• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 85
تعداد نظرات : 54
زمان آخرین مطلب : 5931روز قبل
خانواده
الهی! چه یاد کنم که خود همه یادم، من خرمن نشان خود فراباد دادم، یادکردن کسب است و فراموش نکردن زندگانی، زندگانی وراء دو گیتی است و کسب چنان که دانی.
الهی! یک چند به کسب یاد تو ورزیدم، باز یک چندی بیاد خود ترا نازیدم، دیده بر تو آمد با نظاره پردازیدم، اکنون که یاد بشناختم خاموشی گزیدم، چون من کیست که این مرتبت را سزیدم، فریاد از یادِ بی اندازه، و دیدارِ بهنگام، وز آشنایی به نشان، وز دوستی به پیغام.
خداوندا! کار آنکس کند که تواند و عطا آنکس بخشد که دارد، پس رهی چه دارد و چه تواند؟ چون توانایی تو کرا توان است؟ و در ثناء تو کرا زبان است؟ و بی مهر تو کرا سرور جان است؟

سه شنبه 9/11/1386 - 22:46
بیماری ها
تحقیقات نشان می‌دهد كه ویتامین ‪E‬ در مقابل بسیاری از بیماری‌ها به بدن كمك می‌كند و سلول‌ها را از آسیب‌ها حفظ می‌كند و طول عمرآنها راافزایش می‌دهد.
همچنین این ویتامین بدن را در مقابل بعضی از اختلالات حفظ می‌كند و به درمان بعضی دیگر از بیماری‌ها كمك می‌كند.
نتایج تحقیقات اخیر حاكی از آن است كه این ویتامین درآجیل (شامل بادام، فندق و گردو)، تخم آفتابگردان، روغن ذرت، مارگارین، مایونز، روغن، سبزیجات ،ذرت، گل آفتابگردان، سویا، دانه پنبه، سبوس گندم، اسفناج و كلم پیچ و سیب زمینی یافت می‌شود.
علاوه براین ویتامین "E" نقش مهمی در درمان بسیاری از سرطان‌ها از جمله پوست، دهان و گلو، معده، روده بزرگ، پستان و غده پروستات ایفا می‌كند.
همچنین مصرف این ویتامین خطر ابتلا به سرطان‌های ریه، مری و دهانه رحم را كاهش می‌دهد و به نظر می‌رسد ویتامین‌ Eمانع از رشد سلول‌های طبیعی بدن در هنگام شیمی درمانی بیمار می‌شود.
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد كه این ویتامین از پیشرفت بعضی ازبیماری‌ها مانند بیماری آلزایمر كه باعث كاهش قدرت ذهنی و فیزیكی می‌شود، جلوگیری می‌كند و خطر بیماری قلبی را در افراد مبتلا به دیابت كاهش می‌دهد.
ویتامین E همچنین باعث كند كردن پدیده پیری سلول‌ها و بافت ها، تقویت فرد در مقابل آلوده‌كننده های محیط، نگهداری و سلامت سلول‌های قرمز خون و مقابله با كم‌خونی می‌شود و در درمان بیشتر بیماری‌های پوستی و كاهش ناراحتی‌های قبل از شروع قاعدگی موثر است.
این در حالی است كه معجزه استفاده از این ویتامین در حفظ سلول‌های پوستی است از این رو ازاین ویتامین به عنوان راز جوانی یاد می‌شود.

سه شنبه 9/11/1386 - 22:44
كودك
گاه پیش می آید که کودکان سر مسئله ای با دیگران درگیر می شوند و به مشاجره می پردازند در این موقع برای پایان دادن به درگیری و بر طرف نمودن مشکل آنها چه باید کرد؟

در ادامه مواردی برای پایان دادن درگیری کودکان ارائه می گردد.
1         با هر کودک جداگانه صحبت کنید و به خواست هایش گوش دهید. به حرف های طرفین درگیری گوش دهید و به دنبال کشف دلایل ریشه ای در گیری باشید : حسادت، فشار روحی، سر خوردگی، خشونت نا بجا، حس ترک شدگی، بی حوصلگی یا عادت. با ذهنی باز گوش دهید و سعی کنید آنها را در ک کنید. احساسات کودکانتان را بادقیق گوش دادن محترم بشمارید، مثلا :« پس فکر می کنی من بیشتر از برادرت طرفداری می کنم»؟ حتی اگر مخالف نظر کودکتان هستید، به یاد داشته باشید که او حق دارد آن احساسی را داشته باشد که دارد.

ما با این اهمیت دادن مقداری از انرژی منفی را که منجر به درگیری می شود آزاد می کنیم و به آنها نشان می دهیم که واقعا می خواهیم بدانیم چه احساسی دارند. بعد بپرسید : «چه کنیم تا این مشکل حل شود ؟ » کودکان نیاز دارند که در حل مشکل سهیم باشند. هم چنین دقت کنید که شاید نیاز باشد چیزی را در رفتار خود تغییر دهید :زود عصبانی شدن، طرفداری نشان دادن یا بی ثبات بودن. سپس گفت و گوی خود را با تک تک بغل کردن آنها و نشان دادن مجدد عشقتان پایان دهید.
2    یک جلسۀ هفتگی برای پرداختن به مشکل با هم داشته باشید. این کار را در زمانی که همۀ شما بدون مشغله و در آرامش نسبی هستید انجام دهید. با جذب قلب و روح آنها شروع کنید. به آنها نشان دهید که چقدر آنها را دوست دارید. نظرشان رادر مورد یک خانۀ آرام بپرسید. خو بی هر یک را تصدیق کنید و بگویید که هر گاه در گیری فیزیکی رخ می دهد آرامش خانه تان از بین می رود. به آنها بگویید که دیدن در گیری افرادی که آنها را قلبا دوست دارید بسیار سخت است.
3    به آنها یاد دهید که چگونه آرام شوند. فهرستی از چنین کارهایی تهیه کنید، برای مثال : به اتاق دیگر برو و یک توپ را فشار بده ؛ صورتت را بشوی ؛ یک کشو را خالی کن؛ یک لیوان بزرگ آب بخور ؛ برو بیرون و در هوای آزاد نفس بکش ؛ پنج نفس آرام و عمیق بکش ؛ یک عروسک یا حیوان پر شده را بغل کن ؛ یک نامۀ تند بنویس و آن را دور بینداز ؛ شنا یا دراز و نشست انجام بده ؛ برو بیرون و روی یک تکه کاغذ بزرگ خط خطی کن.
4    به آنها بگویید که هر یک را به طرز خاصی دوست دارید. منشا بسیاری از درگیری ها حسادت است. ما هر کودک را یک طور خاص دوست داریم و بسیار مهم است که این را در گفتار منتقل کنیم و فقط حدس نزنیم که آنها این را می دانند. ما ممکن است عشقمان را به صورت های مختلف به هر یک نشان دهیم، ولی این امر به این معنی نیست که یکی را بیشتر از دیگری دوست داریم.این موضوع را با ملایمت و ملاحظه توضیح دهید.
5    به نقش خود به عنوان سر پرست اطمینان داشته باشید. انتظاراتتان را برای داشتن خانهای بدون دعوا تبیین و تحکیم کنید. شما مهم ترین الگوی رفتاری هستید که کودکانتان دارند و گفتار شما کاملا تاثیر گذار است. به طور دقیق مشخص کنید که آزار دادن یکدیگر تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست و شما از آنها انتظار دارید که به این امر احترام بگذارند.  
6    آنها را در حین حل مشکلات تایید و تشویق کنید. هر زمان که دیدید دارند خود را کنترل می کنند، کوتاه می آیند یا از جمله های «من...» به جای زدن استفاده می کنند، مثلا می گویند : «من دوست ندارم که چیزها را از دستم بقاپی»، به انها بگویید که چقدر به آنها افتخار می کنید. بپرسید نسبت به تصمیم خوبی که گرفتند، چه احساسی داشتند. این امر باعث تقویت و تحکیم بیشتر چنین رفتارهایی می شود و خود برتر آنها را به آنها نشان می دهد.
7    انتقال فکر را آموزش دهید. اگر کودکی دیگری را آزار داد، به او بگویید که این کار چه تاثیری روی شما داشت و سئوالات زیر را بپرسید :
    فکر می کنی این باعث شد خواهرت /برادرت  چه احساسی پیدا کند؟
    خودت چه احساسی داشتی اگر یکی این کار را با خودت می کرد؟
    چه کاری می توانی بکنی تا اوضاع بهتر شود؟
8    روزی 15تا 20 دقیقه را، بدون مزاحمت، با هر کودک بگذرانید. می توانید خود و همسرتان به نوبت تغییر جا دهید یا اگر تنها هستید، هر شب با یکی باشید. با جواب ندادن به تلفن یا هر نوع مزاحمت خارجی دیگر، این زمان مقدس را محترم بشمارید. اگر مشغول صحبت با یکی هستید و دیگر فرزندانتان به اندازۀ کافی بزرگ اند، از آنها بخوهید که با هم بازی کنند و به آنها یاد آور شوید که نوبت آنها هم خواهد رسید. امجام منظم این امر باعث می شود که کودک احساس کند وی برای شما بسیار مهم است. این امر وسیله ای موثر در پیش گیری از در گیری می باشد.
9    شما و همسرتان چه چیزی را الگو می کنید؟ این سئوال را از خودتان بپرسید. اگر کودکان شاهد مشاجره های زیادی باشند، از همان پیروی می کنند. کودکان باتقلید یاد می گیرند و ما به عنوان والدین باید کاملا مراقب الگوهایی باشیم که به نمایش می گذاریم، چرا که آن چه را انجام می دهیم نهایتا در آنها خواهیم دید.
10    استفاده از برنامه ها، فیلم ها و بای های کامپیو تری خشونت زا را محدود کنید. کودکانی که مرتبا صحنه های پر خشونت می بینند آمادگی بیشتری برای تهاجمی بودن دارند. فیلم های را که می خواهند ببینند از قبل برسی کنید و به شدت استفاده از چنین فیلم ها و بازی های را نهی کنید.
11    اگر یک درگیری رخداد، سریعا دست به کار شوید. به طور صریح نشان دهید که درگیری فیزیکی قابل پذیرش نیست. به هر کودک زمانی برای آرام شدن در مکانی جدا بدهید. به آنها خوب گوش دهید و سعی کنید عامل تحریک را بیابید. در آخر از آنها بپرسید که دفعۀ بعد چه کار متفاوتی می توانند بکنند.
12    اگر درگیری ها هنوز ادامه دارد، این سوالات را از خود بپرسید : آیا نیازی پایه در کودکانتان وجود دارد که به آن پرداخته نشده است؟ اگر چنین است،چه می تواند باشد؟
    آیا در گیری ها طرح و الگویی خاص دارند؟ آیا شرایط خاصی باعث تحریک آنها می شود؟ اگر چنین است چه کاری برای تغییر این شرایط می توان داد؟
    آیا شما و همسرتان به تعهد «دعوا هرگز» پای بندید یا یکی از شما توجه لازم را به این امر ندارد؟ بسیار مهم است که هر دوی شما با هم همکاری داشته باشید.
    آیا شما مورد امتحان کودکانتان قرار گرفته اید تا ببینند تا چه اندازه روی حرفی که زده اید ایستاده اید؟ اگر چنین است، عواقب سخت تری را برای درگیری در نظر بگیرید: گرفتن یک اسباب بازی خاص، یک بازی ویدئویی یا کامپیوتر، سلب امتیازی خاص مانند دیدن تلویزیون یا تا دیر وقت در تعطیلات بیدار بودن. از منع اموری مانند ورزش کردن یا برگزاری جشن تولد خودداری کنید، و اگر گفتید که می خواهید چیزی را بگیرید، حتما این کار را انجام دهید، در غیر این صورت درگیری را تشدید می کنید.
    اگر تمام این روش ها را به کار برده اید ولی کودکانتان هنوز درگیری دارند، به یک مشاور خانواده مراجعه کنید. بهتر است که همان موقع به موضوع پرداخته شود تا این که روی هم انباشته گردد. با دقت و اراده به انجام تغییرات بپردازید. درگیری کودکان امری است که قدرت متوقف کردن آن را دارید.

لینک ثابت>
سه شنبه 9/11/1386 - 22:43
آموزش و تحقيقات

تاریخچه علم ژنتیک

سالها پیش از آن که دانشمندان سعی کنند تا با استفاده از قوانین فیزیکی و شیمیایی علت پدیده های زیست شناختی را نیز تبیین کنند، زیست شناسان با مشاهده گیاهان و جانوران قلمرو دانش خود را گسترش می دادند. در واقع، تحقیقات دو تن از پیشگامان این علم وجود نوعی دستور یا کد وراثتی بر همگان اثبات کرده بود.

چارلز داروین (Charles Darwin) در سال ۱۸۵۹ نظریه تکامل خود را مطرح کرده بود و گرگور مندل (Gregor Mendel) نیز در سال ۱۸۶۵ موفق شده بود قوانین اساسی وراثت را کشف کند؛ اما هیچ یک از آنها نتوانستند دریابند که چه عاملی باعث کنترل و هدایت سیستم های مورد مطالعه آنها می شود.

تنها چیزی که آشکار بود این بود که عامل هدایت کننده جایی در درون گیاهان و

حیوانات پنهان بود. تا اینکه کشف ارزشمند دانشمند سویسی فردریش میشر (Friedrich Mischer) راه را برای ادامه تحقیقات گشود. او در سال ۱۸۶۹ در بیمارستانی در آلمان، ماده ای را از محل عفونت که غنی از گلبول های سفید بود، استخراج کرد. میشر این ماده را ” نوکلیین ” (nuclein) نامید. وی با کمال تعجب متوجه شد که منشاء این ماده فقط می تواند از کروموزوم ها باشد

بنابراین به حمایت از ” نظریه وراثت شیمیایی ” پرداخت و اعلام نمود که اطلاعات بیولوژیکی به صورت ترکیبات شیمیایی در سلولها ذخیره می شود و از نسلی به نسل بعد منتقل می گردد. با اینکه میشر در دورانی زندگی می کرد که اصول علم پزشکی – پس از چند هزار سال رکود – در حال دگرگونی اساسی بود، اما عده بسیار کمی از دانشمندان توانایی و پذیرش این اکتشاف مهم او را داشتند.

در قرن بعد، توماس مورگان (Thomas H.Morgan) زیست شناس آمریکایی، شروع به تحقیق و مطالعه در این مورد نمود. او دریافت که ژن ها بر روی محل های خاصی از کروموزم ها واقع شده اند و نتیجه گیری کرد که همین ژن ها عامل انتقال وراثتی مندل و نیز کلید اصلی تکامل داروینی هستند.
نقشه ای که مورگان از ژن های موجود بر روی کروموزم ها رسم کرد، سؤالات جدید بسیاری را مطرح نمود. ساختار پایه و خواص شیمیایی ژن ها هم چنان نامشخص بود.

نحوه عمل آنها نیز هنوز به طور واضح مشخص نشده بود. هیچ کس نمی دانست که تکثیر یا نسخه برداری از ژن ها در سلول چگونه صورت می گیرد. منشاء بیماری های وراثتی و نقش جهش در این میان چه بود؟ و … . اما اساسی ترین پرسش در این میان این بود که: ژن ها چگونه اطلاعات وراثتی را شامل می شوند و چه طور آنها را منتقل می کنند؟ و چگونه می توانند رشد کلیه سیستمهای زنده را هدایت نمایند؟

این بار مردی از انگلستان معما را حل نمود. در سال ۱۹۲۸، آزمایشات فرد گریفیث (Fred Griffith) بر روی باکتری های مولد ذات الریه به کشفی حیرت انگیز منجر شد. او دو نوع باکتری مختلف را شناسایی کرد. نوع اول که گریفیث آنها را ” نوع S ” نامید، دارای یک کپسول پلی ساکاریدی در اطراف خود بودند. نوع دوم یا ” نوع R ” فاقد این کپسول بود. ” نوع S ” بیماری زا بود، در حالی که ” نوع R ” خطری در پی نداشت. در واقع کپسول موجود در اطراف باکتری نوع S باعث مقاومت آن در برابر دستگاه ایمنی بدن می شد.

گریفیث سپس مخلوطی از باکتری های S که با حرارت کشته شده بودند و باکتری های R تهیه کرد و اثر آن را بر روی موشها بررسی نمود. با اینکه انتظار می رفت که این مخلوط اثر زیان باری نداشته باشد، مشاهده شد که تمامی موش ها به بیماری مبتلا شده و مردند. جالب اینکه در اجساد موشها باکتری های S زنده یافته شد. گریفیث نتیجه گرفت که نوعی انتقال بین دو نوع باکتری صورت گرفته است که سبب شده باکتری های نوع R دچار تغییرات ژنتیکی شوند. امروزه ما این پدیده را ” ترانسفورماسیون ” می نامیم.
متأسفانه تحقیقات گریفیث نیز با استقبال معاصران او مواجه نشد و او نتوانست آنها را قانع کند، تا اینکه سرانجام در سال ۱۹۴۱ در یک بمباران هوایی در لندن درگذشت. پنجاه سال بعد، اسوالد اوری (Oswald Avery) در یک موسه تحقیقات طبی در نیویورک آزمایشهای گریفیث را تکرار کرد. اوری و همکارانش مکلیود ( Colin Macleod ) و مک کارتی ( Mc Carty ) به دنبال یافتن عامل ترانسفورماسیون بودند. آنها نشان دادند که اگر مخلوطی از باکتری های S – که با حرارت کشته شده بودند – و باکتری های R و پروتیازها ( آنزیم های تجریه کننده پروتیین ها ) تهیه کنیم،

باز هم ترانسفورماسیون رخ می دهد؛ اما اگر به جای پروتیاز از دی . ان . آز ( آنزیم تجریه کننده DNA ) استفاده کنیم، دیگر شاهد ترانسفورماسیون نخواهیم بود. و این گونه اثبات شد که عامل اصلی ترانسفورماسیون مولکولهای DNA هستند.
با این حال هنوز هم قبول این حقیقت برای جامعه علمی آن زمان دشوار می نمود. بسیاری از دانشمندان می پنداشتند که مولکول DNA بسیار ساده تر از آن است که قادر به ذخیره و انتقال حجم عظیم اطلاعات بیولوژیک بدن جاندار باشد. سال ها بود که باور عمومی این بود که پروتیین ها عامل اصلی این فرآیند هستند، چرا که آنها از بیست نوع اسید آمینه تشکیل می شوند و این به معنای آن است که می توانند اطلاعات زیادی را به صورت کد در ساختار خود ذخیره سازند. به همین دلیل نتایج کار اوری مورد تردید قرار گرفت و عده ای می پنداشتند که DNA مورد آزمایش

اوری احتمالا با نوعی ناخالصی پروتیینی که عامل اصلی انتقال اطلاعات بیولوژیک بوده ، آلوده شده است. در سال ۱۹۵۲ گروه دیگری از دانشمندان آزمایش اوری را با DNA کاملا عاری از مواد پروتیینی تکرار کردند. این آزمایش آخرین تردیدها را نیز برطرف کرد و اثبات شد که این DNA است

که حامل اصلی ژن ها و اطلاعات بیولوژیک می باشد. پس از آن تلاش همگانی برای کشف ساختار DNA آغاز شد و این گونه بود که دانش زیست شناسی وارد دوران نوینی گردید.

سه شنبه 9/11/1386 - 22:35
ادبی هنری

عطر و ادکلن و ۱۵ نکته

۱ در دنیای مُد، عطر و اودکلن هم مثل رخت و لباس و کفش و کلاه و . . . سال به سال، نو می‌شود اما هر عطری برای هر سن وهرموقعیتی مناسب نیست.

۲ از عطرهایی مانند بولگاری، اسکادا و ایریا که رایحه سنگینی دارند، ترجیحا در محافل رسمی استفاده کنید. همیشه بهتر است که در مکان‌های رسمی از رایحه‌های تلخ، گرم، شیرین و تند استفاده کنید.

۳ در ساخت عطرهای تلخ معمولا از اسانس‌هایی مانند ریشه درختان و ادویه‌های تند شرقی استفاده می‌کنند. عطرهای شیرین و گرم هم عطرهایی هستند که از بو و طعم شکلات و میوه‌های تابستانی برخوردارند.

۴ از عطرهایی مانند مادام روشاز، گپ، هوگو و آزارو ترجیحا در محافل دوستانه و صمیمی استفاده کنید. همیشه بهتر است که در محافل دوستانه و صمیمی، از عطرهای سرد و ترش استفاده کنید.

۵ عطر سرد به عطری می‌گویند که حس خنکی و تازگی را القا ‌کند. استشمام این عطرها معمولا باعث می‌شود که طعمِ میوه‌هایی مانند خیار و هندوانه را به خاطر بیاوریم.

۶ عطر ترش به عطری می‌گویند که طعم مرکبات را به خاطر بیاورد. عطرهای ترش نیز القاکننده حس طراوت و شادمانی‌اند.

۷ عطرهای سرد و ترش باعث آرامش روحی و رفع خستگی نیز می‌شوند. لابد دیده‌اید که در باشگاه‌های ورزشی، هوای داخل باشگاه را معمولا با رایحه‌های سرد و ترش مطبوع می‌کنند. عطرهایی با طعم گل‌های وحشی می‌توانند حس صمیمیت بیشتری به محیط القا کنند.

۸ همانطور که در بحث رنگ‌ها، از رنگ سال و رنگ فصل برایتان گفتیم؛ در بحث عطرها هم باید از عطر سال و عطر فصل صحبت کنیم. طبیعتا عطرهایی که بهتر است در روزهای گرم و آفتابی استفاده ‌شوند، با عطرهایی که مناسب روزهای سرد زمستان‌اند، یکسان نیستند.

۹ در فصل بهار از عطرهای ملایم استفاده کنید. عطرهای ملایم و بهاری را معمولا از گل‌های بنفشه، تمشک و مگنولیا می‌گیرند.

۱۰ در روزهای گرم تابستان برای ماندگاری بوی عطر باید به دفعات بیشتری از آن استفاده کنید. با این حساب، بهتر است که در فصل گرم از عطری استفاده کنید که ماندگاری بیشتری داشته باشد.

۱۱ در فصل گرم، استفاده از رایحه‌های خنک و ترش، تلخ و ‌‌‌سرد، جنگلی و‌ وحشی بسیار خوشایند است. استفاده از رایحه های خنک و ترش در فصل تابستان، سرمای خوشایندی را به شما و اطرافیانتان منتقل می‌کند و درنتیجه از حس ِ‌گرمای محیط می‌کاهد تا به یک حس تعادل دمایی برسید.

۱۲ ماندگاری عطرها در هوای سرد بیشتر است. یعنی در پاییز و زمستان با توجه به دمای پایین هوا، الکل موجود در عطر دیرتر تبخیر می‌شود. در فصل‌های سرد سال، بهتر است از رایحه‌های سنگین مانند عطرهای شیرین، تند و تلخ استفاده کنید.

۱۳ اگر پوست‌تان چرب است، خوشحال باشید چون دوام و ماندگاری عطرها بر روی پوست‌های چرب و تیره بیشتر است. اما عطر برای پوست‌های روشن و خشک، در حکم یک مرطوب‌کننده است و دوام زیادی روی این پوست‌ها ندارد.

۱۴ اگر پوست‌تان روشن و خشک است و می‌خواهید ماندگاری عطرتان بیشتر شود، بهتر است پیش از استفاده از عطر، از لوسیون‌های مرطوب کننده بدون بو استفاده کنید.

۱۵ از زمان‌های گذشته، این باور همچنان پابرجاست که عطر و اودکلن را باید به پوست جلوی گردن و یا به مچ دست زد. واقعیت این است که زدن عطر بر روی محل نبض‌ها (مانند: مچ‌دست، مچ پا، پشت زانوها و نبض گردن) باعث متصاعد شدن رایحه عطر شده و کلا خوشایند است اما پزشکان توصیه می‌کنند به گردنتان عطر نزنید چرا که این کار، احتمال بیماری‌های پوستی را در این ناحیه افزایش می‌دهد.

سه شنبه 9/11/1386 - 22:33
خواستگاری و نامزدی

رسول اکرم(ص):

  جوانی خود, یکی از اقسام جنون و دیوانگی است..

سه شنبه 27/9/1386 - 22:50
دعا و زیارت

رسول اکرم(ص):

 شرابخوار اگر خواستگاری کند به او دختر ندهید...

سه شنبه 27/9/1386 - 22:48
طنز و سرگرمی

معلم جغرافیا: مریم بگوبهترین منابع زیرزمینی کدامند؟

مریم: خانم اجازه: پیاز , سیب زمینی, شلغم, خیار...

سه شنبه 27/9/1386 - 22:46
طنز و سرگرمی

دکتر : چرا دوایتان را مرتب نمی خورید؟

بیمار: اخه چه کار کنم , آقای دکتر, روی شیشه نوشته

است مواظب باشید در شیشه همیشه بسته باشد...

سه شنبه 27/9/1386 - 22:39
طنز و سرگرمی

مادر: پسرم چرا سرت را روی آتش گرفته ای؟

 پسر: آخه مامان جان , معلمون گفته هر وقت بیکار هستید سرتونو گرم کنید...

سه شنبه 27/9/1386 - 22:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته