• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14221
تعداد نظرات : 3204
زمان آخرین مطلب : 3636روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
خانه > کامپیوتر و اینترنت > آموزش و ترفند > چهار روش مختلف ساخت آی دی یاهو با وجود تحریم (جدید)چهار روش مختلف ساخت آی دی یاهو با وجود تحریم (جدید)
درآموزش و ترفند, کامپیوتر و اینترنت
دوستان این یاهو دیگه شورش را درآورده، اما باز هم یک راهی پیدا می شود. مثل راه زیر :
 
 
 
خوب برویم سر اصل مطلب : (منبع: علافها)
دوستان اول اول باید اکانت جی میل یا ف.ی.س.ب.و.ک داشته باشید یا بسازید

۱- وارد صفحه Sign In یاهو می شویم (طبق تصویر زیر) و بر روی گزینه Google کلیک می کنیم، (در اینجا قابل ذکر است که می خواهیم از طریق وارد شدن به اکانت گوگل، یک آی دی دیگر با نام یاهو بسازیم) (منبع: علافها)

۲- پس از کلیک کردن صفحه ای باز خواهد شد، طبق تصویر زیر که باید ایمیل GMAIL به همراه پسورد آن را در  (منبع: علافها) فیلد های مربوطه وارد کرده و دکمه Sign In را بزنیم

۳- در صفحه بعد  (منبع: علافها) نیز بر روی دکمه Accept کلک کنید

۴- پس از آن وارد صفحه زیر خواهید شد که باید فیلدهای تاریخ تولدتان را تکمیل و اگر هم خواستید نام و نام خانوادگی خود را اصلاح کنید (منبع: علافها)

یک تصویر از قلم افتاده : با کلیک بر روی دکمه Continue به صفحه اول یاهو برگشت داده می شویم، به جای Sign In نام آی دی شما مثلاً بصورت HI Farsimeeting نوشنه شده، که باید از سمت چپ سایت یاهو بر روی Mail طبق تصویر زیر کلیک نمائید (منبع: علافها)

۵- پس از کلیک بر روی دکمه Mail مطابق تصویر فوق وارد صفحه زیر  (منبع: علافها) شده که باید حساب خود را تطبیق دهید، پس بر روی دکمه Google کلیک کنید

۶-  (منبع: علافها) پس از کلیک، مجدد به صفحه Sign In گوگل، ارجاع داده می شوید، که فقط مجدد باید پسورد جی میل خود را وارد کنید

۷- در مرحله بعد اگر پسورد را صحیح وارد کرده باشید به طور خودکار به صفحه زیر منتقل خواهید شد، که در اینجا باید ID جدید خود به همراه پسورد قوی را تخاب کرده و بر روی دکمه Upgrade My Account کلیک نمایید. (منبع: علافها)
نکته مهم : بهتر است برای انتخاب رمز در صفحه زیر، از پسوردی که برای ایمیل Gmail تان استفاده کردید، وارد فیلد پسورد در شکل زیر برای ایجاد اکانت یاهوتان کنید، تا درصد خطا کم شود، و پس از ساخت اکانت یاهو می توانید رمز را تغییر دهید.
فقط تکرار می کنم که برای انتخاب رمز باید از نهایت کاراکترها استفاده کنید، حتی از استفاده از علائم را نیز توصیه می کنم. (منبع: علافها)
جهت آموزش انتخاب پسورد برای ایمیل GMAIL  اینجا کلیک نمائید (حتماً از قوانینی که برای انتخاب رمز جی میل گفته شده عمل نمائید، طبق مثالی که در آموزش گفته شده) (منبع: علافها)

۸- پس از کلیک بر روی Upgrade کردن حساب، به صفحه Sign In یاهو باز خواهید گشت و مجدداً پسورد جی میل خود را وارد می کنید (طبق شکل زیر) (منبع: علافها)

۹- وقتی بر روی دکمه Sign In در تصویر فوق کلیک کردید، به صفحه Improve performance منتقل خواهید شد (در بعضی اوقات هم تصویر زیر مشاهده نخواهد شد)، (جهت کپی کردن اطلاعات) (منبع: علافها)

و در آخر پس از کلیک  (منبع: علافها) بر روی دکمه های Yes یا No حساب ایمیل یاهوی شما ساخته خواهد شد و به صفحه ایمیل خود منتقل خواهید شد.
(ضمناً این کار را هم می توان توسط اکانت Facebook هم انجام داد)  (منبع: علافها) سه روش برای ثبت ایمیل یاهو ، شماره تلفن برای ثبت ایمیل یاهو ، ترفند ایمیل یاهوروش اولاینو خودم تست کردم و صد در صد کار کرد
در این روش شما با وارد کردن دقیق اطلاعات زیر بدون  نیاز به وارد کردن شماره تلفن و دریافت کد سریع ایمیل (منبع: علافها) یاهو خود را بسازید
مطابق با عکس های (منبع: علافها) زیر

د ر اینجا کشور را بنگلادش با کد +۸۸۰ گذاشته (منبع: علافها) و شماره ۱۷۱۹۶۳۲۵۰۳ را بنویسید (منبع: علافها)

