راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 1162
  • دوشنبه 24/12/1388
  • تاريخ :

همایون شجریان در تهران می‌خواند

همايون شجريان در تهران مي‌خواند

كنسرت بعدی همایون شجریان به همراه گروه «همنوازان حصار» اردیبهشت ماه سال 89در شهر تهران برگزار می‌شود.

محمدعلی رفیعی ـ مدیر برنامه‌های گروه همنوازان حصار ـ در گفت‌وگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) بیان كرد: اوایل اردیبهشت سال آینده، پیش از آغاز ایام سوگواری فاطمیه، در تهران كنسرت برگزار خواهیم كرد و پس از آن در فصل پاییز كنسرت‌های خود را در شهرستان پی‌می‌گیریم كه احتمالا آغازین آن در شهر شیراز خواهد بود.

او درباره‌ی كنسرت دو روز قبل همایون شجریان در شهر قزوین نیز توضیح داد: این كنسرت به خوبی برگزار شد و باوجود اینكه در یك استادیوم ورزشی بود، به نظر من بهترین كیفیت صدایی را كه من تاكنون شنیده بودم، با مسوولیت «یاشار شمس» آماده شد و به لحاظ صدا مشكلی نداشتیم.

به گفته‌ی رفیعی؛در شب اول این كنسرت تا آماده شدن صحنه با نیم ساعت تأخیر و در شب دوم به دلیل یك اتصالی كوچك برق با یك ربع ساعت تأخیر برنامه آغاز شد و این برنامه با استقبال خوبی رو به رو شد.

آلبوم «آب،نان،آواز» به آهنگسازی علی قمصری و صدای همایون شجریان این روزها منتشر شده است.

 

 

تنظیم برای تبیان : مسعود عجمی

ارسال به