راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 698
  • پنج شنبه 11/4/1388
  • تاريخ :

داوود رشیدی اجرای «منهای دو» را به زمان دیگری موكول كرد

داوود رشیدی

داوود رشیدی كه قصد داشت نمایش «منهای دو» را در نیمه دوم مرداد‌ماه اجرا كند، اجرای این نمایش را به زمان دیگری موكول كرد.

این كارگردان تئاتر به ایسنا گفت: با این‌كه علاقه‌ی بسیاری به اجرای این نمایش داشتم، اما چون نتوانستم با بازیگران مورد نظرم در زمان مشخصی به توافق برسم، ترجیح دادم اثری را به صحنه نبرم كه برایم رضایت‌بخش نباشد.

رشیدی درعین حال با ابراز همدردی فراوان با مدیریت مجموعه تئاتر‌شهر اضافه كرد: این وضعیت به هرحال تئاتر‌شهر را دچار مشكل می‌كند، چون باید اثر دیگری را دراین زمان كوتاه جایگزین كنند و به همین دلیل با مدیریت این مجموعه همدردی می‌كنم و به همین خاطر خیلی شرمنده‌ام. اما نمی‌توانم خودم را راضی كنم كه نمایشی نیم‌بند را به صحنه بیاورم و آبروی حرفه‌ای‌ام را به خطر بیندازم.

رشیدی خاطرنشان كرد: برخی از بازیگران مورد نظرم به حضور دراین نمایش علاقه‌مند بودند، عنوان می‌كردند اگر اجرای نمایش مدتی به تعویق بیفتد می‌توانند با من همكاری كنند و از آنجا كه قصد دارم حتما نمایش را اجرا كنم، به تئاتر‌شهر گفتم اگر نیمه دوم سال جاری، زمان خالی داشتند، نمایش را حتما اجرا خواهم كرد.

به گزارش ایسنا، نمایش «منهای دو» اثر نویسنده‌ای فرانسوی به‌نام دنیس تریت است كه رشیدی قصد داشت آن را درتالار اصلی مجموعه تئاتر‌شهر به صحنه بیاورد.

تنظیم برای تبیان: مسعود عجمی

ارسال به