تبیان، دستیار زندگی
بلوتوث؛ امروزه نقش بسزایی در زندگی مردم بازی می‌کند. بطوریکه در حال حاضر حدود یک صد میلیارد وسیله مجهز به بلوتوث در بین مردم دنیا وجود دارد....
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

توسعه بلوتوث در تمام جنبه‌های زندگی

امروزه دلایل بسیار زیادی - نظیر خطر سیم کشی در برخی مکان ها، انباشته شدن سیم‌ها و محدودیت برای سیم کشی برخی مناطق- برای کنار گذاشتن سیم کشی و رو آوردن به تکنولوژی بی‌سیم وجود دارد. در این زمینه بلوتوث به عنوان یکی از بهترین و مطمئن ترین طرق انتقال اطلاعات بصورت بی‌سیم برای فواصل کوتاه شناخته شده است.

بلوتوث؛ امروزه نقش بسزایی در زندگی مردم بازی می‌کند. بطوریکه در حال حاضر حدود یک صد میلیارد وسیله مجهز به بلوتوث در بین مردم دنیا وجود دارد. یکی از دلایل محبوبیت و پیشرفت بلوتوث وجود بیش از 35 پروفایل کاربردی این تکنولوژی برای کاربردهای مختلف است.

دلیل دیگر، امکان پیاده سازی این تکنولوژی روی یک تراشه کوچک با قیمت پایین است. بنابراین از لحاظ اقتصادی پیاده سازی آن مقرون به صرفه است.

هدست‌های بلوتوث موجود در بازار روز به روز کوچکتر شده و با ایجاد پروفایل استریو امکان پخش موسیقی از موبایل یا پخش کننده mp3 را دارند.

bluetooth

انتشار زنگ‌های موبایل و آهنگ‌های مختلف فقط در بین بچه‌های مدرسه ای صورت نمی گیرد، بلکه مدتی است تکنولوژی های بی سیم مسافت‌های کوتاه، روی پوسترها پیاده سازی شده است. به این معنی که کافیست عابرانی که از موبایل های بلوتوث دار استفاده می کنند، بلوتوث خود را فعال کرده و در حالت Visible قرار دهند و شماره 1111 را وارد کنند، به این ترتیب از طریق تراشه کامپیوتری کوچکی که در پشت پوستر قرار دارد، موسیقی یا Ring tone مورد نظر برایشان ارسال خواهد شد.

در حال حاضر وسایل زیادی از جمله گوشی‌های موبایل، هدست‌ها، لپ تاپ‌ها، آداپتورهای کامپیوتری، پرینتر، ماوس، کیبورد، GPS و mp3 playerها هستند که از طریق تکنولوژی بلوتوث می توانند با هم در ارتباط باشند.

نسخه 2.1 بلوتوث انتقال اطلاعات را با سرعت 3 مگابیت در ثانیه انجام می دهد که این برای انتقال فایل‌های موسیقی و یا ویدئویی مناسب است. در آینده ای نه چندان دور نسخه جدیدی از بلوتوث با سرعت انتقال 480 مگابیت در ثانیه به منظور دریافت HDTV ( تلویزیون دیجیتالی روی موبایل) ظهور خواهد کرد.

منبع: gsm.ir

مطالب مرتبط:

بلوتوث؛ تکنولوژی امروز

بانوی ایرانی، مادر معنوی بلوتوث      

شبكه های WIRELESS -بخش اول     

مقدمه ای بر شبكه خصوصی مجازی (VPN)  

ارتباط شبكه اینترنت با بهره گیری از تكنولوژی به نام BLUETOOTH