تبیان، دستیار زندگی
سیارکی به قطر 250 متر سه شنبه 9 بهمن ماه از نزدیکی زمین عبور می کند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

عبور یک سیارک از بیخ گوش زمین!!

سیارکی به قطر 250 متر سه شنبه 9 بهمن ماه از فاصله ی 540،000 کیلومتری زمین عبور می کند. (فاصله ماه تا زمین حدود 400،000 کیلومتر است.) عبور چنین سیارکی از نزدیکی زمین می توانست باعث جنجال های زیادی شود. ولی خوشبختانه سروصدای زیادی به پا نکرد.

سیارک

این فاصله بسیار کم است و می تواند هشداری باشد درباره ی سیارک های دیگری که ممکن است هوس کنند از این نزدیکی ها رد شوند. برخورد سیارکی با این قطر با زمین می توانست فاجعه ای بزرگ به بار بیاورد. دانشمندان اعلام کرده اند؛ چنین عبوری با این فاصله ی نزدیک در 2000 سال اخیر بی سابقه است.

سیارک 2007 TU24 در 11 اکتبر 2007 کشف گردید. یعنی تنها 3 ماه پیش !!! و اگر مستقیما به سمت زمین می آمد هیچ کس نمی توانست کو چکترین کاری بکند! اندازه سیارک برای اینکه توسط ابزارهای زمینی زودتر کشف شود بسیار کوچک، ولی برای ایجاد اثرات مخرب بر روی زمین بسیار بزرگ است.

زمانی که سیارک به نزدیک ترین فاصله به زمین برسد، قدرش حدود 10 خواهد بود، که با تلسکوپهای آماتوری و دوربین های شکاری قابل رؤیت است.

تا بحال حدود 7000 سیارک در این اندازه در اطراف زمین کشف شده اند. دانشمندان احتمال برخورد این سیارک ها را با زمین هر 37000 سال می دانند. ( احتمالا حضرت آدم  مربوط به حدود 10000 سال پیش می شود.) ولی این سیارک این بار هیچ شانسی برای برخورد با زمین ندارد.

عبور سیارک 2007 TU24 ، نزدیک ترین عبور شناخته شده توسط سیارکی در این اندازه،  تا سال 2027 خواهد بود.

ستاره شناسان اولین تصویر را از این سیارک 250 متری، بوسیله ی اطلاعات راداری تهیه کرده اند. کیفیت این تصویر 20 متر در هر پیکسل است و زمانی که این سیارک نزدیک تر شود تصاویر بهتری از آن تهیه خواهد شد.

رادار

برای اطمینان بیشتر تکرار می شود:

هیچ احتمالی برای برخورد این سیارک با زمین وجود ندارد!

البته بعضی افراد خطرهای دیگری را از سوی این سیارک گوشزد می کنند، که شاید نتوان صحت علمی آنها را جدی گرفت: اگر سیارک توسط جریانهای باردار خورشیدی، دارای بار منفی بسیار زیادی باشد، می تواند در میدان مغناطیسی اطراف زمین تغییرات زیادی ایجاد کند.

به هر حال جنجال سازان سخنان زیادی برای گفتن دارند، می توانید به سایت یکی از آنها رجوع کنید: http://tu24.org/

اگر به تلسکوپ یا دوربین دوچشمی و یک آسمان تمیز دور از شهر دست یابی دارید، برای اطلاع از وضعیت رصدی این سیارک به سایت مجله ی نجوم سری بزنید.

منبع خبر:

http://www.universetoday.com/