در این قسمت (منبع: علافها) ها هم تاریخ تولد: سال: ۱۹۸۴ روز ۳ ماه April
جنسیت: male
شماره کمکی (منبع: علافها) را هم مانند بالایی رو بنگلادش گذاشته و این شماره را بگذارید ۱۹۱۴۸۸۷۷۹۷ و در کادر (منبع: علافها) روبرو کلمه Friend بزنید
سپس کلیک (منبع: علافها) کنید بر روی دکمه Create my account
تبریک تمام شد ایمیل یاهو (منبع: علافها) شما با توجه به تحریم کشور ایران به راحتی ساخته شد
امیدوارم لذت بده باشید و اگر خواستید از مطلب (منبع: علافها) استفاده کنید ذکر منبع  (منبع: علافها) فراموش نشه
 روش دوم برای ثبت ایمیل یاهو (تحریم)(این روش ۱۰۰% تست شده و اگر درست انجام شود مطمئنن جواب خواهید گرفت)
(قابل توجه که الان یاهو از شما شماره همراه می خواد تا کد فعال سازی رو به موبایل شما بفرسته از اونجایی که کشور ما در لیست ت.ح.ر.ی.م قرار داره هیچ راهی وجود نداره )
اما با روش زیر به راحتی ایمیل بسازید (اگر روش اول کار نکرد)  خوب به ترتیب روش زیر عمل کنید. مشکل شماره موبایل برای ساخت ایمیل یاهو (منبع: علافها)
۱٫طبق روش معمول وارد سایت یاهو (منبع: علافها) بشید و مشخصات خودتون رو بزنید
۲٫ برای عزیزانی که در هنگام پسورد مشکل دارن و یاهو قبول نمی کنه باید عرض کنم حتما باید پسورد شما متشکل از حداقل دو حرف بزرگ و دو حرف کوچک و تعدادی عدد باشد و کل پسورد شما باید ۸ کارکتر یا بیشتر باشد.
۳٫ برای دریافت کد فعال سازی شما نیاز به یک شماره همراه خارج از ایران دارید که امروز من با کلی گشت گذار به سایت های جالبی دست پیدا کردم
۴٫به گوگل برید و این جمله رو سرچ کنید.
۵٫ receive SMS online برروی یکی از سایت ها کلیک کنید. مثلا www.receivesmsonline.net را باز کنید میبینید که به شما شماره همراه با نام کشور را نشان میدهد و رو یکی از شماره ها کلیک کنید و میبینید پایین صفحه جدولی که هست که آخرین اس ام اس های (منبع: علافها) رسیده را نشون میده و شماره را انتخاب کنید و کپی کنید
۶٫ کافیه نام کشور مورد نظر رو از لیست یاهو انتخاب کنید و سپس شماره رو بهش بدید . بعد از چند لحظه صفحه ای رو که در سایت بالا روی شماره تلفن مورد نظر رو انتخاب کرده بودید رو رفلش کنید می بینید که کد فعال سازی برای شما ارسال شده .
۷٫ تمومه تبریک می گم شما موفق شدید .
فقط چند نکته مهم که حتماً رعایت کنید:
۱٫ امکان داره شماره انتخابی (منبع: علافها)  شما استفاده شده باشه کمی صبر داشته باشید و از شماره های کشورهای دور افتاده و ناشناخته استفاده کنید
۲٫ شماره ای که به شما در سایت بالا و یا هر سایت دیگه ای که از گوگل انتخاب کردید رو با کد اول شماره برای شما نمایش می ده پس در هنگام وارد کردن شماره تلفن کد اول اون کشور رو حذف کنید.
۳٫ بعد از ساختن اکانت حتما حتما شماره وارد شده رو باید از پروفایل خودتون حذف کنید (منبع: علافها)روش سوم برای ثبت ایمیل یاهو (تحریم)
ا
یک جوان خوشفکر ایرانی (مهندس نبی کرمعلی زاده) برای مرورگر فایرفاکس افزونه ای را نوشته است که به سادگی کد ۹۸ ایران را به لیست ثبت نام در یاهو اضافه میکند و بعد از وارد کردن شماره موبایل خود کد فعال سازی از یاهو برای شما پیامک خواهد شد.
آموزش :۱- ابتدا این افزونه را روی مرورگر فایرفاکس خود نصب کنید – کلیک کنید۲- سپس این افزونه را که مخصوص افزودن کد ۹۸ به لیست یاهو هست را نصب کنید (وقتی بر روی لینک روبرو کلیک کردید در صفحه جدید در قسمت بالا سمت راست گزینه INSTALL را بزنید) – کلیک کنید۳- اکنون وارد سایت یاهومیل شوید و ایمیل جدید یاهو خود را ایجاد کنید.
 در صورت بروز هر گونه مشکل در قسمت نظرات اعلام کنیدگرد آوری توسط گروه سرگرمی و تفریحی علافها----- پیشنهاد علافها -----
جدید ترین مدل های پالتو و مانتو ۲۰۱۳
ست لباس های زمستانی ۲۰۱۳
مهم: دو روش برای ثبت ایمیل یاهو (جدید)
مطالب مشابهآموزش کار با اینستاگرام فیس‌بوکجدیدترین ترفندهای لینوکسیSkype و اموزش کار با آن را یاد بگیرید۱۰عادت بد که بایددر فتوشاپ فراموش کنید۱۰ترفند ویندوز فون ۸ را بشناسید !؟عکس پانوراما را چگونه بگیریم؟چگونگی تنظیم پروفایل در واتس اپشارژ تلفن همراه با هوااموزش تصویری ساختن ایمیلگجت چیست ؟
برچسب زده شده با :TELL FOR IRAN YAHOO YAHOO IRAN YAHOO MAIL آموزش ساخت ایمیل جدید یاهو آموزش ساخت یاهو آموزش یاهو ایمیل ایمیل جدید یاهو تحریم تحریم ایران یاهو ترفند ایمیل یاهو ترفند ساخت ایمیل یاهو ثبت ایمیل ثبت ایمیل یاهو دور زدن تحریم جدید یاهو دور زدن تحریم یاهو شماره تلفن ایمیل یاهو شماره تماس برای یاهو یاهو یاهو ایرانپیشین:Men’s Fashion 2013 | مردان فشنپسین:ای کاش…نوشته های مشابهتبلتی که جایگزین تلویزیون می شود
۱۷ بهمن ۱۳۹۲آموزش کار با اینستاگرام فیس‌بوک

۱۷ بهمن ۱۳۹۲تصاویر شارژر حرارتی برای موبایل

 

۱۵ بهمن ۱۳۹۲

دوشنبه 1/2/1393 - 12:8
اخلاق
و کم من ثناء جمیل لست اهلا له نشرته... ******* خدایا قلم اگر حول تو نچرخد،سرگردان است و هنر اگرسر بر پای تو نگذارد،بار گران است. امام حسن عسکری(علیه السلام) فرمودند: اِنَّ لِلسَّخاءِ مِقْداراً فَإنْ زادَ عَلَیْهِ فَهُوَ سَرَفٌ، وَ لِلْحَزْمِ مِقْداراً فَإنْ زادَ عَلَیْهِ فَهُوَ جُبْنٌ وَ لِلاْءقْتِصادِ مِقْداراً فَإنْ زادَ عَلَیْهِ فَهُوِ بُخْلٌ وَ لِلشَّجاعَةِ مْقِداراً فَإنْ زادَ عَلَیْهِ فَهُوَ تَهَوُّرٌ؛ «سخاوت» و بخشش، حدّ و اندازه‏اى دارد، اگر از آن بگذرد، «اسراف» است. «حزم» و دوراندیشى، اندازه و حدّى دارد، اگر بیش از آن باشد،، «ترس» است. «اقتصاد» و میانه روى هم حدّى دارد، اگر از آن بگذرد، «بُخل» است. «شجاعت» و دلیرى هم مقدار و اندازه‏اى دارد، اگر از آن حدّ بگذرد، «بى باكى» است.۱ قسمت کعبه نشد تا که طوافت بکند بر دل کعبه همین داغ فراوان کم نیست یازده بار به جای تو به مشهد رفتم بپذیرش به خدا حج فقیران کم نیست۲ -------------------------------------------------------------------------------- ۱-بحارالانوار، ج 75، ص 377 ۲-حمیدرضا برقعی
دوشنبه 1/2/1393 - 12:0
اخبار
چرا زنگ‌ها برای پایان اینترنت به صدا در آمده است؟
!آمریکا می‌خواهد بعضی از سایت‌ها در داخل ایران در دسترس باشند. این در دسترس بودن در راستای مأموریتی است که به آن‌ها داده شده است. در مقابل، منافع جمهوری اسلامی اقتضا می‌کند جلوی اجرای مأموریت آن‌ها گرفته شود.
خبرگزاری فارس: چرا زنگ‌ها برای پایان اینترنت به صدا در آمده است؟!

 

شبکه‌‌های اجتماعی، به عنوان نسل جدید ارتباطات مجازی، طی سال‌های اخیر به شدت فراگیر شده است. بخش وسیعی از جامعه‌ی ایران، به ویژه جوانان، با وجود محدودیت دسترسی به این شبکه‌ها، عضو آن‌ها هستند. به دلیل ماهیت و کارکردهای مختلف این شبکه‌ها و اهداف پشت پرده‌ی سازندگان آن، بحث فیلترینگ و همچنین اقبال جوانان به عضویت در این شبکه‌ها امروزه به موضوعی بحث‌برانگیز در جامعه‌ی ما تبدیل شده است.

جهت بررسی ابعاد این مسئله، به سراغ آقای «مهدی صرامی» ، مدیرعامل مجمع فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی و جانشین اسبق مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رفتیم. از نظر آقای صرامی، حمایت‌های لابی صهیونیستی و رسانه‌های مرتبط با لابی صهیونیستی از فیسبوک توانسته است این شبکه‌ی اجتماعی را به یک بِرَند تبدیل کند.

در مورد اینترنت، ایشان اعتقاد دارند معماری اینترنت کشور، معماری غلطی بوده است، زیرا اینترنت کشور با هزینه‌‌ای بسیار زیاد و کیفیت بسیار پایین، از خارج از کشور تأمین می‌شود؛ اما می‌توان با راه‌اندازی شبکه‌ی ملی اطلاعات، این مشکلات را حل کرد. ایشان همچنین به نکات مهم و درخور توجهی در خصوص اینترنت و شبکه‌‌های مجازی اشاره کرده‌اند که در ادامه می‌خوانیم.

شما به عنوان مدیرعامل مجمع فعالان فضای مجازی، چه تعریفی از شبکه‌های اجتماعی، کارکردها و اهداف آن ارائه می‌دهید؟

مفهوم شبکه‌های اجتماعی، وسیع‌تر از بحث فضای مجازی است. بنده معتقدم موضوع شبکه‌های اجتماعی موضوعی است فارغ از قالب فضای مجازی که وجود داشته‌ است و دارد. در فضای مجازی، قالب‌هایی برای شبکه‌های اجتماعی وجود دارد، اما شبکه‌های اجتماعی قدمتی بیش از این دارد و عملاً با ساختار و ساخت اجتماع در ارتباط است.

به عنوان مثال، انقلاب اسلامی ایران حاصل به ثمر رسیدن اهداف شبکه‌ی اجتماعی مردم ایران است. در آن زمان، شب‌نامه، اعلامیه و منبر در واقع روش‌ها، رسانه‌ها و قالب‌های مختلفی بودند در خدمت شبکه‌های اجتماعی مردمی. با شکل‌گیری فضای مجازی، طی سال‌های گذشته، عملاً مفهوم شبکه‌ی اجتماعی بیشتر در فضای مجازی نمود پیدا کرده است.

این شبکه‌های اجتماعی انواع مختلفی دارند. مثلاً اُرکات شبکه‌ای آمریکایی و یکی از قدیمی‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که تقریباً ده سال پیش در ایران نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت. یاهو360 چند سال پیش راه‌اندازی شد، اما بعد از مدتی خود شرکت یاهو آن را تعطیل کرد. چند سال است در داخل کشور نیز شبکه‌های اجتماعی مختلفی از قبیل کلوب، فیس‌نما، شبکه‌ی افسران و شبکه‌های اجتماعی تخصصی مختلفی مثل جامعه‌ی مجازی متخصصین راه‌اندازی شده‌اند که بسیار موفق هستند.

لطفاً در مورد کارکردهای شبکه‌های مجازی بیشتر توضیح دهید؟

شبکه‌های اجتماعی به دو دسته تقسیم می‌شوند: شبکه‌های اجتماعی عمومی و شبکه‌های اجتماعی تخصصی.کارکرد شبکه‌ی اجتماعی عمومی، ارتباط‌گیری و تداوم ارتباطات به شکل عمومی است. کارکرد شبکه‌های اجتماعی تخصصی، مباحثه و تعامل حول موضوعات تخصصی مشخصی است که معمولاً مدیران و اعضای آن شبکه‌ی اجتماعی پایه‌گذار آن بوده‌اند.

لطفاً در خصوص ماهیت و اهداف شبکه‌‌های اجتماعی غیربومی، مانند فیسبوک و توییتر، توضیح بفرمایید؟

شبکه‌ی توییتر یک میکروبلاگ عمومی آمریکایی است و اهداف آن در راستای منافع آمریکاست. سخنان خانم کلینتون، وزیر خارجه‌ی آمریکا، در سال 88، مشخص کرد که توییتر زیر نظر وزارت خارجه‌ی آمریکاست و در راستای اهدافی که ‌آمریکا برنامه‌ریزی کرده است به کار گرفته می‌شود.

مأموریت مشخصی از وزارت خارجه‌ی آمریکا دارد که در راستای آن مأموریت فعالیت می‌کند. فیسبوک شبکه‌ی آمریکایی دیگری است. مدیر آن فرد جوانی است که می‌گویند این ایده برای اولین بار به ذهن او رسیده است. اما سوابق نشان می‌دهد فیسبوک واقعاً ایده‌ی جدیدی نبوده است، زیرا قبلاً هم شبکه‌هایی مثل اُرکات این ایده را دنبال کرده‌اند.

از نظر شما، چه عواملی سبب شد که این شبکه‌‌های اجتماعی در دنیا به یک برند تبدیل شوند؟

به نظر می‌رسد حمایت‌های لابی صهیونیستی و رسانه‌های مرتبط با لابی صهیونیستی از فیسبوک توانسته است این شبکه‌ی اجتماعی را به یک بِرَند تبدیل کند. شبکه‌ی اجتماعی فیسبوک عملاً از زمانی معروف شد که به شبکه‌ی مدارس آمریکا راه یافت.

بعد از آن، تبلیغات هر روزه‌ی شبکه‌های مختلف تلویزیونی، مرتبط با لابی صهیونیستی، مثل سی‌ان‌ان و فاکس‌نیوز، با استناد کردن به این شبکه‌ی اجتماعی، به این بِرَند‌سازی رشد سریعی داد. مدیرعامل و هیئت‌مدیره‌ی فیسبوک، همان‌طور که خودشان اعلام کرده‌اند، یهودی صهیونیست هستند و دیدارهای مختلفی نیز با سران رژیم صهیونیستی داشته‌اند.

طبق آخرین آماری که حدوداً دو ماه پیش، روزنامه‌ی اورشلیم پست یا جروزالم پست، روی سایتش گذاشته بود، در بین ده صهیونیست مؤثر در دنیا، زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک، مؤثرترین بوده است و بعد از آن، نتانیاهو. کاملاً مشخص است فیسبوک با بِرَند‌سازی موفق در سطح دنیا، توانسته است اقبالی به دست آورد. با این حال، زمان به ضرر فیسبوک پیش می‌رود و در دنیای پویای فضای مجازی، فیسبوک در حال افول است.

ولی در ظاهر می‌بینیم که طرفداران زیادی دارد...

طبق آمار سایت‌های خارجی، در حال حاضر، رده‌ی فیسبوک در ایران، از نظر تعداد بازدیدکننده، حدوداً بالای صد است؛ یعنی صد سایت دیگر هستند که میزان بازدید از آن‌ها نسبت به فیسبوک بیشتر است. چند ماه پیش، فیسبوک حدوداً در رده‌ی سیصد قرار داشت. در ماه‌های اخیر، بعضی از مسئولان دولتی، تلاش‌های بسیاری کردند تا فیسبوک در داخل کشور به یک سایت پربازدید‌ تبدیل شود.

تا حدودی در این کار مؤثر بودند، ولی به نتایج دلخواه نرسیدند. زیرا حداقل صد سایت، از نظر تعداد بازدیدکننده، در داخل کشور، از فیسبوک جلوتر هستند. در سطح جهانی هم آمار اعضای فیسبوک طی یک سال گذشته، حدود سی درصد کاهش یافته و به زیر یک میلیارد عضو رسیده، در حالی که قبلاً تا بالای یک میلیارد و سیصد هم رسیده بود که نزول شدیدی محسوب می‌شود.

شبکه‌ی توییتر یک میکروبلاگ عمومی آمریکایی است و اهداف آن در راستای منافع آمریکاست. سخنان خانم کلینتون، وزیر خارجه‌ی آمریکا، در سال 88، مشخص کرد که توییتر زیر نظر وزارت خارجه‌ی آمریکاست و در راستای اهدافی که ‌آمریکا برنامه‌ریزی کرده است به کار گرفته می‌شود. فیسبوک نیز شبکه‌ی آمریکایی دیگری است که در راستای اهداف آمریکا و صهیونیست فعالیت می‌کند.

آیا فیلترینگ دلیل کاهش مخاطبان این شبکه‌ی اجتماعی نیست؟

خیر، زیرا قبلاً نیز فیلترینگ بوده است. روش ارزیابی سایت‌هایی مانند الکسا از فیسبوک، به گونه‌ای است که می‌تواند بدون توجه به آیپی واسط، آیپی مخاطبان را شناسایی کند و آمار نسبتاً دقیقی بدهد. واقعیت این است که حتی اگر بازدید از فیسبوک با تلاش‌های برخی مسئولین و با صرف بودجه‌‌هایی از بیت‌المال در داخل کشور بیشتر هم شود (که البته قطعاً تخلف از قانون است و وظیفه‌ی سازمان‌های نظارتی است که پیگیر صرف بودجه‌ی دولتی در جهت تبلیغ رسانه‌ای صهیونیستی باشند)، وقتی سایتی صهیونیستی است، عملاً تکلیف مشخص است و میزان بازدید آن نمی‌تواند توجیه‌کننده‌ی در دسترس بودن‌ آن باشد.

در مورد استفاده از اینترنت و فیلترینگ آن، دیدگاه‌‌های متفاوتی وجود دارد. نظر شما در این خصوص چیست؟

متأسفانه به فیلترینگ به صورت انتزاعی و موردی توجه می‌شود؛ در صورتی که باید در ابعاد وسیع‌تری به آن توجه کرد. با اینکه در آمریکا به شدت فیلترینگ انجام می‌گیرد، چرا بحث فیلترینگ در این کشور بحث پررنگی نیست؟ آمریکا اطلاعاتی را که مورد نظرش نیست از دسترس مخاطبان خارج می‌کند، هیچ‌ اعتراضی در این خصوص اجازه‌ی انتشار نمی‌یابد؛ یعنی رسانه‌‌های همسو با آن‌ها حرفی هم در این مورد نمی‌زنند.

در آمریکا بر تک‌تک کاربرانی که از اینترنت استفاده می‌کنند و نحوه‌ی ورود آن‌ها به سایت‌ها نظارت می‌شود. در آمریکا با یک حرکت ساده، در آنِ واحد، هزاران وبلاگ یا سایت از دسترس خارج می‌شود. چند سال پیش، تقریباً سیصد سایت مرتبط با حوزه‌ی علمیه‌ی قم، در یک لحظه، از دسترس خارج شد و اطلاعاتشان از بین رفت یا سه سال پیش اعلام شد که تقریباً هفتاد هزار وبلاگ، روی یک سرویس‌دهنده‌ی آمریکایی، در یک روز، مسدود و از دسترس خارج شده است.

در جنبش فتح وال‌استریت، روزانه صدها وبلاگ، پروفایل و سایت توسط نیروهای امنیتی آمریکا و انگلیس از دسترس خارج و بسته شد. اگر پروفایل برخی از معترضان بسته نشد، صرفاً به این دلیل بود که دقیق‌تر بتوانند آن‌ها را شناسایی و در نهایت دستگیر کنند. چرا این اخبار پخش نمی‌شود؟ چرا خیلی ساده از آن می‌گذرند؟ به نظر می‌رسد زمینه‌های مرتبط با سیاست‌گذاری فضای مجازی باید بهتر و دقیق‌تر مورد بررسی قرار گیرد.

گفته می‌شود که ایران جزء کشورهایی است که بیشترین فیلترینگ را در دنیا دارد.

قلم در دست دشمنان ماست. این‌ها خودشان بر اساس قوانین خودشان حکم می‌دهند و قضاوت می‌کنند و آمار می‌گیرند. ما هم قوانینی داریم. می‌توانیم بر اساس قوانین خودمان این آمار را بگیریم و منتشر کنیم. این یک نوع مداخله در امور کشورها محسوب می‌شود. این آمارها هیچ‌کدام رسمیت ندارد. بایستی مسئولان کشور ما هم از انفعال خارج شوند و فیلترینگ بی‌رحمانه و با استانداردهای دوگانه و به نفع صهیونیست‌ها در آمریکا را مورد تحقیق و ارزیابی قرار دهند و آمار آن را منتشر کنند که البته این کار نیازمند هوشیاری و ابتکار و کارشناسی است.

چرا موضوع فیلترینگ در کشور ما پررنگ است؟

خوب است معماری گردش اطلاعات در فضای مجازی را بررسی کنیم. وقتی در معماری گردش اطلاعات همه چیز وابسته به اینترنتی باشد که مرکزیت آن در آمریکاست، موضوع فیلترینگ در داخل کشور پر‌رنگ می‌شود. آمریکا می‌خواهد بعضی از سایت‌ها در داخل ایران در دسترس باشند.

این در دسترس بودن در راستای مأموریتی است که توسط NSA (آژانس امنیت ملی) و وزارت خارجه آمریکا در راستای دیپلماسی عمومی آمریکا به آن‌ها داده شده است. در مقابل، منافع جمهوری اسلامی اقتضا می‌کند جلوی اجرای مأموریت آن‌ها گرفته شود. به همین دلیل است که موضوع فیلترینگ را آن‌گونه که می‌خواهند پررنگ جلوه می‌دهند، در حالی که در تمام دنیا، توسط حاکمیت‌ها فیلترینگ انجام می‌شود.

نکته اینجاست که سیاست‌گذاری و معماری گردش اطلاعات باید به شکلی باشد که فیلترینگ ضریب معقولی داشته باشد. از آنجا که اینترنت موجود در ایران اینترنتی آمریکایی است، پس به نوعی آن‌ها فیلترینگ را با تعیین اینکه چه موضوعی مورد توجه قرار بگیرد، هدایت می‌کنند.

در نتیجه، مسئولان کشور مجبور می‌شوند به اشکال مختلف و بعضاً انفعالی، سایت‌هایی را که از خارج مدیریت می‌شوند فیلتر کنند؛ ولی آمریکا، به دلیل اینکه مَبادی انتشار اطلاعات در دست خودش است، سایت‌ها را به گونه‌ای فیلتر می‌کند که اصلاً اثری از آن اطلاعات و سایت‌ها باقی نمی‌ماند که کسی بخواهد راجع به آن‌ها صحبت کند. این یکی از زمینه‌های مهم بحث فیلترینگ در داخل کشور است.

نکته‌ی دیگر این است که متأسفانه در داخل کشور، شبکه‌ی‌ ملی اطلاعات وجود ندارد. این موضوع منجر به ایجاد نواقصی در سامانه‌ی هوشمند پالایش محتوای دیجیتال داخل کشور می‌شود. به عبارت دیگر، فیلترینگ‌ها در داخل کشور، شکل صفر و صدی پیدا کرده است؛ یعنی، یک سایت یا کامل بسته می‌شود یا کامل باز است. از آنجا که مطابق با شرایط و قوانین کشور، اجازه‌ی انتشار بعضی مطالب مجرمانه وجود ندارد، مسئولان قضایی مجبور می‌شوند کل سایتی را که محتوای مجرمانه دارد ببندند. همان‌طور که اشاره کردم، دلیل آن، ضعف فنی سامانه‌های فیلترینگ و معماری غلط گردش اطلاعات کشور است.

پس به طور خلاصه، شما منشأ انتقادات مربوط به فیلترینگ در داخل کشور را داشتن اینترنت وابسته به آمریکا می‌دانید.

بله، دقیقاً. البته فیلترینگ یکی از دلایل داشتن اینترنت آمریکایی است. سرعت پایین اینترنت کشور و قیمت بسیار بالای آن، که وابسته به قیمت ارز و دلار است، از دلایل دیگر آمریکایی بودنش است. متأسفانه معماری اینترنت کشور، معماری غلطی بوده است، زیرا اینترنت کشور با هزینه‌های بسیار زیاد و کیفیت بسیار پایین، از خارج از کشور تأمین می‌شود. بیشتر از نود درصد از مبدأ و مقصد نیازهای کشور وابسته به داخل کشور است.

بنابراین بسیار عجیب است که کل پهنای باند کشورمان را از آمریکا، آن هم با واسطه‌، به قیمت بسیار گزافی می‌خریم؛ در حالی که بالای نود درصد مبدأ و مقصد نیازها در داخل کشور است. از طرفی کم‌کاری در این زمینه، باعث نمود نقص‌ها و مشکلات مختلفی، از قبیل ضعف‌ فنی فیلترینگ، سرعت پایین اینترنت موجود، قیمت بسیار بالای آن و از همه مهم‌تر، امنیت بسیار پایین این اینترنت آمریکایی در داخل کشور شده است.

گرچه نشانه‌های افول اینترنت آمریکایی قابل رؤیت است، اما موج دیگری در دنیا در حال شکل‌گیری است که نظام جدیدی را در فضای مجازی به وجود می‌آورد. این موج همان موج شبکه‌های ملی اطلاعات و ابرهای داده است که می‌تواند نظام موجود دنیا را در حوزه‌ی فضای مجازی به سمت یک انقلاب اسلامی سایبری سوق دهد.

شما می‌فرمایید اینترنت آمریکایی، اما در واقعیت ماهیت اینترنت آمریکایی است. آیا این ماهیت قابل تغییر است؟

این کار کاملاً امکان‌پذیر است. تقریباً یک ماه پیش، هم‌زمان با اوج‌گیری افشا‌گری‌های اسنودن، مقاله‌‌ای با عنوان «زنگ‌ها برای پایان اینترنت به صدا درآمد» در رویترز منتشر شد. در آن اشاره شده بود که اینترنت موجود، اینترنتی آمریکایی است و مرکزیت آن آمریکاست و توضیح داده بود که این نظام در حال تغییر است.

علامت‌ این تغییر را شبکه‌های ملی اطلاعات معرفی کرده بود که در کشورهای مختلف در حال شکل‌گیری است و در آن به تصمیم اتحادیه‌ی اروپا، مبنی بر ایجاد شبکه‌ای بین کشورهای عضو اتحادیه استناد شده بود. چندی قبل نیز در جلسه‌‌ی سران کشورهای آمریکای لاتین، تصمیم بر آن شد برای تبادلات مجازی بین این کشورها، شبکه‌ای مستقل از اینترنت تشکیل شود.

کشورهای مختلفی مثل چین، روسیه و حتی آلمان، شبکه‌ی‌ ملی اطلاعات دارند. به این معنی که مستقل از اینترنت آمریکا می‌توانند پاسخ‌گوی نیازهای مختلف فضای مجازی کشورشان باشند. این سایت‌ها بدون وصل شدن به اینترنت آمریکا، به شکل مستقل، قابلیت به‌روز شدن را دارند. حتی اگر اینترنت آمریکا قطع شود، سایت‌های آلمانی در دسترس مخاطبان آلمانی خواهند بود.

دنیای آینده دنیایی است که ابرهای اطلاعاتی مستقیماً می‌توانند با یکدیگر تبادل ارتباط کنند و کمترین وابستگی را به مرکزیتی در آمریکا خواهند داشت. معماری اینترنت به گونه‌ای است که افراد از طریق سرورهای مرکزی در آمریکا به یکدیگر مرتبط می‌شوند. خیلی از کشورهای پیشرفته، شبکه‌ی پیشرفته‌ای با عنوان «شبکه‌ی ‌ملی اطلاعات» را در کشورشان راه‌اندازی کرده‌اند و این امکان را برای افراد کشورشان فراهم نموده‌اند تا بدون نیاز به سرورهای مرکزی آمریکا بتوانند به تبادل اطلاعات با یکدیگر بپردازند.

با رشد شبکه‌های ملی اطلاعات، این ابرهای داده هستند که اطلاعاتشان را مستقیماً با یکدیگر تبادل می‌کنند. برای تبادل اطلاعات بین شبکه‌های ملی، به مرکزی برای تبادل اطلاعات نیازی نیست. با این معماری جدید گردش اطلاعات، شاهد پیشرفته شدن دنیای مجازی و کنار گذاشته شدن اینترنت فرسوده‌ی آمریکایی خواهیم بود.

ایجاد شبکه‌های ملی اطلاعات در خیلی از کشورها در حال انجام است. در کشور ما نیز، طبق ماده‌ی 46 قانون برنامه‌ی پنجم توسعه، راه‌اندازی شبکه‌ی ملی اطلاعات، یک تکلیف قانونی است. متأسفانه با اینکه راه‌اندازی شبکه‌ی ملی اطلاعات، موضوع بسیار مهمی است، دولت در این مورد کوتاهی می‌کند. شبکه‌ی ملی اطلاعات، یک فناوری بسیار پیشرفته است که باعث می‌شود کشور به تکنولوژی اینترنت آمریکایی وابسته نباشد، سرعت تبادل اطلاعات را چند برابر افزایش می‌دهد، قیمت پهنای باند را چند برابر کاهش می‌دهد و از همه مهم‌تر، امنیت اطلاعات را تأمین می‌کند.

با این شبکه، موضوعاتی مثل فیلترینگ نیز که موضوعاتی وارداتی و القایی هستند، چنین ضریب بالایی نخواهند داشت، زیرا سامان‌مند شدن، کارآمد شدن و بومی‌سازی ما را از انفعال خارج خواهد ساخت و موجب کاهش محتوای مجرمانه می‌شود. بنابراین خودبه‌خود میزان اقدامات سلبی همچون فیلترینگ و برخوردهای قضایی در این حوزه شدیداً کاهش خواهد یافت.

چه نهادی وظیفه‌ی پیگیری راه‌اندازی شبکه‌ی ملی اطلاعات را دارد؟ و چرا در این راستا اقدامی صورت نمی‌گیرد؟

طبیعتاً راه‌اندازی شبکه‌ی ملی اطلاعات وظیفه‌ی وزارت ارتباطات است که درآمدهای هنگفتی را از قِبَل اینترنت موجود کسب می‌کند. اما متأسفانه به دلیل عادت کردن وزارت ارتباطات به شبکه‌ی اینترنت آمریکایی موجود، انگیزه و سرعت عمل خوبی برای راه‌اندازی شبکه‌ی ملی اطلاعات ندارد.

وزارت ارتباطات باید برای راه‌اندازی شبکه‌ی ملی اطلاعات سرمایه‌گذاری کند و اجازه دهد بخش خصوصی، در امنیت کامل کاری، در تکمیل و شکل‌گیری شبکه‌ی ملی اطلاعات مشارکت کند. متأسفانه دولت، برای اینکه شبکه‌ی ملی اطلاعات با سرعت مناسبی توسعه یابد، نه خود اقدامی کرده، نه به بخش خصوصی اجازه‌ی مشارکت داده است.

نتیجه‌ی این بی‌توجهی این بوده است که برخی از مسئولان وزارت ارتباطات، همچنان به دنبال افزایش میزان گِیت وِی کشور و توسعه‌ی اینترنت ناکارآمد آمریکایی باشند، در حالی که باید این سرمایه‌گذاری را در داخل کشور انجام دهند و ظرفیت‌های داخل کشور را فعال کنند.

متأسفانه به نظر می‌رسد به دلیل مرتبط بودن اینترنت ناکارآمد موجود با بحث ارز، افرادی که منافع خاصی در بحث واردات پهنای باند دارند علاقه‌مند هستند که دولت به جای ظرفیت‌سازی در داخل، ارز کشور و بودجه‌ی دولت را صرف خرید واسطه‌ای پهنای باند از شرکت‌های آمریکایی کند. این موضوعی نگران‌کننده است که ریشه‌ی نابسامانی‌‌های موجود ما در خصوص اینترنت است.

حضرت‌عالی در مصاحبه‌ای، به واژه‌ی استعمار اطلاعاتی اشاره نموده‌اید. لطفاً در مورد ماهیت و ابعاد آن بیشتر توضیح دهید؟

برخی فکر می‌کنند واژه‌ی استعمار واژه‌ای کهنه و منسوخ‌شده است. به نظر من، این فکر قدری ساده‌اندیشانه است. در کتاب‌های درسی یاد گرفته‌ایم استعمار را باید در یکی دو قرن قبل جست‌وجو کنیم. یاد گرفته‌ایم که استعمار یعنی استعمار منابع مادی. اما واقعیت این است که این تعریف از استعمار، مربوط به زمان‌هایی است که تنها نفت و معادن، ثروت مهم دنیا محسوب می‌شدند.

کمپانی‌هایی مثل کمپانی هند شرقی ایجاد می‌شدند تا منابع و معادن کشورهای دیگر را تخلیه کنند. زمانی که نفت کشف شد، اهمیت زیادی در معادلات استراتژیک دنیا پیدا کرد. اما عصر حاضر، عصر اطلاعات، دانش و فناوری است. اهمیت اطلاعات در دنیای امروز بیشتر از اهمیت نفت در آن دوران است. بنابراین هر کشوری که بتواند کنترل منابع اطلاعاتی دنیا را در دست بگیرد، در دنیای آینده، حرف اول و آخر را خواهد زد.

با این دیدگاه، استعمار اطلاعاتی شکل می‌گیرد. همیشه استعمار، به ظاهر برای خدمت‌ کردن به کشور‌ها، وارد آن‌ها می‌شود. تاریخ را که بررسی کنید، متوجه می‌شوید دارسی هیچ‌وقت نگفته است می‌خواهد منابع نفتی را غارت کند. شرکتی تأسیس ‌کردند و ‌گفتند می‌خواهیم به شما «خدمات» بدهیم.

در پوشش خدمات‌رسانی، که همان «سرویس دادن» است، منابع مورد نظر را به قیمت بسیار پایینی از کشور خارج ‌کردند. به تفاوت قیمت واقعی جنسی که استعمارگر خارج می‌کند و قیمتی که برای آن می‌پردازد، ارزش استعماری گفته می‌شود.

می‌دانید که طی دو سال گذشته غرب، به خصوص آمریکا، با بحران اقتصادی بی‌سابقه‌ای مواجه شده‌ است. عمدتاً از بین همه‌ی شرکت‌هایی که در آمریکا فعالیت می‌کنند، فقط شرکت‌های آی‌تی، شرکت‌های سوددهنده هستند و بار ورشکستگی آمریکا در حوزه‌های دیگر را این شرکت‌ها به دوش می‌کشند.

در سالی که شرکت‌های دیگر آمریکایی متضرر شده‌اند، شرکت‌های مهم آی‌تی در آمریکا سود بسیار بالایی داشته‌اند، زیرا از استعمار اطلاعاتی بهره می‌برند. یکی از کارکردهای استعمار اطلاعاتی، ناآگاه نگه داشتن کشورهایی است که تحت استعمار اطلاعاتی قرار گرفته‌اند، مثل همین بحث اینترنت.

قابلیت‌‌های این شبکه‌ها را چگونه می‌توان به کنترل درآورد؟ آیا در شبکه‌های اجتماعی مجازی می‌توان از حالت انفعال خارج شد و به حالت فعال رسید؟

بله، این کار شدنی است. با اینکه زمان زیادی از شکل‌گیری دنیای فضای مجازی نمی‌گذرد، پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته است. فناوری‌های مربوط به این حوزه مبتنی است بر: اول، نیروی انسانی متخصص و فعال و دوم، محتوا که تحقق هر کدام از آن‌ها در هر کشوری، برای آن کشور مزیت محسوب می‌شود.

ایران از نظر نیروی انسانی متخصص در دنیا کم‌نظیر است. محتوای فرهنگی بسیار خوبی نیز دارد. بنابراین باید از این مزیت‌های خود در جهت به وجود آوردن تحولی بزرگ در فضای مجازی استفاده کند. این تحول بزرگ، انقلاب اسلامی در فضای مجازی نامیده می‌شود. باید به دنبال انقلاب اسلامی در فضای مجازی بود، زیرا انقلاب اسلامی در دنیا حرکتی رو به جلو دارد و با تغییر نظام‌های موجود، دنیا را به سمت نظمی که مورد نظر اسلام است پیش می‌برد.

برای به وجود آمدن انقلابی اسلامی در فضای مجازی، باید طبق راهبرد اصلی انقلاب اسلامی (استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی) از استقلال شروع کرد. اگر در این زمینه، استقلال محقق شود، آزادی نیز محقق می‌شود. با محقق شدن آزادی، استثمار از بین خواهد رفت و استعمار رو به افول خواهد گذاشت. آزادی، رهایی از مدل استعماری موجود است.

وقتی افراد در فضای مجازی، با ارزش‌هایی مغایر ارزش‌های خود مواجه می‌شوند، آزادی آن‌ها سلب می‌شود، زیرا انقلاب اسلامی در فضای مجازی شکل نگرفته است. وقتی مجبور هستید از فضای بیگانه خدمات بگیرید، پس هنوز استقلال شما در این فضا محقق نشده است، زیرا اینترنت یک اینترنت آمریکایی و مغایر با مبانی اسلامی است.

مستقل بودن به معنای بسته و محدود بودن نیست. استقلال، با دیگران در تبادل و تعامل بودن است، ولی بر اساس ضوابطی متوازن و مشخص؛ یعنی اگر قرار است چیزی بابت خدماتی بپردازیم، حتی اگر یک کلیک کردن ساده باشد که در فضای مجازی معادل ارز است، باید معادل کلیکی که کرده‌ایم خدمات دریافت کنیم.

اگر کشور ما اطلاعاتی می‌دهد، باید معادل آن، اطلاعات و خدمات دریافت کند. متأسفانه هنوز در زمینه‌ی فضای مجازی استقلال نداریم و چون استقلال نداریم، دچار تهاجم فرهنگی، سیاسی و امنیتی می‌شویم و آزادی اندیشه‌ی مردم کشورمان در معرض خطر قرار می‌گیرد.

بنابراین استقلال باید محقق شود. به این شکل که دست‌کم داده و ‌ستانده‌ی اطلاعات معلوم باشد. از لایه‌‌های زیرساخت شامل سخت‌افزار و نرم‌افزارهای پایه، مثل سیستم عامل، آنتی‌ویروس و بانک‌های اطلاعاتی، باید استقلال تعریف شوند. این‌گونه نباشد که سیستم عاملی مثل اندروید، که متعلق به شرکت آمریکایی گوگل است، بتواند کل اطلاعات تلفن‌های همراه را در کشور ما کنترل و مدیریت کند.

همچنین در لایه‌‌های خدمات و محتوا، شامل موتورهای جست‌وجو، ایمیل، شبکه‌های اجتماعی، خدمات صوتی و تصویری، باید استقلال تعریف شود. اگر از نوع خارجی آن استفاده می‌شود، باید مطابق با شرایط و ضوابط تعریف‌شده به کار گرفته شوند تا داده و ستانده‌ی اطلاعات آن‌ها متوازن شود و بهره‌‌ی آن را مردم ما ببرند، نه اینکه به عنوان ابزاری برای جمع‌آوری و خروج اطلاعات مردم کشور به‌کارگیری شوند.

متأسفانه به فیلترینگ به صورت موردی توجه می‌شود، در صورتی که باید در ابعاد وسیع‌تری به آن توجه کرد. با اینکه در آمریکا به شدت فیلترینگ انجام می‌گیرد، چرا بحث فیلترینگ در این کشور بحث پررنگی نیست؟ آمریکا اطلاعاتی را که مورد نظرش نیست از دسترس مخاطبان خارج می‌کند و هیچ‌کس اعتراضی نمی‌کند. در آمریکا بر تک‌تک کاربرانی که از اینترنت استفاده می‌کنند و نحوه‌ی ورود آن‌ها به سایت‌ها، نظارت می‌شود.

با کسب استقلال، شاهد شکل‌گیری مدل جدیدی از فضای مجازی و توسعه‌ی آن در دنیا خواهیم بود. اگرچه نشانه‌های افول اینترنت آمریکایی قابل رؤیت است، موج دیگری در دنیا در حال شکل‌گیری است که نظام جدیدی را در فضای مجازی به وجود می‌آورد. این موج همان موج شبکه‌های ملی اطلاعات و ابرهای داده است که می‌تواند نظام موجود دنیا را در حوزه‌ی فضای مجازی تغییر دهد و به سمت نظام مورد نظر انقلاب اسلامی در فضای مجازی سوق دهد.

این الگو عملاً می‌تواند با پیوستن کشورهای دیگر به آن، توسعه پیدا کند و باعث تحقق جمهوری اسلامی در فضای مجازی شود. در حال حاضر، فاصله‌ی ایران با قطب پیشرو در حوزه‌ی فضای مجازی، فاصله‌ی زیادی نیست. شاید بتوان گفت که این فاصله حدود چند سال است، ولی اگر مسئولان اجرایی تدبیری نیندیشند و دیدی راهبردی و بلندمدت در این‌ باره نداشته باشند، فرصت بسیار بزرگی را از دست خواهیم داد.

چه موانع و چالش‌‌هایی بر سر راه شبکه‌های اجتماعی ملی وجود دارد؟ آیا این شبکه‌ها می‌توانند نیازهای کاربران را برطرف کنند؟

شبکه‌ا‌ی اجتماعی با عنوان شبکه‌ی ‌اجتماعی ملی در کشور وجود ندارد، اما شبکه‌های اجتماعی بومی توسط متخصصان و جوانان نخبه‌ی کشور راه‌اندازی شده‌اند. بحث این است که با راه‌اندازی و توسعه‌ی شبکه‌های اجتماعی، مبتنی بر مناسبات قانونی کشور و در راستای انقلاب اسلامی، فرصت مناسبی برای انتشار الگوی انقلاب اسلامی فضای مجازی در سطح دنیا ایجاد می‌شود. در حالی که شبکه‌های اجتماعی غیربومی که متناسب با فرهنگ و قوانین کشور نیستند، اساساً در راستای مأموریت‌های استعمارگران و دشمنان کشور پیش می‌روند، مثل شبکه‌های توییتر و فیسبوک.

شبکه‌های داخلی و بومی به خوبی توانسته‌اند پاسخ‌گوی نیازهای مردم باشند. منظور از شبکه‌های داخلی این است که اگرچه به خارج از کشور سرویس‌دهی دارند، در داخل کشور راه‌اندازی شده باشند، مثل شبکه‌های کلوب، فیس‌نما و افسران. در مجموع، شبکه‌های اجتماعی بومی، اعم از علمی‌تخصصی، صنفی و عمومی، به پیشرفت و حرکت کشور در مسیر انقلاب اسلامی کمک بسیاری می‌کنند.

شبکه‌های اجتماعی مختلف باعث افزایش شفافیت اطلاعاتی می‌شوند و رانت اطلاعاتی را که منشأ فساد اقتصادی است کاهش می‌دهند. این شبکه‌ها با کاهش فساد اقتصادی و نابرابری‌ها، در تمرکز‌زدایی کلان‌شهرها نقش مؤثری دارند. متخصصین در نقاط مختلف کشور می‌توانند از خدمات شبکه‌ی اجتماعی تخصصی مجازی استفاده کنند و به تبادل اطلاعات با یکدیگر بپردازند.

شبکه‌های اجتماعی بومی فرصت بسیار مهمی هستند تا اطلاعات بسیار خوبی را در اختیار مردم دیگر نقاط دنیا قرار دهند. ایرانی‌های مقیم خارج از کشور از طریق این شبکه‌ها می‌توانند به خوبی فضای داخل کشور ایران را درک کنند و در دام تبلیغات لابی‌های صهیونیستی گرفتار نشوند. شبکه‌های اجتماعی داخلی توانسته‌اند انحصار اطلاعاتی رسانه‌های صهیونیستی را بشکنند و از این طریق، کمک مهمی به انتشار پیام انقلاب اسلامی کرده‌اند.

به همین دلیل، رسانه‌های صهیونیستی با شیوه‌های پیچیده‌ به دنبال نابود کردن شبکه‌های اجتماعی داخل کشور هستند. یکی از این شیوه‌ها، تبلیغ شبکه‌هایی مانند فیسبوک است. این رسانه‌ها می‌دانند که انحصار اطلاعاتی آن‌ها توسط شبکه‌های داخلی شکسته شده است. بنابراین به دنبال جذب مخاطبان شبکه‌های داخلی ایران به سمت فیسبوک هستند.

متأسفانه برخی از مسئولان کشور، که از ماهیت این شبکه‌ها اطلاع کافی ندارند، در دام تبلیغات آن‌ها می‌افتند. دشمن به شکلی دوگانه، با محدود کردن و به نوعی فیلتر کردن شبکه‌های اجتماعی ایرانی و حتی شبکه‌‌های متعلق به صداوسیمای جمهوری اسلامی، شبکه‌ی اجتماعی خاص صهیونیستی را در داخل کشور ترویج می‌دهد. برخی از مسئولان داخل کشور را نیز ابزار برنامه‌ریزی خود قرار داده است تا اعتبار ازدست‌رفته‌‌ی خود را با دست این مسئولان بازسازی کند.

بنابراین لازم است مسئولان اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشند، زیرا فضای مجازی فضایی است که افراد باید برای استفاده از آن، از لایه‌های مختلفش اطلاع کافی داشته باشند. مسئولان تازه‌کار در این فضا، باید در این زمینه با دقت و احتیاط بیشتری رفتار کنند تا مورد سوءاستفاده قرار نگیرند.

رفتارهای متناقض برخی از مسئولین و فعالیت آن‌ها در شبکه‌‌های اجتماعی مثل فیسبوک چه پیامدهایی را به دنبال دارد؟

از پیامدهای مهم آن، تبلیغ شبکه‌های صهیونیستی و در مقابل، سرکوب کردن و ضرر اقتصادی زدن به شبکه‌های داخلی است. برخی از جوانان در داخل کشور، با کمترین هزینه و حمایت، شبکه‌هایی را ایجاد کرده‌اند که اتفاقاً از رقبای بسیار جدی این رسانه‌های صهیونیستی شده‌اند.

واضح است که لابی صهیونیستی، از طریق فیسبوک، به دنبال خارج کردن این سایت‌های داخلی از دور رقابت با خودش است. رفتار ناآگاهانه‌ی مسئولان باعث تبلیغ سایت‌های صهیونیستی می‌شود که جفا به سایت‌های داخلی و تلاش‌های جوانان کشور است. از مسئولان فرهنگی انتظار داریم اگر حمایتی نمی‌کنند، حداقل مانع رشد سایت‌های داخلی نیز نشوند و عامل تبلیغ سایت‌های خارجی رقیب آن‌ها نباشند.

منبع: برهان

چهارشنبه 2/11/1392 - 15:1
آلبوم تصاویر
مجموعه تصاویر
از عکس یادگاری مجری معروف با مار تا فروش زنان سوری

مهم‌ترین تصاویر ۲۴ ساعت گذشته که در فضای مجازی منتشر شده است را از پیش رو می‌گذرانید.

خبرگزاری فارس: از عکس یادگاری مجری معروف با مار تا فروش زنان سوری

 

سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس مهم‌ترین تصاویری که در 24 ساعت گذشته در فضای مجازی منتشر شده است را روزانه در قالب یک بسته خبری منتشر ‌می‌کند.

در ادامه مهم‌ترین تصاویر روز ‌سه‌شنبه 01/11/92 را مشاهده می‌کنید.

 

اعضای شورای شهر تهران در حال تماشای تصاویر حادثه آتش سوزی ساختمان 5 طبقه خیابان جمهوری

طرح جمع آوری خرده فروشان مواد مخدر در تهران

پس از برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک، این بنر با سرعت مقابل در این نهاد نصب شد

عکسی از کودکان سیاه پوست در مکانی با عنوان باغ وحش انسان ها در کشور بلژیک در سال 1958

پرسپولیس با این گل از گسترش فولاد تبریز شکست خورد

کتابت بزرگترین و نفیس‌ترین قرآن جهان توسط استاد علی اکبر اسماعیلی قوچان

عکس یادگاری اقبال واحدی مجری تلویزیون با یک مار!

آخرین دیدار نوزاد یکی از رزمندگان شهید حزب الله با پدرش

فروش زنان توسط تروریست های سوری

دکوراسیون جدید مجلس شورای اسلامی

جدیدترین عکس از اشرف پهلوی خواهر دو قلوی شاه و اردشیر زاهدی‏

ابداع سنگ قبرهای جدید و مدرن توسط یک شرکت فرانسوی

نمایی از مکان برگزاری اجلاس ژنو 2 که جایی برای ایران در این نشست از قبل مشخص شده بود

آوارگان سوری در استانبول ترکیه

روزهای پایانی «معراجی‌ها» برای حضور در فجر و اکران عمومی ‏

دفن مجسمه های "علی اکبر صنعتی" در غبار فراموشی

گروه خودروسازی سایپا تولید خودرویی جدید به نام S300 را در دستور کار دارد

عکسی از شهیدحسان اللقیس در حرم امام رضا(ع) ‏

حمله یک خرس خشمگین

ویزای رسمی ایران در دوره احمدشاه قاجار

یک هنرمند انگلیسی با استفاده از استعداد نقاشی خود تصاویر جالبی را روی خودروهای کثیف می کشد

پرواز بلند حامد لک سنگربان تراکتورسازی در دیدار با راه آهن

مراسم جشن به درک واصل شدن آریل شارون در مسجدی در شیراز ‏

مهاجرت قوهای سیبری به تالاب سرخرود

تصویری از خانه ‏ای که پیامبر اکرم(ص) در آن متولد شده است(مولد النبی) در نزدیکی مسجد الحرام

عکسی از جوانی سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی

مردم شهر سئول در حال برف روبی خیابان ها

مراحل تکامل یک مرغ عشق

سیل در جنوب فیلیپین

عبدالله شعله 33 ساله در حال بازی با ببر بنگال 6 ساله در پارک ببرها در مالانگ اندونزی

 

چهارشنبه 2/11/1392 - 14:15
اخبار
ارسال به دوستان
آمریکا کاهش تحریم‌های ایران را رسما اعلام کرد

آمریکا و همکارانش بر اساس تعهدات در توافق هسته‌ای ژنو کاهش ملایم تحریم‌ها را اعمال خواهند کرد‬‬.

خبرگزاری فارس: آمریکا کاهش تحریم‌های ایران را رسما اعلام کرد

 

 به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، آمریکا و همکارانش بر اساس تعهدات در توافق هسته‌ای ژنو کاهش ملایم تحریم‌ها را اعمال خواهند کرد‬‬.

جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید گفت: آژانس اتمی گزارش کرد که ایران گامهایی را که تعهد کرده بود را برداشته است، بنابراین اجرای برنامه اقدام مشترک امروز آغاز می‌شود.

یک مقام آمریکایی هم اعلام کرد که جان کری، وزیر خارجه آمریکا کاهش تحریم‌ها را تایید کرده است.

کاخ سفید تاکید کرد که گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کرد که ایران تولید اورانیوم 20 درصد را متوقف کرده و رقیق کردن ذخایر اوانیوم 20 درصد را آغاز کرده است.

کاخ سفید همچنین می‌گوید که گروه 1+5، اتحادیه اروپا و ایران اکنون پروسه گفت‌وگو درباره راه حل جامع و مذاکرات طولانی مدت را آغاز خواهند کرد.

کاخ سفید همچنین تاکید کرد که آمریکا به دیپلماسی قوی و منظم برای جلوگیری با دستیابی ایران به سلاح هسته ای متعهد باقی خواهد ماند. 

دیپلماتهای اتحادیه اروپا نیز ساعاتی پیش از تعلیق بخشی از تحریمها علیه ایران در نشست امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل خبر دادند.

وزرای خارجه اتحادیه اروپا طی نشست امروز خود به تعلیق بخشی از تحریم‌های ایران در چارچوب برنامه اقدام مشترک با ایران رای‌ دادند.

سه شنبه 1/11/1392 - 7:35
اخبار
ارسال به دوستان
پس از فشارهای آمریکا و معارضان سوری
بان کی‌مون دعوت از ایران برای شرکت در ژنو 2 را پس گرفت

دبیرکل سازمان ملل طی بیانیه‌ای اعلام کرد که دعوت از ایران را پس می‌گیرد و کنفرانس ژنو 2 بدون حضور ایران برگزار خواهد شد؛ معارضان سوری هم در واکنش به این موضوع اعلام کردند که در ژنو 2 شرکت می‌کنند.

خبرگزاری فارس: بان کی‌مون دعوت از ایران برای شرکت در ژنو 2 را پس گرفت

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «مارتین نسیرکی»، سخنگوی سازمان ملل متحد دقایقی پیش بیانیه «بان کی‌مون»، دبیرکل این سازمان را در خصوص حضور ایران در ژنو 2 خواند و گفت که بان کی‌مون به دلیل اظهارات علنی اخیر مقامات ایرانی ناامید شده و دعوت از این کشور برای شرکت در ژنو 2 را پس می‌گیرد.

وی گفت: اظهارات عمومی ایران با گفت‌وگوهای دوجانبه با دبیرکل سازگار نیست و ژنو بدون حضور ایران برگزار خواهد شد.

«بان کی مون»، دبیرکل سازمان ملل متحد پیش از این بیانیه با «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا درباره دعوت از ایران به ژنو 2 گفت‌وگو کرده بود.

منابعی از ائتلاف معارضان سوریه هم اعلام کرده‌ بودند در صورتی که دعوت از ایران برای مشارکت در کنفرانس ژنو 2 پس گرفته نشود این ائتلاف هیچ گاه در این کنفراس شرکت نخواهد کرد.

در همین حال، دقایقی پس از قرائت بیانیه بان کی مون مبنی بر لغو دعوت از ایران، ائتلاف ملی مخالفان سوریه هم اعلام کرد که در کنفرانس ژنو 2 شرکت خواهد کرد.

سه شنبه 1/11/1392 - 7:34
آلبوم تصاویر

مجموعه تصاویر
از سقوط یک زن از طبقه پنجم تا ماشین دامادی یک شهید

مهم‌ترین تصاویر ۲۴ ساعت گذشته که در فضای مجازی منتشر شده است را از پیش رو می‌گذرانید.

خبرگزاری فارس: از سقوط یک زن از طبقه پنجم تا ماشین دامادی یک شهید

 

سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس مهم‌ترین تصاویری که در 24 ساعت گذشته در فضای مجازی منتشر شده است را روزانه در قالب یک بسته خبری منتشر ‌می‌کند.

در ادامه مهم‌ترین تصاویر روز ‌دوشنبه 30/10/92 را مشاهده می‌کنید.

 

لحظه پرتاب شدن یک زن از ساختمان 5 طبقه ای که طعمه حریق شد

تلف شدن پرندگان باغ پرندگان شیراز بر اثر سرما

دلداری جواد ظریف به خانواده دیپلمات شهید ایرانی

حضور آرمیتا رضایی نژاد و همسر شهید داریوش رضایی نژاد در بیت مقام معظم رهبری

ژست عجیب اوباما در یک روز بارانی

افتتاح رواق دارالمرحمه در حرم رضوی

در حاشیه ازدواج 60 زوج کشورمان در برج میلاد

تعلیق غنی سازی اورانیوم 20 درصد در نطنز

افسوس الکس فرگوسن در حاشیه دیدار چلسی و یونایتد که منجر به شکست شاگردان سابق فرگوسن شد

جشنواره رام کردن گاو در "مادورای" در جنوب هند

پرواز با پاراگلایدر در سایت پروازی آذرشهر آذربایجان شرقی

کارواش مترو

خودروی دامادی نوجوان شهید حزب الله

پرورش نوعی از پرتقال به شکل یک 5 ضلعی

در حاشیه افتتاحیه کلاس‌های آموزشی فیلمسازی موسسه شهید آوینی

چهارمین دوره مسابقات دریفت قهرمانی در پیست اتومبیلرانی مجموعه ورزشی آزادی

انصراف علی آبادی از انتخابات کمیته ملی المپیک

انجام عمل جراحی بر روی پای اسب در دانشگاه فردوسی مشهد

بدون شرح

تصویری کمتر دیده شده از عبدالکریم سروش در بین تعدادی از اعضای سپاه پاسداران

دیدار رییس جمهوری با خانواده شهید و جانباز اهل تسنن

سردار نقدی در دیدار با خانواده شهید اهل سنت

عامل انتحاری گروهک داعش

بدون شرح

 

سه شنبه 1/11/1392 - 7:29
امر به معروف و نهی از منکر
 

نمی دانید چه لذتی دارد

 وقتی سیاهی چادرم ، دل مردهایی که چشمشان به دنبال خوش رنگترین زن هاست را میزند...

نمی دانید چه لذتی دارد

 وقتی مردهایی که به خیابان می آیند تا لذت ببرند،ذره ای به تو محل نمی دهند ...

نمی دانید چه لذتی دارد

 وقتی در خیابان و دانشگاه و … راه می روید و صد قافله دل کثیف، همراه شما نیست...

نمی دانید;واقعا نمی دانید چه لذتی دارد این حجاب!

خدایا !لذتم مدام باد....

 

پنج شنبه 21/9/1392 - 19:20
شعر و قطعات ادبی

  روزگاری شهر ما ویران نبود              دین فروشی اینقدر ارزان نبود

صحبت از موسیقی و عرفان نبود         هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود 

دختران را بی حجابی ننگ بود             رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود

مرجعیت مظهر تکریم بود                     حکم او را عالمی تسلیم بود

اینک اما ........

پشت پا بر دین زدن آزادگی است

حرف حق گفتن عقب افتادگی اس

پنج شنبه 21/9/1392 - 19:17
امر به معروف و نهی از منکر
 خدایا چون تو می پسندی من با حیایم

                            

                                     حجاب یعنی به جای شخص .شخصیت را دیدن

                         

             حجاب مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است.

                        

                            حجاب ح= حریت، ج= جذبه، ا= آبرو وشرف، ب= بندگی

                        

                                حجاب یعنی وقار فاطمه (س)

                      

                        حجاب برای زن تاج بندگی خداست

                    

 



تاریخ : چهارشنبه 1392/09/20 | 18:59 | نویسنده
پنج شنبه 21/9/1392 - 19:3
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته