تبیان، دستیار زندگی
موفقیت در مدرسه پیش زمینه هایی دارد که می توان به سادگی آن ها را در خانه جستجو کرد. مادران برای افزایش آمادگی تحصیلی کودک خود تنها لازم است اصولی ابتدایی را رعایت کنند و به این ترتیب شانس موفقیت او در زمان تحصیل را بیشتر کنند. ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

موفقیت کودک خود را در مدرسه افزایش دهید(1)

دانش آموز

موفقیت در مدرسه پیش‌زمینه‌هایی دارد که می‌توان به سادگی آن‌ها را در خانه جستجو کرد. مادران برای افزایش آمادگی تحصیلی کودک خود تنها لازم است اصولی ابتدایی را رعایت کنند و به این ترتیب شانس موفقیت او در زمان تحصیل را بیشتر کنند. این جا به برخی از این اصول اشاره خواهیم کرد تا ذهن مادران برای یافتن موارد دیگر آماده باشد.
 
1. روی خواب شب پافشاری کنید. اگر کودک شما در طول تعطیلات دیر به رختخواب می‌رفت، از دو هفته قبل از شروع مدارس، او را وادار کنید تا زودتر بخوابد. کودکان به استراحت احتیاج دارند تا بتوانند قوانین مدرسه را دنبال کند.
 
2. کیف او را چک کنید. منتظر نباشید کودک‌تان تکالیف‌اش را به شما نشان دهد، خودتان تمام آن‌ها را که معلم از او خواسته بررسی کنید. برای کود‌ک‌تان شرم‌آور خواهد بود اگر تنها دانش‌آموزی باشد که تکالیفاش را انجام نداده و مجبور به انجام تکالیفی بیشتر است.
 
3. به مدرسه او مدام سر بزنید. شاید به برنامه مدرسه کودکتان آگاه باشید، اما بهتر است هر چند وقت یک بار به آن‌جا بروید و اطلاعات جدید را به دست آورید. کودک شما (و معلم او) از این که شما این وظیفه را پشت گوش بیندازید، دلگیر خواهند شد.
 
4. عادات روزانه او را از یاد نبرید. از مدیر او درخواست کنید تا برای کودکان در مدارس کلاس‌های ورزش، علمی، موسیقی و هنر برگزار کنند. شما نیز می‌توانید به او کمک کنید تا برای برنامه روزانه‌اش آماده شود و از او سوال‌هایی درباره آنچه در مدرسه اتفاق افتاده است، بپرسید.
 
5.  با والدین دیگر صحبت کنید. گاهی مشکل است به حرف‌های کودکان درباره آنچه در کلاس اتفاق افتاده است، اعتماد کرد. بنابراین بهتر است با والدین دیگر صحبت کنید تا از صحت آن آگاهی یابید. بهتر است با تعدادی از آن‌ها مدام در تماس باشید.
 
6. تا جایی که برایتان امکان دارد داوطلب شوید. برای رفتن به گردش‌های علمی یا برگزاری جشن‌های مدرسه داوطلب باشید. اگر در ماه حداقل دو بار به مدرسه کودک‌تان سری بزنید، از زمان و نحوه برگزاری این مراسم با خبر خواهید شد. به این ترتیب مسئولان مدرسه نیز احترام بیشتری برای شما قائل خواهند شد.
 
7. به کودک‌تان نشان دهید که به او اهمیت می‌دهید. مهم نیست چقدر مشغول کارهای خودتان هستید، باید به کودک نشان دهید که چقدر یادگیری او برای شما جالب است.


مرکز یادگیری سایت تبیان - منبع: نی نی بان

تهیه و تنظیم: مریم فروزان کیا