راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 3908
  • يکشنبه 26/12/1386
  • تاريخ :

معلمی كار هر كسی نیست 

معلمی و آموزش

 عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این‌كه معلمی كار ساده‌ای نیست، گفت: معتقدم معلمی فنی خاص است و كار هر كسی نیست.

محمدعلی شیخ در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس افزود: در گذشته دانشسرای مقدماتی و دانشسرای عالی داشتیم كه دانشسرای مقدماتی، افراد را برای دوره ابتدایی و دانشسرای عالی برای تدریس در دبیرستان‌ها آماده می‌كرد.

وی اضافه كرد: معلمان در این دانشسراها دروسی را می‌خواندند كه با شغل آن‌ها مرتبط بود. ضمن این‌كه اداره كلاس درس نیز به آن‌ها سپرده می‌شد و آن‌ها فن معلمی را یاد می‌گرفتند.

 

* استخدام در آموزش و پرورش اخیراً از طریق نیروی آزاد صورت می‌گیرد

شیخ اظهار داشت: از دانشسراهای مقدماتی و عالی، معلمان ورزیده و دبیران واقعاً دارای فن و مسلط بیرون می‌آمدند و این معلمان بودند كه به دانش‌آموزان درس می‌دادند.

وی ادامه داد: بعدها دانشسراها به مراكز تربیت معلم تبدیل شد اما پیشرفت و فعالیت این مراكز به اندازه دانشسراها نبود.

عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: در حال حاضر مراكز تربیت معلم رو به ضعیف شدن است و خوب تقویت نمی‌شود ضمن این‌كه آموزش و پرورش نیز اخیرا استخدامش را از طریق نیروی آزاد انجام می‌دهد.

 

* دانشسرای عالی در گذشته هم‌سطح دانشگاه تهران بود

عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: معلمی فنی خاص است و باید فردی كه وارد این حرفه می‌شود، خود را آماده كند و بهترین راه همین مراكز تربیت معلم یا تربیت دبیر است.

وی با بیان این‌كه در حال حاضر تربیت معلم و تربیت دبیر تقویت نشده است، افزود: در گذشته دانشسرای عالی هم سطح دانشگاه تهران بود، در حالی‌كه اكنون به آن شیوه نیست.

 

* معلمان باید فوت و فن معلمی را بدانند

شیخ اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش باید به این امر توجه داشته باشد كه معلمان علاوه بر داشتن معلومات لازم برای انتقال مطالب به دانش‌آموز، رسالت دیگری دارند و آن آمادگی و فوت و فن معلمی است كه باید به كار گیرند.

وی ادامه داد: در حال حاضر به نكته دوم یعنی فوت و فن معلمی كم‌تر توجه شده است كه باید این نگاه اصلاح شود.

عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افرود: هم‌اكنون مراكز تربیت دبیر زیر نظر آموزش عالی و مراكز تربیت معلم زیر نظر آموزش و پرورش است كه باید این دو وزارتخانه در جهت ارتقای این مراكز تلاش كنند

 

منبع سایت آموزش نیوز

23 اسفند 1386

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
sara salare
زیاد جالب نبود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 12/12/1387 - 16:7
payam monji
khoob ast ama dar morede rooze moalem ham matlab begozarid
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 26/1/1387 - 22:29
صادق حيدري
عالی است
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 17/1/1387 - 20:57