• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 33
تعداد نظرات : 1
زمان آخرین مطلب : 2805روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
یکی از قسمت های مهم در طراحی سایت که ذهن برنامه نویسان و کاربران را درگیر خود کرده است بحث سرعت بارگذاری وب سایت است. در نظر بگیرید وب سایتی عالی با تمام امکانات در اختیار دارید ولی سرعت بالا آمدن آن آنقدر پایین است که کاربران را فراری می دهد! بدون شک تمام زحمات و هزینه های شما از بین می رود و یا کارتان به نتیجه مورد نظر نمی رسد. در پایین راه هایی کاربردی برای بالا بردن سرعت سایت و همچنین سئو سایت عنوان شده است :

- استفاده از css های استاندارد:  استفاده استاندارد از فایل های css به صورت خارجی  (دستورات css را در صفحات اصلی سایت قرار ندهید)

- رعایت قوانین تصاویر : حجم تصاویر سایت را تا حد امکان پایین آورید . همچنین تصاویر را به همان اندازه که می خواهید در سایت نمایش داده شود تبدیل کنید. برای مثال اگر قرار است تصویر شما در ابعاد 200 در 300 در سایت نمایش داده شود ، تصویری با ابعاد 800 در 1000 را با دستورات کوچک نکنید و در سایت قرار دهید.  فراموش نکنید تصاویر نقش بسیار مهمی در سرعت سایت دارند.

- هاست مناسب: یکی از مهمترین عوامل در سرعت بارگذاری بدون شک هاست شماست. اگر بازدید کنندگان شما بیشتر در ایران هستند پیشنهاد می شود که از هاست های داخل ایران استفاده کنید .

- استفاده از دستورات کوتاه تر : هرچقدر دستورات شما کمتر و کاربردی تر باشد سرعت سایت شما بالاتر است. دستورات شما باید استاندارد و با حداکثر مقدار بهینه سازی نوشته شود.

- پیشنهادات گوگل: گوگل برای تست سرعت سایت شما ابزاری دقیق را در اختیار قرار داده است. شما می توانید سرعت سایت خود را در لینک پایین تست کنید و با استفاده از پیشنهادات گوگل سرعت سایت را افزایش دهید.


- استفاده از تکنیک gzip : برای افزایش سرعت سایت این تکنیک مناسب است و جهت بهبود عملکرد در طراحی وب سایت می شود.

 

- جایگزاری مناسب فایل های جاوا اسکریپت و css : خیلی از طراحان اعتقاد دارند که برای افزایش سرعت لود سایت باید فایل های جاوا اسکریپت و css در پایین ترین قیمت سایت قرار گیرند.

- در کش (cache) مرورگر ذخیره سازی کنید: برای اینکه اطلاعات شما در مرورگر سایت کاربران ذخیره شود می توانید از Expires header استفاده کنید .

- استفاده از cdn: این کار شاید از نظر هزینه بالاتر باشد ولی سرعت سایت را برای کاربران در نقاط مختلف افزایش می دهد. این کار برای سایت های با بازدید بالا کاربرد بهتری دارد.

- پیشنهادات w3 : به پیشنهادات w3 توجه ویژه داشته باشد.

 

جمعه 22/5/1395 - 23:0
کامپیوتر و اینترنت

بعد از انجام طراحی سایت ، نوبت به ثبت سایت و مطالب آن در موتورهای جستجو از جمله گوگل می شود. گوگل به طور کلی بعد از گذشت مدتی شروع به ایندکس صفحات شما در موتورهای جستجو می کند ولی اگر شما قصد دارید که این مدت زمان کوتاه گردد نیاز دارید که از امکانات وب مستر گوگل استفاده کنید. این کار نقش زیادی در سئو سایت شما دارد.

وارد بحث اصلی می شویم:

-  در ابتدا ببینید آیا سایت شما در صفحات گوگل ایندکس شده است یا خیر. برای این کار کافیست در موتور جستجوی گوگل عبارت زیر را جستجو کنید.

 

site:url


نکته : توجه کنید که در عبارت بالا کلمه url باید آدرس سایت شما باشد. نکته دیگر اینکه آدرس سایت خود را بدون wwww وارد کنید. برای مثال :

 
site:siterayan.ir
 
حال شما می توانید ببینید که تعداد صفحات شما در گوگل چه تعداد است.

- اگر سایت یا صفحه شما در گوگل ایندکس نشده بود می توانید از طریق لینک زیر وارد وبمستر شده و سایت خود را ثبت و تایید کنید.

 
https://www.google.com/webmasters

مواردی که باعث ایندکس سریع تر سایت شما خواهند شد:

- آدرس نقشه سایت خود را (sitemap) را ثبت کنید . ایندکس سایت مپ معمولا چند روزی به طول می انجامد.
- استفاده از امکان فوق العاده fetch as google

با استفاده از این امکان شما می توانید آدرس صفحه ای که می خواهید سریع تر ایندکس شود را وارد کنید. برای اینکار از قسمت crawl کزینه fetch as google را انتخاب کنید. سپس آدرس صفحه را وارد کنید . توجه داشته باشید که آدرس را متناسب با آدرس پشت کادر وارد کنید. 

برای مثال شما صفحه ای به نام
طراحی سایت در تهران یا طراحی سایت در کرمانشاه دارید و می خواهید این صفحه سریعا ایندکس شود و در نتایج گوگل قرار گیرد. شما باید آدرس آن صفحه را در کادر وارد کنید . این کار تاثیر زیادی در سئو سایت شما دارد.

به تصاویر زیر دقت کنید:
راه های ایندکس سریع سایت و صفحات در گوگل
 
بعد از ثبت آدرس حالا روی گزینه submit to index کلیک کنید .

راه های ایندکس سریع سایت و صفحات در گوگل

 
در این مرحله مشخص کنید که آیا فقط می خواهید این صفحه ایندکس شود یا علاوه بر این صفحه تمام لینک های این صفحه هم ایندکس شوند.

راه های ایندکس سریع سایت و صفحات در گوگل
 
چهارشنبه 9/4/1395 - 2:52
کامپیوتر و اینترنت

نام و آدرس دامین از مهمترین عوامل بهبود سئو سایت می باشند. قبل از شروع به طراحی سایت باید نام دامین یا همان آدرس سایت را انتخاب و خریداری کنید. عوامل مهم در انتخاب و نقش دامنه سایت در زیر عنوان شده است:

- عمر دامنه : بدون شک از مهمترین فاکتورهای گوگل برای بهینه سازی سایت شما عمر دامنه شماست. هر چقدر دامنه شما قدیمی تر باشد اعتبار بالاتری در نزد موتورهای جستجو دارد.

- وجود کلمه کلیدی مرتبط در دامنه: در زمان ثبت یک دامنه باید این را در نظر گرفت که هدف سایت ما چیست ؟ چه کلماتی باید در آدرس ما قرار بگیرند؟

در زمان سفارش دامنه سعی کنید حداقل یک کلمه کلیدی از زمینه کاری شما در دامنه آورده شود. برای مثال اگر شما در زمینه طراحی سایت در کرج فعالیت دارید بهتر است نام کرج(karaj) یا وب(web) در دامنه عنوان شود.

- کارکترهای مناسب: طول کارکترها را بیش از اندازه در نظر نگیرید.

- جدا کننده مناسب: بهترین جدا کننده کلمات در دامنه و آدرس دش ( - ) است.

- تاریخچه دامنه : از استفاده از دامین های که قبلا دارای صفحات زیاد ایندکس شده در گوگل بودند و به عبارتی ریست شدند بپرهیزید. چون این آدرس ها دیگر اعتبار خوبی نزد گوگل ندارند.

- مالک دامین: به اعتقاد بعضی کارشناسان گوگل نسبت به دامین هایی که مالک آنها اسپمر به شمار می آیند حساس است و آنها را بیشتر زیر زره بین می گیرد.

- اعتبار دامنه : دامین هایی که از مدت اعتبار آنها مدتی گذشته و به عبارتی ساسپند شده بودند و دوباره راه اندازی شدند از اعتبار آنها کاسته می شود.

- انتقال دامنه: از انتقال دامنه های مشکوکی که سابقه هک شدن داشتند یا اعتبار پایینی دارند بپرهیزید.

 

منبع : رایان وب

دوشنبه 7/4/1395 - 3:18
کامپیوتر و اینترنت
از مهمترین عوامل سئو سایت و طراحی سایت ، عنوان سایت (title tag) است. اجازه بدید برای آموزش سئو با طرح یک مسئله اهمیت عنوان را برای سایت شما بیان کنم.

نام و نام خانوادگی خود را در نظر بگیرید. اصلی ترین شناسه برای مطرح شدن شما ، نام و نام خانوادگی شماست. اگر میان یک جمعیت شخصی به دنبال شما بگردد ، اولین مشخصه شناسایی و جستجوی شما ، نام و فامیلی شماست. هرچه این نام غیر تکراری و خاص تر باشد مطمئنا جستجو راحت تر است. اگر برای مثال نام شما علی محمدی باشد ، به دلیل وجود زیاد این نام و فامیلی امکان دارد چند نفر هم نام حضور داشته باشند و انتخاب شخص مورد نظر سخت می شود. حالا در نظر بگیرید نام شما فردوس خداپناهی باشد. احتمال هم نامی با شخص دیگر در آن واحد بسیار کمتر است.

پس در ابتدا برای تعیین عنوان سایت خود ، نام تقریبا منحصر به فردی را انتخاب کنید که البته ارتباط با زمینه کاری سایت شما داشته باشد. حتما کلمات کلیدی مربوط به زمینه کاری خود را در آدرس عنوان کنید.
دقت کنید که فقط کلمات کلیدی اصلی در سایت عنوان شود. رعایت موارد زیر در عنوان سایت باعث بهبود سئو و بهینه سازی سایت شما می شود.

برای مثال : شما می خواهید در زمینه طراحی سایت در کرج ، رتبه خوبی در موتورهای جستجو داشته باشید. پس باید این عبارت را در عنوان سایت قرار دهید.

برای مثال دیگر اگر برای استان دیگری هم این خدمت را ارائه می دهید عنوان آدرس را برای آن استان به کار ببرید و دیگر از کرج استفاده نکنید. مثلا: طراحی سایت در کرمانشاه

برخی از ویژگی های مربوط به یک عنوان سایت مناسب:

عنوان سایت حدا الامکان منحصر به فرد
اگر عنوان سایت در آدرس سایت هم وجود داشته باشد ، بسیار بهتر می شود
کلمات کلیدی اصلی در عنوان ذکر شود
حداکثر تعداد کارکتر در عنوان سایت بین 60 تا 70 کارکتر باشد
سعی کنید کلمات کلیدی سایت را با استفاده از - یا | جدا کنید
از کارکترهای های عجیب مانند $ و & در عنوان استفاده نکنید
زیاد عنوان اصلی سایت خود را تغییر ندهید
از عنوان های بی معنی یا شعاری استفاده نکنید
عنوان های صفحات مختلف سایتتان تکراری نباشند
ساده ولی با معنی
سعی کنید عنوان انتخاب شده مترادف انگلیسی هم داشته باشد
جمعه 21/3/1395 - 1:55
کامپیوتر و اینترنت

برای آموزش طراحی سایت ابتدا باید به هشت نکته طلایی زیر دقت کنید:

 طراحی هر نوع سایت و رسیدن به نتیجه ایده آل ، باید اصول ثابتی را رعایت کنید. در زیر به بیان و توضیح این نکات کلیدی می پردازیم.

1- مخاطبین و بازار خود را مشخص کنید:
اولین قدم برای طراحی هر سایتی بررسی هدف ها و مخاطبین سایت است. شما باید بازار کار را مشخص کنید و ببینید برای رسیدن به بالاترین نقاط موفقیت در این هدف به چه ابزاری نیاز دارید. همچنین با بررسی عملکرد رقبا در چند سال گذشته ، بایدها و نبایدها را رعایت کنید.

2- بر اساس استانداردها طراحی سایت انجام دهید:
برای طراحی سایت موفق و عالی، باید بر اساس اصول برنامه نویسی و طراحی عمل کنید و استانداردهای مورد نیاز را لحاظ کنید. همچنین شما می توانید از سایت های آنلاین برای بررسی خطاها و رفع آنها استفاده کنید. این وب سایت ها فراوان هستند و برای مثال یکی از این سایت ها W3 است که می تواند شما را در این امر یاری کند.

3- از افراط در کدنویسی و اسکریپت گذاری بپرهیزید:
زیبایی در سایت به معنی قرار دادن بیش از حد اسکریپت های نمایشی نیست! قرار دادن بیش از حد اسکریپت در وب سایت باعث سنگین شدن و بالا رفتن زمان بارگزاری می شود و این خود موجب فراری دادن کاربر می شود. از کدهای بهینه استفاده کنید و بیش از ظاهر سایت به فکر دسترسی آسان تر آن برای مخاطب باشید.

4- دسترسی آسان و سرعت بالای بارگزاری سایت را اولویت قرار دهید:
کاربران علاقه دارند خدماتی که نیاز دارند را در اسرع وقت دریافت کنند. وقتی کاربر برای پیدا کردن متن یا لینک مورد نظر در سایت شما زیاد جستجو کنند این یه معنای یک امتیاز منفی برای شماست . چرا که سایت شما در ذهن این کاربران قرار می گیرد . از طرفی هم اگر سرعت بالا آمدن مناسب نباشد ، ممکن است مخاطب، قید خدمات شما را بزند!

5- خود را جای مخاطب بگذارید:
اگر شما جای مخاطب بودید از خدمات و سایت خودتان راضی بودید؟ اگر این سوال را از خود بپرسید و به دنبال راه حل های مثبت کردن جواب این مسئله باشید به بهترین نتایج خواهید رسید.

6- نسخه موبایل سایت فراموش نشود:
داشتن یک سایت ریسپانسیو یا دارای نسخه موبایل باعث راحتی کار برای کاربران خواهد شد. این ویژگی باعث واکنش نشان دادن سایت به نوع سیستم کاربر (رایان وبه ، موبایل و یا تبلت) می شود و خود را با آن هماهنگ می کند. علاوه بر این داشتن نسخه موبایل از راه های موثر در سئو سایت توسط گوگل معرفی شده است.

7- سئو و بهینه سازی سایت را رعایت کنید:
تنها ساخت و راه اندازی یک سایت ، هرچند زیبا و استاندارد کافی نیست. شما باید این سایت را در موتورهای جستجو نیز مطرح کنید و رنک آن را بالا ببرید. بهینه سازی سایت تقریبا نیمی از راه طراحی یک سایت کامل است. آگر شما بهترین سایت از نظر ظاهری ، امنیت و سرعت را داشته باشید ولی جایگاهی در موتورهای جستجو نداشته باشید به هدف های تعیین شده خود نخواهید رسید.

8- از شکست نترسید:
در هر کاری شکست وجود دارد و طراحی سایت نیز مستثنی نیست . از شکست در طراحی و سئو نترسید که این ها خود تجربه ای برای پروژه های بعدی شماست.


نویسنده: مهندس امیر نوری

 

منبع : رایان وب

چهارشنبه 12/3/1395 - 17:44
کامپیوتر و اینترنت

برای اینکه بتوانید ترافیک سایت خود را افزایش داده و کسب کار خود را رونق بخشید باید این نکات را در طراحی وب سایت خود رعایت کنید. پس به نکات زیر دقت کرده و قبل از صرف هزینه برای رفع مشکلات بعد از طراحی سایت، آن ها را در فرآیند طراحی وب سایت خود پیاده کنید تا هم در زمان و هم در وقت صرفه جویی کرده باشید.

اصول طراحی سایت
گرافیک
1) در این مورد باید بگوییم که "کوچک فکر کنید" یعنی حدود 10 تا 12 کیلو بایت برای هر تصویر. سعی کنید در طراحی وب سایت خود از تصاویر کم حجم و کوچک استفاده کنید تا سرعت لود شدن صفحه پایین نیاید. تصاویر بزرگ، یکی از اصلی ترین دلایل پایین آمدن سرعت لود شدن صفحه است. سرعت پایین لود شدن صفحه، یعنی هدر دادن زمان بازدیدکننده، که مسلماً هر بازدیدکننده ای می خواهد در کوتاه ترین زمان ممکن به آن چه نیاز دارد دست پیدا کند. پس نتیجه آن ترک وب سایت شما توسط بازدید کننده خواهد بود.

2) همیشه از گرافیک هایی استفاده کنید که با محتوای شما تناسب و هماهنگی داشته باشد. از تصاویر و گرافیک هایی استفاده کنید که به متون، محتوا، مطالب و زمینه کاری شما مرتبط باشد. تصاویر و گرافیک های طراحی شده، از عناصری هستند که طراحی سایت شما را تشکیل می دهند و می توانند محتوای شما را به خوبی شرح داده و به نمایش در بیاورند، که این به تفهیم و درک بهتر محتوا و مطالب داخل سایت، بسیار کمک می کند.

3) از تصاویر متحرک، چشمک زن و متغیر استفاده نکنید. و یا تا حد امکان از آنها بسیار کم استفاده کنید. مطالعات متعددی که در سال های اخیر انجام شده، نشان می دهد که تصاویر چشمک زن در طراحی وب سایت برای بازدیدکنندگان آزار دهنده و مزاحم هستند. در حقیقت طبق مطالعاتی که رو یک گروه از مرورگرها انجام شد، مشاهده شد که بسیاری از آنها برای این که بتوانند بقیه مطالب و محتوای داخل سایت را بخوانند، به طور خودکار و فیزیکی از نشان دادن و یا حتی باز کردن این تصاویر موجود در طراحی سایت، صرف نظر می کنند.
فونت
4) در طراحی وب سایت خود برای هدینگ ها از فونت Serif و برای متون داخل سایت از Sans-Serif استفاده کنید. فونت های Sans-Serif برای مطالعه متون در صفحات اینترنت بسیار راحت تر از فونت های دیگر هستند.

5) اندازه فونت ها را محدود کنید. یکی از بهترین راه ها برای این که نشان دهید که طراحی سایت شما بسیار ابتدایی انجام شده، آن است که اندازه فونت های متون داخل سایت را مکرراً عوض کنید. البته این غیر ممکن نیست، شما می توانید از هزاران اندازه فونت استفاده کنید. اما استفاده از 2 و یا حداکثر 3 سایز مختلف فونت و محدود کردن اندازه متون سایت به آن سایز ها، خواندن مطالب سایت را آسوده تر و طراحی وب سایت شما را حرفه ای تر نشان می دهد.
تبلیغات
6) بر روی تبلیغات داخل سایت و تعداد آن ها کنترل داشته باشید. بازدیدکنندگان شما برای دیدن تبلیغات به سایت شما نمی آیند. آن ها برای محتوای سایت شما می آیند. اگر تبلیغات داخل سایت سرتاسر محتوا را بپوشاند، بازدیدکنندگان بدون تلف کردن وقت، از سایت شما خارج می شوند. البته بسیار مهم است که از وب سایت خود کسب درآمد کنید، اما اگر تبلیغات بیش از حد سایت شما، بازدیدکنندگان را از آن دور کند، شما پول خود را نیز از دست خواهید داد.

7) همان گونه که با تصاویر داخل سایت برخورد می کنید، با تبلیغات برخورد کنید.

تمامی تبلیغات داخل سایت را کوچک، بدون چشمک زدن و یا تحرک قرار دهید و تبلیغاتی را در سایت قرار دهید که با محتوای شما مرتبط باشد. این که می توانید در داخل سایت خود تبلیغات کنید، کاملاً واضح و روشن است. اما به این معنا نیست که حتماً باید در طراحی وب سایت خود، تبلیغ قرار دهید. تنها در صورتی که محتوای شما برای بازدیدکنندگان و خوانندگان جذاب باشد و با چیزی که آن ها می خواهند ارتباط داشته باشد، آن گاه بر روی تبلیغات کلیک خواهند کرد.
خوانندگان را در نظر داشته باشید
8) صفحات وب سایت خود را در مرورگرهای متفاوت امتحان کنید. طراحی سایتی که فقط بر روی مدرن ترین مرورگر کار کرده و به نمایش در آید، آزار دهنده خواهد بود. زیرا هر کسی نمی تواند وب سایت شما را مشاهده کند. و این به شدت ترافیک سایت شما را کاهش می دهد و بازدیدکنندگان را دفع خواهد کرد. طراحی وب سایت خود را طوری انجام دهید که عموم مردم بتوانند آن را ببینند.

9) محتوایی بنویسید که مردم و بازار هدف شما می خواهد. مگر این که قصد بر این داشته باشید که وب سایت را برای خودتان طراحی کنید، اگر به این گونه است، پس چرا آن را در اینترنت منتشر می کنید؟ از متناسب بودن محتوای سایت با نیاز های خوانندگان و بازدیدکنندگان، اطمینان حاصل کنید. چیزی بنویسید که آن ها قصد خواندن آن را داشته باشند.

 

همچنین در تمام این مراحل سئو سایت یا همان بهینه سازی سایت را فراموش نکنید.

 

 

جمعه 7/3/1395 - 1:26
ایرانگردی
استان کرمانشاه در غرب ایران، با مساحتی حدود ۲۴ هزار و ۴۳۴ کیلومتر مربع واقع شده‌است. این استان از شمال به استان کردستان، از جنوب به استان های لرستان و ایلام، از شرق به استان همدان و از غرب به کشور عراق محدود می شود. مرکز استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه است و شهرهای مهم این استان عبارتند از: اسلام آباد غرب، پاوه، جوانرود، سرپل ذهاب، سنقر، صحنه، قصر شیرین، کنگاور، گیلان غرب، هرسین. جمعیت این استان بنا بر آخرین سر شماری (سال 85) 1879385 نفر است. مرکز استان کرمانشاه شهر کرمانشاه است با جمعیتی بیش از ۷۶۵٬۰۷۵ نفر جمعیت است که ۱٬۴۱۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد.
استان کرمانشاه جزو نواحی کوهستانی کشور به شمار می آید که بین فلات ایران و جلگه بین النهرین واقع شده است. همچنین این استان در قسمت شمال غربی کوه زاگرس قرار گرفته که همین باعث شده،سراسر منطقه تحت پوشش قله ها و ارتفاعات این رشته کوه قرار گیرد. بر اساس نظریه زمین شناسان؛ استان کرمانشاه در دوران های مختلف زمین شناسی، بر اثر حرکت صفحه آفریقا– عربستان، به سمت صفحه ایران و در نتیجه پیدایش چین خوردگی و رسوبات دوران دوم و اوایل دوران سوم تشکیل شده است. ارتفاعات و چاله های موجود در منطقه، بعد از پیدایش، تحت تاثیر عوامل فرسایشی قرار گرفته است. جنس مواد تشکیل دهنده ناهمواری ها، اغلب رسوبی و از نوع آهک است که نمونه بارز آن کوه بیستون بیستون و کوه پرآو یا پرآب است.
از مهم ترین کوه های این استان می توان کوه های دالاهو، کوه های پرآو یا پرآب، کوه شاهو، کمر زرد، هزار خانی پایین، دالاخانی، کوه بدر، سیروله، بازی دراز و کوه سه سر را نام برد.
وجود مجموعه ای از رشته کوه های موازی در استان، باعث پیدایش دشت های مرتفع کوهستانی در میان این رشته کوه ها شده است. از مهم ترین پهنه هموار استان می توان ماهیدشت در جنوب غرب کرمانشاه را ذکر کرد. از دیگر دشت های وسیع سرسبز استان می توان به دشت حسن آباد، گواور، دیره، دینور، چم چمال، اسلام آباد و کرند، بشیوه پاطاق، ذهاب و سومار اشاره کرد.



 
دوشنبه 13/2/1395 - 14:26
کامپیوتر و اینترنت

در صورتی که قصد طراحی سایت داشته باشید ممکن است این سوال براس شما به وجود آید که بین زبان های برنامه نویسی تحت وب PHP و ASP.NET کدام یک را می بایست انتخاب نمایید. در این مقاله سعی خواهم نمود تا این مسئله را برای شما روشن نمایم. PHP و ASP.NET هر دو جزو رایج ترین زبان های برنامه نویسی تحت وب در ایران هستند که هر یک طرفداران و توسعه دهندگان مربوط به خود را دارد. با توجه از جنبه های مختلف مقایسه هر یک از جنبه ها را در یک بخش توضیح خواهم داد.

 
از نظر قیمت

PHP بر پایه سیستم عامل لینوکسبوده و ASP.NET بر پایه سیستم عامل ویندوز و همانطور که می دانید لینوکس به صورت کاملا رایگان عرضه می گردد حال آنکه برای استفاده از ویندوز هزینه مربوط به فعال سازی می بایست پرداخت گردد. هاستینگ های لینوکس معمولا نسبت به هاست های ویندوز ارزان تر بوده و معمولا با قیمت پایین تری ارائه می گرددند. در کنار مسئله سیستم عامل، PHP به صورت کد باز عرضه می گردد و اسکریپت ها و کدهای رایگان بسیار بیشتری نسبت به ASP.NET برای آن وجود دارد و در صورتی که قصد طراحی سایت خاصی را داشته باشید معمولا اسکریپت های آماده و رایگان بیشتری برای استفاده نسبت به ASP.NET وجود دارند و همین مورد باعث قیمت پایین تر هزینه طراحی سایت PHP نسبت به ASP.NET می باشد.


سرعت

با توجه به وجو کدهای آماده و رایگان بیشتر برای PHP معمولا سیکل طراحی سایت با PHP به مراتب سریعتر از ASP.NET می باشد و همچنین کد زنی در PHP بسیار ساده تر می باشد و وجود سیستم های مدیریت محتوای رایگان و محبوبی نظیر جوملا و وردپرس کار طراحی وب سایت را بسیار ساده و سریع می سازد. البته .NET نیز سیستم های مدیریت محتوای رایگان خود نظیر DotNetNuke و Kentico را دارد.


پایداری

هر دوی این زبان های برنامه نویسی جزو سیستم های پایدار می باشند و توسط آن ها وب سایت های قدرتمند بسیاری طراحی گردیده است. به عنوان مثال فیسبوک که یکی از قدرتمدترین شبکه های اجتماعی می باشد توسط PHP پیاده سازی شده است و همچنین Myspace که یکی دیگر از شبکه های اجتماعی قدرتمند می باشد توسط ASP.net پیاده سازی گردیده است.


عملکرد

PHP معمولا تحت لینوکس، آپاچی و mysql می باشد که بهینه سازی بسیاری برای ارتباط سریعتر این سه انجام شده است که باعث سرعت بالای آن گردیده است و همچنین ASP.NET معمولا تحت ویندوز، IIS و MSSQL که ارتباط و هماهنگی مناسبی با یکدیگر دارند و تفاوت عملکرد PHP و ASP.NET نا محسوس می باشد. موردی که وجود دارد آن است که فایل های سیستمی لینوکس عملکرد بهتری نسبت به فایل های NTFS ویندوز دارند و همین مورد باعث برتری عملکرد PHP نسبت به ویندوز می باشد.


پشتیبانی

PHP به عنوان محبوب ترین زبان برنامه نویسی تحت وب می باشد که توسعه دهندگان و جوامع کاربری بسیاری دارد و همین مورد باعث گردیده در صورتی که برای توسعه دهنده مشکلی به وجود آمد بتواند نحوه رفع مشکل خود را به راحتی و با جستجو در اینترنت بیابد. پشتیبانی و کمک آموزشی های ASP.NET به مراتب کمتر از PHP می باشد.


ابزارهای توسعه و کد نویسی

برنامه نویسان برای توسعه PHP معمولا از ویرایش گرهای مختلفی استفاده می نمایند حال آنکه توسعه دهندگان ASP.net معمولا با Microsoft Visual Studio کد نویسی می نمایند. البته امروزه اکثر ویرایش گرهای برنامه نویسی از PHP و ASP.NET به طور همزمان پشتیبانی می نمایند که دو مورد از ویرایشگرهای مطرح Dreamweaver، Notepad++ می باشد.


آسانی در یادگیری

PHP بسیار ساده تر از ASP.NET در یادگیری می باشد زیرا کدهای آن و روتین برنامه نویسی بسیار ساده ای برای آن در نظر گرفته شده است حال آنکه برای کار با ASP.NET می بایست از زبان برنامه نویسی C# و یا VB.NET استفاده نمایید که زبان های پیچیره تری هستند.


محبوبیت

PHP به عنوان محبوب ترین زبان برنامه نویسی تحت وب می باشد که آن نیز به دلیل رایگان و متن باز بودن آن می باشد امروزه جامعه متن باز یا Open source هر روز در حال گسترش و توسعه می باشد و به سرعت بر تعداد استفاده کنندگان آن افزوده می گردد.


نتیجه گیری

به توجه به موارد ذکر شده در بالا مشخص است که سرعت طراحی سایت های PHP بالاتر نسبت به ASP.NET می باشد و همچنین هزینه تمام شده آن نیز پایین تر می باشد ولی در کنار این دو موردی به نام تجربه و کیفیت وجود دارد و آن هم این می باشد ممکن است شرکتی با توجه به تجربه و خط مشی خود وب سایت را توسط ASP.net با هزینه به نسبت پایین تر نسبت به PHP طراحی نماید و بلعکس. به نظر دارکوب مهم این نیست که سایت با چه زبان برنامه نویسی پیاده سازی گردد در نهایت ساخت وب سایت با بالاترین کیفیت و پایین ترین هزینه ممکن است تا کارفرما از نتیجه کار احساس رضایت داشته باشد. دارکوب برای این مهم زبان برنامه نویسی PHP را به عنوان زبان پایه خود انتخاب نموده است

منبع : طراحی سایت وب نو

دوشنبه 2/1/1395 - 1:0
کامپیوتر و اینترنت
نکته مهم اینکه شما حتی بدون نصب روی گوشی قادر به اجرای مستقیم این نرم افزار روی ویندوز خواهید بود و این خبر بسیار خوبی می باشد.

۱- شما باید اول نرم افزار تلگرام Telegram برای کامپیوتر را دانلود کنید سپس از حالت زیپ خارج نمایید و با کلیک روی فایل اجرایی به نصب نرم افزار بپردازید.

۲- با صفحه ای مانند زیر مواجه می شوید که باید روی Ok کلیک کنید.

نصب تلگرام روی کامپیوتر,ترفندهای اینترنتی,نرم افزار تلگرام

۳ – مانند عکس زیر روی Next کلیک کنید.

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام,تلگرام

 

۴ – مانند تصویر زیر دوباره روی Next کلیک کنید.

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

 

۵ – و باز هم مانند عکس زیر روی Next کلیک کنید.

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

۶ – در این صفحه نیز بدون انجام هیچ تغییری روی Next کلیک کنید.

 

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

۷ – در پنجره بعدی روی Install کلیک کنید. مانند تصویر زیر

 

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

۸ – خوب کمی صبر کنید تا مراحل نصب به پایان برسد و پنجره زیر ظاهر شود اکنون روی Finish کلیک کنید تا نرم افزار تلگرام اجرا شود. ( عکس زیر )

 

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

 

۹ – خوب اکنون مانند عکس زیر روی Start Messeging کلیک کنید.

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

 

۱۰ – مانند عکس زیر اول کشور ایران را از لیست انتخاب کنید ، سپس شماره موبایل خودتان را بدون وارد کردن ۰ وارد کنید و سپس روی Start کلیک کنید.

 

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

۱۱ – خوب بخش مهم کار اینجاست خواهشا دقت کنید اگه گوشی اندروید یا آیفون ندارید و اگه در کل تلگرام Telegram فعال شدده ندارید مانند عکس زیر روی here که با کادر مشخص کرده ایم کلیک کنید.

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

 

۱۲ – کدی به گوشی شما SMS می شود کد را در بخش CODE وارد کرده و سپس روی NEXT کلیک کنید.

 

۱۳ – مانند عکس زیر یک نام ، نام خانوادگی و عکس پروفایلتان را انتخاب کنید و روی Sign Up کلیک کنید.

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

۱۴ – تلگرام Telegram رو ویندوز شما نصب شد به همین سادگی !!

آموزش شبکه تلگرام Telegram روی ویندوز:


۱ – تعویض عکس و نام پروفایل شما : مانند عکس زیر روی Setting بالای نرم افزار کلیک کنید ، مانند تصویر زیر طبق فلش ها برای تعویض نام و عکس پروفایل کلیک نمایید.

تنظیمات تلگرام, آموزش ثبت نام در تلگرام

۲ – اضافه کردن افراد به نرم افزار : از بالای نرم افزار تلگرام Telegram روی Contacts کلیک کنید ، اکنون روی Add Contact کلیک کنید نام دلخواه ، نام خواندادگی دلخواه و شماره فرد مورد نظرا را وارد کرده و سپس روی Creat کلیک کنید

 

 منبع : پنل تلگرام

پنج شنبه 6/12/1394 - 21:26
کامپیوتر و اینترنت

مسنجر تلگرام از قدرتمندترین ، پرسرعت ترین و مطمئن ترین مسنجرهای کنونی در دنیاست و یک رقیب جدی برای وایبر ، لاین و …

ثبت نام

۱- بعد از نصب برنامه همچین صفحه ای میاد که شما باید کشور ایران رو انتخاب کنید و شماره موبایلتون رو بدون صفر وارد کنید.

۲- بعد از چند ثانیه یه پیامک برای شما میاد که باید توی کادر وارد کنید.

۳- در صفحه بعد میتونید صفحه اول تلگرام رو مشاهده کنید.

منوی برنامه

(گزینه بالا سمت چپ رو بزنید تا وارد منوی برنامه بشید)

New Group:

تو این قسمت میتونید هر چند تا مخاطب رو دوست داشتید علامت بزنید و یک گروه رو تشکیل بدید.

New Secret Chat:

تو این بخش میتونید با مخاطب مورد نظرتون چت خصوصی داشته باشید. از طریق این گزینه مخاطب رو انتخاب کنید و وقتی مخاطب شما آنلاین شد میتونید چت خودتون رو آغاز کنید.

New Broadcast List:

این بخش برای اینه که یه پیام رو به بیش از ۱۰۰ نفر همزمان ارسال کنید.

Contacts:

این بخش هم که مربوط به مخاطبین شما میشه.

Settings:

این قسمت هم مربوط به تنظیمات شخصی شما میشه.

تنظیمات

Info:

۱- تو این قسمت میتونید برای خودتون اسم انتخاب کنید یا اسمتون رو عوض کنید.

۲- برای پروفایلتون عکس انتخاب کنید.

۳- و یا یک نام کاربری برای خودتون ایجاد کنید تا بقیه بتونند شما رو اد کنند.

Settings:

notifications and sound:

این قسمت مربوط به آلارم های برنامه میشه (صدا-ویبره و…) که میتونید از این قسمت اون هارو فعال یا غیر فعال کنید.

privacy and security:

۱- تو این قسمت میتونید افراد بلاک شده یا افرادی که میخواید بلاک کنید رو مشاهده کنید.

۲- و همچنین قسمت Last seen رو میتونید مشاهده کنید، آخرین زمان فعالیت شما تو برنامه رو به مخاطباتون نشون میده که میتونید فعال یا غیر فعالش کنید.

۳- همچنین برای تلگرامتون میتونید پسوورد بزارید تا به غیر از شما کسی نتونه واردش بشه.

chat background:

از این قسمت هم میتونید عکس بگ گراند چت کردنتون رو عوض کنید.

language:

از این قسمت هم میتونید زبان برنامه و عوض کنید.

Automatic Media Download:

Messages:

۱- این قسمت هم مربوط به دانلود کردن خودکار فایل ها(عکس ها- فیلم ها- داکیومنت ها) هست که بهتره اونو غیر فعال کنید تا حجم اینترنتتون الکی مصرف نشه.

۲- همچنین میتونید اندازه فونت برنامه رو تغییر بدید.

 

غیر فعال کردن دانلود خودکار در نسخه ویندوز تلگرام

۱- به تنظیمات برید و تیک گذینه Don’t ask download رو بردارید.

 

سایر امکانات مربوط به چت:

شما می توانید با لمس روی هر پیام ، به آن پاسخ دهید یا آن را برای شخص دیگر فوروارد کنید یا آن را کپی کنید و یا پاک کنید.

همچنین هنگام فوروارد می توانید نظرتان را نیز به آم اضافه کنید.

در عکس زیر مشاهده می کنید که به پیام قبلی پاسخ داده شده است. درضمن اگر بر روی پیام پاسخ داده شده لمش کنید پیام اصلی را به شما نشان می دهد.

همچنین می توانید در گروه ها افردا گروه را منشن کنید! برای این کار کافیست ابتدا @ را نوشته سپس نام کاربری آن شخص را بنویسید. در عکس زیر مشاهده می کنید که نام کاربری کلک آموز منشن شده است.

در تلگرام به راحتی می توانید هر فایلی را ارسال کنید و یا از شکلک های مختلف استفاده کنید.

همچنین در تلگرام می توانید قبل از ارسال هر عکس آن را مانند اینستاگرام ویرایش کنید و به بهترین حالت ممکن در بیاورد.

در عکس زیر ویرایشگر عکس را مشاهده می کنید.

برخی از امکانات تلگرام

۱- امنیت بسیار بالا

۲- اجازه دسترسی به حساب شما از چند دستگاه (مثلا همزمان میتونید با کامپیوتر و اندروید به تلگرامتون وصل بشید)

۳- تلگرام بسیار سریعه. خیلی سریع تر ازمسنجر های دیگه.

۴- تلگرام برای همیشه یه مسنجر رایگان میمونه،تبلیغات و پیام های آزار دهنده نداره!

۵- پیام های شما هیچ وقت نمیتونه به دست کسی هک بشه چون پیام های شما رمزنگاری میشه.

۶- هر فرمت با هر حجمی (تا سقف ۱/۵ گیگابایت) رو میتونید توی تلگرام بفرستید.

۷- میتونید گروهی با اندازه ۲۰۰ نفر بسازید.

۸- هر چتی که تو برنامه میکنید توی دستگاه دیگتونم میتونید مشاهده کنید.

۹- در تلگرام می توانید بدون نیاز به داشتن شماره افراد ، با آنها چت کنید! فقط کافیست نام کاربری آنها را داشته باشید همچنین می توانید با داشتن نام کاربری افراد ، آنها را وارد گروه کنید و…

۱۰- میتونید هر استیکری خواستید بسازید و از استیکر های اختصاصی تون تو برنامه استفاده کنید.

 

منبع : تبلیغات در تلگرام

سه شنبه 27/11/1394 - 3:21
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته