تبیان، دستیار زندگی
تنها چیزی که از شهر باقی ماند ساختمان تالار ترویج صنعتی استانی هیروشیما بود که انفجار، بالای گنبد این بنا رخ می‌دهد و به خاطر قرار گرفتن در کانون مرکزی انفجار، کاملاً ویران نشد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بمباران اتمی !!!

مقدمه:

هیروشیما

در سالروز بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی كه یكی از صدها جنایات آمریكا را برای همه جهانیان نمایان ساخت و چهره حقیقی این مدعی حقوق بشر را نشان داد، بر این پایه كاربران سایت تبیان را دعوت می كنیم تا به این واقعه نگاهی انداخته  و متذكر می شویم این واقعه ناگوار و دهشت بار این جنایتكارران را هرچند همراه با امید نجات بشریت از این شیطان بزرگ  می نگریم؛ بخش حقوق سایت تبیان یاد آور می شود تحلیل این وقایع را به لحاظ  ناكامی حقوق بشر  و دیوان های بین المللی در جلوگیری از ان باید در كنار بسیاری از جنایات علیه بشریت كه دیروز و امروز به وی‍‍ژه علیه شیعیان صورت می گیرد، نگریست و بسیار گریست!!

نسل کشی در ایران ...

بمباران اتمی هیروشیما

دو عملیات اتمی بودند که در زمان جنگ جهانی دوم به دستور هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا، علیه امپراتوری ژاپن انجام گرفتند. در این دو عملیات‌، دو بمب اتمی به فاصله 3 روز بر روی شهرهای هیروشیما و ناکازاکی انداخته شد که باعث کشتار گسترده شهروندان این دو شهر گردید. حدود 220.000  نفر در اثر این دو بمباران اتمی جان باختند که بیشتر آنان را شهروندان غیرنظامی تشکیل می‌دادند. بیش از نیمی از قربانیان بلافاصله هنگام بمباران کشته شدند و بقیه تا پایان سال 1945بر اثر اثرات مخرب تشعشعات رادیواکتیو جان خود را از دست دادند.

بمباران هسته‌ای هیروشیما و ناکازاکی تا به امروز تنها موارد استفاده? جنگی از سلاح هسته‌ای در جهان است.

پس از این دو بمباران، دولت ژاپن تسلیم شد.

این جنایات به آسانی تمام شده درحالیكه اگرتنها یك آمریكایی در یك كشور آسیایی كشته شود، به لحاظ حقوقی و حقوق بشر چنان پیگیری توام با جنجالی صورت می گیرد كه یك صدم آن از سوی كشورهایی همچون ژاپن آن زمان یا كشورهای اسلامی امروز امكان پذیر نیست!!

بمباران هسته‌ای هیروشیما و ناکازاکی تا به امروز تنها موارد استفاده? جنگی از سلاح هسته‌ای در جهان است

اینها بشر نیستند؟!

یادمان بمباران هسته‌ای هیروشیما، تنها ساختمانی است که در نزدیکی محل انفجار قرار داشت و بصورت کامل تخریب نشد.

عملیات اول در تاریخ دوشنبه، ساعت 8:15 صبح روز 6 اوت 1945 به وقت محلی در شهر هیروشیما انجام گرفت.

بمب اتمی اول به نام پسرک (به انگلیسی: Little Boy) توسط یک هواپیمای بمب افکن به نام انولا گِی (به انگلیسی: Enola Gay) بر روی هیروشیما انداخته شد. برای تاثیر تخریبی بیشتر، بمب به نحوی تنظیم شده بود که 576 متر بالای سطح زمین منفجر شود. انرژی تولید شده توسط این بمب برابر بود با انرژی حاصل از 15 کیلوتن تی‌ان‌تی. فعل و انفعالات اتمی در مرکز این بمب باعث گرمائی حدود چندین میلیون درجه سانتیگراد شد. این گرمای عظیم هر چیزی را تا شعاع یک و نیم کیلومتری مرکز اصابت بمب بطور کلی ذوب نمود. مردمی که از دور دست انفجار «پسرک» را در آسمان هیروشیما مشاهده کردند می‌گفتند که خورشید دیگری را در آسمان دیده‌اند.

هیروشیما

3/2ساختمان‌های هیروشیما از جمله کارخانه‌های فولادسازی و صنعتی چون میتسوبیشی در اثر این بمباران نابود شدند. تنها چیزی که از شهر باقی ماند ساختمان تالار ترویج صنعتی استانی هیروشیما بود که انفجار، بالای گنبد این بنا رخ می‌دهد و به خاطر قرار گرفتن در کانون مرکزی انفجار، کاملاً ویران نشد.

این جنایات به آسانی تمام شده درحالیكه اگرتنها یك آمریكایی در یك كشور آسیایی كشته شود ، به لحاظ حقوقی و حقوق بشر چنان پیگیری توام با جنجالی صورت می گیرد كه یك صدم آن از سوی كشورهایی  همچون ژاپن آن زمان یا كشورهی اسلامی امروز امكان پذیر نیست!!

خدمه هواپیمای بمب‌افکن

فرمانده هواپیمای «بی-29» که در جنگ جهانی دوم نخستین بمب اتمی را بر شهر هیروشیمای ژاپن فروانداخت در سن 92 سالگی درگذشت. «پل وارفیلد تیبت جونیر»، در خانه اش در شهر کلمبو در ایالت اوهایوی آمریکا درگذشت. سه تن از خدمه این هواپیمای جنگی، اظهار داشته‌اند که «کاربرد سلاح اتمی اقدامی لازم در تاریخ» بوده و آنها از این کار «به دلیل پایان دادن به جنگ جهانی دوم پشیمان نیستند».

تنها چیزی که از شهر باقی ماند ساختمان تالار ترویج صنعتی استانی هیروشیما بود که انفجار، بالای گنبد این بنا رخ می‌دهد و به خاطر قرار گرفتن در کانون مرکزی انفجار، کاملاً ویران نشد.

نتیجه:

هرچند نتایج رقت بار این فاجعه بیشمار است لكن به لحاظ حقوقی هیچ یك از این اعمال با مقررات ناقص بین الملل و حقوق كیفری بین الملل قابل پی گیری نیست و مقررات دیوان كیفری بین المللی و سایر محاكم به دلیل شرایط زمانی و مكانی و .... نمی توانند این جنایت كاران را آنچنان كه باید به مجازات برسانند، برای مطالعه بیشتر درباره شرایط ومقررات دیوان كیفری بین المللی به اینگونه جنایات بنگرید به مقالات بیشتر بخش حقوق سایت تبیان در این زمینه .

نسل کشی در ایران کوچک ....

زهرایی _ دانشجوی دكترای دانشگاه تهران

تنظیم برای تبیان:آقازاده