان کار و خیابان به خصوص کودکان زباله گرد را به طور ویژه دنبال می کنیم، گفت: کمک‌های حمایتی از این کودکان را در دستور کار قرار دادیم. بخشی از این کمک‌ها ارائه خدمات درمانی و توزیع بسته های بهداشتی شامل دستکش، ماسک ،صابون و اسپری ضدعفونی کننده دست است که تلاش کرده ایم ضمن اهدای این اقلام نسبت به آموزش این افراد اقدام نماییم. اولین اقدام در این خصوص حضور تیم پزشکی در گودها و گاراژهای تفکیک زباله بود که در روزهای گذشته شروع گردید و با توجه به اهدای اقلام و اعلام امادگی خیرین و افراد داوطلب در روزهای اینده نیز ادامه می یابد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران عنوان کرد: همچنین به منظور غنا بخشیدن به تغذیه افراد حاضر در گودهای زباله گردی از روز گذشته 200 پرس غذای گرم در این اماکن توزیع شد و طبق پیش‌بینی در هفته پیش‌رو به توزیع ۱۰۰۰ پرس غذا می‌رسیم. تامین و طبخ غذا به‌عهده سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی است، اما توزیع را به عهده سازمان‌های مردم نهاد گذاشتیم. چرا که آن‌ها شناخت بهتری نسبت به جامعه محلی داشته، پذیرش بهتر و امکان توزیع عادلانه‌تر دارند.
جوادی یگانه ادامه داد: متناسب با ارزیابی نیاز افراد زباله گرد در روز های آینده، ظرفیت داریم میزان توزیع اقلام بهداشتی و تغذیه ای را افزایش دهیم.


بیش از 100 مشاور و روانشناس داوطلب آماده ارائه خدمت
وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا موجی از استرس، ناامنی، اضطراب و ترس را در جامعه، خانواده‌ها و کودکان ایجاد کرده است، تصریح کرد: تسهیل گری برای ارائه خدمات تخصصی سلامت روان از وظایف اصلی اداره کل سلامت است. در این راستا، بهره‌مندی از ظرفیت مشاوران و روانشناسان دارای صلاحیت در سرای محله‌ها در دستور کار قرار گرفت و همچنین این ظرفیت با توجه به اعلام آمادگی سازمان نظام روانشناسی کشور تقویت شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بیان کرد: در حال حاضر بیش از 100 نفر از مشاوران و روانشناسان داوطلب و دارای پروانه فعالیت از سازمان نظام روانشناسی آماده ارائه خدمت برای کاهش استرس و اضطراب شهروندان به ویژه سالمندان، افراد دارای معلولیت و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند که خدمات روانشناختی را به صورت تلفنی به شهروندان ارائه می‌دهد.
جوادی یگانه ادامه داد: اسامی و شماره تماس مشاوران و روانشناسان داوطلب در اختیار تمامی خانه‌های سلامت ۳۵۲ محله پایتخت قرار گرفته است و شهروندان می‌توانند ضمن ارتباط تلفنی با سرای محله‌ها با این افراد مرتبط شوند. همچنین اطلاعات تمامی خانه‌های سلامت شهر تهران و محتواهای آموزشی در خصوص نحوه مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا بر روی سایت اداره کل سلامت شهرداری تهران به نشانی http://salamat.tehran.ir قابل دسترس است.

آموزش 4200 نانوا برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
وی از آموزش نانواهای تهران در خصوص رعایت نکات بهداشتی و نحوه مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت: با همکاری اتحادیه نانواهاى سنتى تهران، توسط ٣٥٢ خانه سلامت شهرداری تهران نسبت به آموزش۴۲۰۰ نانوایی شهر تهران و نصب پوسترهاى آموزشى اقدام گردیده است. عدم پرداخت پول نقد، استفاده از کارت‌خوان، استفاده از انبر برای تحویل نان و رعایت نکات بهداشتى توسط نانواها موجب کاهش همه‌گیری کرونا می‌شود.

ارائه کتاب های الکترونیکی رایگان
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه آموزش های شهروندی عنوان کرد: یکی از مواردی که از روز اول تعطیلی مدارس مطرح شد، بحث سلامت روان و پر کردن اوقات فراغت خانواده ها به ویژه کودکان و نوجوانان بود. با توجه به اینکه اداره کل آموزشی های شهروندی، دبیرخانه شهر دوستدار کودک است، در این مورد پیش قدم شد و رایگان شدن سایت های تماشای فیلم و سریال به عنوان اولین پیشنهاد مطرح شد که با حمایت های وزارت ارتباطات این اتفاق محقق شد.
وی دومین اقدام را کتابخوانی عنوان کرد و افزود: برنامه ریزی شد در هر هفته با توافق یکی از استارت آپ های حوزه کتاب، کتاب های الکترونیکی کودک و نوجوان در یک بازه زمانی رایگان شود تا شهروندان بتوانند از این کتاب ها استفاده کنند. بخشی از این هزینه را معاونت اجتماعی شهرداری تهران پرداخت می کند و بخش دیگر شامل تخفیف خود استارت آپ می شود.

تولید بیش از 190 عنوان آموزش های بهداشتی فردی و عمومی
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: این کار در هفته اول با اپلیکیشن «طاقچه» آغاز و بیش از 4 هزار کتاب دانلود شد. در هفته دوم این طرح با اپلیکیشن «واو خوان» ادامه پیدا کرد و آغازگر یک جریان شد. بخش های دیگر هم به این کار ورود کردند و کار با قوت بیشتری ادامه پیدا کرد.
جوادی یگانه با اشاره به اینکه برای سرگرم شدن بچه ها بازی هایی که می توانند در خانه انجام دهند را معرفی کردیم، گفت: از تعدادی نویسنده درخواست کردیم برای بچه ها کتاب بخوانند که آقایان فرهاد حسن زاده و مصطفی رحمان دوست این کار را انجام دادند. تعداد تولیدات آموزش های حوزه فردی و عمومی بیش از 190 عنوان است. در کنار این تولیدات تلاش کردیم در حوزه سلامت روان هم نکاتی برای بچه ها مطرح کنیم.

آغاز به کار سامانه «کار داوطلبی» در هفته آینده
وی در خصوص اقدامات مرتبط با جذب افراد داوطلب و مسئولیت پذیری اجتماعی تصریح کرد: مهم ترین اقدام در این زمینه نحوه جذب نیروهای داوطب و نوع به کارگیری آنها بود که از طریق ظرفیت های موجود در مدیریت شهری، خیرین و سازمان های مردم نهاد و استفاده از سامانه 137 انجام شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از آغاز به کار سامانه «کار داوطلبی» در هفته آینده خبر داد و افزود: داوطلبان و سازمان های مردم نهاد می توانند با ثبت نام در این سامانه نوع فعالیت و تخصص خود را تعریف کنند تا در مواقع نیاز بتوان از ظرفیت آن ها استفاده کرد.
جوادی یگانه با اشاره به اینکه تلاش می کنیم شبکه توزیع را در سطح محلات تهران راه اندازی کنیم، عنوان کرد: این شبکه می تواند در صورت محدودیت های ترددی، اقلام مورد نیاز شهروندان را به آن ها برساند. نقش شهرداری در این خصوص تسهیل گرانه است. در واقع شهرداری رابط سازمان ها، شرکت های عمومی و خصوصی و شهروندان می شود.
وی عنوان کرد: حدود 60 محله کم برخوردار شهر را شناسایی کردیم. در مرحله اول در حال رایزنی برای آموزش و توزیع اقلام بهداشتی در 10 محله که شرایط سخت تری دارند، هستیم.
جوادی یگانه در انتها تاکید کرد که مدیران و کارمندان شهرداری تهران در قالب یک تیم همراه، تلاش دارند تا با کمک سایر نهادها از میزان ابتلا به کرونا بکاهند و اقدامات معاونت امور اجتماعی و فرهنگی به عنوان کارگروه «آموزش، فرهنگسازی و مشارکت مردمی » ستاد بحران و مقابله با ویروس کرونا در شهرداری تهران فعالیت می کنند و سایر بخش های شهرداری نیز در کارگروه های دیگر این ستاد فعالیت های فراوانی داشته اند.

شنبه 24/12/1398 - 12:27
ایرانگردی


شهردارمنطقه2 از ضدعفونی مستمر مراکز خدمات عمومی منطقه خبر داد و گفت: شهروندان جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اماکن باقی مانده در این خصوص را اطلاع رسانی کنند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2 ، رسول کشت پور ،شهردار منطقه  با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه محیط‌های تجمع مردمی از اصلی‌ترین دلایل در شیوع ویروس کرونا است ، بنابراین ضدعفونی مستمر مراکز خدمات عمومی از جمله بازار تره بار، فروشگاه ها و ... در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان این‌که صیانت از سلامت شهروندان را وظیفه خود می‌دانیم، گفت:  همزمان با عملیات ضدعفونی این مراکز،تیم کنترل تب نیز در این مراکز خدمات رسان جهت غربالگری شهروندان مستقر هستند.
کشت پور افزود: پوسترهای آموزشی در نانوایی های سطح منطقه  توزیع و از صاحبان این مراکز خدمات رسان درخواست شد در صورت نیاز  به ضدعفونی با شهرداری ناحیه مربوطه تماس حاصل کنند.
شهردار منطقه به نظارت مستمر بر ضدعفونی مراکز اسکان کارگری اشاره کرد وگفت: با توجه به اینکه نیروهای خدمات شهری به طور مستمربا فضاهای عمومی و پرخطر در تماس هستند و تامین سلامت آنها یکی از اولویت های مورد توجه منطقه است و همزمان با آموزش این افراد ،شستشو و ضدعفونی مراکز اسکان کارگری  به صورت مستمر در حال انجام است و همچنین کلیه نیروهای خدمات شهری ملزم به استفاده از دستکش و ماسک هستند
کشت پور درادامه از ضدعفونی مستمر کلیه معابر و تاسیسات شهری خبرداد و گفت: این عملیات درقالب طرح فوریتی در حال انجام است.
 

شنبه 24/12/1398 - 12:24
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته