• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 167
تعداد نظرات : 174
زمان آخرین مطلب : 5323روز قبل
دعا و زیارت






امام صادق (علیه السلام) می فرمایند:



« ما من یوم نیروز الا و نحن نتوقع فیه الفرج ، لأنه من ایامنا و ایام شیعتنا .»



هیچ نوروزی نیست مگر آنکه ما در آن منتظر فرج وظهورمهدی

موعود(عج) هستیم و این از آن روست که نوروز از روزهای

(مقدس) ما و شعیان ماست.



با تشکر از دیدار شما

__________________
می دونم دست تو نیست
رفتن و پر زدنت
آخه اگه با تو بود
من بودم همسفرت
چهارشنبه 27/3/1388 - 18:45
خاطرات و روز نوشت

   


"یا امام زمان"

انشاالله که همین صبح جمعه دیگه یوسف زهرا سلام الله علیها بیاد...
انشاالله امروز صبح صدای نازنین و وصف ناپذیرت را بشنویم ....
انشاالله که میایی آقا!
همش پیش خودم فکر می کنم میگم آقا هر چند سال یه بار به یاران شما اضافه میشن ؟
آقا ۳۱۳ نفر گلچین شدن خیلی سخته ...مگه نه !؟!
حتما سخته والا اگه تکمیل بود که اومده بودی آقا جان .....
چه بگویم از رو سیاهی....
یاران شجاعی همچون حضرت عباس علیه السلام به سختی پیدا میشه دیگه ....
نمی دونم هر چند سال یکبار یکی شون به دنیا می آد!!!
تو مقتل خوندم که نوشته بود وقتی حضرت عباس علیه السلام رفت که آب بیاره امام حسین علیه السلام تا جایی یاری اش کرد، بعد ایستاد تا حضرت عباس علیه السلام خودش بقیه راه رو رفت ...( چهار هزار نفر شریعه فرات رو محاصره کرده بودند )
وقتی سپاه دشمن رو فراری داد و رسید به فرات .............
بقیه ماجرا رو که خودتون می دونید ....
یه جا رو میخوام بگم که مطمئنم امام زمان همیشه در همون لحظه چشم انتظاره


کدوم لحظه ؟؟؟
همون لحظه ای که امام حسین علیه السلام در حدود خیمه ها بود و از دور چشم دوخته بود به شریعه فرات و منتظر عباس علیه السلام بود که با مشک پر آب برگرده ....

می دونم حتما یوسف فاطمه سلام الله علیها هم چشم دوخته ببینه یارانش کی تکمیل میشن ...!
هی به اون دوردست ها نگاه میکنه تو دلش میگه :
من هم شما رو تا یه جایی آوردم ... بعدش رو خودتون برید ...ولی منتظرم که بر گردید!!!
از دور هواتونو دارم ...
کی بر میگردن !؟!
کی میاید !؟!
من هم منتظرتونم بیاید دیگه ...!!!
چهارشنبه 27/3/1388 - 18:37
دعا و زیارت

"ویژگیهاى یاران آن حضرت در قرآن"

در قرآن این كتاب انسان ساز و حركت آفرین در رابطه با یاران نمونه حضرت مهدى (عج ) یك آیه است كه بسیار امید بخش و سازنده است ، این آیه در حقیقت بیانگر حقائق و واقعیتهائى است كه اگر به طور جدى و همه جانبه تعقیب گردد، موانع سر راه را برمى دارد و جهان را به استقبال مصلح جهانى حركت مى دهد .

در سوره مائده آیه 59 خداوند به طور مستقیم ، مؤ منان را مورد خطاب قرار داده و مى فرماید :
اى مؤ منان هر كس از شما مرتد شد و از اسلام بیرون رفت ، خداوند در آینده جمعیتى را مى آورد كه داراى این چنج امتیاز هستند :
1- هم خداوند آنها را دوست دارد و هم آنها خدا را دوست دارند .
2- در برابر مؤ منان خاضع و مهربانند .
3- در برابر مشركان و دشمنان ، سرسخت و نیرومندند .
4- به طور پى گیرى در راه خدا جهاد و تلاش مى كنند .
5- در مسیر انجام وظیفه از سرزنش هیچ سرزنش كننده اى نمى هراسند .
این فضل خدا است كه به هر كس بخواهد (و شایسته ببیند) مى دهد، فضل و رحمت خدا وسیع است و او بر همه چیز آگاه است .
در روایات براى این آیه مصادیق مختلفى بیان شده از جمله اینكه :
این آیه در مورد یاران حضرت مهدى (عج ) است كه با این ویژگیها با تمام قدرت ، در مقابل مرتدین و كارشكنان مى ایستند، و براى برقرارى حكومت عدل امام قائم (عج ) و برقرارى عدالت در كل جهان تلاش مى كنند .
و در عبارتى امام صادق علیه السلام فرمود :
صاحب این امر حضرت مهدى عج در پرتو این آیه در حمایت چنین یاران آگاه و دلاورمحفوظ است .
ویژگى اول : به عشق آن یاران به خدا اشاره مى كند، آنها كه جز به خدا نمى اندیشند، در حدى كه خداوند نیز آنها را دوست دارد.
روشن است كه چنین روحیه اى كه در پرتو ایمان و توكل بدست مى آید، بزرگترین عامل خیزش و پرواز و اراده و تقوى است كه نقش آن در حماسه آفرینى اعجازآمیز و شگفت انگیز مى باشد .
ویژگى دوم : به پیوند اخلاقى و وحدیت و یكپارچگى با مؤ منان اشاره مى كند كه نقش آن در پیشبرد كار بسیار مهم و چشمگیر است .
ویژگى سوم : حاكى از سازش ناپذیرى مؤ منان در برابر كافران ، و نه شرقى بودن و نه غربى بودن آنها است كه در پرتو آن هر گونه تلاش و شگرد دشمن خنثى مى گردد ....
ویژگى چهارم : جهاد و مبارزه پى گیر با كفار و دشمنان اسلام است .
بالاخره ویژگى پنجم : كه بسیار مهم است ، قاطعیت و پایمردى مؤ منان را بیان مى كند كه روح محافظه كارى و مجامله در آنها نیست ، از عوامزدگى و محیطزدگى و غوغاى اكثریت منحرف و استهزاء آنها نمى هراسند، و با گامهاى استوار در صراط مستقیم حركت مى كنند و یاوه هاى چپ و راست در حركت آنها اثر ندارد .
و باید به آغاز آیه نیز توجه داشت كه ارتداد و بیعت شكنى عده اى وجیه المله ، آنها را سست و نگران نمى كند، آنها شرایط سخت حاضر را معیار قرار نمى دهند امید به آینده دارند، چرا كه خود آینده سازند و كمبودها آنها را سست و لرزان نمى كند .
در میان این ویژگیها هر چند همه در جاى خود از اهمیت بسیار برخوردارند ولى این ویژگى پنجم از همه مهمتر به نظر مى رسد ابوذر غفارى ، آن مرد نستوه و قاطع را در تاریخ با این لقب : لا یخاف فى اللّه لومة لائم مى خوانند، و خود مى گوید :
پیامبر صلى اللّه علیه و آله به من سفارش كرد كه در راه خدا از یاوه سرائى یاوه سرایان و سرزنش كنندگان نهراسم .
وقتى كه حجر بن عدى آن بزرگمرد خدا با یارانش به فرمان معاویه به شهادت رسیدند، امام حسین علیه السلام بزرگترین چهره انقلابى تاریخ به عنوان اعتراض به معاویه نوشت و در آن نامه بخصوص این ویژگى حجر و یارانش را تذكر داد و نوشت :
تو كسانى را كشته اى كه امر به معروف و نهى از منكر مى كردند، گناه را بزرگ مى شمردند و لا یخافون فى اللّه لومة لائم و در راه خدا از ملامت ، ملامت كنندگان نمى هراسیدند .
بسیارى هستند از یاوه سرائیهاى رسانه هاى همگانى شرق و غرب تحت تاءثیر قرار مى گیرند و خود را مى بازند، ولى اگر داراى این ویژگى بودند، هیچگونه تحت تاءثیر قرار نمى گرفتند بلكه بیشتر به راه خود ادامه مى دادند .

چهارشنبه 27/3/1388 - 18:34
دعا و زیارت
"دعا براى تعجیل فرج"



با توجه به نقش و جایگاه مهمى كه دعا در تفكر اسلامى دارد، اگر دعا با شرایط لازم انجام گیرد همچون سایر علل و عوامل موثر در نظام هستى، مى‏تواند در امور تكوینى تغییر ایجاد نماید. در بخشى از روایات پیامبر اكرم‏صلى الله علیه وآله و ائمه اطهارعلیهم السلام توصیه شده است كه براى فرج امام زمان‏علیه السلام زیاد دعا كنید و از خود حضرت بقیة‏الله (عج) نقل شده است كه آن حضرت فرمودند:
«اكثروا الدعا بتعجیل الفرج فان ذلك فرجكم‏» (9) براى تعجیل در فرج و ظهور، زیاد دعا كنید چرا كه این‏كار موجب فرج و خوشحالى شماست.
بنابراین، از دیگر تكالیف عاشقان امام زمان (عج) درخواست تعجیل فرج آن حضرت است. البته، توجه به این نكته نیز ضرورى است كه اولا، دعا زمانى به مرحله اجابت مى‏رسد كه دعا كننده شرایطى را در خود ایجاد نموده باشد كه دعاى او شرایط استجابت را داشته باشد.
ثانیا، باید توجه داشت كه دعا هرگز جاى عمل به وظایف دیگر را نمى‏گیرد بلكه دعا در صورتى مفید است كه همراه با عمل به سایر تكالیف دینى باشد.
علاوه بر موارد فوق، پایدارى در راه ولایت اهل‏بیت‏علیهم السلام، استقامت در برابر مشكلات و نارسایى‏ها، كمك و مساعدت به همنوعان، تحصیل علم و به دست آوردن تخصص‏هاى لازم، احیاء شعائر اسلامى و پاسدارى از ارزش‏هاى اصیل و... از جمله مسائلى هستند كه اهتمام به آنها سعادت و سلامت جامعه، به ویژه نسل جوان را تضمین مى‏كند.
چهارشنبه 27/3/1388 - 18:32
دعا و زیارت





"شناخت امام زمان علیه السلام "




یكى از مهم‏ترین و اساسى‏ترین اصولى كه از اركان اصلى مكتب تشیع محسوب مى‏شود، مساله امامت و آشنایى با امام هر عصر است. به اعتقاد شیعه، در هیچ برهه از زمان، زمین خالى از حجت و انسان بدون امام معصوم نخواهد بود.
چرا كه هدایت و رهبرى صحیح و همه جانبه انسان بر اساس تعالیم الهى تنها از طریق پیروى از رهنمودها و روشنگرى‏هاى امامى ممكن است كه علاوه بر، آشنایى با سنت‏هاى حاكم بر نظام هستى، از تمامى مصالح بشر و حقایق تعلیمات پیامبران الهى آگاه باشد.
با توجه به این حقیقت، یكى از وظایف مهم آحاد جامعه، به‏ویژه قشر جوان آن است كه در هر عصرى، نسبت‏به امام و حجت الهى موجود در آن زمان به گونه‏اى شناخت پیدا كنند كه بر تعالیم مسؤولیت‏هاى خود آگاهى پیدا كرده و بر اساس آن عمل نمایند.
اهمیت‏شناخت امام زمان (عج) در هر عصرى به گونه‏اى است كه در برخى روایات، عدم كسب معرفت لازم از امام هم‏ردیف، بلكه مساوى با كفر و بى‏ایمانى شمرده شده است. پیامبر اكرم‏صلى الله علیه وآله در همین زمینه مى‏فرمایند:
«هركسى كه بمیرد و امام زمان خودش را نشناسد به مرگ جاهلیت از دنیا رفته است.» (2) و یا در یكى از ادعیه كه بر آن نیز بسیار سفارش شده است.
به همین مساله اشاره شده است: پروردگارا حجت‏خودت را به من بشناسان چرا كه اگر حجتت را به من نشناسانى من از دین و آئینم گمراه مى‏شوم. (3) مضمون این‏گونه روایات زمانى بهتر روشن خواهد شد كه به پیامدهاى مثبت و منفى یك جامعه، در اثر برخوردارى و عدم برخوردارى جامعه از امام و رهبرى شایسته توجه و دقت‏بیشترى شود. در طول تاریخ، چه بسیار بوده‏اند حركت‏ها و یا نهضت‏هاى عظیم مردمى كه به دلیل فقدان رهبر شایسته با شكست مواجه شده‏اند و یا پس از پیروزى به جهت افتادن زمام امور در دست زمامداران بى‏كفایت‏به انحراف و اضمحلال كشیده شده‏اند...
البته، كم و كیف شناخت امام‏علیه السلام با توجه به نیاز و توانایى و ظرفیت افراد متفاوت است. مهم این است كه این شناخت‏به گونه‏اى باشد كه در صورت مواجه افراد با تهدیدها و شبهه‏افكنى‏هاى دشمنان و بدخواهان، در تشخیص راه صحیح و شیوه درست از دچارشدن به گمراهى و انحراف آنها را نجات دهد.
و گرنه شناخت كامل و همه جانبه حجت‏هاى الهى براى افراد عادى با توجه به محدودیت استعدادها و توانایى‏هاى فكرى غیرممكن است.
چهارشنبه 27/3/1388 - 18:32
خاطرات و روز نوشت



دلم می خواست یه مطلب بنویسم ولی با نوشتن دو خط بی اختیار دلم گرفت احساس کردم میون کلمه ها،حرفام داره گم می شه .
وقتی می خوام بنویسم از آدمایی که خیلی بی تفاوت روزشونُ شب می کنن بدون اینکه حتی یه ذره به فکر آقا(حضرت مهدی(عج))باشند .حتی دریغ از اینکه یه قدم برای جلو افتادن ظهور تلاش کنند دلم می گیره.
هر بار که یاد این سخن امام زمان(عج) می افتم واقعاً از خودم خجالت می کشم.
(سید بن طاووس رحمه الله علیه می گوید:شبی در سامرا وارد سرداب امام زمان (ع) شدم.صدای ملکوتی امام را که با لحنی آرام و دلسوزانه دعا می کرد را شنیدم:
شنیدم که می گفت:
پروردگارا! شیعیان ما از ما هستند،از زیادی گِلِ ما خلق شده اند و به آب ولایت ما عجین گشته اند،خدایا آنها را بیامرز و گناهانشان را عفو فرما.
پروردگارا ! آنها را روز قیامت در مقابل چشم دشمنان ما مؤاخذه مفرما چنانچه میزان گناهانشان بیشتر و صوابشان کم است از اعمال من بردار و به صواب آنها بیفزای......)
اصلاً ما چقدر امام زمانمونو می شناسیم،آیا فقط شناختن آقا کافیه؟
چرا نمی خوایم جدی به این مسائل نگاه کنیم خودمونو که نمی تونیم گول بزنیم،عشق امام زمان توی دلای هممون هست حتی اونایی که ادعا می کنن هیچ اعتقادی به آقا ندارند.
فقط یه کم هممون سُستیم. دوستش داریم،بهش اعتقاد داریم می دونیم که یه روز می یاد تا دنیا رو گلستون بکنه و ...
خوب..................................
حالا چی؟
ما این وسط چی کاره ایم؟
بیایید یه ذره با هم فکر کنیم،یعنی هیچ وظیفه ای در این دوران غیبت بر عهده ی ما نیست؟
ارزش یک نظر رو داره.
چهارشنبه 27/3/1388 - 18:30
خاطرات و روز نوشت


هر وقت به کسی سلام می کنم ، یه احساس خوب بهم دست می ده ؛

اصلا هر وقت یه آرزوی قشنگ دارم، احساس خوبی بهم دست می ده ؛


آخه همون جوری که میدونی ، تو فرهنگ ما سلام یعنی آرزوی سلامتی ،


یعنی آرزوی هرچی خوبی برای اون که بهش سلام کردی ؛


یعنی هرچی زیبایی برای او خواستن.


شاید از این جاست که هروقت یه اتفاق خوب تو زندگیم میفته


فکر می کنم ، یه دوست خوب بهم سلام کرده؛


اون وقته که منم می ایستم وسلامش رو جواب می دم .


الآنم فکر می کنم ، یکی از اون لحظات خوبه و می خوام بهش سلام کنم .


« سلام به تو ای بهترین دوست »
چهارشنبه 27/3/1388 - 18:28
کامپیوتر و اینترنت
دانشگاه نورث وسترن و شركت یاهو با همكاری یكدیگر موفق به ارائه تكنیكی شدند كه با استفاده از مطالعه زمانی نامه های الكترونیكی می تواند نامه های ناشناس و فرستندگان آنها را شناسایی كرده و دامنه فعالیت آنها را محدود كند.
به گزارش خبرگزاری مهر محققان دانشگاه نورث وسترن به همراه متخصصان شركت یاهو در نیویورك نشان دادند می توان با استفاده از نشانه های رفتاری ـ زمانی نامه های الكترونیكی افراد آنها را از یكدیگر تشخیص داده و دسته بندی كرد. شیوه ای كه می تواند در صنعت تبلیغات هوشمند و فیلتر نامه های الكترونیكی بی نشان مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته محققان تنها با دانستن زمانی كه افراد در آن اقدام به ارسال نامه الكترونیكی می كنند می توان به اطلاعات ارزشمندی دست یافت . شركت یاهو نسبت به توانایی شناسایی افراد فرستنده نامه های الكترونیكی ناشناس توجه بیشتری از خود نشان داده و معتقد است بین 80 الی 90 درصد از تمامی نامه های الكترونیكی جهان ناشناس هستند . این نامه ها نه تنها مضر به شمار می روند بلكه از پهنای باند بالا فضای ذخیره و زمان بیشتری نیز استفاده می كنند.
امسال این نامه ها خسارتی برابر 42 بیلیون دلار برای آمریكا و 130 بیلیون دلار در سراسر جهان به بار آوردند . نامه های ناشناس یا خود را تغییر داده و به فعالیت خود ادامه دهند و به IP اسپمها و فرستندگان آنها می توانند در صورت احساس خطر نام دامنه و یا آدرس همین دلیل قرار دادن مانعی بر سر راه آنها می تواند جبرانهای مالی را كه تا به حال وارد آمده است را به خوبی جبران كند.
محققان به منظور آزمایش تكنیك زمان سنجی بر روی دو گروه از دانشجویان تحقیق كردند. گروه اول دانشجویان اروپایی قدیمی بودند كه در زمان آنها استفاده از اینترنت زیاد رواج نیافته بود و گروهی دیگر دانشجویان آمریكایی كه در زمان آنها استفاده از اینترنت كاملا رواج یافته بود.
این محققان بر روی تعداد دفعاتی كه این دانشجویان اقدام به ارسال نامه های الكترونیكی كرده بودند و همچنین زمان آغاز و پایان ارسال نامه پرداختند. با وجود اینكه تفاوت زمانی زیادی میان این دانشجویان وجود دارد محققان دریافتند می توان این افراد را به دو گروه مشخص تقسیم كرد : گروهی كه تنها در ساعت اداری اقدام به ارسال نامه الكترونیكی می كنند و افرادی كه از صبح تا شب مشغول به فرستادن نامه های الكترونیك هستند.
محققان همچنین دریافتند كه شیوه های رفتاری در میان این افراد از ثبات ویژه ای برخوردار است . به بیانی دیگر تنها كمتر از 20 درصد از دانشجویان آمریكایی از روند دائمی ارسال نامه های الكترونیكی روزانه خود منحرف شدند. این ثبات رفتاری می تواند به شركتهای خدمات اینترنتی اجازه شناسایی كاربرانی را كه برای مصارف نامناسب از خدمات این شركت استفاده می كنند را داده و در صورت نیاز فضای اختصاص داده شده به این كاربر را غیر فعال كند.
بر اساس گزارش ویرد محققان معتقدند با استفاده از شیوه زمان سنجی همچنین می توان امكان سازماندهی خدمات وب سایتها را برای شركتهای مختلف به وجود آورد تا متناسب با تعداد و زمان بازدیدهای هر شخص از یك سایت خاص میزان خدمات یا تبلیغات متناسب با زمان بازدید در اختیار كاربر قرار گیرد.
چهارشنبه 27/3/1388 - 18:24
فلسفه و عرفان

 یک روز دروغ به حقیقت گفت میای بریم دریا شنا کنیم؟
حقیقته ساده و زود باور پذیرفت.

آنها کنار دریا رفتند. حقیقت تا لباس هایش را در آورد دروغ آن ها را دزدید و فرار کرد.
از آن به بعد حقیقت عریان و زشت است, ولی دروغ در لباس حقیقت زیباست. .

چهارشنبه 27/3/1388 - 18:12
دعا و زیارت

بسمه تعالی

حضرت علی(ع) فرزند ابوطالب ده سال پیش از بعثت متولد شد و پس از شش سال در اثر قحطی که در مکه اتفاق افتاد بنا به در خواست پیغمبر اکرم (ص) از خانه پدر به خانه پسر عموی خود یعنی پیامبر منتقل گردید و تحت سرپرستی و پرورش مستقیم آن حضرت درآمد. پس از چند سال که پیغمبر اکرم (ص) به موهبت نبوت نایل شد و برای نخستین بار در (غار حرا) وحی آسمانی به وی رسید وقتی که از غار رهسپار شهر و خانه خود شد , شرح حال را فرمود ,  علی (ع) به آن حضرت ایمان آورد و باز در مجلسی که پیغمبر اکرم (ص) خویشاوندان نزدیک خود را جمع و به دین خود دعوت نموده فرمود:

((نخستین کسی که از شما دعوت مرا بپذیرد خلیفه و وصیه و وزیر من خواهد بود , تنها کسی که از جای خود بلند شد و ایمان آورد علی (ع) بود و پیغمبر اکرم (ص) ایمان او را پذیرفت و وعده های خود را درباره اش امضا نمود و از این روی علی (ع) نخستین کسی است در اسلام که ایمان آورد و نخستین کسی که هرگز غیر خدای یگانه را نپرستید)).

  علی (ع) پیوسته ملازم پیغمبر (ص) بود تا آن حضرت از مکه به مدینه هجرت نمود و در شب هجرت نیز که کفار خانه آن حضرت را محاصره کرده بودند و تصمیم داشتند آخر شب به خانه ریخته و آن حضرت را در بستر خواب قطعه قطعه نمایند , علی (ع) در بستر پیغمبر اکرم (ص) خوابیده و آن حضرت از خانه بیرون آمده رهسپار مدینه گردید و پس از آن حضرت مطابق وصیتی که کرده بود , امانتهای مردم را به صاحبانش رد کرده , مادر خود و دختر پیغمبر را با دو زن دیگر برداشته به مدینه حرکت نمود.

در مدینه نیز ملازم پیغمبر اکرم (ص) بود و آن حضرت در هیچ خلوت و جلوتی علی را کنار نزد و یگانه دختر محبوب خود فاطمه را به وی تزویج نمود و در موقعی که میان اصحاب خود عقد اخوت می بست او را برادر خود قرار داد.

علی در همه جنگها که پیغمبر اکرم شرکت فرموده بود حاضر شد جز جنگ تبوک که آن حضرت او را در مدینه به جای خود نشانیده بود و در هیچ جنگی پای به عقب نگذاشت و از هیچ حریفی روی نگردانید و در هیچ امری مخالفت پیامبر (ص) را نکرد چنانچه آن حضرت فرمود:

((هرگز علی از حق و حق از علی جدا نمی شود)).

علی (ع) در روز رحلت پیامبر اکرم 33 سال داشت و با اینکه در همه فضایل دینی سرآمد و در میان اصحاب پیغمبر ممتاز بود به عنوان اینکه او جوان است و مردم به واسطه خون  های که در جنگها پیشاپیش پیامبر اکرم (ص) ریخته با وی دشمنند از خلافت کنارش زدند و به این ترتیب دست آن حضرت از شئونات عمومی به کلی قطع شد وی نیز گوشه خانه را گرفته به تربیت افراد پرداخت و 25 سال که زمان سه خلیفه پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) بود گذرانیده و پس از کشته شدن خلیفه سوم مردم با آن حضرت بیعت نموده و به خلافت برگزیدند.

آن حضرت در خلافت خود که تقریبا 4 سال و 9 ماه طول کشید سیرت پیامبر اکرم (ص) را داشت و به خلافت خود صورت نهضت و انقلاب داده به اصلاحات پرداخت و البته این اصلاحات به ضرر برخی از سودجویان تمام می شد و از این رود عده ای از صحابه که پیشاپیش آنها عایشه , طلحه ,  زبیر و معاویه بودند خون خلیفه سوم را دستاویز قرار داده سر به مخالفت برافراشتند و بنای شورش و آشوب گری گذاشتند.

آن حضرت برای خوابانیدن فتنه جنگی با عایشه و طلحه و زبیر در نزدیکی بصره کرد که به جنگ جمل معروف است و جنگی با معاویه در مرز عراق و شام کرد که به جنگ صفین معروف است و یک سال و نیم ادامه داشت و نیز جنگی با خوارج در نهروان کرد و به جنگ نهروان معروف است . به این ترتیب در ایام خلافت خود بیشتر مساعی آن حضرت صرف رفع اختلافات داخلی بود و پس از گذشت زمان کوتاه سحر روز نوزدهم ماه رمضان سال چهلم هجری در مسجد کوفه در سر نماز به دست ابن ملجم ملعون که از خوارج بود ضربتی خورده و در شب بیست و یکم همان ماه به شهادت رسید.

چهارشنبه 27/3/1388 - 17:39
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته