• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 29
تعداد نظرات : 572
زمان آخرین مطلب : 5094روز قبل
آموزش و تحقيقات

مکعب روبیک بازی فکری است که امروزه فکر بیشتر افراد را به خود مشغول کرده است.

درست کردن مکعب روبیک راه ها و روشهایی دارد که من طی چند روز اخیر آنها را جمع آوری کردم و ان شا الله طی چند روز آینده آموزش کامل درست کردن مکعب روبیک را بر روی سایت خواهم گذاشت . با این آموزش شما می توانید در کمتر از سه دقیقه مکعب روبیک را درست کنید .

قبل از اینکه این آموزش را بگذارم خواستم بدانم کسی روشی را دارد که بتوان در زیر یک دقیقه مکعب روبیک را درست کرد ؟

منتظر نظرهای شما هستم

شنبه 18/2/1389 - 20:19
شهدا و دفاع مقدس
ردیف تاریخ عملیات نام عملیات منطقه عملیات رمز عملیات وسعت مناطق آزاد شده (ک.م.م) تعداد اسراء دشمن تعداد کشته و زخمی دشمن
1 21/3/60 فرمانده کل قوا دار خوین فرمانده کل قوا خمینی روح الله 5 270 1000
2 5/7/60 ثامن ائمه شمال آبادان نصر من الله و فتح قریب 150 1800 2000
3 8/9/60 طریق القدس بستان یا حسین 650 546 8500
4 1/1/61 فتح المبین غرب دزفول و شوش یا زهرا(س) 2400 15000 25000
5 10/2/61 بیت المقدس غرب کارون-جنوب اهواز یا علی بن ابیطالب(ع) 5400 19000 16500
  
چهارشنبه 1/7/1388 - 12:29
دعا و زیارت

با سلام

این مداحی که امروز برای شما در اینجا قرار دادم مداحی با موضوع امام زمان (عج) است که بسیار زیبا می باشد .

متن مداحی :

مداحی
ابا صالح التماس دعا

ابا صالح التماس دعا هر کجا رفتی یاد ما هم باش
نجف رفتی کاظمین رفتی کربلا رفتی یاد ما هم باش
ابا صالح یا ابا صالح
مدینه رفتی به پا بوسه مادرت زهرا یاد ما هم باش
به دیدار قبر مخفی از کوچه ها رفتی یاد ما هم باش
شب جمعه کربلا رفتی
یاد ما هم کن چون زدی بوسه
کنار قبر ابوالفضل باصفا رفتی یاد ما هم باش
ابا صالح یا ابا صالح
نماز حاجت که می خوانی از برای فرج مسجد کوفه
شدی محرم در مناسک حج یا منا رفتی یاد ماهم باش
ابا صالح یا ابا صالح

**دانلود**
چهارشنبه 1/7/1388 - 11:44
خاطرات و روز نوشت

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

من قصد دارم یک پک اس ام اس با موضوع عید و تبریک عید جمع آوری کنم از دوستانی که چنین مطالبی در دست دارند لطفا مرا یاری کنند.

با تشکر

يکشنبه 29/6/1388 - 17:14
خانواده
با سلام خدمت دوستان گرامیچند روز پیش مقاله ای در مورد مستند انرژی هسته ای نوشتم و از دوستان خواستم نظرات خود را در مورد این مستند بیان کنند . دوستان هم نظرات خود را نوشتند .نظرات بعضی از دوستان به کلی مرا نا امید کرد . شما هم بخوانید :نظر1)لطفادبه چند نکته دقت کنید
1-آمریکا به افغانستان حمله کرده است و آن را اشغال کرده
2- آمریکا به عراق حمله کرده است و آن را اشغال کرده
3- در همسایگان شمالی و جنوبی ایران پایگاه نظامی برقرار کرده
4-آمریکا می گوید شما می خواهد بمب اتمی تولید کنید
5- آمریکا دشمن ماست
6- نفت در نهایت بشکه ای سی دلار است
7- ایران می خواهد به دنیا ثابت کند که به دنبال صدور تروریسم به دنیا نیست
حال
اگرز ان روز دولت آقای خاتمی کوتاه نیامده بود و اجازه بازرسی به کارشناسان آژانس نداده بود دنیا چه نتیجه ای می گرفت و این که ما امروز سرمان را بالا می گیریم که به دنبال بمب هسته ای نیستیم ایا نتیجه همان عقب نشینی نیست دنیا دید که ما تعلیق کردیم و همه جیک و پیکمان را هم کارشناسان دیدند این است که امروز برخی کشورها از ما حمایت می کنند . و دیگر این که تصمیمات اساسی در کشور ما با نظر رهبری گرفته می شود دست یک دولت نیست که هر کار خواست انجام بدهد.
خوب نیست صلح امام حسن را نتیجه ترس او بدانیم و شهادت آقا امام حسین را نتیجه رشادت او . هر دوی ان ها برای رضای خدا و حفظ منافع مسلمین آن کاری را انجام دادند که به نظرشان صلاح بود.
 نظر2)این مستند مزخرف بود*****چند سوال مطرح می کنم :آیا کار دولت هشتم درست بود ؟آیا همان دولتی که در آمریکا در زمان آقای خاتمی بر سرکار بود در زمان آقای احمدی نژاد نبود ؟و...حالا می گوییم همه این کارهایی که آقای خاتمی انجام داده درست است ولی به چند نکته باید توجه کرد:اگر آقای خاتمی خواهان استقلال کشور است چرا بعد از انتخابات و روی کار آمدن دولت دهم این کارها را کرد ؟ آیا دادن بیانیه در آن زمان حساس به سود کشور بود ؟جای دوری نرویم آیا دیروز در تظاهرات روز قدس ندیدید که عده ای با پیراهن ها و دسبندهای سبز چه کارها که نکردند . لطفا کمی روی این مطالب فکر کنید و دوباره نظرات خود را بیان کنید .با تشکریا علی

شنبه 28/6/1388 - 16:25
خانواده

با سلام خدمت دوستان گرامی

همانطور که مطلع هستید چهارشنبه ساعت 20:45 دقیقه مستندی از شبکه سه درباره انرژی هسته پخش شد .

من با دیدن این مستند خیلی ناراحت و خیلی هم خوشحال شدم .

ناراحت درباره ی کارهایی که در گذشته انجام شد و باعث تعطیلی نیروگاه ها شد و خوشحال برای اینکه دوباره با روی کار آمدن دولت نهم ایران اقتدار خود را به دست آورد .

خواستم نظر شما را درباره مستند انرژی هسته ای جویا شوم .

لطفا همه نظر بدهید تا به یک نتیجه ی درست برسیم .

باتشکر

پنج شنبه 26/6/1388 - 16:49
دعا و زیارت

چهارشنبه 25/6/1388 - 16:11
دعا و زیارت

امام صادق علیه‏السلام :

المُؤمِنُ حَسَنُ المَعونَةِ ، خَفیفُ المَؤونَةِ

موءمن، یاورى خوب و كم خرج و كم زحمت است .

میزان الحكمة : ح 1556

چهارشنبه 25/6/1388 - 16:2
بیماری ها
فواید روزه داری از دیدگاه پزشکی عبارت است از :

1- دستگاه قلب وعروق

2- دستگاه گوارش

3- بافتهای چربی بدن

4- اعصاب و روان

5- تنظیم تعادل بیوفیزیکی و بیوشیمیایی بدن .

6- متعادل شدن جریان خون ورودی و خروجی به کلیه ها و هورمونهای فوق کلیوی .

7- اثرات مفید بر غدد داخلی بدن

1- دستگاه قلب و عروق :

یکی از مفید ترین فواید روزه داری ، بر دستگاه قلبی عروقی است ، قلب انسان در دقیقه به طور میانگین 72 ضربه می زند و از این طریق جریان خون را از قلب به کلیه ، عروق و اعضای بدن منتقل می کند یعنی در واقع با انقباض بطنهای قلبی ، خون سرشار از مواد غذایی از قلب به ریه ها منتقل می شود و پس از اکسیژن گیری مجددا به قلب بازگشته و با پمپاژ بعدی به مغز و کلیه ها و سایر اعضای بدن انسان می رسد . این عملیات به ظاهر ساده و انتقال مواد غذایی توسط خون که از طریق انقباض قلب صورت می گیرد ، بد ینگونه است که : قلب انسان در دقیقه 72 ضربه و در روز 50 هزار ضربه و در سال 18 میلیون بار تپش می کند . در نتیجه می بینیم که این عضو کوچک با این همه فعالیت در طی روز نیاز به استراحت و تجدید قوا دارد تا از بار قلبی کاسته شود .

با روزه داشتن بخشی از فشارهای غذایی به قلب که در طی سال ایجاد می شود کاسته شده و حداقل قلب برای یک ماه به استراحت می پردازد . این استراحت قلبی همراه با تخلیه ی چربی از قلب و عروق نیز همراه است و بخشی از چربیهای رسوب کرده در عروق کرونر قلبی که به صورت آترواسکلروز ( سفت شدن عروق بدن ) تجزیه شده و از داخل عروق کنده می شوند و وارد جریان خون شده و به صورت کالری و حرارت از بدن خارج می شود .

همانگونه که در بیمارستان به بیمارانی که چربی خون بالایی داشته ویا دچار سکته های قلبی و مغزی شده اند توصیه می شود از حجم غذای مصرفی کاسته و به استراحت قلب و آرامش آن توجه کنند ، همچنین از آنجا که تعداد وعده های غذایی در شبانه روز و میزان مصرف نمک در ماه رمضان کاهش می یابد در نتیجه فشار خون روزه داران نیز در حد متعادل و طبیعی حفظ می شود . از طرفی در ماه رمضان که همانا ماه خداوند و پیامبر و قرآن است نوعی آرامش روحی ومعنوی به قلب و مغز دست می دهد که انواع استرسهای روزمره و اضطراب و نگرانیها را از قلب و عروق مهار کرده واز فشارهای روحی قلب کاسته می شود .

چهارشنبه 25/6/1388 - 15:44
دعا و زیارت

منطق قرآن کریم درباره علم به شکلی است که قابل تخصیص و اختصاص نمی باشد. قرآن علم را نور و جهل را ظلمت می داند، می فرماید مطلقا نور بر ظلمت ترجیح دارد. قرآن صریحا مسائلی را به عنوان موضوع مطالعه و تفکر پیشنهاد می کند. این موضوعات همانهاست که نتیجه مطالعه آنها همین علوم طبیعی و ریاضی و زیستی و تاریخی و غیره است که امروز در دنیا می بینیم.
سوره بقره آیه 164 می فرماید: «إن فی خلق السموات و الارض و اختلاف اللیل و النهار و الفلک التی تجری فی البحر بما ینفع الناس و ما أنزل الله من السماء من ماء فأحیا به اعرض بعد موتها و بث فیها من کل دابة و تصریف الریاح و السحاب المسخر بین السماء و الارض لایات لقوم یعقلون»؛ در آفرینش آسمانها و زمین، در گردش شب و روز، در حرکت کشتی بر روی آب که به وسیله آن بشر منتفع می گردد، آمدن و ریزش باران که سبب حیات زمین می گردد، حیواناتی که در روی زمین در حرکت اند، گردش بادها و حالت مخصوص ابرها که در میان زمین و آسمان معلق اند، در همه اینها نشانه های قدرت و حکمت پروردگار است.
یعنی همه اینها قوانین و نظاماتی دارند و شناختن این نظامات شما را به توحید نزدیک می کند. قرآن صریحا مردم را به مطالعه در این امور توصیه کرده و می دانیم مطالعه همین هاست که منجر به علم فلک و ستاره شناسی، زمین شناسی، دریاشناسی، علم کائنات جویه، حیوان شناسی و غیره شده است.

در قرآن راجع به نجوم موضوعات زیر مطرح است:
1. قرآن با نگرشى خوش بینانه به «هیئت و نجوم » تلاش و کوشش همه سویه انسان به عظمت و گران مایگى این دانش را دست آوردى بزرگ برشمرده و سوگند به جاى گاه ویژه و فواصل معین ستارگان یاد کرد و افزوده است: اگر بدانید این سوگندى بزرگ است: «فلا اقسم بمواقع النجوم و انه لقسم لو تعلمون عظیم » (واقعه/75و76)
2. نجوم، نشانه هایى ارزنده و بسیار بزرگ برعظمت آفرینش، قدرت خداوند و خلقت روز به شب، آسمان، زمین، انسان، حیوان و جماد است و تدبر و پژوهش درآن نشانه شکوفایى عقل مى باشد: «و سخر لکم اللیل و النهار و الشمس و القمر و النجوم مسخرات بامره، ان فى ذلک لآیات لقوم یعقلون »؛ و شب و روز و خورشید و ماه را برای شما رام کرد، و ستارگان مسخر فرمان اویند. مسلماً در اینها برای مردمی که تعقل می کنند شواهدی است. (نحل/12)
3. نجوم، تقویم سال و روز شمار است «الشمس و القمر بحسبان » (الرحمن/5)؛ خورشید و ماه بر حسابى روانند. «لتعلموا عدد السنین و الحساب » (اسرا/12)؛ تا شماره سال ها و حساب عمرها را بدانید.
4. نجوم، وسیله هدایت و ره یابى در جغرافیا (خشکى و دریا) است «و هو الذى جعل لکم النجوم لتهتدوا بها فى ظلمات البر و البحر..» (انعام/97)؛ او است کسى که ستارگان را براى شما قرار داد تا به وسیله آن ها در تاریکى هاى خشکى و دریا راه یابید، «و علامات و بالنجم هم یهتدون » (نحل/16)؛ و نشانه هاى دیگر نیز قرار داد و آنان به وسیله ستاره (قطبى) راه یابى مى کنند.
5. نجوم، زینت ناظران زمین هستند: «و لقد جعلنا فى السماء بروجا و زیناها للناظرین » (حجر/16)؛ به یقین ما در آسمان برج هایى قرار دادیم و آن را براى تماشاگران آراستیم.
6. نجوم و اجرام فضایى از مواد درسى و آموزشى کیهان شناسى به حساب مى آیند و درکنار آن ها نکات دقیق، سودمند و برجسته خاطر نشان شده مانند اشاره به حدود فضا طول و عرض آسمان، پیدایش فصول چهارگانه و... «تبارک الذى جعل فى السماء بروجا و جعل فیها سراجا و قمرا منیرا» (فرقان/61)؛ فرخنده و بزرگوار است آن کسى که در آسمان برج هایى برافراشت، و در آن چراغ (خورشید) و ماهى نوربخش قرار داد.

امام صادق علیه السلام در تفسیر آیه مى فرماید: «بروج » همان اختران هستند برجهاى بهار و تابستانى عبارت اند از: حمل، ثور، جوزا، سرطان، اسد، سنبله (برابر و مقارن با فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد، شهریور) برج هایى که به پاییز و زمستان تعلق دارند عبارت اند از: «میزان، عقرب، قوس، جدى، دلو و قوت (برابر و مقارن با مهر، آبان، آذر، دى، بهمن، اسفند).
خداوند، خلقت چو آغاز کرد *** خرد آفرید و جهان باز کرد
زد و دو بخار و یکى در سبز *** جهان را پى افکند زیبا و نغز
به شش روز خلقت به پایان رسید *** ز ناهید و تیر و ز بهرام و شید
زبرجیس و کیوان و گردون سپهر *** ز گاو و بره، شیر و میزان و مهر
هم عیوق و پروین پردیس چهر *** نشسته به تخت نو عروس سپهر
شباهنگ و شعرى و دبران و ماه *** همه سر به سر شاه را چون سپاه


7. در آیات نجومى قرآن، نشانه هایى است از گرانش عمومى (قانون جاذبه عمومى) که اساس هیئت جدید یعنى مدل خورشید مرکزى را تشکیل داده است: «الله الذى رفع السماوات بغیر عمد ترونها ثم استوى على العرش و سخر الشمس و القمر کل یجرى لاجل مسمى » (رعد/2)؛ خداوند همان کسى است که آسمان ها را بدون ستون هایى که آن ها را ببینید برافراشت; آن گاه بر عرش استیلا یافت، و خورشید و ماه را رام گردانید، و هر کدام براى مدتى معین به سیر خود ادامه مى دهند، «خلق السماوات بغیر عمد ترونها» (لقمان/10) گروهى از مفسران هم چون علامه طباطبایى قدس سره معتقداند این آیات اشاره به قانون جاذبه عمومى دارند.براین اساس، خورشید میلیون ها بل میلیاردها سال است در مرکز منظومه شمسى قرار گرفته و به نظر ما مى رسد هر روز از مشرق طلوع مى کند و در مغرب ناپدید مى شود; چنان که ماه نیز در همین مدت گرد کره زمین مى گردد، و هر دو در پیرامون خورشید مى گردند.

زمین با طول خط شعاع متوسط 150 میلیون کیلومتر فاصله گرفته و نیروى عظیم جاذبه (F = G.Mm/1o2) سبب مى شود مدار زمین بیضوى و شتاب آن به جانب خورشید 59% سانتى متر در ثانیه باشد، یعنى زمین در هر ثانیه با شتاب 59% سانتى متر به سوى خورشید مى افتد» و نیروى گریز از مرکز تجاوز بیش از این رقم را جلوگیرى مى کند.
هم چنین ماه با شعاع متوسط 000/384 کیلومتر مسیرى تقریبا دایره شکل را طى مى کند و نیروى جاذبه زمین آن را به سوى خود مى کشد، و تعادلى دقیق بین نیروى گرانش زمین و بین فرار از مرکز ماه برقرار است که این چنین گردش زیبا و منظم را در برابر دید همگان قرار داده است «ذلک تقدیر العزیز العلیم » (انعام/96)؛ این اندازه گیرى خداوند تواناى دانا است.

به هر روى، در قرآن بیش از 150 آیه درباره هیئت و نجوم نازل شده که این رقم نسبت به کل آیات قرآن نسبتى بزرگ مى نماید و عظمت این دانش را خاطر نشان مى سازد. براین پایه بسیارى از احکام عبادى و غیر عبادى اسلام به هیئت و نجوم پیوند ناگسستنى دارند، از جمله، نماز، روزه، وقت شناسى (فلق، ظهر، عصر، مغرب، عشاء، شفق، نیمه شب) جهت یابى هنگام اوقات شرعى، قبله شناسى و دانستن جغرافیاى زمین و فضا، هلال شناسى، هلال یابى (استهلال و استحباب آن) ذبح هاى شرعى، کسوف، خسوف، احکام محتضر، دفن اموات، شکل دهى قبرها، و... حرمت رو به قبله و پشت به قبله نشستن هنگام تخلى، و استحباب قرائت قرآن روبه قبله و...

خداوند در سوره الرحمن می فرماید:«الشمس و القمر بحسبان، الرحمن/5»؛ خورشید و ماه با حسابی موجود هستند. یعنی در کار اینها حساب و نظم معین هست، در حرکاتی که اینها دارند حساب و نظمی در کار است. از اینجا این مطلب شروع می شود که در کار عالم حساب و نظم برقرار است، چیزی بی حساب و بی قاعده وجود ندارد در حرکت وضعی و حرکت انتقالی که هر یک از این ذرات آسمانی بلکه کهکشانها صدها جور حرکت دارند - و در همه چیزشان - حساب است، تصادفات و بی نظمی در کار عالم وجود ندارد.
چرا این را می گوید؟، برای اینکه انسان را بگوید: ای انسان! سر را تسلیم حساب کن، خیال نکن در کار عالم حسابی نیست «الا تطغوا فی المیزان* و اقیموا الوزن بالقسط و لا تخسروا المیزان »؛ و وزن را بر اساس عدل برپا دارید و میزان را کم نگذارید! (الرحمن/9و8) «و النجم و الشجر یسجدان»؛ و گیاه و درخت براى او سجده مى کنند! (الرحمن/6).

نجم معنی معروفش ستاره است ولی به گیاه هم اطلاق می شود. قرآن می گوید نجم و درخت هم خدای خود را سجده می کنند، ساجد خدای خود هستند. گیاه همین عمل روییدنش سجده خداست، نه اینکه مقصود این است که درخت مثلا شبها که مردم به خواب می روند سرش را کج می کند و روی زمین می گذارد. سجده او چیز دیگری است، اطاعت است: در مقابل امر پروردگار خود خاضع هستند.
«ثم استوی الی السماء و هی دخان فقال لها و للارض ائتیا طوعا او کرها قالتا اتینا طائعین» (فصلت/11)؛ آن وقت که استوا پیدا کرد (به آسمان)، یعنی سماء و آسمان و این جو فوق را تحت تسلط خود قرار داد در حالی که او دود بود یعنی گاز بود، در وقتی که او به صورت یک گاز بود، خدا به این علویات و به زمین گفت بیاید (یعنی دستوری که من می دهم اطاعت کنید)، گفتند آمدیم در حالی که مطیع هستیم. معلوم است که آنجا سخن لفظ نیست، جواب لفظ هم نیست، امر پرورودگار و قانون الهی را که بدون تخلف عمل می کنند، آن اطاعت آنهاست.

در آیه 17 سوره الرحمن آمده: «رب المشرقین و رب المغربین»؛ او پروردگار دو مشرق و پروردگار دو مغرب است! «فبای الاء ربکما تکذبان»؛ پس کدامین نعمتهاى پروردگارتان را انکار مى کنید؟! (الرحمن/18) در قرآن در بعضی جاها مشرق و مغرب ذکر شده «و لله المشرق و المغرب»؛ شرق و مغرب، از آن خداست! (بقره/115)، در بعضی جاها " مشارق و مغارب " ذکر شده، یعنی مشرقها و مغربها، و در بعضی جاها " مشرقین و مغربین " ذکر شده، دو مشرق و دو مغرب.
اینجا قرآن در مقام تعدید و شمارش نعمتهاست، می خواهد بگوید اینکه خورشید میان این دو حد (آخرین حد زمستان و آخرین حد تابستان) حرکت می کند، خود همین یک حساب است که اگر این جور نبود کار زمین تنظیم نمی شد، یعنی اگر همیشه مثلا مانند روز اول بهار بود، آن فوایدی که برای تابستان هست و فوایدی که برای (پاییز هست و فوایدی که برای زمستان هست وجود نداشد). خوبی اش این است که در میان این دو مشرق و در میان این دو مغرب همیشه زمین و خورشید در حرکت هستند.

چهارشنبه 25/6/1388 - 15:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته